- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
Dzsana #18800 üzenetére
Az óra most is megy mint montam tehát csak a rugó gibás,a szerkezett pormentes én szedtem szétt elsőnek mint montam
De az árak amiket írtál nemvészesek.Ha óra bolond lennék simán felújítatnám mert nem egy minden utcasarkon lévő óra.
A tokot hátlapot stb felpolíroztatni egy új plexi rá, a rugó felujítása vagy cseréje és annyi
én lehet a számlaphon nem nyulnék mert semmi baja,de ha megtakaritják valami cucal ami ehez való tutira szép lenne még.
De a kérdés még mindíg az hogy mit ér az óra ebben a felálásban.Persze azért erre az órára nem tennék 600ft szíjat! Alsó hangon 6000 inkább
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest