- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali1228
csendes tag
válasz
viragdani01 #11 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
pali1228
csendes tag
"A beépített hangszórók elfogadhatóan szólnak."
Ennyi? Mihez képest? Sajnos ez elég szubjektív, kollégánál többször is feltűnt, hogy a hangszórók minőségével gyanúsan keveset foglalkozik, ami egy telefonnál azt mondom oké, de egy tartalomfogyasztásra kitalált eszköznél illene kicsit bővebben írni róla, mint a hangerő a kategóriatársakhoz képest, magas-mély hangok mennyisége, párbeszéd tisztasága, dinamika, torzítás, stb.
Pláne, ha már 4 hangszóró is van rajta.
-
janeszgol
félisten
En erre adtam volna plecsnit, ezekbol:
"Nem ajánlott"
"Hülye vagy?"
"Ott a random iPad"
"Ott a random Xiaomi Pad"Ezt a terméket kár volt legyártani és kiadni.
-
clon
senior tag
Kétségtelen az árak elszálltak DE egy OnePlus Pad 2 165-199ezer és egy gyári tok OnePlus Pad 2 Folio tok 25ezer.
A OnePlus oldalon 499$ 177ezer meg a tok ugyanott OnePlus Pad 2 Folio tok 59$ 20ezer vagy OnePlus Pad QWERTY Smart Keyboard 74$ 26ezerTehát az ár gyakorlatilag pont annyi mint minden hasonló terméknél csak az alatta levő vason lehet vitázni. A Huawei esetén fel sem merülne a "drágaszág" HA nem tiltják az USA-ban...
-
hapakj
őstag
hát az iPad 2025 kiszállítással együtt 160 000-ért szerintem elég jó vétel volt. Nagyon fluid az egész.
S nem hogy sok éves OS van rajta, de még kapni fog vagy 5 főverzió frissítést minimum
-
DS39
nagyúr
válasz
Patrik.Varga #1 üzenetére
Valamelyest mérsékli a túlárazottságot hogy jár hozzá a toll és a billentyűzet is.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
zzola
titán
219e? Azt hittem rosszul látok! Röhejes az ára.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Patrik.Varga #1 üzenetére
Bizony
amikor egy teljes értékű Oneplus pad 2 vagy Xiaomi pad pro is olcsóbb. Ez így kb vicc.
-
Patrik.Varga
tag
Ezért a specifikációért és software-s háttérért nevetségesen túlárazott. Az Aliexpresses, Banggoodos 80-90 ezres tabletekkel tudna csak versenyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest