- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szulita28 #187531 üzenetére
Igen. Már egy pár éve kinéztem magamnak de csak most állt össze minden ,hogy lelkiismeret furdalás nélkül tudjak ennyit kiadni "beteges" hobbimra. Page & Cooper-től rendeltem. Hozzám ők vannak a legközelebb. Profi cég, másfél nap alatt itt volt. Vívódtam még hét elején egy kicsit, mert valójában két órára szűkült le az érdeklődésem. Sinn U1 és ez. Sajnos (vagy inkább nem ) a kinézett U1-ben Sellita SW200 volt ,ezért nem vettem meg. Inkább ETA. A vízállóságon kívül ebbe "mérnökileg" amúgy is többet pakoltak.
Mint látható a szíját már le is cseréltem. Túl sötét volt az összhatás együtt. Kapott egy Fluco Touareg-et. Ezt a szíjat ajánlom figyelmébe mindenkinek akinek tetszik a Hirsch Liberty. Szintén egy darab bőrből kivágott, igényesen varrt darab.(#187532) BAti77 Köszönöm. Én örülök a Seikonak is. Persze ennek most egy picit jobban.
(#187533) bucsher A majdnem az elég.
(#187534) pulutodurumo És olyan szépen váltja át egy pillanat alatt mint a nagy Rolexek. Öröm nézni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Witcher topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...