Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@mriya@
őstag
válasz izmike #156734 üzenetére
Általában egy műanyag gyűrűbe préselik bele az üveget, ez tartja azt, és egyben tömít is.
Csak akkor tudsz pontosan mérni, ha kiszedeted az eredeti szélvédőt, ezután valóban méretpontos zafírt veszel, és cserélteted a tömítést is![ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
5-ös kezelő
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz izmike #145543 üzenetére
Praktikus dolog, de a japánok tudnak hatékony automatikát készíteni (vö. 2824 ), az olcsó Seikók és Orientek eddig is jól meg voltak nélküle.
Nálam a reggeli rituálé 7S26-nál a következő: felcsatolom, fogmosás, beállítom az időt és indulás.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz izmike #144013 üzenetére
Én is hordásra veszem. Ma mindkét csuklómon Fortis volt, de az M-Force és a MM is jár. Néhány év múlva ingem-gatyám rámegy, ha az összes órám szervizeltetem. Addig kitanulom a szakmát, és magam megcsinálom. Na jó, ez csak álom. Valószínűleg dobozlakó lesz a zöm, egy-két darab marad napi használatban. Anyagi csőd esetén átállok kvarcórára - nem, ez nem életszerű.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz izmike #143921 üzenetére
Grat. Mit kezdesz ennyi órával? Veled is elszaladt a ló, vagy továbbadod őket? Magam miatt is kérdezem. Erősen le kell szíjaznom magam, h ne vegyem meg FB-n némelyik gyönyörű órát. Konkrétan Deskdiver Fortist kínál, Fagyalllo egy Seiko kineticet jó áron. Kinézetre mindkettő ott van. Szörnyű ez a birtoklási vágy.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
silboy
aktív tag
válasz izmike #143515 üzenetére
Tényleg nagyon szép!Ez pontosan melyik modell?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
condy
senior tag
válasz izmike #139882 üzenetére
Nekem Wg5113 küldte. De, hogy Ő honnan szerezte, azt nem tudom.
3-ös kezelő: Nekem is vannak fellángolásaim UHF ügyben, de mire konkretizálnám, mindig elmúlik.
phranxinatra: Bevallom, én sem szoktam benyomni (csak olykor-olykor, de nem jellemző). De változtatok ezen a rossz szokásomon. Igyekszem.
Mentségemre szolgáljon, nyitásnál mindig benyomom. Mindkettőt.
Engem a fehér kesztyű hiánya, meg a borotvált alkar jobban zavart.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
silboy
aktív tag
válasz izmike #134787 üzenetére
Szép.Mi ez?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
g0n21
senior tag
válasz izmike #134396 üzenetére
Látja, csak onnan szerzi be, és kész.
Találtam WUS-on egy beszélgetést, ahol összeírják az igényeiket, és elküldik nekik. Mivel a cég elég rugalmas, így ez működni fog val'szeg. Pl. ha küklopsz nélkül kéred, akkor úgy küldik, stb...És az egyik kérésük az erősebb lüme.
Mondjuk szerintem szbalogh sem bánná azt a plusz munkát, hogy a zsír új Tiselleket küldjük hozzá újralümézni, darabját x ezerért...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz izmike #133655 üzenetére
A tiéden is volt AAA matrica? Kíváncsi vagyok én is a tapasztalatokra, a csat jól működik?
WiZARD: elég volt a tippekből, még nem jött el az ideje, még nem jött el az ideje, még nem jött...!
Nép: Láttátok az "eredetivel megegyező beépítés, nem replika" Kamurai-t? Meddig marad vajon a hirdetés?
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
terra052
őstag
válasz izmike #129199 üzenetére
Nekem az első kiadás van, ami nagyon hasonló, de a logika ugyanez lesz: a gombbal állítod ugye a napot, azt beállítod a felső ablakban pl itt február 16-án így, ahogy látod, alul pedig odafordul a tárcsa, és mutatja a havi naptárat.
Nekem ilyen van, itt az alsó koronával állítod az évet a hónaphoz, hogy lásd a napot a hónapon belül a hétnél:Nna jó, visszaolvasva nem is olyan egyszerű
werkmania.hu
-
resool
aktív tag
válasz izmike #121766 üzenetére
Lehet azért újonnan is mindent sokkal olcsóbban, mint a boltokban csak több utánajárást igényel. De egyébként meg van a feelingje a boutique-ban vásárlásnak is. Meg ha az embernek számla is kell akkor főleg azaz első opció.
+ A használt sokszor nem opció egy luxusórát megvenni szándékozó nem gyűjtő személynek. Gyűjtők/óraszeretők nagy része összekuporgatja a kis pénzét és összejön egy kívánt darab előbb után, de sok másról meg ilyenkor lemond az ember... Viszont ezeknek az óragyártóknak nem ez a fő célközönsége. Sokaktól hallani, hogy ő Rolexet akar, nem tudja milyent, csak Rolex legyen.
Meg van akinek nem kell foglalkoznia a szürke, olcsóbb beszerzéssel. Ez sem elítélendő dolog. ha nem számítana párszáz ezer forint én is mindent ott vennék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok