Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Asztrofotózás
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAthersw
csendes tag
Kinek melyik kéne?
-
fagyalllo
őstag
Csak simán borongós időnek mondanám, plusz még a kicsit retkes ablaküveg is rásegít
csabulaxi:
A csaj súlyelosztása nem az igazi és szerintem az aranyra bukik. A jubileumi szíjban pont a nagy artikuláció tetszik, ennek csak a szélső szemei tömörek, a teljesen tömör már messze nem ilyen hajlékony. A zöld Seagull nagyon tetszik.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vendingo
veterán
válasz csabulaxi #131492 üzenetére
Ez a red8usa baromira tetszik, na meg a többi is.
Eu-ban lehet valahol kapni?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Mercutio_
félisten
válasz Rüszmő #131490 üzenetére
Értelmezni én is tudom, inkább az a kérdés, hogy amit eddig "vámkezeltek" órát, de nem szabtak ki rá díjat az emiatt a most eltörölt rendelet miatt volt-e, és ha igen ezután minden ilyen esetben számítani lehet-e majd valamekkora díjra?
De közben én is arra jutottam, hogy majd a gyakorlatban kiderűl.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Rüszmő
csendes tag
válasz Mercutio_ #131483 üzenetére
"A vámszerv által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, tíz eurónál kevesebb vámot, nem közösségi adót és díjat - kivéve a jövedéki termék után kiszabott nem közösségi adót és díjat - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárással egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámszerv. Nem kell megfizetni továbbá, illetve visszafizetni azt a tíz euró alatti, nem közösségi adó- és díjkülönbözetet, valamint visszafizetni azt a tíz euró alatti vámtúlfizetést, amely az egy határozatban kiszabott és megfizetett összeg különbségéből keletkezett. Az így keletkezett tartozást a vámszerv utólag törli, a túlfizetést pedig köteles bevételként adónemenként belső bizonylattal előírni és elszámolni."
15/2004 PM rendelet 51§ (4.) alapján"Tehát ha fennakad a vámon és az utána fizetendő összeg(áfa vagy áfa+vám, értéktől függően) kevesebb lenne mint 10 euro akkor nem kell megfizetni. Ezt törölték el.
[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
Hoztam mára egy kis Vertigot, ha már a búvárokról volt szó.
Ha jól sejtem, az itteni egyik topiktársunktól sikerült megszereznem hozzá a NATOt a fb csoportból.Szerintem jól mutat vele, de az esetek többségében úgyis a fém lesz rajta.
És talán az MDV-n is jól mutatna egy szürke-fehér.
Kis történet: nyáron a szolgálati autóm egy Niva volt, napi átlag! 200km-rel, 80km/h-ás végsebességgel, így minden reggel olaj és motorellenőrzés. Egyik alkalommal nem figyeltem és izomból rácsaptam a kezemre a motorháztetőt, rá rögtön a kis Casio-ra. Azt hittem ott nyomban megsemmisült, de pár karcon kívül semmi baja nem lett
Szerk: még mielőtt valaki megemlíti, tudom, be kellene szereznem egy normális stiftkiszedőt. Rajta vagyok az ügyön, a Bergeonon kívül van másik ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Kbali #131485 üzenetére
Értem, Pének az IWC Ingeniur szíja (itt a fórumban fotóval ábrázolva) sem mbírta sokkal tovább, és a pótlása horror.
Én kíváncsi vagyok a Hirsch Tiger meddig bírja majd, eddigi tapasztalatok elég biztatóak.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Mercutio_ #131483 üzenetére
Elviekben természetesen igen. Gyakorlatilag nem hinném, hogy sokat megérzünk velőle (hacsak nem veszik szigorúbra a figurát a vámosok az inngyenes postás csomagoknál).
Szerintem ez csak a 30€ körüli, futárral külfött csomagokra lesz hatással, amelyeket eddig áfa befizetés nélkül továbbengedtek. Január elsejétől van hatályban, de épp tegnap írta valaki, hogy nem kellett befizetnie egy 37$-os termékért.
Ugyan ez igaz az ingyen postára is, csak ilyen kis értékű cuccokat nagyon ritkán szoktak bekérni elvámolásra.Szóval a gyakorlat majd megmutatja...
-
Kbali
nagyúr
válasz g0n21 #131470 üzenetére
Nem is kecsegtettek többel, csak az ár nem mindegy: egy Heavy Calf 10e Ft körül van, de vettem 8e-ért carbont, az sem bírta (a kézizzadást, medencébe nem is mentem az órával). Utoljára vidéki órásnál 2e Ft-ért vettem valódi bőr szíjat, de ez meg max 1 évet fog bírni úgy, hogy a csatok nem rozsdamentesek...
-
Mercutio_
félisten
Külföldről rutinosan rendelők, fog ez minket érinteni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #131471 üzenetére
- búvár óra - Ok, bírom
- sárga számlap - Ok, bírom, bár én a madártej sárgát szeretem
- szíj, hát nem a kedvencem, csúnya mikor kinyúlt, amúgy ha minőségi tömör szemes akkor OK
- pepsi lünetta - OK , bírom, bár erről és az egész összhatásról nekem ami rögtön az eszembe jut:
- tengerpart
- homok
- strand
- viselője: idősödő férfi, mackos alkat, barna bőr, háton is göndör szőr, whiskeys poharat tartó kezén a csuklón karláncok, körötte fiatal bombázók, örök mosoly.
kb ilyesmi (jobb képet hirtelen nem találtam)tehát nekem bejön - OK, bírom
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Rüszmő
csendes tag
Tudtok valami működő appot androidra vagy ios-re(ipad) órabeállításhoz ami úgy működik mint egy horométer? Nexus 5-ön próbáltam a WildSpectrát de akárhogy állítgattam nem veszi normálisan a jelet, a Watchspring pedig indítás után rögtön leáll hibaüzenettel. Egy régebbi HTC-n is próbáltam őket, a Watchspring elindul de hülyeségeket mér a wildspectrának meg a beállítás menüje nem jelenik meg.
-
-
madarasz92
őstag
válasz XenHai #131468 üzenetére
Tőle szerintem vadászcsiga .
-
bigdady
nagyúr
Hali
Gyári Citizen szíjat hol lehet vásárolni? Kösz
-
Narakh
senior tag
válasz g0n21 #131454 üzenetére
Ehhez nem csak egy picit kell nyújtani a kereten. Köszönöm egyébként mindenkinek az inputot, marad a Hirsch. Csak azt még holnap meg kell telefonálni, mert a készletjelzés nem túl informatív.
Sungoo:
Én m1óval értekeztem, de végül ilyen párnázottat találtam ki, olyat meg ő nem csinál.[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
csabulaxi
senior tag
válasz evo87 #131457 üzenetére
sajna én sem találtam, nekem is tetszik, de a 2 kép
ez 2. sokkal izgalmasabb különlegesség és ezen a linken elég jó áron is van
a victorinox i n o x -át túl teljesíti és jobb áronitt még jobb áron, 100 ezer ft alatt [link]
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
g0n21
senior tag
válasz apholyon #131456 üzenetére
Ebbe így nehéz beleizzadni... Szerintem zseniális. A nem kézzel készült szíjak között ennél nincs jobb, más téma, hogy nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz Narakh #131453 üzenetére
Egy picit még nyújts a kereten, és javaslom, hogy ezek közül válassz. Imádom!
Egyébként a Rios ránézésre vékonyabbnak tűnik, nem? Milyen órához lenne? Ahogy láttam mindkettőből csak M-es van férfi óra tokfül méretében.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Narakh
senior tag
Elhatároztam magam egy bőrszíj mellett, de nem tudom, milyen méret (hossz) az ideális. 16-17 cm-es csuklóra mekkora szíj arányos?
Rios Toscana és Hirsch Brumby közt vacillálok. Ti melyikre szavaztok?
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #131451 üzenetére
Csak azért nem bosszant jobban a dolog, mert két éves az óra és akármennyire vigyáz rá az ember, a használatból eredő karcok, kopások természetesen megjelennek és mindjárt nem úgy fénylik, mint új korában, így nem annyira feltűnő.
Persze ez nem mentesíti őket a trehány munka alól. Dazag fb oldalán volt egy videó, 3 szempillantás alatt szétkapott egy SKX-et (werk, mutatók, számlap, üveg, lünetta, lünettabetét) olyan rutinnal és könnyedséggel, hogy öröm volt nézni, egyszerűen fel se merült a hibázás lehetősége, itt tényleg a beleszarás volt a gond.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz fagyalllo #131450 üzenetére
Na de nekem 4 oldalt a fos toknyitójuk nyomta meg.
Mély és durva karcokat a tokon meg szinte biztos, hogy a primitív, hozzá nem értő szervizes alkotta, aki onnan feszítette le a lünettát, holott van direkt olyan állássa, ahol alá lehet nyúlni, és akár egy műanyag kártyával le lehet pattintani.
Ez nem baleset, hanem beleszarás.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
fagyalllo
őstag
-
jagertibi
aktív tag
Csak csendesen kérdezném valaki nem tudja véletlen hogy Steinhart Ocean Vintage GMT-hez áprilisnál hamarabb honnan juthatnék hozzá mondjuk újonnan vagy egy korty garanciával esetleg....
-
ronin s8
senior tag
válasz fagyalllo #131427 üzenetére
Nem szívesen írom le, dehát végülis erre is való a topik, de a Seiko szervízbe semmit sem vinnék javíttatni. Az ottani szervízes ember enyhén szólva "lazán" kezeli a tisztasági és egyéb előírásokat. Azon kívül, a rugóház számára tabu, és magára nézve a "do not open" utasítást tekinti kötelezőnek.
Öszintén szólva nem is csodálkozom az onnan kijövők kálváriáján. Annyi pénzért, amiket ott kérnek a munkáért (nem az alkatrészért, mert az nem olcsó!), nem lehet tisztességes munkát végezni...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Milu87
csendes tag
Tudtok olyan oldalt küldeni,ahol minőségi kaucsuk/gumi szíjjat lehet rendelni?
Az Obris Morgan stílusa tetszik, van vele tapasztalat,ha jól emlékszem volt itt a fórumon valakinek. -
terra052
őstag
És azt tudtátok, hogy ITT is van magyar nyelvű cikk a tájolásról és az összes többi funkciógyűrűről is?
werkmania.hu
-
szbalogh
addikt
válasz tupacamaru #131438 üzenetére
Tudtam VIszont itt van egy mutató, ami konkrétan oda mutat, nem kell saccolgatni.
Nick: HE_Storm
-
Mercutio_
félisten
-
tupacamaru
veterán
válasz szbalogh #131437 üzenetére
És te tudtad hogy ehhez GMT se kell? [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
szbalogh
addikt
Még egy kis adalék a GMT-hez.
Tudtátok, hogy ha a 12 és 24 órás mutató is a helyi időt mutatja, akkor ha a Nap felé fordítjátok a GMT mutatót, akkor a számlap 12 órás markere pont Észak irányába mutat?
Vagy ha a 12 órás mutatót fordítjátok a Nap felé, akkor a GMT mutató Északnak mutat?
Csak a Ráktérítő és az Északi Sarkkör között működik a dolog.Nick: HE_Storm
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #131430 üzenetére
Igen, másodperc stopp nélkül (de még azzal is) sok a 7-8 szerintem is. Bár ha stabilan annyi max hetente kell rajta állítani egy percet.
Extrém volt ez a C01.211-es Tissot Couturieremnél ami miatt (is) nagyon gyorsan megváltam töle.
A megadott +-20mp/napon belüli hibaarányt produkálta ugyan de nagy szórásban. Mindezt úgy hogy csak minden 5. perc van jelölve a számlapon tehát pár naponta ha valamennyire pontos idöt akartam az órán tudni és azt akartam hogy x5 percnél ott álljon a mutató ahol kell, pár percet várnom kellett míg a pontos idö x5 percre ért, hogy beállíthassam.(Minderre még hatalmas bumszli amit beleversz minden ajtófélfába, x évente jópár tízezer Forint a szervíz, a börszíj iszonyat kényelmetlen a kialakítás miatt és a fémszíj ~200 ojró lett volna.)
-
Mercutio_
félisten
-
7s26c
őstag
Egy esztétikai kérdés. Mako Pepsihez néztem bőrszíjat. Találtam olyan kéket amilyen a lünetta (fekete vagy fehér varrással) illetve feketét olyan piros varrással amilyen a lünetta többi része. mindkettő passzol,, de azon töprengek, hogy a kék nem férfiatlan? Köszi!!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Veron #131380 üzenetére
Tényleg annyi, ha folyamatosan kézen van. Ha kezd lejárni, sietni kezd erősen, de ez normális. Még a mutatócserén gondolkodom, akkor teljesen elégedett lennék. Napi 7-8 s vállalhatatlan lenne számomra.
Tufa : Fekete bőrrel jobb sztem.
Milu87 : Tetszik.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz fagyalllo #129302 üzenetére
WiZARD rossz tapasztalatából nem tanulva győzött a kényelem, én is a Seiko szervizbe vittem zafír cserére az SKX-et. Az egyik tokfület nálam is sikerült megkarcolniuk, a festett mutatóhoz valamiért hozzápiszkáltak, amitől lepattant egy kis festék, hasonló árnyalatúval tudták csak javítani, nagyítóval látszik, a számlapon koszpötty maradt. Az utóbbit azonnal tisztították, a karc nem olyan vészes, amiatt nem problémáztam, a mutatót csak később vettem észre, azt amúgy is cserélni akarom egy gyári pirosra. De azért igazán illett volna megemlíteni...
Ettől függetlenül marha jól néz ki a bevonatos, domború zafírral, holnap lesz kép is.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
bucsher
őstag
válasz szbalogh #131421 üzenetére
Nálam 3 után van bújócska. Túl lehet élni.
Igazából a stopper funkció gyakrabban szünetel, de az meg olyan, hogy szintén ritkán sürgős.In the pipe - five by five!
-
szbalogh
addikt
válasz resool #131418 üzenetére
Jah, külön állítani nem lehet De bárhova is állítanám, mindig van olyan óra amikor kitakarja. Az meg milyen már, hogy "Jaj várj egy kicsit mindjárt megmondom hányadika van csak kicsit arrébbtekerem ezt a GMT mutatót." Ja igen, az eredeti Rolexen nem lehet állítani a GMT mutatót, csak a kis 12 órás mutatót A kínaiakon viszont a GMT az állítható. Még a végén kiderül, hogy a kínai a praktikusabb
Láttam olyat aki levágta a végéről a nyílat, de akkor meg annyi a luménak.Nick: HE_Storm
-
Zol72
csendes tag
válasz Lev Abalkin #131400 üzenetére
Nagyon szép! Én ezt az érzést már sokszor éreztem. De hamar kijózanodtam vagy vissza estem.:-)
-
szbalogh
addikt
Jah, máris kiábrándultam a Rolex GMT dizájnjából. A dátumot reggel (fél 6 és fél 7 között) takarja ki az a hosszú mutató... Pont akkor, amikor szükség lenne a dátumra....
Na erre jó pl. egy utánzat óra, most már tudom, hogy soha nem fogok venni eredeti Rolex GMT Mastert.Nick: HE_Storm
-
alphaville
aktív tag
Pazar!!!
Èn mèg szedem a gyógyszert, szigorú az orvos.[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz g0n21 #131399 üzenetére
Oris Great Barrier Reef Limited Edition II
Ha minden igaz, februártól rendelhető, 2000 db-os LE.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Mercutio_
félisten
M1o szíj?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JDMKid
tag
szép páros!
az hirsch liberty rajta?Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
szbalogh
addikt
-
fagyalllo
őstag
Hibátlan!
Mi még tovább szenvedünk, de eseted reményt ad- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest