Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocsesz79
tag
válasz
vadászcsiga #112394 üzenetére
Mindegyikkel gond van amit kinézek.
Vagy velem van?Amit linkeltem abba pl. milyen szerk.van?
Vállalható,megbízható?(#112396) Misi1979: Az szar ügy,el lehet vele baszni majd egy egész napot is,és még így se biztos hogy meg lesz a szivárgás!
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #112394 üzenetére
Igen. Egyes modelleken hajlított stifteket használnak szerintem kizárólag agyvérzés okozásának céljából.
-
ujskodas
tag
Ma megmutattam egy órásnak a homályos üvegű orientemet. (valamikor raktam fel róla képet, hogy mi lehet ez) Azt mondta, nem kívülről van, belülről, annyi biztos, hogy nem víztől való pára, még nem látott ilyet.
-
Rocsesz79
tag
Az Alpina órákról mi a véleményetek?
Sajnos én még nem hallottam róla.Pl ez: [link]
-
squir
aktív tag
válasz
Magnum_ #112387 üzenetére
Pont ez nekem is a bajom vele. Én úgy képzeltem el, hogy Grand, Astron, esetleg Ananta pár darab mutatóba, valami limitált cucc vevőcsalogatónak és az alsóbb modellpaletta kibővítve. Kicsit több Prospex, néhány újabb modell a max. 100-250e HUF-os kategóriában. Ami alapvetően a legszélesebb palettája a márkának...
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #112219 üzenetére
Én meg egy marék hajlított rugós stiftet nyomnék le annak a torkán aki kitalálta.
Most lőttem el egyet amit már csak a következő lakó fog megtalálni.
-
zez-zez
tag
válasz
leon1977 #112381 üzenetére
A Vostok 2416-os egy igénytelen és tartós szerkezet. Nagy a szórás, kifoghatsz nagyon jót is, és gyakorlatilag beszabályozathatatlant is. De úgy általában igenis megérik az árukat.
Néhány megjegyzés. Az a számlap nem olyan narancsszínű mint a képen, inkább egy fajta átmenet a rószaszín irányában. Ettől függetlenül, nagyon szép. A dátumállítás büntet! -
Magnum_
nagyúr
válasz
squir #112386 üzenetére
kiváncsi vagyok, hogy van-e létjogosultsága igazán Budapesten egy külön Seiko boltnak az Andrássyn abból a szempontból, hogy meg fog-e élni... Főleg ha azt írod, hogy svájci prémium árban vannak a GS-ok. Aki ott vásárolna annyiért, a vásárlók 90%-a szerintem átmennek akkor a svájci prémiumot (ismertebb név) megvenni.
-
squir
aktív tag
Hogy ne csak OFF legyen és trollkodás...
Ma jártam benn a Seiko Boutique Budapestben...
Lehet túl sokat vártam tőle, de nekem csalódás volt végeredményében.Szépen megcsinálták, de elég rideg az összkép, viszonylag kicsi a hely (bár szerintem nem kéne nagyobb) és pusztán néhány darab vitrin. Ez még nem is lenne baj.
De nagyon érződött a választékon, hogy csak egy kirakat. Modellek a szokásosak, ugyan azok amik megtalálhatóak a seiko.hu oldalán, kiegészítve kb 6 db Grand Seiko-val (külön vitrinben a főhelyen, élőben gyönyörűbbek mint képeken! Árában vastagon a svájci prémiummárkák szintjén...), valamint pár darab a Sportura "Novak Djokovic" széria modelljeiből. Kb 4 db...
Az összes többi a megszokott típusok. Sehol egy Spirit, Prospexből csak a belépő szint, a mostani színválaszték a Monsterekből. Solar diverek közül egy típus volt fekete, illetve narancssárga számlappal. Kevés automata modell, még kevesebb solar és egy rakás kinetic. Ez utóbbit nem tudom minek kell annyira erőltetni...
Két dolgot kiemelve: a 4r36 szerkezettel szerelt SRP581K1 és ennek a "Baby Tuna" változata élőben veszett jól néz ki, valamint az SSCxxx solar chrono széria teljes egészében átkerült a Prospex-ek közé.
A pultnál egy fiatal csaj és egy srác volt, nagyon udvariasan és előzékenyen viselkedtek, fel lehetett próbálni a kért modelleket (persze megígértem, hogy vigyázok a szíjakra). Külön pozitívum, hogy meglepően ügyesen válaszoltak a kérdésekre, tájékozottak voltak a modellekkel kapcsolatban, technikai szinten is!
Összegészében: tetszett, bár kicsit többet vártam a butiktól. Reméltem, hogy legalább egy-két modellel gazdagodhat a hazai paletta azok közül amik eddig csak a messzi keleten, vagy a tengerentúlon elérhető.Deskdiver: helyes!
Gondoltam, ezért volt a végén a smile...
-
Deskdiver
senior tag
Asszem felrakom a cikiség i-jére a pontot ,de én ma egy kvarc SMP-ben nyomtam le a KRESZ tesztet és demonstráltak rajtam egy Rautek-féle műfogást egy csapat vihogó pubertás előtt.
-
von toth
tag
válasz
ronin s8 #112374 üzenetére
A koncepció lényege az volt - gondolom - hogy a sárgák majd kis hangya módjára elvégzik a gyártással járó piszkos melót, mi csak kiszervezzük a szolgáltatásokat és dőzsihabzsi. Illetve a szolgáltatás egy részét kiszervezzük indiába, hogy még kevesebb meló legyen és még jobban dőzsihabzsi, mert már csak tulajdonosok leszünk, meg termékfejlesztők meg kreatív központ, ilyesmi.
Csak közben a fagyi visszanyalt és kína megcsinálta magának a tutit. De nem is magyarázni akartam neked, hiszen te is tudod, csak én is rákontráztam egyet.
És amit te is kifejtettél anno, hogy lett volna egy kicsit drágább, de európai és csereszabatos, mint kínai eldobható.
Most már nagyjából mindegy. Európa szépen visszamegy a kőkorszakba és újrakezdi.
-
ronin s8
senior tag
Fasság...
Bocs, de ez nem Feléd irányul. Egyszerűen a mai viszonyok között ennek már nincs értelme. Aki ma szétszálazza a bal,-és jobboldalt, az egyszerűen hülye. Ma OV egyszerre baloldali (mindent megad a népnek) és egyszerre jobboldali. Itt be is fejeztem a politizálást.Bocs, ma túlvagyunk pár poháron.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Misi1979 #112370 üzenetére
Megvan a know-how. Ne gondoljuk, holy ők bármit is fejlesztenek, egyszerűen csak lopnak. Amióta a svájciak odavitték a gyártás egy részét, ez már nem is lopás, mert Kínában csak úgy tudsz gyárta(t)ni, ha vegyesvállalatot hozol létre 50% + 1 kínai tulajdonossal. Innentől kezdve ők hozzájutnak mindenhez, ami él és mozog, és technika. Kína a nyugat bűne és szégyene. A legfejletten technika is jelen van, csak az ellenőrzés és a MEO az, ami elválasztja a szart a májtól.
Ami viszont egyértelműen Kína bűne és írtandó, az az, hogy a kínai állam, valamilyen rosszul felfogott, patkány érdekből, szét akarja robbantani a nyugati piacokat, ezért állami támogatással megy minden gyártás. Innentől NINCS ÉRTELME feszegetni a gazdaságosságot. Mindent le tudnak gyártani, és le is gyártanak, amihez hozzájutnak. -
Pé
senior tag
Nemtom, én spec. világ életemben őszintén hittem a liberalizmusban (a mai napig) és büszkén vallom magam liberális gondolkodásúnak. (politikailag egyébként a bal oldali eszmékkel szimpatizálok csakhogy libsikomcsizni is lehessen
)
Azt viszont még egyszer sem éreztem hogy ettől bárminek is csökkent volna az értéke -
Milu87
csendes tag
Én hétköznapokon Breitlinget hordok, és tudod milyen autóval járok? Egy szép kombival, ami még csak nem is német presztízs márka.Nem, kicsit sem gáz, mert nem az autómra keresek, mint sokan kishazánkban. Amúgy nem ismered azt a férfi típust,akit a fogyasztás hoz lázba, csomagtartó méret praktikum nem a gyorsulás, ja és még nem vagyok 30, ha kabriózni akarok bérlek egyet hétvégére, magam miatt, és nem az olyanok miatt akik megnéznek, és olyankor nem a Breitling van a karomon, hanem egy játszós verk....
Milu -
ronin s8
senior tag
Engem zavart, amikor ar/ac rollerben metróztam. Ráadásul a bicolor gázabb ebből a szempontból, mert a full aranyról simán azt gondolják, hogy hamis, míg a félig arany Rolexről üvölt, hogy valami drága cucc...
-
szegi77
csendes tag
Lehet jó áron órát kifogni,csak sajnos bizalmatlanok vagyunk már :/
-
fagyalllo
őstag
Kollégám ismerőse hallotta amikor az új órámról beszéltünk. Kérdése: Miért vetted, a régi elromlott?
Kis naiv... -
squir
aktív tag
Az elmúlt majd' 40 évemben sok mindennek neveztek már, de a liberális nem szerepelt köztük.😃 Elárulok egy titkot: nem ez csökkenti egy óra presztízsértékét! A hamisítványok elterjedése és a jaszkarizó idióták ( lásd a korábban linkelt cikk a tévésberki és az ő rolexéről) sokkal inkább! A szélesebb körben való ismertséget a használtpiac biztosítja. Ugyanakkor ez ösztönzi az újat bevásárlót, hogy a régin továbbadva még újabbat vegyen. Te csak a reklámoknak hiszel, a tapasztalat nem számít?
-
YM
senior tag
válasz
Szabikaa20 #112351 üzenetére
2008-ban vettem iPhone-t, amikor még semmi hasonló tudású készülék nem volt a piacon. Azóta más van, mert meguntam és az újakat már lehúzásnak érzem ahhoz képest h fele annyiért mit lehet kapni.
Most nagyon szemezek még egy fekete-titán-aviator, japán belpiacos órával
vadászcsiga ha nem lenne muszáj én se mennék Pestre. De hol fizetnek annyit h legyen az embernek pénze kulák órára?
-
Szabikaa20
őstag
En ha vennék ájfont nem azért vennék mert mindenkinek az van,mert az kuara nem érdekelne!Hanem azért vennék,mert jó tetszik stb...Nekem van egy iPadom és nem azért vettem mert mindenkinek ilyen van,hanem mert kib..zottul szeretem és a fél kezem inkább odaadnám mint az iPadot!
És 2-3ismerősöm tudja csak hogy van a családomon kívül!Nem mintha ez valami nagy dolog lenne,de óránal ugyan így gondolkodom!Hogy a kutyát nem érdekli ki mit gondol,ha trabantal fogok járni és a kezemen egy Rolex lesz,nekem ez tetszik és így érzem jól magam!
Ne már hogy az szerint veszem a cuccokat hogy kinek mi van és ki mit gondol! -
YM
senior tag
válasz
squir #112346 üzenetére
Igen, feltűnt. Ez a liberalista hozzállás csökkenti le az órák presztizs értékét; amit jó tudni, mostmár én is kizárólag öncélúan, saját fétisem kielégítésére fogok magamnak órát vásárolni
t_a_m_a_s ezért vesz mindeki szájfón 6-ot, mert azt mindenki ismeri. De félévente azt is lehet kukázni.
Már elvből sem vennék szájfónt.
-
szegi77
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #112344 üzenetére
Jaaa értem
Félre értettelek -
YM
senior tag
válasz
teratti #112335 üzenetére
Lehet azért ment bele, hogy utána ne legyen lelkiismeretfurdalása ha millios ékszert kér tőled ajándékba
szegi77 utaztam párszor pesti tömegközelekedésen, minden megállóban ott vannak a csövesek meg a menekültek, akiknek ennijük nincs mit. Levágnák a parasztról a Rolexet 2 évig ehetnének belőle.
Angliát pedig ne keverjük ide, ott mindenre 10x annyi péénz van mint itt. -
szegi77
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #112338 üzenetére
Én nem tartom cikinek...
Szerintem elég sokan vagyunk,akik szeretik az órákat és a komolyabb darabokat,az autó meg nem érdekel..
Én pl már utaztam villamossal paniban -
kadet93
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a hirdetés kamu? Gyanúsan alacsony ár és arra a kérdésre, hogy miért nincs doboz, azt írta, hogy azért, mert nem boltból van... Replica lehet vagy lopott cucc talán?
-
szegi77
csendes tag
Szerintem is hülyeség az autó óra hasonlítása..
Nem egy emberkét ismerek,aki komoly darabokat birtokol és az autója 500e ft
Ha valaki pl villamoson utazik,azon nem lehet roli,vagy pani? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nekem az "egyéb órák"kategóriában lenne 2 kérdésem.
Az Ashford webshop mennyire megbízható?
Másik kérdésem, hogy a Pulsar márka mennyire tekinthető jó ár/érték arányú terméknek? Tudtommal a Seiko csoport tagja, annyira vacak nem lehet...szerintem.
Köszi a választ előre is! -
jolti
senior tag
Még jó, hogy elvitte a bank a kocsimat, különben most vércikinek érezném, ha bele kéne ülnöm a Casiommal!
😀 -
Szabikaa20
őstag
Akkor én is cikinek érzem mostmár,mikor beülök az Omi chronostopommal a peugeot 106-osba...
Kell vennem egy Ferrarit! XD
-
Pé
senior tag
Nekem van "sport" autóm is meg terepjáróm is. Jó tudni, hogy mostmár jöhet bármi, nem vagyok ciki
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #112317 üzenetére
Még nem ért ide.
-
von toth
tag
Ez választás kérdése. Az, hogy valaki hord órát vagy sem nem számít. Azt szokták mondani a férfi egyetlen igazi ékszere az óra. Én gyűrűt, karperecet, fukszot, babérkoszorút, indián fejdíszt, kalapot stb nem hordok. Csak órát. Mert azt szeretem,
Azt hogy mennyit szánsz rá az részben egyéni választás, részben anyagi háttér kérdése.
Státusszimbólumnak a prémium svájciakat mondanám vagy esetleg a Grand Seiko-t.
-
Szulita28
senior tag
válasz
Rocsesz79 #112311 üzenetére
Azt nem mondtam
. Az Apollon Chrono-juk pl. elég egyedi, és erősen fáj rá a fogam.
Te azt kérdezted, hogy egy X-Wind-hez képest versenyképes-e a linkelt Stein. Szerintem nem, csak ennyit mondtam
Az X-Wind egy fura vmi; ha bejön, akkor szvsz nagyon jó és egyedi. Vki meg hány tőle, ennyi -
squir
aktív tag
-
Szabikaa20
őstag
Pl városban lakik és nincs rá szüksége!Mondjuk én el nem tudnám képzelni a mindennapjaimat autó nélkül de én vidéki vagyok!De mondom hogy itt a fórumon is vannak ilyenek.Ha őneki így jó akkor miért ne?!
Mondjuk azért akar tömegközlekedni,mert városban gyorsabban eljut A pontból B-be pl metróval vagy villamossal vagy biciklivel robogóval stb...
-
YM
senior tag
válasz
Szabikaa20 #112315 üzenetére
Nyílván a replika Rolex is ciki, de ki az, aki tömegközelekedésre fel mer venni egy több millios órát?
Meg eleve miért akarna valaki mindenáron tömegközelkedni??
-
YM
senior tag
válasz
vadászcsiga #112293 üzenetére
Nem tudtad?!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #112313 üzenetére
De miért tetted magad mellé? Mi van azzal a kis obris-os állvánnyal?
-
Szabikaa20
őstag
Mert miért ciki?És az nem ciki hogy csillió pénze van és replika AP-kben meg üblókban feszít és Ferrarival meg Lamborghinikkel jár?!
Sőt olyan is van hogy Rolexe van,de kocsija nincs inkább vonatozik/buszozik!És nemcsak azért mert nem telne rá,de nincs rá szüksége!Sőt itt a fórumon is volt/van olyan...
-
g0n21
senior tag
válasz
phranxinatra #112304 üzenetére
-
szbalogh
addikt
válasz
Szabikaa20 #112308 üzenetére
Igen, de Ő azt írta, hogy kibírta a 200 métert
-
t_a_m_a_s
addikt
Ez így ebben a formában f@sság, már ne is haragudj... Ha most lenne mondjuk mobilizálható 6 millám egy nullkm-es focusra (és az asszonyt meg tudnám győzni), simán elgondolkodnék mondjuk egy 4 millás használt focuson meg a maradék két millából valami komoly órán. Aztán a kombi fókából villantanám a Rollért
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #112294 üzenetére
Az gáz, ha elsőre azt olvastam, hogy "letettem magam mellé az ágytálamhoz" ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #112304 üzenetére
Akkor saját magad vetted fel. Ahogy látható dúl a szerelem közted es a po között
Még az is lehet hogy a csuklód előtt mason is volt
Nem lehet lecserélni
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #112300 üzenetére
Nőtlen vagyok, a barátnő pedig momentán több mint 1000 km-re tartózkodik. És még a kutya is lent aludt ma.
Nem tudja valaki, a nevem alatt a tag-ot nem lehetne omegára cserélni?
-
szbalogh
addikt
válasz
5-ös kezelő #112295 üzenetére
Hol mentél a Balatonban 200 méter mélyre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest