- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz vadászcsiga #112060 üzenetére
Igen, pont olyan hangot ad mint a horcsogunk.
von toth: mikor megkaptam (7 eve), ki lett pucoltatva teljesen. Azzal nincs baj.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz vadászcsiga #112058 üzenetére
Ez tenyleg hasonlit.
Mindenesetre veszek majd ra egy szep borszijat. Ennyi idosen tokeletesen mukodik, boven megerdemli.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Laikus vagyok, lehet tenyleg aranyozott csak. Az van rairva, hogy "au 10-". A minusz jel nem tudom mit takar, de tokeletesen kiveheto.
Ha valaki tudja, erti legalabb egy picit a ciril betuket, megtenne hogy megmondja mi van rairva alul es felul?
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Van egy orokseg oram, eleg regi, 10 vagy 12 karatos arany tokkal (ha hazaertem meglesem, Parom hivott hogy ratalalt). Orosz, felhuzhato, ebresztos, mindene tokeletesen mukodik. Ha jol emlekszem Raketa marka.
Kerdesem, nagyjabol mennyi lehet az erteke? Mivel orokseg, eladni nem szeretnem, csak legyek tisztaba vele mennyit erhet, mim van. Ha erdemes tetetnek ra egy borszijat, legyen egybe a kisoreg. Edesapam szerint mar az ora 50 folott van korban valahol.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz teratti #111959 üzenetére
En ugy erzem boven betartottam, beazasnak en semmi nyomat nem veltem felfedezni. A szoszt meg lehet csak nem vettem eszre, mert eddig folia volt az oran, es az ala szerintem nem is lathattam be normalisan (mar az elso nap folia kerult ra), viszont a strandolas kozbe a folia lejott. Mar normalisan ralatok. Az elso nap meg nem is vehettem eszre ilyen aprosagokat, tul nagy volt a lelkesedes.
Amugy beazasnak egy ilyen kvarc oranal kellene legyen kovetkezmenye, nem? Plusz be kellett volna parasodnia tudtommal. Egyebkent nagyon pontos, es minden mutatoja tokeletesen mukodik. Semmi hiba nem volt a strand elott se, meg a strand ota se.
Attol fuggetlen egy nyomasprobara ellesek szerintem.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz vadászcsiga #111955 üzenetére
A kapta a vizet kemenyen alatt azt ertettem, hogy sokat volt medencebe, sok vizet kapott, de nem nagy nyomassal. Egy konnyu buvarkodastol azert messze voltam.
Az elado csajtol is kerdeztem vihetem-e medencebe, meg a garipapirba is szerepel hogy vizallo. Szoval ha ugy van, en beviszem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz vadászcsiga #111953 üzenetére
Annyira azert nem. Normal uszas volt, lightos csuszda (a kemenyebbeknel azert levettem, nehogy odaverjem), hullammedence... Tehat semmi olyan nagyon kemeny.
De azok a szoszok akkor se tunnek odavalonak. Lehet ha szabadnapos leszek bevidzem az uzletbe ahol vettem, es megnezetem. Elkepzelheto higy gyarilag ott volt? Ha viz nem ment bele, elkepzelhetetlennek tunik hogy apro porszemek befertek volna...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Uraim!
Csak nekem nem tunik normalis dolognak, hogy van uvegen belul nehany aprocska por vagy szosz szem? Ma lattam meg... A strandolas elott mintha nem lettek volna ott.
Viz viszont nem ment bele, kapta a vizet kemenyen, de se para, se rendellenes mukodes, minden tokeletes. Igy duvegenis erdekesnek tuvegen, bar lehet a strand elott csak nem vettem eszre.
Ilyenkor szerintetek mit csinaljak? Jah, es egy kisebb feluleten mintha matyis is lenne belulrol az uveg.
Az alairasomban szereplo Edifice a tema targya...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
No, szerencsere jol vizsgazott az ora vizallosagbol. Szo szerint lepergette magarol a vizet. Volt hullammedence, tobb ora uszkalas, semmi problema.
-
zombinyul
addikt
válasz teratti #111874 üzenetére
Hat, azzal mar ugyerzem elkestem. Mindegy, most en elvegzem a "nyomasprobat".
Egyebkent azt hol lehet megcsinaltatni? Casio szerviz, vagy a bolt ahol vettem?@mriya@: ez egy jo otlet! Egyebkent nincs tapasztalatom a strandolos oraviseletrol, ezelott egy WR50-es Casiom volt meg sok olcso ora, azokat nem vittem sose vizbe.
-
zombinyul
addikt
válasz teratti #111870 üzenetére
Nincs 2 honapos az ora, igy talan a nyomasproba hanyagolhato (plane egy 40k+-os Casional, bar tudom, a csucs kategoriatol ez nagyon messze van). De akkor a klortol nem kell feltenem a joszagot, ugye? Mindegy, beviszem a vizbe, hiaba Palatinus, jobb az ertekeket magamnal tartani amit lehet (bar a telefon csoppet dragabb, megse lesz nalam).
Ha baja lesz, viszem az uzletbe vissza reklamalni.
Koszonom a valaszt!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Kerdesem annyi volna, hogy ma megyunk strandra. Van egy WR100-as Casio Edificeom, mehet vizbe? Termeszetes vizbe nyugodtan vinnem, de a klor, meg istentudja mi ami a strand vizebe van nem arthat neki? Mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Nsgyon nincs toltesi szokas. Tolton van lenyegebe a het legtobb napjan Igen, azert ez a 45k nem az a kategoria. No majd meglatjuk, hasznalom, aztan kiderul eleg-e neki az a feny amit nalam kap... Ha nem, tenyleg megkapja a tobb oras kulon napoztatasokat. Rakukkantok az orara, kivancsi leszek Mondjuk a G Shock orak mar ranezesrevis eleg elpusztithatatlannak tunnek
-
zombinyul
addikt
válasz BlacKSouL #110396 üzenetére
De az lehet, irja is a kezikonyve, hogy 2 masodpercenkent leptet, ezzel is jelezve ha merul a tortenet. Akkor ha jol sejtem birja ez tovabb is, csak a "normalis" mukodes biztositott 3 honapig.
zack: koszonom a kimerito valaszt, sokat segitettel! Erre hogy a sima napfeny, de nem kozvetlen a napon tolti-e, nem talaltam valaszt, jo errol IS tobbet tudni. Mivel placcos vagyok egy benzinkuton, heti tobb napot a szabadban lesz az ora 12 oran at, ez meg egy teljes teli napot is jelent. Ugyhogy akkor nem felek a lemerulestol meg telen se, hat meg most. 10 eves hasznalat eleg nagy ido, ha ennyire pozitivak a tapasztalataid (plane hogy Neked se szazezres az ora), az nagyon jo jel. Nyomasprobara szeretnem 2-3 evente elvinni, biztos ami biztos alapon, bar evente csak egyszer ketszer lesz vizbe, nem tobbszor. Jobb a bekesseg. Honnan tudom, ha az ora teljesen fel van toltve? Mondjuk az utobbi 3 napban 2 napot dolgoztam, jo 24 orat kint volt verofenyes napsutesben. Ketlem hogy ne volna fullon.
5-ös kezelő: Neked is koszonom valaszod, mint irtam, eleg sokat kint van az ora, igy akkor nincs felnivalom. Orulok ha a Tied is ilyen megbizhatoan mukodik!
vondy: teny, csak nem tudtam hogy ez az ertek alapjan az enyem valami alapabb valtozatat kapta a technologianak, vagy azonos az osszes, de utanaolvasva rajottem hogy nagy kulonbseg nincs. Az elozo tizennehanyezres Casiom lassan 3 eve megbizhatoan mukodik, igaz, az elemes, de nagyon jo tapasztalataim vannak a Casiokkal. Pedig mar nagyon utott kopott szegenykem, hihetetlen mit kibirt.
Mindannyiotoktol kerdem, mert a papirba nem bizok annyira mint a tapasztalatotokba: WR100-as oraval akkor nyugodtan elvezhetem a Balaton habjait, vagy azert erdemes ovatosan vizbe mereszkedni vele? Nem szeretnek taccsra vagni egy 45 ezres orat egy nyaralas soran.
Mindenkinek nagyon koszonom a segitseget!!
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Ezt a kis szepseget vettem a napokba, solar technologias Casio Edifice. Gyonyoru, minőségi (bar az eddigi 15 ezres Casiom is imádtam, de azert ez mas szint, ha nem is milliós kategoria), es ugye az elemcsere is kilőve. Van valakinek tapasztalata ezzel a Tough Solar technológiával? Mennyire megbízható? Ezen kivul a neten lattam, tobb Solaros Casional azt irtak, fel evig elmegy vak sötétbe, az enyem tud 3 hónapot (elmeletileg). Lehet ez a különböző mutatoknak, funkcioknak köszönhető, hogy fele addig birja, bahy ebbe kisebb a LI-ION "telep"? Azokon 1 plusz mutató volt, az enyémen meg ugye 3 (napszak mutató, nap neve, meg datum) Életem elso dragabb órája a kicsike, remelem minel tovabb hasznalni is fogom. 45k volt a kasszaig. Ott kiderult hogy van ra akció, igy 32-ert hozhattam el. Bocsi a kepert hogy ferde, én atallitottam allora telefonon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...