Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
webórás
csendes tag
Szép nagy vas ez is, szódásszifonnal az oldalán. csak nehogy letörjön merülés közben!
Levente www.watchmaker.hu
-
webórás
csendes tag
válasz
vadászcsiga #102174 üzenetére
Köszönöm szépen, közösségi oldalakon vagyok még jelen (facebook, Twitter, Pinterest, stb..) de sok esetben a mérhetettlen bulvártémák között elvesznek a dolgok, így nehéz kommunikálni a témát. Sokszor alámerülök az órajavítás részleteiben és nincs időm foglalkozni weblapom marketingjével, ha pedig azzal foglalkozom, elcsúszok a határidőkkel. Egy honlap olyan, mint egy kiskert, ha nem gondozza az ember, elgazosodik.
Üdvözlettel : Levente www.watchmaker.hu
-
fagyalllo
őstag
válasz
webórás #102192 üzenetére
Pont erről beszélt a múltkor linkelt videóban valami Seiko főnök. Egy búvár kereste meg őket 1968-ban, hogy nincs olyan óra, ami megfelelne az ő munkakörülményeinek (a Seiko akkor még csak a 6217-et és 6215-öt gyártotta). Vele együtt kezdődött fejlesztésből lett hét év alatt a Tuna (6159-022).
-
webórás
csendes tag
válasz
Empsepo #102172 üzenetére
Köszönöm szépen, valóságban az óra még brutálisabb kinézetü, az a kategória, ami vonza a tekintetet, szinte lenézik az ember kezéről. Mégis az a véleményem, hogy nem gondolták át teljesen formavilágát, mert amig hordtam, én magam a szárazföldön beleakadtam vele mindenbe, vásárlás, kocsiból való ki-beszállás alkalmával. Nem csodálkozom, hogy letörött a koronája. El se tudom képzelni, milyen lehet vele a tenger alatt.
Üdv : Levente www.watchmaker.hu
-
Dzsana
senior tag
válasz
chris-v #102188 üzenetére
Nem feltétlen gyári újra, egy öreg órához nem biztos, hogy találsz gyárit. Bontott, utángyártott, stb. A számlapot is ha felújítják, arra is azt mondja, hogy dial refurbished, vagy dial restored. Nincs sem írott, sem íratlan szabálya, hogy melyik a helyes szóhasználat rá, ki így, ki úgy.
-
chris-v
senior tag
válasz
Dzsana #102186 üzenetére
Akkor lényegében ugyan azt jelenti mint a műszaki cikkeknél.
Ami elkopott, vagy nem néz ki 0 másodpercesnek, azt kicserélik rajta gyári újra. Gondolom itt a belső marad, szíj, üveg, tok, stb cserélik hibátlanra.
Vettem már refurbished gps-t, ha nagyítóval néztem volna se találtam volna rajta semmi árulkodó jelet, hogy nem vatta új. -
Magnum_
nagyúr
válasz
vadászcsiga #102185 üzenetére
En is gondoltam erre
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #102151 üzenetére
A refurbished óra azt jelenti, hogy kísérletet tettek az eredeti állapot visszaállítására. Mint képeknél a testaurálás, csak az angol az óráknál refurbished-nek hívja.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ereshkigal #102179 üzenetére
persze :-)
-
chris-v
senior tag
Skywatches-ről rendeltem én is. Egész pontosan a típus: Casio AQ-S810W-1BV
9.-én délután adtam le a rendelést, "Free shipping by registered mail" lehetőséget választva. 10.-én jött az email róla, hogy postára adták, és ma 23.-án hozta a postás. Tehát kb 2 héttel lehet számolni.
Más költség nem volt. Dobozt nem kértem hozzá, de múltkor a Seikomhoz kértem, az plusz 4 dollár volt. Elég komoly kis doboz és a csomagolást tekintve, drágább óránál szerintem megéri. -
kr:sz
tag
Sziasztok,
Egyik munkatársamnak az öccse most ballag a gimiből és egy órát szeretne magának. A limit az 50e magasságában van. Férfias mégis fiatalos lenne az "irányelv". Tudnátok ajánlani valamit esetleg?
Előre is köszi!
-
evo87
őstag
válasz
vadászcsiga #102173 üzenetére
Nap közben a kezemen is napoznak eleget.
-
evo87
őstag
válasz
vadászcsiga #102163 üzenetére
Csak hangulatképnek szántam.
-
condy
senior tag
válasz
szundybence #102167 üzenetére
Csak azért, mert az igazi nagyhalak még "alszanak."
Azért köszi. -
T0rnad0
addikt
Mai viselet
-
Cold5
senior tag
creationwatches.com-ról rendelnék...
Melyik szállítást válasszam, hogy ne kelljen VÁM és ÁFA-t fizetni?
DHL/FedEx vagy Registered Parcel? Mindkettő ingyen van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
fagyalllo #102139 üzenetére
Hmm van egy csomó refurbished ora is, seiko, orient stb. Óráknál is azt jelenti mint telefonoknál vagy mi a fene ez?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #102129 üzenetére
O, nem is tudtam, hogy van bim-bammos Travellered. Szabad kérdezni, mennyi volt? Jöhet akár privátban is, ha szégyenlős vagy.
-
Dzsana
senior tag
válasz
webórás #102147 üzenetére
Te Levi, bug van a rendszeredben, ezt már mutattad egy pár napja!
Egyszerűbb, ha belinkeled a a javítási naplóidat, így mindenki megtalálja, ami érdekli, nem kell egyesével feltöltögetned.
-
webórás
csendes tag
A főleg tengeri kalandokra megálmodott Eberhard Scafodat luxus búvárórával csúnyán elbánt a sors. Sportbúvár tulajdonosa egy sikertelen merülés alkalmával a hajó oldalának ütötte és a márka emblémáját is hordozó döntött "E" betűt formáló koronazár letörött, valahol a vörös tenger mélyén pihen. A hatszögformájú korona szinte beszerezhetetlen és ahelyett, hogy az alkatrészkereskedések listáját bújtam volna, inkább nekiláttam és készítettem másikat.
Sokat gondolkodtam miből legyen, hisz tengerbe akarnak vele merülni, ekkor egy belvárosi séta alkalmával megláttam a lánchídra szerelt közlekedési tábla hatlapfejü rozsdamentes csavarját. Akkor lássunk neki...
A folytatás a linkre kattintva megtekinthető:
[Koronazár készítése egy Eberhard Scafodat búvárórára]
Üdvözlettel : Kőnig levente www.watchmaker.hu[facebook.com/watchmaker.hu]
-
b4zsi-
őstag
válasz
Gyönyörű óra, de nekem az óra, perc mutatók nem tetszenek, de az összhatás nagyon szép.
-
chris-v
senior tag
válasz
vadászcsiga #102136 üzenetére
Fotel bicikli
-
fagyalllo
őstag
A Creationwatches-nál megjelent egy rakás új Seiko: [link]
Solar kronográfok, ébresztős kvarc kronók és a legérdekesebbek, az SRP585, 587, 589 Prospex 4R36 búvárok. -
webórás
csendes tag
válasz
veloke #102043 üzenetére
Köszi, a javítás vége és az átadás között eltelt tíz nap, addig folyamatosan viseltem, ez alatt 5 másodpercet késett.
Szép nagy vas érdekes, ahova járok tankolni a kutas nem tudja, hogy órás vagyok, de valószínű ért az órákhoz, mert mindig kikerekedett arccal nézi a karomon lévő darabokat. Múltkor az egyik csuklómon egy Rolex Datejust a másikon egy Omega Co-Axial Planet Ocean ketyeget, mert figyeltem a pontosságukat, ezt már végképp nem tudta hova tenni.
Az igazság közben az, hogy nekem egy sincs, mindig másét viselem, amíg érte nem jönnek!
Levente www.watchmaker.hu [facebook.com/watchmaker.hu]
-
WiZARD
addikt
válasz
Mr. Deluxe #102133 üzenetére
ups számolója extra biztosítás nélkül 30ezret számolt a legolcsóbb módra, dhl kalkulátor is bruttó 37ezret számol...
-
consono
nagyúr
válasz
Hű, ez nagyon szép!
-
WiZARD
addikt
válasz
Mr. Deluxe #102128 üzenetére
Lehet, hogy a furgefutar-os szerződésük más.
De 40-50ezres szállítási díjjal már nem érte volna meg, na meg akkor tényleg inkább repülőre ülök...Real_Necro: akkor lehet hogy hozzák
-
WiZARD
addikt
válasz
Real_Necro #102123 üzenetére
konkrétan órát 500 $ felett nem akarnak... Nemesfém órát eleve nem vállalnak
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Real_Necro #102123 üzenetére
Úgy tűnik kifejezetten az óraval van gondjuk,
-
csabulaxi
senior tag
-
WiZARD
addikt
De imádom a mindenféle szállítmányozási cégek hülyeségeit.
Megrendeltem, hogy UPS hozza el UK-ból az új órát. Erre hívnak hogy sorry, de 500 USD felett nem vállalnak órát.
Remélem TNT nem mondja vissza, mert akkor jól megszívtam.
Azt ne is említsük, hogy majdnem annyiért hoznak el 3-5 nap alatt egy órát, mint amennyi oda-vissza a repjegy. -
gprspeter
senior tag
válasz
vadászcsiga #102115 üzenetére
Tudja amit kell, ráadásul szép is!
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #102115 üzenetére
Néha visszapofázik, de egy erősebb asztalszélre csapás után megint minden rendben.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #102109 üzenetére
Igen ezt tudom,hogy Neked szuper.Lehet ,hogy idővel egyenletesebb minőségben készülnek,de a bevezetése után jelentkeztek problémák.Az ETA ezeket valószinűleg orvosolta ,orvosolja.Nekem meg a pontosság mániám miatt nem szerencsés,hogy szakszervizbe rohangáljak ahol kinevetnek,hogy a napi mondjuk 5-7mp. elltérés miatt kell dolgoznia ,akár gariban is.Neked szerencsére semmi baj vele és szerintem már nem is lesz.Én is szivesen belevágnék a Pan Europe órába ,de mint írtam várok vele ,meg a mostaniakkal nagyon el vagyok.
-
Reverting
őstag
katt
Jo ejt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest