Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burjois
csendes tag
válasz
vadászcsiga #100893 üzenetére
Nyílván egyeztettem vele.
-
golyani
őstag
Nah eddigi pontossági tapasztalat az orient defenderről (jobb híjján windows órához tudtam hirtelen hasonlítani
):
- csütörtök este volt -4s
- péntek délre lett belőle +1s
- péntek estére +8s
- szombat reggel +11s
- szombat este +14s
- vasárnap reggel pedig +20s sietésszórakoztam, hogy számlappal fel vagy lefelé rakom illetve korona oldalára vagy fordítva, de érdemi változást nem hozott egyik sem.
-
válasz
Roland8622 #100885 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből az előző hsz-nél, de akkor most. Azért ez egy Casio és biztos vagyok benne, hogy van hozzá fekete (kaucsuk vagy műanyag) szíj is és mivel van fekete a tokban, még a harmónia is meglesz.
-
hdman
őstag
Voltunk kint az Eisenstadti bolhapiacon, volt egy nagyon kammer Panerai Luminor Marine 120euroért, olyan gyagyi volt, hogy besírtam.
Persze az eladó szerint eredeti. A Parnisom sokkal jobban kidolgozott.
Egy másik eladónál voltak órás katalógusok, kíváncsiságból rákérdeztem, egy 2013/2014-es IWC-t 15 euroért akartak eladni...
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #100871 üzenetére
Nyami
-
Unsign
tag
Nagyon szépek, különösen a fekete fogott meg, gratulálok
-
Roland8622
aktív tag
válasz
vinpilu #100880 üzenetére
Szia. Köszönöm a választ. Sajna előre nem gondolkodtam, mert tényleg ez ilyen egyedi óraszíj, ami direkt ehhez a házhoz passzol színben, bár itt több szögből is látható az óra: [link] és azt kell mondjam itt a barna több árnyalata játszik. Viszont tényleg fura a szíj csatlakozása, legalábbis számomra.
Na de ahogy már írták, olyan nagy összeget nem adtam ki érte, legalább a szerkezet jó.
Mondjuk az is fura, hogy vízálló órákat miért erőltetik bőrszíjjal, ha az nem bírja a vizet (kivéve a spéci vízálló bőrszíjjak) -
condy
senior tag
válasz
Hozod a formát!
Gratula! Igen szépek!
-
elite.cs11
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
vadászcsiga #100878 üzenetére
Barna 24-es? Hátha....
-
válasz
Roland8622 #100875 üzenetére
Szia, bőrt nem vinnék vízbe, akármivel is van összedolgozva. A másik aggasztó dolog, hogy a kép alapján spéci a csatlakozás a tokkal (mármint folyamatos a váltás), színben is harmonizálnak, ha cserére kerül a sor, akkor lehet, hogy nehezebben találsz majd hozzá passzolót.
A napelemes rész viszont jó lesz, szinte örök.
-
vadászcsiga
félisten
Köszi fiúk, igyekeztem. Feketét ahogy kiraktam fb-re, el is vitték
-
Ra3
őstag
válasz
Roland8622 #100875 üzenetére
Ezt megkérdezheted még akár ötször is, akkor sem fogja senki tudni hogy neked megérte-e, de ha esetleg nem felel meg hosszú távon az elvárásaidnak akkor se ér nagy veszteség. A napelemes szerkezet miatt amúgy szerintem elég jó áron volt.
Mivel ilyet közelről jó eséllyel még senki nem látott, a szíjról se várj tőlünk túl sok infót, esetleg timcenter tud valamit mondani ha erre jár, végülis tőle vetted. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Neztem mar fuckbookon is, zsenialisak!
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Roland8622 #100862 üzenetére
Sziasztok
Fentebb kérdeztem, de akkor megkérdem még egyszer: az óra szíja bírni fogja a vizet?
Ill. megérte ezt ennyiért megvenni (10e Ft) ?
CASIO MDA-S10HB-5B
[link] -
fiktív1
tag
Csiga! Állat!
-
Reverting
őstag
válasz
Naprol-napra jobbak...
-
hdman
őstag
Itt a tavasz, megint szerelmes vagyok: Seiko sceb009.
Ez nem jó jel
-
5-ös kezelő
senior tag
50 órája jár az asian Unitas kézihúzós egy teljes felhúzással, a napi 10 s késés már csak 5 s - lassul, le fog járni.
-
-
ruci
csendes tag
válasz
Ereshkigal #100857 üzenetére
Köszi! Én úgy gondoltam, hogy Citizen márkanéven van-e forgalomban ilyen szerkezet?
-
squir
aktív tag
válasz
alphaville #100861 üzenetére
Régi, patinás márka, egykor neves katonai beszállító. A quartz-válság idején majdnem teljesen tönkrement, a 2000-es évek elején vette meg a Frederique Constant.
Címszavakban a történetének összefoglalója:
Alpina
Érdemes figyelmet fordítani az 1939-45 közötti időszakra. -
Roland8622
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom ezzel a szíjjal jó lesz-e ez a vízbe? Mert nagy része szövet, de van benne bőr is.
Már régebben is nézegettem ezeket a Tough Solar-os órákat és lám, most itt volt egy kihagyhatatlan ajánlat.
Elsődleges szempontok ezek voltak: vízálló legyen, ne keljen elemet cserélgetni (mert akkor már ugye bontani kell). Ja és ezeknek nagyon baráti az áruk.
Viszont rákerestem itt a topicban és nem teljesen tiszta a kép: most akkor ezek meddig bírják a töltögetést?
Mert van aki azt írta neki már megy vagy 10éve, van aki meg hogy cserélni kellett ezt az aksit benne 5év után.Ja a lényeget majd el felejtem: CASIO MDA-S10HB-5B
[link]Meg is rendeltem, utána esett le, hogy jobban körbe kellett volna járni témát.
-
-
Mercutio_
félisten
Letisztultabb vonalon nem tudom ezek voltak-e már:
Ha már a CK szóba került: Kövezzetek meg, de ezek 1, 2, 3, 4 nekem tetszenek, persze ahogy nézem mind kvarc, tehát irreálisan drága
Ja, ezek a Christopher Ward órák mitől ilyen b*sz*tt drágák?
-
-HTC-
tag
Keresek valami olcsóbb kategóriás , de nem gagyi rádiókontrollos órát második órának!
Lehetőleg vízálló legyen!
Tudtok valamit ajánlani? -
Deskdiver
senior tag
Ez az Omega SMP mitől ilyen különleges ,hogy £6800-nál jár az ára? [link]
-
ruci
csendes tag
Nemrég írta itt valaki, hogy a Bulova Precisionist órákban Miyota szerkezet dolgozik. Ha ez így van
, akkor melyik Citizen órában van még ilyen szerkezet, ha egyáltalán létezik ilyen?
-
BAti77
aktív tag
válasz
vadászcsiga #100841 üzenetére
Igen, tölük kapják ők is a werkeket...csak hát van több minőségi osztály az ETA-nál...
-
Ra3
őstag
válasz
vadászcsiga #100841 üzenetére
Hát a legdurvább esetben ETA G10, én az árak alapján legalábbis erre tippelek, de az se kizárt hogy van a kvarc kronóra is valami olcsósított swiss-made kompatibilis megoldásuk.
-
sly1976
csendes tag
Swiss Millitary az jó óra márka?
-
BAti77
aktív tag
válasz
vadászcsiga #100835 üzenetére
Ja' akkor nem szóltam...
Swatch Group brands -
csabulaxi
senior tag
válasz
Martin1910 #100832 üzenetére
15 ezer ft
[link] -
ruci
csendes tag
válasz
Martin1910 #100832 üzenetére
Válasszál: [link]
-
Gabor970
addikt
válasz
Martin1910 #100829 üzenetére
ha szereted a sok biszbaszt, 15e-ért már van. Én nem keresnék használtat, inkább tudjon "kevesebbet".
Jahh, látom hülyeségre már kidobtál egy tizest... Vagy tán elpasszoltad, és abból akarsz másikat venni?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Martin1910 #100769 üzenetére
-
Martin1910
csendes tag
Ilyesmi stílusú órát 10k körül lehet kapni? Vagy érdemesebb használtan nézegetni, hátha?
Meg 10k körül milyen szerkezetű órákat lehet kapni? Melyiket érdemes venni? -
BAti77
aktív tag
válasz
vadászcsiga #100818 üzenetére
Akartam volt írni, hogy Swatch Group-os márkában ne keres Sellita-t, mert az ETA SA a szerkezetgyártó cégük...
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #100824 üzenetére
Szerintem sly csak érdeklődött. Ő tudja, hogy akar-e venni. Én csak neki mutattam egy felvetés kapcsán.
vadászcsiga: Igen, idő közben rátaláltam, csak idehaza vonták el a figyelmemet.
Apróbb gyermekem eddig hallani sem akart a kerékpározásról. Tegnap végül úgy jött haza, hogy most már megérett benne az elhatározás. Ma egész nap nyomta, délelőtt velem, délutãn az édesanyjával, míg vegül megoldódott a probléma. Ezért hagytalak magatokra egy kis időre, mert erről ugye nem maradhattam le. -
Szulita28
senior tag
válasz
Nem csak. Orex-nel érdemes szétnézni, több 7750-es modell akciós (volt ezelőtt nem régen). Listaáron persze nincsen 300e alatt.
De pl. Babosnál van 2-3 Tissot is 200e körül, akciósan.Fagyálló,
Citizennel mi is a prémium diver sorozat neve? -
vadászcsiga
félisten
válasz
condy #100822 üzenetére
Meg van, Cal. H-21. Ez egy áttervezett Valjoux 7750
- The spiral has been glittered to increase accuracy and stability.
- The main spring has been improved to increase a typical power reserve of 60 hours.
- The automatic device bridge has been modified to offer decorative possibilities for personalization to the brand.
- Customized balance bridge with Hamilton H-pattern -
vadászcsiga
félisten
Érkezett egy okos kérdés a vintage Rolex eladójához
-
condy
senior tag
válasz
Ez új!
Akció van a Creation oldalán. -
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #100815 üzenetére
+Hamilton-okat is ki lehet fogni
-
sly1976
csendes tag
Chronográfos
-
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga #100809 üzenetére
Én is. Ha mégis akkor egy teljes szerviz következne hogy megtaláljuk a problémát.
-
Takuun
aktív tag
Steinhart Ocean Two sárgában (nem narancs) még vagy már, nem kapható? Sem a RIOS, sem a Steinhart oldalán nem találok infót róla. Valami olyat olvastam itt, de lehet rosszul emlékszem, hogy még csak most fog jönni? Viszont találtam 2013-as bejegyzést a WUS-on: [link]
-
sly1976
csendes tag
Mennyibe kerül Svájci órába chonohráfos jó márkájú óra? Vagyis mennyitől kezdődik?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll #100808 üzenetére
Ráolvasás óta nem állt meg?
Remelem nem is fog
-
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga #100807 üzenetére
*telefon: Nokia Lumia
Azóta szerencsére működik, nem állt meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll #100802 üzenetére
Kafa
Mi az az 520 meg 930?
-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga #100793 üzenetére
Azért drágák a polirozatlan órák, mert minden hordási és kopási nyom látszik rajtuk, és így valóban a keveset hordottak mennek el magasabb áron. Ezen szépek az indexek, nincs kipotyogva a fele tritium. A szerkezet viszont nem túl szép: kopott csavarhornyok, oxidáció... Viszont a teflon érintetlen!
Ez 78-as, tehát már mp stoppos. Annyit megtehetett volna, hogy kihúzza a koronát, és akkor látszik a billegő a Microstella csavarokkal és a hajszálrugó. Nyílván oka van, hogy nem tette meg...
A szíj ugyanígy árulkodó. És azt külön is el lehet adni, vagy leszakadt/tönkrement. Én nem venném meg.
Mondjuk ugyanez forrasztott stiftekkel, T betűvel a számlapon, egy huszas...
-
Beladon
aktív tag
válasz
condy #100800 üzenetére
Igen tudom elég régen figyelem a márkát és ráuntam a jelenleg párosra (ds first auto, prc 200 chrono). Mivel sikerült is túladnom mindkettőn így biztosan steinhart a first utódja a chronot meg elég ritkán hordtam ezért nem is biztos, hogy kell nekem még egy. (Bár megjelenése óta tetszik az új ds first ceramic chrono
)
-
JackFeryll
őstag
Tavasz, Duna, üldögélős:
lecseréltem az 520-ast egy 930-asra és ez egy butított, kisméretű snapshot, de így is hatalmas előrelépés -
Attila!
tag
válasz
vadászcsiga #100788 üzenetére
De nem is megvenni akarom, hanem csak egy megállapítás volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest