- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #1699 üzenetére
Én egy olcsóbbat rendeltem, az is gumírozott. Semminél jobb és a lelkem is megnyugszik.
Sic Parvis Magna
-
kovsol
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #1694 üzenetére
Akkor Te pont beleestél, én május 20-án adtam le a rendelést.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Én magára a gépre tehető tokra gondoltam. De azon filózom, hogy a Switch-en sincs, viszont üvegfólia van és hála Istennek eddig semmi baja. Nincs szanaszét karcolva, nincs dobálva stb. Bár az tény, hogy a Deck-et valószínűleg csak kézi módban fogom használni, ha megyek valamerre. Otthon pedig ott lesz az Xbox, ha valamivel játszani szeretnék.
Sic Parvis Magna
-
-
Gerzsi
tag
16án fizettem, ma jött meg. király, valve ezt jól eltalálta
-
kovsol
titán
Redditen láttam UK64GB május végi rendeléssel is került már be Q3-ba. Meg US64GB Május 31. is Q3.
Úgy fest az EU le fog maradni majd.
De nem szomorkodom, mert az eredeti célom az volt, hogy karácsony előtt legyen meg. Azt most már kb biztosra merem állítani, hogy teljesülni fog.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
2022. május 1. 64GB rendelés maradt 2022 Q4.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én is átkerültem Q3-ba. Idén februári 512-es rendelés.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zombiex
tag
Nekem ma modosult steamen a varhato elerhetoseg 4-rol 3. negyedevre (iden majusban rendeltem)
---
remelem meg az elott megjon, hogy 450ft lesz az euro[ Szerkesztve ]
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
veterán
válasz vidaila #1672 üzenetére
Engem is nagyon érdekelne, mert kifejezetten sokat szeretnék rajta GTA V-özni meg onlineozni. Nekem Rockstar Launcheres változatok vannak meg, de kifizetném én a steamest is (na nem a 30 hanem az akciós 15€-t) csak hadd tudjam a profilom áthozni a socialclub-bal.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Tudtok valami jó fóliát ajánlani amitől a fényes (256GB) kijelző matt vagy mattabb lesz az 512-höz hasonlóan, és jó a tapintásérzete. érzékenysége is. ha húzom rajta az ujjam nem érzem úgy, mintha ragadna, tartós, véd?
Fél órája váltott a Tracking Utrecht Hollandiáról Neuenstein Németországra, nagyon necc, hogy ideér-e péntekig, reméltem, hogy Utrechtből egyből Magyarországra jön.https://tinyurl.com/rasoapro
-
vidaila
senior tag
Csak nekem nem akar menni a gta 5? A rockstar launcher állandóan cloud synch errort dob, amit ha ignorálok akkor a játék kulcs aktiválás hibát dob és kilep. Már próbáltam mindent, próbáltam simán, próbáltam proton experimemtallal, próbáltam asztali nézetben, próbáltam steamen keresztül telepíteni a rockstart de nem adja magát. A gta 4 esetén semmit nem kellett mókolni, egyből ment
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
vidaila
senior tag
válasz ImpersonatoR #1669 üzenetére
Bekapcsolva kell hagyni
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
addikt
Tud alvó módban letölteni (pl 3 játékot) vagy úgy kell hagyni bekapcsolva és csak úgy lesz jo?
-
isti0308
csendes tag
Szia!
Sajna nekem még nem jött meg, holnapra várom az e-mailt, 99,4%-on vagyok, de a kijelzővédőre annyit tudok írni, hogy a Redditen is sokan panaszkodnak, hogy nagyon nem mindegy hogy milyet veszel! Én benazcap temperált üveget vettem, mert azt elég sokan ajánlják! Illetve még annyit hogy, állítólag a matt kijelzősre sem lehet normálisan felaplikálni úgy hogy működjön egyiket sem!
Kickstandről annyit, hogy van olyan tpu tok, amiben van beépített kickstand!
Windowsról annyit, hogy van van külön subreddit, r/steamdeckwindows ott talán tudnak segíteni!
-
veterán
A Gyro szenzor mint célzás/jobb analóg kar kikapcsolható? Járművön nem hiszem, hogy nagyon kellemes lehet.
-
veterán
Az események megegyeznek a tiedből az első 4-gyel.
Csak ugye a napszakok és helyek sem stimmelnek, nekem az első kettő után pár órával szintén Hollandiában megtörtént a második kettő, neked meg csak másnap este Németországban.
Majd kiderül mit alkotnak.https://tinyurl.com/rasoapro
-
hito
nagyúr
válasz Cucuska2 #1658 üzenetére
5 percet volt fenn Biztos jó, de nekem Windows-os lóti-futi gép kell, így esélye se volt szegény SteamOS-nek. Majd lehet, hogy dobok fel egy dual bootot idővel.
Igen, szinte biztos voltam benne én is, hogy az átalakító fogja vissza a sebességet
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
vidaila
senior tag
Aki már kinyitotta a gépe:
Mivel pattintottátok szét ezt a gyenge műanyag burkolatot, mivel feszítettétek szét, hogy ne sérüljön? Első próbára egy plastik klubkártyával próbálkoztam de még az is megsértette az anyagot.http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
veterán
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Tegnap óta vagyok SD tulaj. Windows függőként első dolgom volt feltolni a jól megszokott OS-t, ami egész egyszerűen ment. Na de ezzel vége is a sikersztorinak, minden egyéb dologgal keményen meg kellett küzdeni (pl. kontroller). Lenne néhány kérdésem, hátha tudja rá valaki a megoldást:
- be lehet-e állítani, van-e célszoftver arra, hogy a kontrollert le/fel csatoljam egy gombnyomással? Tehát ha nem játszom, egérként működjön a touchpad és a többi gomb meg általam beállított funkciókat lásson el (page up/down, home, ESC, stb.)
- az 1db USB port valóban ilyen lassú (kb. 40MB/s)
- az érintőképernyőről le kellett szednem az üvegfóliát, mert olyan szinten érzékelt gyengén és pontatlanul, hogy szinte ütni-vágni kellett a működéshez. Másnál is ilyen?
- sikerült másnak aktiválni a windows-t? Eredeti Win10Prof licensz kulcsom van és hibára fut az aktiválás (ez mondjuk kicsit off)
- van elérhető, jól működő kickstand hozzá? Használ valaki ilyet?
- MSI Afterburn-ben egy csomó mindent nem tud mérni (pl. GPU usage, temp), illetve GPU-Z is nagyon limitált. Ez az egyedi APU miatt van?
Hirtelen ennyi, köszi az infókat!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
sirarcheer
senior tag
Valve kicserélte egy újra a törött Steam Decket.
[link]
Ezért kapjuk meg mi később.PSN: sirarcheer
-
MerLinh
senior tag
válasz Damateo #1651 üzenetére
nem nagyon találsz itt, az a baj, HA van oem gépből kiszedett verziok, emiatt nem túl drágán
illetve lehet találsz
pcx, aqua vagy egyébb számtech boltban vmit jó drágán[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Damateo
aktív tag
Nem igazán találok a magyar piacon 2230-as SSD-t. Tudtok ajánlani üzletet?
Mire kell figyelni? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Cucuska2 #1646 üzenetére
Ez amúgy vicces, mert egy tized akkora kapacitású telefon aksi is méretes lánggal és tetemes hővel ég, ha megsérül. Az a 10Ah-s kapacitás határ amit elő szoktak írni, az ebből a szempontból nevetséges, valszeg ezért nem is foglalkoznak vele.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Topikgazda
válasz gyugyo79 #1639 üzenetére
Tőlem még sosem kérdezték meg/nézték meg, hogy mekkora a powerbank, de technikailag minden repülőgéptársaság apróbetűs részébe benne van, és úgy gondolom, hogy ez is olyan lesz, hogy egyszer gyullad ki egy nagyobb kapacitású akku egy repülőn, hirtelen mindenki elkezdi majd nézni.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
slima
tag
Én csak azért nem írom hogy persze, szuper lenne ha lenne, hogy ne offoljak....bakker....
Legyen On is: Forza Horizon 5 a youtube szerint elég jól megy a decken...valalkinek tapasztalata? Vagy arról, hogy megéri-e azt a 100 EUR-t amit a prémiumért van pofájuk elkérni?
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
MODERÁTOR
Csináljak / csinál valaki egy PH!-s Steam Deck groupot?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
30z.Samu
félisten
Jöhetne már az az e-mail.
Sic Parvis Magna
-
gyugyo79
addikt
válasz Cucuska2 #1638 üzenetére
+ info
Aki ilyenbe gondolkodik Baseus Power Station, 2-in-1
Csak töltő módban tudja olyan gyorsan tölteni a Deck-et, hogy az ne tudjon gyorsabban merülni mint amennyi töltést kap. Ez ugye != hogy jobban merül mint töltődik, mivel teljesítmény függő a fogyasztás.Powerbank módba csak 15V / 2A -t tud.
Ebben az esetben tölti ugyan a Decket de az szól is, hogy "lassú" töltőre van csatlakoztatva.
A legtöbb oldalon nagyvonalúan csak a töltő mód van feltüntetve.Ráadásul amíg nincs feltöltve 100% -ra addig powerbank mód -ba megy, tehát hiába van bedugva a 220 -ba amíg fel nem töltődik addig csak 15V / 2A -t ad le. De legalább ez megy párhuzamosan.
Ez amúgy főleg mert 2 funkciós jó de a 10k mAh az karcsú nekem sok esetben. (Most egy olyan trükköt használok, hogy lemerítem és a mobilokhoz használt p.bankról feltöltöm mert abból van sok meg vannak elég nagyok is.)
A 30k mAh -sat nem vettem még meg mert elbizonytalanítottál a repülőgépes infóval, amire nem is gondoltam amikor kinéztem. Ennek ellenére még lehet megveszem, de nem sürgős már / még az ügy.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sirarcheer #1637 üzenetére
Bármilyen power bank jó, ami kiadja a fali töltő teljesítményét, ami 15V / 3A-t tud. Sokan a Xiaomi 50W-osra esküsznek, itt a topikban is beszélgettünk már róla, én a Clas Ohlsonban vettem egy 26800-asat (csak hát Clas Ohlson nincsen Magyarországon), de bármilyen jó tényleg, ahová a kimeneti feszültségek között ott van, hogy 15V / 3A. Csak azok ugye kicsit drágábbak azoknál, amik ezt nem tudják.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
Topikgazda
-
kovsol
titán
válasz sirarcheer #1632 üzenetére
Elhiheted, hogy nem így van. Azt az előjelzős kiírást meg nem frissítik dinamikusan az már világos. Akinek egyszer kiírt valamit az úgy ragad egy globális frissítésig.
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #1632 üzenetére
Nyugodj meg, minden jó lesz. Holnap megkapjuk a mailt hogy bekerülünk a Q3-ba és legalább annyira fogunk ennek örülni, mint egy kis Forma 1-es csapat.
Sic Parvis Magna
-
Braha
csendes tag
válasz sirarcheer #1627 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippeket. A virtuális vásárlási limit 150 volt.
Nagyon köszönöm a válaszokat. -
Braha
csendes tag
Sziasztok.
Megkaptam az üzenetet, hogy megkapom a steam deckem. Gondoltam ma este ki is fizetem.
Van egy egyszerű kártyám vásárlásra tartom. Bőven a töbszöröse van a deck árának rajta. Viszont folyamat elutasító üzenetet kapok, mind a Pay Pal, mind a Visa rendszere által a Steam szerint.
Lehetséges, hogy este a bankom (OTP) nem kíván nyitásig EUR -t váltani nekem vásárlásra? Már többször költöttem USD-t is estefele, bár nem ekkora összegben.
Ha valakinek van ötlete megköszönném. -
veterán
Aki 18. csütörtökön fizette ki kapott már futár emailt? Én még nem.
-
-
zkxdn
őstag
válasz gama78gmus2h #1619 üzenetére
Június? 64GB-ost? Még csak Február 27én tartanak.
-
30z.Samu
félisten
-
gama78gmus2h
csendes tag
Üdv
Én még juniusban megrendeltem a 64 gb ost és már jött email 16. a körül, ki is fizettem és már GLS nél van, kíváncsi vagyok rá mit tud meg vettem 256 gb os sd kártyát is -
zkxdn
őstag
válasz sirarcheer #1614 üzenetére
Igaz
Szerintem akkor törölni is kéne a képet nehogy innen valaki...
Vagy túl negatív vagyok?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz sirarcheer #1614 üzenetére
Én regisztráltam egy fiókot, és megnéztem mit ír, de Q4 -t ír mindegyikre. Elő nem rendeltem, csak amit ír a gomb fölött néztem meg.
-
gyugyo79
addikt
Ugyan abban a régióban vagytok ugye ? (Bár ha jól rémlik a többi régi "rosszabbul" állt mint a miénk)
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz sirarcheer #1605 üzenetére
Szerintem simán az van, hogy nem updatelik folyamatosan ezt a profilokban, és nem kalkulálták bele, hogy még jobban nőtt a termelés.
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #1605 üzenetére
Nem tudom, lehet majd meglepiből jön szeptemberben a mail. Ami abból a szempontból kínzás lenne, hogy októberben vizsgázom az utolsó modulból és addig nem ezzel kellene foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #1601 üzenetére
Az is közrejátszhat, bár szerintem a többiből is vonnak vissza, mert nem mindenki olyan türelmes, mint mi.
Sic Parvis Magna
-
kovsol
titán
Mindjárt rendelek még1-t másik profilról hátha ott előbb megkapom.
De pár óra múlva meglátjuk ma hogy haladunk előre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest