Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Én preview channel-en vagyok, semmi baj a géppel.
-
kriszpontaz
veterán
Nekem is hasonló van, és a poén hogy működik a kapacitív felület a joy-on mintha rajta sem lenne. Csak nekem ez a fajta szett (nem ezt vettem, de azóta az ára 4000 felé ment az eredeti helyen).
-
kriszpontaz
veterán
Szia!
Én másodlagos adapterként C-C kábellel ezt használom:
Xiaomi 65W GaN Charger (Type-A +Type-C) EU hálózati töltő
Kicsi, könnyű és 65W. Tökéletesen megy a Deck-el. -
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Én Epic-en keresztül toltam és semmi gondja nem volt.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hozzáadod a telepítőt mint nem Steam alkalmazást. Telepítés után meg átállítod a hivatkozást a tényleges exe-re.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem erre gondoltam. Egy alap csupasz Windows irányítása gamepaddel és érintőképernyővel egy kínszenvedés. Nincs olyan gaming mód benne mint a Deck alap felülete. A ROG Crate nem tudja helyettesíteni. A magyarításnál a ROG gépen is ugyanúgy szórakozni kell win alatt. Hidd el jó az ha az ember olyan dolgokkal szembesül hogy kicsit utána kelljen járnia, mindennel tapasztalatot szerez. A Decknek is vannak hibái, de a működésének alapját a Valve a saját kezében tartja. Sok olyan dolgot meg tudnak csinálni vele amit Win alatt sosem leszel képes (lsd.: FSR mindenhol működik, nem csak a támogatott játékokban, stb.).
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Azt mondja amit diktál a termék szponzora. Mint általában.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Mire rájövök akárhányszor elolvasom ezt a tüvari nevet hogy mit takar....aztán leesik hogy az a károgó nyomorék az....
-
kriszpontaz
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Játék módban beállítod az 540p-t pl. majd a menüben bekapcsolod az FSR-t. A kisebb felbontást húzza fel natívra. Ha külső monitoron vagy akkor annak a felbontására.
Hátránya, hogy a játék menürendszere 540pben marad. Ami statikus, és nem GPU generált arra nem hat. -
kriszpontaz
veterán
Tudna valaki felvilágosítást adni, hogy tényleg 20000 mAh a határ power banknál amit a fedélzetre lehet repülőre vinni? Alig van különbség árban a 30000-es és a 20as között így érdemesebb lenne a nagyobbat venni.
Közben visszaolvastam, meg a Lufthansa apróbetűst is meglestem, 20K a max. -
kriszpontaz
veterán
Srácok, kellene egy kis segítség. Szeretném felrakni a No One Lives Forever és NOLF 2 játékokat amik a myabandonware-ről ingyen szedhetők. A probléma az, hogy ezek nem ISO fájlok, hanem CUE; BIN kiterjesztésű, amit pl. Windows-on a Daemon Tools szépen lekezel, de Linux alatt mi a megfelelő program ezek mountolásához, ami nem parancssoros, hanem DT-hez hasonló? Van még egy megoldás ugye az USB DVD, amim van is, és a lemezek is megvannak, de nem szenvednék pluszban vele.
-
kriszpontaz
veterán
Ha valaki szereti a Retro shootereket, akkor érdemes erre ránézni:
Best of Boomer Shooters: Bigger and Boomier -
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Köszi mindkettőtöknek, akkor tényleg béna voltam
. -
-
kriszpontaz
veterán
Tegnap már 2,5 órát Doom Eternal-oztam rajta direkt csutkára merítettem. Mikor DOOM előtt bekapcsoltam, az akkumulátor kondícióra 99%-ot írt. Második merítés, töltés (DOOM után) már leesett a battery health 95%-ra. Kell ezzel a számmal törődni egyáltalán? Milyen már hogy az egészségi állapota az akkunak 2 kopp merítés után 5%-ot zuhan? Muszáj voltam teljesen lemeríteni mert masképp nem resetel. Második merülés után a teljes töltés 2 óránál is több idő volt. Az utoltó1%-ot nagyon lassan töltötte vissza, de úgy látszik most jó, csak az a 95% health zavar.
Meglátjuk pár töltés után mit csinál. -
kriszpontaz
veterán
Üdv!
Tegnap este egyik pillanatról a másikra megcsuklott az akkum. 5 perc alatt feltöltött és kb. annyi idő alatt üresjáratban le is merült.
Van benne vagy 30 töltési ciklus összesen.
Asztali módban az akku adatok alatt 5% kondíciót ír és cserét javasolt.
Utána néztem, valószínűleg akku kalibrációs probléma, így BIOS-ba lépve egész este lemerítettem. Reggel 0%-ról elkezdtem tölteni, amire olyan 2,5 órát írt de túl gyorsan fogyott az idő és túl hamar emelkedett a százalék. Most töltőn hagytam, szerintem újra lemerítem a BIOS-ból, mert ott nem kapcsol ki a védelem miatt.
Járt már valaki így? Félek hogy gariztatás lesz belőle. Szinte új a gép nincs agyonhasználva. Úgy sejtem a BETA szoftverre való frissítések hülyítették meg. Csináltam merítés töltés előtt egy Hard Resetet is. -
kriszpontaz
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Kapacitás 74Wh, ami amúgy sehogy nem jön ki. Ez egy 20000 mAh kapacitású power bank, ami 10W töltésre képes (5V 2A). Neked olyan kell ami minimum 45W töltés leadására képes. Baseus-ból vannak 65W-os töltésre (notebookhoz) alkalmas power bankok, ott kell nézelődni, csak jelenleg mind készlethiányos. baseus.hu/toltok/powerbank
-
kriszpontaz
veterán
Akkor srácok dobom én is a Heroic-ot. Max a GOG miatt marad meg. De ennyi.
-
kriszpontaz
veterán
Beteg voltam egy hétig. Windows To Go felment küslő SSD-re, Office csomag, Civil3D tervező szoftver és rányomtam a TV-re. Ezen dolgoztam egy hétig. Röccenés mentesen lehet egy komolyabb notebook szintű munkát csinálni rajta. Meg sem nyekken. Ezért vettem és nagyon behozta az árát.
-
kriszpontaz
veterán
Tapasztalt már valaki olyat hogy a gép random eldobja a wifit (nagyon ritkán van ez, megjegyzem), majd mikor megpróbálsz visszacsatlakozni, vagy eddig nem mentett hálózatra, abban a pillanatban kikapcsol a gép, esetenként újraindul. Ezt vagy 1 alkalommal, vagy többször eljátssza, majd mintha mi sem történt volna, bootol és csatlakozik rendesen. Wifi csatlakozás késztetheti a gépet kikapcsolásra? SteamOS van fent. A múltkor unokatesómhoz vittem el a gépet, minden alkalommal mikor a wifijükre akartam csatlakozni, a gép kikapcsolt. Csak a mobilnetem megosztásával a hotspotra volt hajlandó csatlakozni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Chrakatoa
üzenetére
Én Synology-t használok, de szerintem simán mennie kell az SMB megosztásnak, de alapból látnia kellene a hálózaton ha megadod a közvetlen mappa elérési utat.
[link]Did a bit of digging around - here's how to do it:
1. Boot to desktop in Steam Deck, launch Dolphin
2. Click on "Network" in the sidebar
3. Click on the file path at the top of the window- it should turn into an address bar.
5. Enter "smb://<name of your nas>/"
6. If needed, Dolphin will prompt for user/pass.
7. Once in the folder you wish to use, right-click in the window and select "Add to Places"Vagy:
-
kriszpontaz
veterán
Ez az új alkatrészlista nézet működik valakinél? Nálam a serialon kívül semmit nem mutat.
-
kriszpontaz
veterán
Azért jó ez a Steam Deck, gép hiányában tegnap ezen csináltam meg a népszámlálási kérdőívet (ami egy vicc amúgy, köze nincs a népszámláláshoz a kérdéseknek).

-
kriszpontaz
veterán
Láttátok a gyári dock árát? Normálisak ezek?
[link] -
kriszpontaz
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nálad a hang hogy alakul? Nálam recseg bármit állítok. A kép már OK, de a hang gáz. Igaz, csak PS5-el próbáltam.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Próbálom.
Így már sikerült! -
kriszpontaz
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Első alkalommal mikor beállítottam, működött nálam de szaggatott a kép meg a hang mint állat, pedig Wifi6 hálózat van a házban. Múlt héten a Chiaki-t akartam újra beüzemelni de a script nem hajlandó a PSN azonosítómat kiköpni. Nem értem miért. Nálad ment ezek szerint rendesen?
Ennyit kapok:Traceback (most recent call last): File "/tmp/sessions/d31fa7c21173a5cf/main.py", line 79, in <module> api_auth = requests.auth.HTTPBasicAuth(CLIENT_ID, CLIENT_SECRET) AttributeError: module 'requests' has no attribute 'auth' -
kriszpontaz
veterán
Na csak beszélni kellett róla, lassan javítják is a hibát:
Note: This update is for the Steam Deck Beta and Preview channels, and includes new features that are still being tested. You can opt into this in Settings > System > Steam Update Channel.
General
• Improved the responsiveness of On-Screen Keyboard
• Fixed missing keystrokes when touch typing on the On-Screen Keyboard in desktop mode
• Fixed the in-game On-Screen Keyboard text entry dialog sometimes having buttons cut off
Steam Input
• Fixed issue where command settings would not save
• Fixed an issue where Mouse Edge Spin would be more sensitive on the left-side of the trackpad than the right
Remote Play
• Fixed crashing issue when streaming from one Steam Deck to another -
kriszpontaz
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
A tokhoz egy linket tudsz dobni?
Köszi! -
kriszpontaz
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem EZ van. Szerintem tökéletes a Deckhez. Nagyon lapos, fém, kellemes a gépelés rajta.
Akciósan vettem még a Deck érkezése előtt valami 11K-ért. -
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
The model number is OM3PDP3512B-A01 (not OEM3PDP3512B-A01) and it's PCIe Gen 3 x4.
You can verify this yourself - boot into desktop mode, open terminal and typesudo lspci -s 01:00 -vv |grep 'controller\|Width'
Mint CPT.Pirk írta és linkelte. -
kriszpontaz
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
[link]
Hold down the power button until the options menu appears.Enter Desktop Mode
Open the Applications Menu
In the search bar, type “Device Viewer”
Look under “Devices” for “Storage Drives”
Tap “Hard Disk Drive” to select the SSD and look in the right panel for a model number.This is important because Valve initially shipped all 256GB and 512GB Steam Decks with PCIe Gen 3 x4 SSDs. Sometime around the end of May 2022, the company started sourcing PCIe Gen 3 x2 SSDs in addition to the Gen 3 X4 drives. The reason behind this is likely to speed up manufacturing to meet demand quicker, but the result is that some users will have half the potential read/write speed than others.
To see which drive you have, look at the model number above for these designators after the dash:
E08: PCIe Gen 3 x2 SSD
E13: PCIe Gen 3 x4 SSD -
kriszpontaz
veterán
Azért az nem kicsit fura hogy nem egy olyan játékba futottam bele ami nem volt hajlandó az istennek sem elindulni, holott "ellenőrzött" zöld plecsnis játék volt. Kíváncsi lennék milyen teszt volt az amin zöldet kapott.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Elindult a Q3 előrendelők kiszolgálása Twitter alapján. A Q2 előrendelések kimentek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Viszont jó szórakozást hozzá!

-
kriszpontaz
veterán
Ha valakit csikolna, van benne egy 128GB-os U1-es Sandisk MicroSD kártya is (ugye U3 ajánlott) de semmi gondom vele. Formázva, telepítve és indítva róla sincs gond semmivel.
-
kriszpontaz
veterán
Az én 512-esem már Németországban jár. Remélem 2 nap és itt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Kár viszont hogy nincs Cross-Save, tehát a Windows játékállásaimat nem szinkronizálja le Linux alá. Tök független a 2 mintha PS-en tolnám.