Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Történt valami előrelépés? Mert nekem már nem 4. negyedévet ír hanem 3. at? vagy ez valami hiba?
-
slima
tag
válasz
T0mBd1gg3R #1792 üzenetére
Steam gomb, Power, Switch to desktop.
Viszont így hogy fölül van, sokkal jobb amikor handheldben töltöd...pihentetheted nyugodtan az alján. Switchnél ilyenkor nekem zavaró hogy alul van. -
zombiex
tag
válasz
T0mBd1gg3R #1792 üzenetére
Szerintem ha megnezel egy 2 perces howto youtube videot, minden ilyen kerdesedre valaszt kapsz
-
Első kérdés, arról volt szó ez egy linux. Hogy kell kilépni a steam felületből? Hol egy fájlböngésző, egy webböngésző, egy médialejátszó, egy youtube?
Ha az usb-c alul lenne lehetne biztonságosan a tokban tölteni. -
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #1789 üzenetére
-
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #1781 üzenetére
Ha jó fej, téged is valami hasonló fogad majd amikor hazamész. Redditen postolta egy friss tulaj
My Steam deck is getting delivered today and I have the best wife! I woke up to this!
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a játékokhoz a magyarositásokat fel tudom tenni? 😊
-
slima
tag
válasz
T0mBd1gg3R #1781 üzenetére
Kapcsold be. Viccet félretéve, mindenképpen rakd a töltőre, mert anélkül nem kapcsol be.
Amúgy meg tölts le valamit és élvezd. Szerintem nincs olyan dolog amit mindenképpen meg kellene tenned azelőtt hogy élveznéd a dolgot...első reakciód amúgy az lesz, hogy "Úristen, ez veribig!!!" -
Cucuska2
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R #1751 üzenetére
15V 3A-t kér a Deck, nem tudom, hogy milyen köztes feszültségeket fogad el. Ha PD-n eteted, én úgy gondolom, hogy 12V, 9V és 5V-os feszültségeket elfogad, max 3A-rel, de panaszkodni fog, hogy lassan tölt.
-
Nekem is megjött ma a 256-os, sajnos még melóban vagyok, asszony vette át.
Ráadásul nem lesz nagy próbálgatás, max este kicsi, ha hazamegyek megyünk bevásárolni a wellness hétvégére. Amit már baromira várok, de most valahogy mégis inkább Steam DeckeznékVan valami javaslat, mivel érdemes kezdeni kibontás után?
-
slima
tag
Sziasztok, kérdés: csak nekem b**ódott el a steam menün belül a Friends and chat, vagy más is tapasztalta? Mondjuk nem gyakran használom, de zavar hogy el van csúszva az egész, illetve a kedvenceknél nem jeleníti meg rendesen a neveket/nem látszik navigáció közben hogy épp melyik pajtimon állok, stb.... restartot ptóbáltam, nem javult meg a cucc. És igaz ez a gyorsmenüs friends menüre is, az is el van csúszva teljesen.
Japp, úgy néz ki nem vagyok egyedül: https://steamcommunity.com/app/1675200/discussions/1/3428948910194433242/
-
hito
nagyúr
Egy gyors kérdés:
az addig tiszta sor, hogy Windows microSD-re telepíthető a meglévő rendszer mellé, vagy belsőre is default OS-nek. Engem viszont az érdekelne, hogy ha a belső tárhelyen a Win van, telepíthető-e a SteamOS microSD-re.
Amit eddig a neten találtam az alapján nem igazán, de azok 3 hónapos bejegyzések voltak. Hátha azóta változott valami ezzel kapcsolatban.
-
S1M0N
senior tag
Na, én is csatlakozok, ma érkezett meg (512GB, szombaton fizetve, hétfőn feladva), egyelőre elégedett vagyok vele, bár eddig még csak a Rocket League-et próbálgattam jobban, szokni kell, az biztos!
Nem éreztem nehéznek kb. egy óra játék után sem, viszont elég meleg levegőt fújt ki magából.
Tetszik, ki kell még ismerni, de tényleg nagy potenciál van benne! -
Damateo
aktív tag
Ez a kártya jó lehet? [link]
-
SD kártyából mi az ajánlott és mi az amire figyelni kell?
-
hito
nagyúr
Visszakerestem az e-mailt: Brotect AirGlass Matte Panzerglasfolie (für OneXPlayer) volt a termék. SD-hez még nem rendeltem, de mivel jó volt a múltkori, így szerintem megint azt fogom rendelni.
Azzal számolni kell, hogy erős napsütésben kevésbé lesz látható, mint fólia nélkül, mert bár nem tudtam megállapítani, de vagy valami furcsa árnyékot vetett a kijelzőre (ezt nem tudom másképp megfogalmazni), vagy a fényerőt fogta meg kis mértékben. Nem drámai, de észrevehető. Ezen kívül csak jókat tudok mondani. Színeket nem torzítja, könnyen felhelyezhető, minőségi termék.
-
hito
nagyúr
Pár nap használat után nagyon megszerettem a SD-et. Van összehasonlítási alapom a piacon kapható hasonló gépekkel. Volt már GPD Win 2-m, Win Max-om, Aya Neo-m, Onexplayer-em, meg még ki tudja mim.
Összességében az jött le, hogy bár hardverben tényleg gyengébb a SD (pl. I/O portok, CPU), mégis nagyon szerethető. Ami viszont zavar:
- CPU-ban nagyon gynegusz. Premiere Pro-ban ugyanazt a fájlt szoktam renderelni, hogy össze tudjam hasonlítani a cuccaimat. Amivel az Aya Neo és a Onexplayer 7 perc alatt végzett, azon a SD 21(!!!) percig csámcsog
- a 7" nekem kicsinek bizonyul. A Onexplayer hihetetlenül eltalálta a méretet a 8.4"-csel. Még hordozható, viszont sokkal kényelmesebb a szemnek és a kéznek (érintőképernyő)
Még mindig a Onexplayer 8.4-et (11.gen Core i7 + Iris XE 96EUs) tartom a legjobb ilyen gépnek, viszont a SD-ben van valami plusz, amit nehéz megfogalmazni és nagyon szerethetővé teszi (emiatt nincs még hardveraprón
). Ja még valami: GPU-ban viszont sokkal erősebb a SD az említett gépeknél (új generációs Aya Neo-t és Onexplayer nem ideértve, mert azokat nem teszteltem) és ezeknek a gépeknek mégiscsak a játék az elsődleges felhasználási területe, nem pedig az amire én pluszba még használni szeretném.
-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #1753 üzenetére
0.99€ a postaköltség
Nekem behozza a képeket.
-
eami
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #1759 üzenetére
A kérdés inkább, hogy minek ?
-
-
Próbáltam csinálni steam csoportot de minen név foglalt. Ötlet a névnek?
-
-
hito
nagyúr
válasz
razziel #1748 üzenetére
Én a Schutzfolien24-ről szoktam rendelni az olyan cuccaimra, amire itthon nem, vagy csak korlátozott választékban kapható.
Itt vannak a SD-hez elérhető fóliák. Tapasztalataim szerint pontosak (azt küldenek, amit rendel az ember) és baromi gyorsak (néhány nap alatt megjött).
Onexplayeremhez tőlük rendeltem matt ütésálló fóliát. Prémium minőséget kaptam.
-
Keresgélem milyen feszültséggel és árammal tölt a Steam Deck töltője.
Nekem egy Dell D6000 docking stationöm van otthon.
Úgy látom ezt tud 5V 3A-t és 19,5V 3A-t.
Hogy valamilyen köztest tud-e nem tudom, vagy mit vár a Deck.A másik dolog amitől tartok, hogy a monitoromat sehogy nem tudtam ezzel a dokkolóval 60Hz főlé vinni, remélem csak a sz*r inteles vga dri
ver, vagy nem tudom. -
razziel
csendes tag
Sziasztok!
Akinek már a kezében a deck és használ üvegfóliát megosztaná velünk a tapasztalatát?
Én egy 256-ospéldányra tettem a voksot és érdekelne hogy milyen lett az eredmény azoknál, akik pl. mattított üveget tettek a "fényes" kijelzőre.
Jó lenne ha össze tudnánk dobni egy ajánlott listát a különböző fajta üvegfóliákkal mindenki örömére.Tudom, még nincs sokunknak a kezében a gép, így nincs nagy merítés... De ha valaki talált valami jó vételt, esetleg van pozitív tapasztalata, szívesen fogadjuk.
-
JSaN
addikt
EU 256Gb, 2022.02.13 rendelés, lejjebb ugrott Q3-ba nalam.
getmydeck szerint jelenleg 87,5%-on allok, kb 2 hetig meg nem varok valtozast. -
Hátrébb dobott Q4-re. Ami nekem jobb is.
Pontosítok, mobil alkalmazás Q4-et, desktop steam még mindig Q3-at mutat.
-
Én apróról akarok venni egy 512-es 2230-as SSD-t (terásat akartam, de az egyetlen tagnak akinek volt elfogyott), az egyelőre megy az asztali gépbe a satás 480-as helyett, az már 2,5 éves, megy a gyerek gépébe mert már nagyon kéne neki, a HDD-ről nem túl gördülékeny a WIN.
Aztán majd eldöntöm marad-e a gép, vagy leváltja-e a Deck.
Ha a Deck marad, akkor megy a gép, és a Deck megkapja a fél terás SSD-t.
Mondjuk a 4 terás HDD-vel nem tom mit csinálok. -
18 óra óta már Alsónémediben van a cucc
-
30z.Samu
félisten
Elhiszem, én is bíztam benne hogy bekerülök Q3-ba, de végül nem így lett. Abból a szempontból jobb is, hogy egyrészt még van egy vizsgám, amit le kéne tudni. Másrészt pedig még nem érkezett meg egyik kiegészítő sem, tekintve hogy ma rendeltem meg őket.
Szóval annak is örülnék, ha a kiegészítők előbb jönnének meg.
-
vidaila
senior tag
A hűtpőpaszta cserével mekkora javulás érhető el számszerűleg? (teszteket nem találok)
-
zkxdn
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #1729 üzenetére
Az baj nem vagyok egyedül. Komolyan megőrülök ha valaki kamuzott egyet.
-
-
zkxdn
őstag
Elvileg 03-31-ig jutottak szóval...nekem is kell jönnie az email-nek. De még nem jött.
Így viszont nem értem hogyan fognak az áprilisi rendelések kitartani Októberig -
isti0308
csendes tag
Végre megjött a mail!!!
Fizetve, várom a futárt!
Getmydeck -
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
30z.Samu #1717 üzenetére
Szóval lemértem múltkor USB-s feszültségmérővel, és valahol 38 watt körül maximalizált a Deck áramfelvétele, miközben maxon terheltem, kábé 50 százalékon állt az akku, ez azt jelenti, hogy 8-10 watt "extra" volt a fogyasztás fölött. Ebből nem lesz 100%-ig akku, de a Deck belső becslése két és fél órát mondott, ami azt jelenti, hogy 8 watt ment bele az akkuba (persze minden érték közelítő érték). Összevetve ha a Deck sleepben van, akkor 25W-ot eszik, annyival tölt. 25 vs. ~8-10 az azt jelenti, hogy valahol 33-40%-os tempóval tölt, ha maximumon tekered.
Ami sokkal nagyobb probléma, hogy a legtöbb type-c hub lecsíp magának 15 wattot, de a gép szabályozza az áramfelvételt -> 45 wattot tud csak kérni a falból a Deck, miközben a hub lecsíp 15-öt, így csak 30 marad tápellátásra, ami viszont lassú merülést jelent (a Deck ilyenkor nem mond időt)
Szóval: tölteni tölt, ha maximum teljesítményen játszol, viszont az eredeti sebesség kábé harmadával. Amennyivel Type-C hubon keresztül töltöd, még lassan merülhet is.
De velem még nem fordult elő, hogy a játék közbeni töltés szűk keresztmetszet lenne.
-
Damateo
aktív tag
Kiváncsi lennék ma mennyit haladt.
-
30z.Samu
félisten
Spekulációm szerint ha a 64GB-sek közül a március végén leadott gépek belefértek a Q3-ba, akkor októberben, max novemberben megkapja az is, aki később rendelte. De ez nyilván sok mindentől is függ, hányan mondják vissza, mennyit rendeltek utána, mennyire tudják feldolgozni stb.
-
Braha
csendes tag
Csak egy kis info.
Február 16. forglalás ra augusztus 22. én jelezték a fizetési lehetőséget és ma (aug. 25.) szóltak a kiszállítás megkezdéséről.
Hátha valakinek jó kalkulálni. -
Cucuska2
Topikgazda
Az akku 27-30W-tal fogy, ha maxon járatod, és csak a CPU van 15 wattra állítva, az RDNA magok azon felül fogyasztanak. Ráadásul a töltő IC nagyon ki van centizve hűtés szempontjából, így ha nagyon maxon járatod a gépet, nagyon lassan fogod tölteni, sőt, én láttam merülni is Red Dead közben (2 óra alatt valami 5 százalékot, bár az külső képernyőn volt, így még a dokk is vett le áramot)
-
Láttam Linusék hűtéstweakelős videóját. Létezik valamilyen hasonló de szétszedés nélküli verzió? Tehát csak valahogy felrögzíteni egy kisebb bordát egy mini ventivel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
sirarcheer #1706 üzenetére
És mit jelent a sárga vonal?
Szerk.: Semmi, megvan.
-
zombiex
tag
A deck gyari toltoje hany W-os? Lehet effektive tolteni vele, mikozben fullon jaratom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ZBook Firefly 14 G8 14" FHD IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest