- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
válasz hj.jani95 #6775 üzenetére
Nekem van mindkettő.
Ha csak Steames játékkal játszol és nem multizol akkor Deck. Pár óráig bírja.
Ha xbox game pass és multi is fontos akkor ally. De csak töltő kábel távolságig hordozható, mert hamar merül. Cserébe jobb a kép és a hang, nagy teljesítmény esetén is halkabb a ventillátor (Decken ez zavart engem).PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz nerozol #6613 üzenetére
Nekem elvileg az újabb hűtés (nem első szériás) van Decken, de ha fullra bekapcsol akkor a játék csak fülhallgatóval élvezhető Nekem.
Ally-n ha fullon megy sokkal halkabb.
Decken jelenleg jobb a support és kis idő után már grafikai beállításokkal játszva be lehet úgy állítani, hogy ne zúgjon annyira a Deck.
1. Grafika függő, ha nem max grafikán megy akkor nem lesz annyira meleg és nem fogja annyira pörgetni a ventit.
2. Igen, újabb és hatékonyabb. (két év van azt hisztem a két HW között)
3. Szerintem nem, eddig nem jöttek olyan hírek, hogy pár év után lenne gondja a túlzott melegedéssel.Azért is pörgeti a ventit maxon.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Nekem is van mindkettő. Az Ally-n tetszik a "Windows-ossága" vagyis a magyarításokat egyszerűbb feltenni, a pontosabb érintő kijelző, és a Steam is rögtön big picture módban indul el. Hátránya, hogy nincs rendes dokkoló hozzá, a hivatalos dokkolón csak USB és HDMI port van. A type-c megy ally-ba. Viszont ha más dokkolóval használod akkor a 30W helyett csak 25W-ot enged turbo módban.
[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz DuRCiMadáR #6455 üzenetére
Ha jol látom a Firefox már telepítve van. Ott van a tálcán. Simán "Chrome"-ra keress rá, elvileg meg kéne találnia.
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
799 az Ally Extreme
-
sirarcheer
senior tag
válasz kriszpontaz #6116 üzenetére
Az a fontos, hogy mit mond az Ally-ról nem az, ahogy mondja.
-
sirarcheer
senior tag
Négykor kerül ki a tüvari Ally videó.
-
sirarcheer
senior tag
válasz Redneck #6099 üzenetére
Szerintem nem.
Ha ilyen drága lesz az ALLY akkor minek vinnék le az árakat(akár csak pár hétig is), hiszen 200 Euro/Dollár a különbség a két gép között.
Ebben az esetben nem ellenfél a két termék szerintem.
Ha jól emlékszem a switch árát sem csökkentették amikor megjelent a PS5, Xbox Series X.Ha a Z1-es 650-hez közelebb lenne akkor lenne értelme akciózni.
[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
válasz 30z.Samu #5774 üzenetére
Nekem a natív windows támogatás is plusz lenne, mert xbox game pass mókolás nélkül futna az Asus Flow-n akár felhőből az lenne akkor vonzerő mint a Steames könyvtár.
Mert most sok játék nem támogatja a Linuxot az anticheat miatt, de ha a Fortnite/Warzone játékosok kapnának egy magas képfrissítéssel futtatni képes kézi konzolt, nem nagyon elszállt árazással akkor lehet nagy piaca az Asusnak is. Lehet mire kapható lesz Európában, olyan erős lesz a forint, hogy annyiba fog kerülni mint annó a Deck.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Én örülök, hogy mások is fejlesztenek, így a Deck 2 majd mégjobb lehet.
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
Aki Deck közelében van és megvette a Last of Ust megirná hogyan fut ?
-
sirarcheer
senior tag
válasz szilasz007 #5522 üzenetére
Nem a futással volt baj, hanem az optimalizálással. DeadSpace is simán futott PC-n, de deckre nem volt optimalizálva.
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
Nálatok nem hangos a ventilator ha egy mostanában megjelent játékkal játszotok decken?
Nálam pl Dead Space esetén nagyon zúgott, hiába vettem le a grafikát, meg az FPS-t. Inkább most PS5 handheldként használom Chiakival.[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
Dead Space Remake most már játszható Decken és kapott plecsnit is. Hátha más is játszik rajta.
-
sirarcheer
senior tag
válasz gretzky77 #4841 üzenetére
Szia!
Én is szoktam PS5 játékot streamelve játszani Decket. A program neve Chiaki és remote játszol a konzollal. Itt egy videó ami segíthet kicsit jobban megérteni:
Chiaki install[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
A deck töltésénél is figyelni kéne erre 80%-os határt?
Mert a decket dock módban is használom ahol folyamatosan be van dugva a táp.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Aki még nem vett eddig Steam Decket, annak van lehetősége nyerni a Gamescom alatt, elvileg percenként sorsolnak egyet.
[link]PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
válasz JoeCockBill #3541 üzenetére
Köszi az infót!
Telepítéskor a játék könyvtárát adod meg?
Nem lesz kavar hogy a proton windows-s könyvtárszerkezetet mutat?PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz gyugyo79 #3404 üzenetére
Az a baj, hogy amikor beléptem a battle.netbe akkor a bejelentkező ablak ugrált. Olyan mintha entert nyomtam volna folyamatosan és alíg bírtam belépni, folyamatosan felhoztam a billentyűzetet, ezért próbáltam volna az Experimentállal, de azzal nem indul sajnos.
Igen a 37-es van most fent.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz gyugyo79 #3359 üzenetére
Kéne egy kis segítség.
Felraktam a Proton QT-t, a legfrissebb Proton GE-t.
Amikor a játékhoz szeretnék kompatibilitást választani, ott megjelenik a Proton Experimental, de azzal nem indul semmi, csak a GE-vel.
Kéne még valamit telepítenem, vagy egy beállítás hiányzik.
Előre is köszi.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Jó játékot !
Akkor már várhatjuk is a Deck kettőt.
-
sirarcheer
senior tag
Nálatok nem gond a kis felirat?
Sokszor nem látom, milyen gombot kéne megnyomnom egy egy akció közben.
Ezért félek kicsit most AC: Odyssey-től mert most nagyon akciós, de félek kifolyik a szemem, ha szeretném a történetet is elolvasni.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz kriszpontaz #3124 üzenetére
Nekem is PS5 van, és a hanggal nem volt gondom, sikítanak a zombik rendesen. Egyedül a touchpad hiányzik, azt szeretném megoldani.
-
sirarcheer
senior tag
PS remote Play esetén a kontroller touchpadet hogyan mappelte aki kipróbálta?
Nekem sehogyan sem ment. Ellie- vel a TV előtt kellett a konzolon gitározni utána megint mehetett decken.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz kriszpontaz #2989 üzenetére
Chiaki van Nekem is az megy 60 FPS 720p Wifin.
Nekem is ez a hibaüzenet volt. Felraktam windows-ra a python 3-at és ott futtattam a scriptet, mert le kell töltenie egy két modult amit a webes script nem tesz meg és utána működött. Ha windows strore-ból telepíted a python-t akkor command lineból lehet is futtatni a kódot.
[link]
Itt van a kód, ezt elneveztem psn_account.py és utána apython3 psn_account.py
paranccsal kellett kétszer futtatni. Elsőre leszedett pár hiányzó modult, utána működött.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Egy kis Steames játék Deckhez való ismerkedéshez:
Aperture Desk Job
Bemutatja a gombokat, irányítást stb...PSN: sirarcheer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- ACER Aspire E15 HDD nélkül
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest