- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti0308
csendes tag
válasz szilasz007 #4227 üzenetére
Nem rossz deal, de én ilyet vettem, tegnap jött meg! Teljesen jó, hozza amit kell és csak max 50k!
-
isti0308
csendes tag
válasz vidaila #3234 üzenetére
Szia!
Nekem van, panaszkodni nem tudok rá, teszi a dolgát, nem driftel, és minimumra le lehet venni a deadzonet, bár akkor már arra is reagál, ha csak hozzáér az ujjad! Összehasonlítási alapom nincs, mert még első bekapcsolás előtt szétszedtem a decket, kapott 1tb ssd-t, a gulikit joyokat, meg természetesen ujrapasztáztam! Eddig elégedett vagyok vele!
Hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni! -
isti0308
csendes tag
Szerintem ez nagyon relatív! Nekem az Asus rog chimera notimhoz képest hangtalannak tűnik meg fullos ventivel is, persze egy iPad-hoz képest hangos, szóval mindenki döntse el, hogy neki mi fér bele! Egyébként én feldobtam a decky loadert amivel tudsz plugin-eket telepíteni, és van olyan fan control, hogy játékonként saját görbét tudsz beállítani!
-
isti0308
csendes tag
válasz rasotamas #2130 üzenetére
Szia!
Igen tőle vettem, amikor én akartam szintén nem volt neki, de megkértem, hogy szóljon ha lesz neki! Kb 1 hét múlva írt hogy van, és már vettem is meg! Ha van egy kis rutinod nem nehéz művelet az ssd bővítés! Az Os-t meg tényleg tök gyorsan felrakja pendriveról! A szétszedésnél viszont figyelni kell nagyon, hogy a szétpattintáshoz megfelelő eszközt használj, mert hamar sérülhet a műanyag burkolata a decknek! -
isti0308
csendes tag
Üdv Urak!
Ma végre befutott a Gls a csomagommal! Múlthét csütörtöki megrendelés volt, azt számoljátok bele, hogy csak a fizetési határidő lejárata után adják fel, nem számít 1. vagy 3. napon fizeted ki!
Maga a deck kegyetlen jó, nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz! Szerelem első kézbevételre!
Miután hazaértem már szedtem is darabokra, ment bele az 1 tb samsung pm991a ssd, a Gulikit joyok, és persze a PNY pro elite memória kártya!
Az os újratelepítése kb 5 perc volt, abszolut nem kell félni tőle!A PNY memóriakártya teljesen jól használható, eddig semmi lag, vagy röccenést nem tapasztaltam játék közben, pedig direkt erre pakoltam fel első körben a days gone-t és a witcher 3-at!
A Gulikit joyok eddig nagyon bejöttek, sokkal reszponzívabbak, és szerintem precízebbek!
Egyetlen problémám, hogy a thumbstick_cal parancsot nem indítja el a konzol a bekalibráláshoz, hogy még pontosabb legyen! Premission denied-et ír!
És persze újrakentem Thermal Grizzly Kryonauttal, ha már úgy is szét volt szedve!
Kívülről megkapta a TPU tokot, illetve a Benazcap edzett üveg screen protectort!
A screen protectort pofon egyszerű felrakni, és tényleg nem ront semmit az érintés érzékelésen! Bátran ajánlom bármelyik kiegészítőt ! -
isti0308
csendes tag
Végre megjött a mail!!!
Fizetve, várom a futárt!
Getmydeck -
isti0308
csendes tag
Szia!
Sajna nekem még nem jött meg, holnapra várom az e-mailt, 99,4%-on vagyok, de a kijelzővédőre annyit tudok írni, hogy a Redditen is sokan panaszkodnak, hogy nagyon nem mindegy hogy milyet veszel! Én benazcap temperált üveget vettem, mert azt elég sokan ajánlják! Illetve még annyit hogy, állítólag a matt kijelzősre sem lehet normálisan felaplikálni úgy hogy működjön egyiket sem!
Kickstandről annyit, hogy van olyan tpu tok, amiben van beépített kickstand!
Windowsról annyit, hogy van van külön subreddit, r/steamdeckwindows ott talán tudnak segíteni!
-
isti0308
csendes tag
válasz Cucuska2 #1566 üzenetére
Szerintem nem vagyunk egy véleményen!
Nekem AAA játék alatt a 85-9x fok az minden, csak nem jó!
Minőségi paszta cserével nem csak alacsonyabb hőfokod lesz, ami miatt megnövekszik a hardver élettartama, ebben a tartományban 4-5 fok már rengeteget számít, hanem mivel nem javul a hőátadás nem is pörög fullon a venti, ergo csendesebb a masina! Sajnos egy ideje már a pasztán spórolnak a gyártók, van olyan gamer noti, ahol dobozból kivéve throttlingol a gép, mert nem tudja tartani a magas hőmérséklet miatt az órajeleket, miután minőségi pasztával újra pasztázod, már sokat javul a helyzet!
Jobb biztosra menni!
De redditen is utána olvashatsz a steamdeck pasztacserével kapcsolatban, hogy mennyi javulást hozott annak aki megcsinálta!Én rendszeresen pasztázom a notijaimat, és pl az első Gamer notim ami 10 éves Asus rog G70sg még a mai napig pöccre indul!
-
isti0308
csendes tag
Szia!
Engedd meg, hogy lebeszéljelek az 512-ről!
Én 64-est rendeltem elő, ami ugye 420€, vettem hozzá továbbá:
-egy 256-os PNY pro elite kártyát próbára amazonról 38€ (elvileg a sandisk extreme után a legjobb!) Notiba leteszteltem stabil 80mb/s írás és olvasás!
-egy TPU tokot 21€
-temperált üveg kijelzővédőt 2db 12€
-Gulikit drift mentes elektromágneses joystickok 30€
-1tb samsung pm991a 2230-as ssd 30k azaz 75€
Tehát eddig összesen: 596€ eddig amit ráköltöttem, a maradék 80 € ból pedig még vehetek egy 512gb kártyát, ha bejön a 256gb!
Szóval ja, szerintem felesleges pénz kidobás a 256-os, az 512-es talán annak éri meg aki szereti a matt kijelzőt, de még mindig rakhatsz matt kijelző védőt is a 64-re!Szerintem amúgy is az első lépés, hogy szétszedi az ember és pasztát cserél. mint a notiknál, akkor meg már nem sokból tart azt a plusz 3 csavart kivenni ssd cseréhez!
Sajnos a deckem még nem jött meg, de jövő hétre várom az emailt, február 28-án rendeltem elő!
Minél hamarabb foglald le, most csak 5€-t kell fizetned, a többit csak akkor ha sorra kerülsz, de van aki már 2023 első negyedévében van!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar
- Új HP Elitebook 840 G11 - Ultra 5 135U, 512 GB SSD, 16GB, Graphics, Win11 Pro 4G Modem és SZámla
- MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz