Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na megjött nekem is a deck! Jól ki van találva, totál hangtalan.
Cyberpunk, LiS meg hasonlók igen jól mennek rajta. Érdekes módon a Control amivel már az eleje óta demózták annak valami baja van, a menüben mindig más opciókat mutat ha a grafikára megyek rá és a játék is hol tök folyamatos, hol nem.
Ez már csak azért is érdekes, mert PC-n Linux alatt már kijátszottam a Controlt, ott semmi gondom nem volt. -
Van egy 64Gb-os Samsung Evo Plus kártyám (a régebbi piros-fehér, U3-as)
Ez használható deck-be, vagy érdemes gyorsabbat venni?Már Alsónémedibe van
-
30z.Samu
félisten
Megjött a tok meg a kijelző fólia a Deck-hez, már csak a konzol hiányzik.
-
gyugyo79
addikt
Ott lehet de az külön kezeli, ott ugyan úgy megvan minden beállítási lehetőség mint egy bármilyen számítógépnél.
De game módban én nem találtam megoldást. Felismeri a kijelzőt és kirakja arra a felbontásra amit az tud és ez még nem is lenne baj ha utána vissza tudnám ezt venni kisebbre. Magát a játékot lehet futtatni utána egy előre beállított felbontáson elvileg mert erre van opció de ezt még nem próbáltam, hogy hogy működik. -
Nunder
őstag
Csütörtök reggel meg is érkezett, öszesen eddig kb. 3 napot tudtam nyüstölni jó nagy megszakításokkal, de az összkép rendkívül pozitív. A búcsús "Tetris" játékokon kívül sosem volt még semmilyen handheldem, úgyhogy van mit pótolni.
Az első dolog amit kinéztem hozzá az egy kábeltartó ami belesimul a case hátlapjába. Jelenleg harmadánál jár a nyomtatás, ha érdekel valakit szívesen megosztom milyen lett.
Emellett gondolkozok egy tokon is, gondolom azzal együtt (pl. JSAUX) már nem fog beleférni a gyári case-be.
-
JSaN
addikt
válasz
inspiroyhome #2483 üzenetére
Grat neked is.
Pontossan 8 nap neked is, jo ismerkedest vele. -
30z.Samu
félisten
válasz
inspiroyhome #2483 üzenetére
Have fun!
-
inspiroyhome
senior tag
Es vegre megerkezett!
Amig telepul a kb 40 jatek, leirom en is a teljes menetet:
05/09/2022 20:00 hetfo - e-mail erkezett, 1 oraval kesobb fizetve
08/09/2022 18:55 csutortok - The parcel was handed over to GLS. Netherlands
09/09/2022 21:34 pentek - The parcel has reached the parcel center. Germany Neuenstein
12/09/2022 16:37 hetfo - The parcel has reached the parcel center. Hungary Alsonemedi
13/09/2022 07:13 kedd - The parcel is expected to be delivered during the day. Hungary Als.
13/09/2022 13:30 kedd - itt van a kezemben. -
hito
nagyúr
válasz
sittes79 #2481 üzenetére
De, csak találtam olcsóbban itthon, illetve van egy augusztusi rendelésem is
Ez utóbbit valószínűleg visszamondom majd. Árfolyamtól függ. Ha nagyon elszáll a Forint, extrém esetben még az is előfordulhat, hogy majdnem annyiba lenne a 64-es rendelésem, mint amennyiért a 256-ost vettem. Ehhez mondjuk közel 500Ft-os Euro árfolyam kell
-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #2479 üzenetére
Hardveraprón vettem 260-ért, nem a Valve-tól rendeltem
-
-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #2477 üzenetére
260-ért vettem és nem akart elkelni annyiért. 245-re levittem az árát és 2-3 napon belül elkelt. Addig semmi. De van aki hetek óta hirdeti 260-ért. Ezt látva gondoltam át az árat.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
sirarcheer #2447 üzenetére
Basszus de reggel volt, tényleg. Köszi!
-
hito
nagyúr
Illetve ehhez a témához margóra:
nekem meg 15eFt bukóval sikerült eladnom a 256GB-osat
Tök jó, hogy 50-80k haszonnal cserélnek gazdát a Deck-ek, én meg veszteséggel tudom csak eladni. Más ambícióm nem volt, csak 0-val kiszállni. Hát nem sikerült
-
thrill
tag
Elsősorban azok felé volna kérésem, akik már túlvannak a fizetésen.
Volna lehetőségem valaki megrendelését átvenni, de abszolút idegen az illető.
Mi lehet a legbiztosabb módja a dolognak? Ha például belépek a Steam accountjával és kifizetem a saját PayPalomról az elég? Vagy még ezután is át tudja iratni a szállítási címet?
Egyáltalán a fizetésnél adom meg a szállítási címet, vagy automatikusan a Steamben beállítottra lehet csak kérni?
(sorry ha már felmerült) -
hito
nagyúr
Ez is lehet az egyik ok. És ne feledjük az se, hogy az EU-ban tömegeket érintő megélhetési "válság" van kibontakozóban, ami simán sarkallhatja az embereket hasonló döntésekre. Majd a német se fog már 3 évente autót cserélni és esetleg azt is megnézi, hogy egy Steam Deck rendelésnél mennyit spórolhat egy racionális döntéssel.
-
slima
tag
USA-t nem értem, de EU kapcsán el tudom képzelni azt, hogy a nyerészkedők, "viszonteladók" rácuppantak erősen a 64 gigás verzióra. Persze annak az előrendelés indításakor lett volna inkább értelme, de valljuk be nagyrészüket azért nem áldotta meg a sors túl sok ésszel
... elnézést kérek a kivételektől. Persze bármi is lehet, mi csak tippelgetünk.
-
slima
tag
Azért amikor megjelenést követően kiderült, hogy a 64-be egyszerűen rakható nagyobb SSD úgy, hogy árban jobban kijön mint az 512-es gyári cucc, tuti megnőtt a 64-es rendelések száma. Valve látja egyértelműen hogy melyik időszakban mennyi előjegyzés volt, így könnyen tud számolni.
-
-
JSaN
addikt
Nekem ez van, es teljesen bevalt. Raktam ra nagy tarhelyu es toltogetos jatekokat, teszteltem belso kulso tarhelyet. Es hat megmondom en nem erzek kulonbseget betoltesben es jatekmenet kozben sem a belso tarhelyhez kepest, nem vennek mast. Igy jelenleg a 256+512 kombo nekem tokeletes lesz jo darabig.
-
zarbon4
csendes tag
Nekem is tegnap jött az értesítés hogy fizethetem. Április 30.-án foglaltam, 512-es deck
-
sirarcheer
senior tag
válasz
inspiroyhome #2459 üzenetére
Akkor jövő kedden jön Nekem is. Köszi az infót.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
inspiroyhome #2424 üzenetére
Akit erdekel, for future reference, ma reggel jott e-mail, hogy 11 es 14 kozott hozzak.
-
gyugyo79
addikt
Volt itt szó arról, hogy anno nekem a win 11 -el nem volt hang a dokkolón keresztül.
Tegnap amikor Winre bootoltattam eszembe jutott, hogy ránézzek és működött. Az Acer -el próbáltam elsőnek de utána tesztnek rádugtam a Baseus -re is és azzal is jó volt. Ezekkel amikor annó néztem nem volt jó, csak a kép ment át. -
hito
nagyúr
Ezeket miért kellett törölni?
Legjobb tudomásom szerint hirdetni tilos, de hirdetést belinkelni nem.
-
Mi az ajánlott legolcsóbb SD kártya? Augusztus 22.-i rendelésem 74%-on áll.
-
zombiex
tag
Az 512-vel nagyon belehuztak, ma is +10%-ot ugrott (96,87%). Csuriban az ujjam, hogy csutortokon jojjon a level
-
sirarcheer
senior tag
99.93% 512Gb, Május 2
Levél jött.
Paypal ment.
és most várunk..... -
Vesporigo
aktív tag
Nekem most frissült a getmydeck: 103,14% (2022 áprilisi 512GB-os rendelés.)
Levél még nem jött. Azt hiszem, innentől felesleges is néznem a getmydecket. -
30z.Samu
félisten
-
Vertigo18
addikt
Olvasva a %-okat, vajon melyik a legrosszabb. Mert olyan 70%-nál még tudtam, hol a helyem, de 85% felett már eléggé vágyakozom-várakozom az előbbrejutásért!
-
Ahogy elnézegettem, csak az EU-ban van ennyire lelassulva. Láttam már nem egy US illetve UK 64GB-os foglalást ami májusban volt, és kapták is az emailt.
https://getmydeck.ingenhaag.dev/s/US/64/1653521760
https://getmydeck.ingenhaag.dev/s/US/64/1654006722
https://getmydeck.ingenhaag.dev/s/US/64/1653325740
https://getmydeck.ingenhaag.dev/s/UK/64/1653155760 -
30z.Samu
félisten
Konkrétan semmit nem ment előre.
-
kovsol
titán
Na így már kezdem azt is bizonytalannak érezni, hogy októberben megkapom. [link]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
LoyalGuard #2423 üzenetére
Az nem semmi!
Pedig valahol azt olvastam, hogy hiaba veszed meg, amint elerheto, valamiert megiscsak a turelmi ido utan kuldik (3 nap) - igy kis is jott a matek, hogy 8.-an indult utnak.
Viszont azt latom, hogy ma delutan 4 korul megjott Alsonemedibe, ami alapjan azt feltetelezem hogy holnap kihozzak. -
LoyalGuard
tag
válasz
inspiroyhome #2420 üzenetére
Hali!
Nekem 6.-an elindult es 9.-en ideert.
Elegge furan volt updatelve a tracking, de a lenyeg hogy ideert. -
Vertigo18
addikt
-
chemand
aktív tag
válasz
sirarcheer #2417 üzenetére
Miért nem a gyártótól rendelted?
-
inspiroyhome
senior tag
Szep delutant!
Van itt meg esetleg olyan, aki multhet hetfon (5.) rendelte? Kivancsi volnek, hogyan all nekik a szallitas - nekem legutolso info szerint, penteken este 9-kor ez tortent:
The parcel has left the parcel center.
Germany Neuenstein -
zombiex
tag
válasz
sirarcheer #2405 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de az oldal aljan ott van a "Customer questions & answers"-nel egy szovaltas.
Question: Why is this listed as not compatible with the 512GB model? Is it just because it already has the anti glare finish?
Answer:if you put a screen protector on the 512 the adhesive from the screen protector will 'fill in' the etching that gives it its own anti-glare finish, so it makes that finish uselessEttol fuggetlenul en ugy ertelmezem, hogy a deck elveszti a sajat tukrozodesmentes feluletet es a folia tukrozodesmentes felulete fog ervenyesulni
-
-
razziel
csendes tag
TPU case-t használ valaki?
Project Killswitch-re ki tudja mennyit kell még várni. Az első blikkre elég megbízható toknak néz ki, de még csak előfoglalni lehet, és nem láttam konkrét árat sem rá...
Nézegettem ezeket a TPU case-eket, de tartok attól, hogy hamar egy lötyögő "szilikonbugyi" lenne belőle.
Valami védelmet kell majd tegyek a gépre az érkezés pillanatában egyből, mert rajtam kívül két kis krampusz feni a fogát rá és ami baleset ilyenkor megtörténhet, az megtörténik elég hamar.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
sirarcheer #2405 üzenetére
Köszönöm, ez egész jónak tűnik.
Igazából már magamnak is vennék vmi fóliát, mert a getmydeck szerint 98%-nál vagyok, úgy gondolom, hogy a héten kell jönnie emailnek. Aztán ha megjön a deck, jó lenne egyből screen protectort rátenni, meg akkor már vmilyen dokkolót is beszereznék hozzá. -
sittes79
addikt
Kifizetés után kB mennyi idő még feladjak a dragasagot?
-
chemand
aktív tag
válasz
LoyalGuard #2401 üzenetére
Miután belinkeltem láttam, hogy egyes helyeken 4K30Hz-et írnak. Nem értem miért, lehet h más a típusszám, ezeknél a kínai gyártóknál nem mindig lehet biztosra menni. Az enyém az Alzától van, bontott példány volt. Megy a 4K60Hz,
az Alza oldalán a leírásában is ez volt.
A gyártó hazai oldalán is 4K60Hz szerepel.
-
30z.Samu
félisten
Kapom az e-mail-eket hogy megérkeztek Magyarországra a kellékek, lassan megérkeznek hozzám. Az e-mail is jöhetne már...
-
Vesporigo
aktív tag
Egyik steam deck tulajdonos ismerősöm rendelt amazonról benazcap screen protectort, amit hétvégén fel is raktunk. Nagyon egyszerűen és könnyen felmegy, pár pillanat az egész, és szépen le is fedi a kijelzőt.
Viszont akinek fontos a tükröződésmentes kijelző, az ne ilyet rendeljen, mert az 512-es deckből gyakorlatilag egy tükör lett a screen protector felrakása után. Ezért némi hezitálás után inkább leszedtük.Tudtok ajánlani olyan fóliát, ami nem tükröződik ennyire?
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
LoyalGuard #2401 üzenetére
Ugye a fő probléma az, hogy ha 4k képernyőre kötöd, nem engedi csökkenteni a felbontást FHD-ra, beragadsz 4k30-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest