Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
ha az Ally megjelenése kapcsán várható leárazásra gondolsz: az szerintem egy kicsit visszás is lehet, ha egy ténylegesen versenyképes konkurenciát rögtön árcsökkentéssel reagálnak le.
ettől függetlenül a következő sale a Summer Sale lesz a Steam-en, akár még kaphat is egy kis kedvezményt
viszont én valószínűbbnek tartom, hogy majd a következő szülinap alkalmából fogják inkább akciózni (akár 10%-nál többet is el tudok képzelni) -
Redneck
nagyúr
Még 8 óra, és megjelenik az Ally. Tippeim a minimum árakra:
Z1-es 899$
Z1 Extreme 1099$Szerintetek a következő 1-2 hónapban, várható egy minimális Deck akció?
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
thx, mondjuk de ez nem dokkoló
azt hittem a baseusnak is van valami hasonló megoldása mint a steam deck gyári dockolója, de akkor ezek szerint nem
#6095: Teljesen jó
-
sirarcheer
senior tag
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Végül megvettem az Acefast A17-et. Eddig többnyire arra használtam, hogy rádugjam a Deck-et TV-re vagy monitorra, és ezekre kiválóan alkalmas.
Egy dolgot kifogásoltam csak, az USB csatlakozóra hiába ír 3.0-t a gyártó, szerintem max 2.0-s sebességet tud. Persze egér, billentyűzet, vagy kontroller csatlakoztatására így is teljesen alkalmas, nem is igazán használnom másra.
-
Maxtreme
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Tudsz egy linket dobni róla hogy hogyan is néz az ki?
-
gyugyo79
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nincs speckó, szabvány van. Nem pont ilyen de Baseus -al láttam is már működni szóval én 99%-ra venném, hogy jó.
A különböző Hub/Dock -olókba szerintem azon túl, hogy milyen felbontást támogat pld a videó kimenetein meg milyen kimentetek vannak stb, az még a legfontosabb különbség, hogy mennyi energiát vesz le így a gyári töltő pld. meddig elég ha sok rákötött eszközt kell megtápolni + az eszközt is tölteni és ez nincs nagyon leírva kb egyiknél sem.
-
gyugyo79
addikt
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Biztos a routerem oldalán is van valami (ez még egy régebbi Synology 2600 -as nem tud ax -et sem), de az is tuti, hogy a Deck nem ac -t használta addig ami szintén furcsa volt. Nálam is külön van a 5 és a 2.4 mert azzal ha egybe volt több anomáli a volt az eszközöknél még annó amikor 1x kipróbáltam.
-
Maxtreme
addikt
Még egy dolog
Ha veszek egy ilyet vajon megeszi a steam deck (beleértve a HDMI-t is) vagy a dockolójának van valami speckó bekötése ami miatt mindenképp az kell?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Kíváncsi voltam hogy hogyan viszonyul a Deck egy telefonhoz és laptophoz, úgyhogy kísérleteztem egy kicsit.
A routertől pár méterre lerakva némileg gyengébb a kapcsolati sebessége mint a többi eszköznek:
A lakás más pontjára átköltöztetve ezt a három eszközt viszont a Deck kevesebb sebességet veszített, mint mondjuk a telefonom:
Ezen a ponton a Deck 430Mbps-t hozott speedtest-en, a macbook 590Mbps-t, a telefon viszont csak 200Mbps-et.
Esetleg ha tud ilyet a routered akkor nézd meg hogy melyik eszköz milyen módon kapcsolódik.
#6084 gyugyo79: Nálam a/n/ac/ax módban fut az 5Ghz-es WiFi, és mégis jó.
Az talán még érdekes lehet, hogy szándékosan külön SSID-t állítottam be az 5Ghz és 2.4Ghz hálózatoknak. A Deck-et csak az 5Ghz-es WiFi-re csatlakoztattam fel. Lehet hogy ez lesz a megoldás? Ha egyben van a két SSID, akkor simán elképzelhető hogy a Deck valamiért a 2.4Ghz-et preferálja és arra a hálózatra csatlakozik fel, annak ellenére hogy az 5Ghz kedvezőbb lenne.
-
gyugyo79
addikt
válasz
eldiablo
üzenetére
Nálam amíg a+n+ac volt 5Ghz -en addig gyalázatos volt a Deck sebessége wifin átraktam csak ac -re és után a fentebb írt kb 80MB/s megvan fixen nálam is. Más eszközömel ez nem volt eddig probléma. Viszont most ugye 1-2 régi laptop/ eszköz meg nem lát 5Ghz -et de azok kevésbé fontosak

-
Maxtreme
addikt
Srácok egy hülye kérdés. Telepítő exet simán lehet futtatni mindenféle trükközés nélkül a cuccoson?
Értem ezalatt ha pl 1 játékmodot, esetleg honosítást szeretnék telepíteni. -
válasz
AeSDé Team
üzenetére
-
bepken
veterán
köszi a tippeket Srácok!
igazából erre a megoldás egy router lesz, de egyelőre (amolyan workaround) sikerült megoldani a dolgot a google drive segítségével 
digi-s topikban található infók alapján ez az ONT külön kezeli a wifi hálózatot, így WLAN <> LAN nem látja egymást, mint közös belső hálózat, az csupán a WLAN <> WLAN között működik router módban
még szerencse, hogy cserébe gyors a feltöltés

-
bepken
veterán
válasz
ooooobi
üzenetére
igen, ezt is próbáltam és sajnos ez sem működik :/
de mostanra már biztos vagyok benne, hogy magát a beállítást jól csináltam, csak a hálózattal nem okés valami...mármint szerintem az nem okés, hogy két gép ugyanazon a hálózaton nem tudja pingetni egymást
(ugyanaz a gateway és a subnet)szóval szerintem az ONT oldaláról van valami, ami miatt nem működik....mindegy, úgyis akartam venni egy saját routert

-
bepken
veterán
válasz
gyugyo79
üzenetére
[link] - Winpinator/Warpinator nem látják egymást... illetve SSh engedélyes, stb után 5:10-nél nálam timeout error hibával vérzik el (SSH szolgáltatás tutira fut)
további része meg innentől nyilván nem is működikde alapvetően nem jó nálam valami, mert PC (192.168.1.3) meg kéne hogy tudja pingetni a Deck (192.168.1.5) IP címét, nem? na most nálam már ez sem megy...
-
gyugyo79
addikt
Én abban sem vagyok biztos, hogy van működő Samba szerver a SteamOS-ben. Legalábbis githubos "telepítőt" már láttam és az miért kéne ha lenne. De még 1x ezt nem tudom csak feltételezem. (sosem kellet így rá sem próbáltam, néztem)
Nálam NAS a közös pontja a dolgoknak ahhoz biztos csatlakozik jól.
Warpinator/Winpinator -ra vagy sshfs(én ez utóbbit használnám 1 re ha választani kellene a lehetőségek közül) tuti van YT videotól kezdve csomó leírás néz ki egy szimpatikusat ha úgy sem megy linkeld a leírást és azt hol/ hogy akad el. -
bepken
veterán
bármilyen videó/leírás alapján (SSHFS, Winpinator, Hálózati meghajtó felcsatoláss, stb) próbálom összehozni a hálózati megosztást, valamiért csak nem akarja látni a PC a Deck-et... vagy csak simán timeout error vagy ha pl mountolni akarom a \home\deck könyvtárat, akkor access denied (pedig jól írom be a jelszót.... mármint gondolom az a jelszó kell ott neki, amit konzolban beállítottam sudo-val
nincs routerem, egy F618-as Digi ONT van nálam router üzemmódban... lehet ez kavar be?
-
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
God of War-ét tudjam majd felműteni, többi nem izgat.

-
frankdelgado
őstag
Eddig egy játékot sikerült lemagyarítanom és végigpörgetnem normálisan a resi2-t. De azt is úgy, hogy laposra feltelepítettem, lemagyarítottam, dekkre is lehúztam. A laposról külső vinyóra ment az egész játék, majd a dekkre. A dekken történő telepítés ugyanis nem működött. Ez nem volt 5 perc. Most a Shadow of the Tomb raidert próbáltam, dekken nem engedi telepíteni, tehát megpróbáltam az előző módszerrel. Laposon simán települt és magyarul el is indult. De dekken nem lett magyar a játék. Aztán próbálkoztam a AC boroterhooddal, na ott még a játékot sem tudom elindítani, mert nem tudok az uplay-ba belépni. Ha nagy nehezen beírom a jelszót - mert a virtuális billentyűzet önálló életet él - akkor is folyamatosan hibát jelez. Szóval nekem eddig csalódás ez az egész, már windózzal nincs is kedvem baxakodni. Az amúgy is kevés játékidőm a xarakodásra megy el.
De ha valakinek a tomb raider magyarítás problémára van megoldása, azt megköszönöm!
-
nincsnév007
addikt
szerintem pont jól el lett találva a mérete, én legtöbbször monitorral használom de néha jó kimenni vele az udvarra azt ott kockulni.
Amúgy azt hittem hogy rosszabb lesz a képminősége árnyékban voltam, de sütött a nap, és teljesen jól láttam a képernyőt. Azt hittem rosszabb lesz. -
Aki21
aktív tag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Na kipróbáltam. Maga a telepített app nem jó még így sem. Viszont a telepítő feltelepítette és úgy működik hogy elinditom a telepítőt mikor be akarok lépni és kiírja, hogy felvan rakva elindítja az alkalmazást. Szóval így vagy úgy de betudok lépni

-
bepken
veterán
megérkezett a kicsike!

tudom, hogy nagyon sokan itt a topiban hosszú heteket, sőt hónapokat vártatok rá - én ezt a hetet is alig győztem kivárni
viszont most, hogy végre a kezembe vehettem....wow! ez a cucc már csak megjelenésében is egyszerűen wow!még az első indításos, frissítés telepítéses szakaszban tartok. párszor már felpörgött a venti, azért tud pörögni elég keményen....de őszintén szóval az RX580 azért tud ennél hangosabban pörögni a gépben (pedig Nitro+)
fülessel szerintem egyáltalán nem lesz zavaró, persze meglehet, hogy majd játék alatti terhelésnél jobban is felpörög.a méretei leptek meg talán a legjobban egyébként! én fogalmam sincs, hány videót megnéztem még vásárlás előtt és ezalatt az 1 hét alatt....láttam, meg elmondták sok helyen, hogy ez a kütyü NAGY! de valahogy előben és kézbe véve mégis sokkal nagyobbnak tűnik (pedig tepsi kezeim vannak)
-
Aki21
aktív tag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Köszi. Holnap majd meglesem
-
Lord Gabor
csendes tag
Most csekkoltam, Proton 8.0-2-vel megy. Előtte Proton Experimentalon volt, azzal nekem sem ment. Dead Space 3-at próbáltam konkrétan. Viszont force compatibilty oldal ahol ezt be tudom állítani nem működött elsőre, Deck újraindítás megoldotta.
Itt írnak róla amúgy: [link]
Viszont ez alapján meg mennie kéne Experimentalon is: [link] -
Aki21
aktív tag
Üdv. Steam os-en működik valakinek az ea app? Eddig ment lutrisból, de mostmár se úgy nem megy se úgy hogy simán az ea appot feltelepítem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Átlépte a 9000-et az elindítható játékok száma és bőven 3000 felett a deck verified-ek száma.
-
bepken
veterán
ha ma 18 óra körül ért Alsónémedibe a Deck, akkor az hétfőn már a kezemben lesz, igaz?
illetve ki milyen üvegfóliát használ? olyanra volna szükségem, ami teljes kijelzőt lefedi, illetve nem rontja az érintés érzékenységet
-
Rocso666
csendes tag
Valahogy meglehet változtatni a letöltèsek helyet a belső ssd-n ? Ha a belső ssd-re töltök le játèkot , akkor elvileg azok a fájlok írás vèdettek ès nem tudok magyaritást telepíteni azokra a játèkokra.
Sd kártyára telepített játèkokra tudok rakni magyarítást .
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
10-15 körül volt tavaly meg darabja, onnan sejtem,
mert vettem hármat egy saját meg volt
Nálunk ez a coop vezérlő, egy baja van, hogy kissé merülő elem hatására is elkezd delayes lenni, illetve Bluetoothon közepesen stabil, a gyári 2.4GHz-es vevővel jobb.
Deckkel a rekord eddig 8 kontroller volt egy időben, duck game, volt ott switch pro, ps4, xbox one, Steam controller vegyesen, remek mód kezeli Steam mindet profilozhatóan.Más jellegű: Jedi survivort végig izzadtam decken így szabi alatt, hat ritka random sebességgel ment, de örültem van időm játszani. Minden low, fsr balanced elviselhető volt patch után, de meg mindig bugos. Natív felbontáson fsr nélkül mintha 320x240 lett volna
-
30z.Samu
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Bárcsak én láttam volna meg ennyiért.

-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Cucuska2
üzenetére
Késői viszontválasz: Sikerült ma vennem egy hibátlan Steam Controllert doboz nélkül 5000 forintért
Nagyon jól működnek a közösségi profilok, a kezemben kormányként fogva a kontrollert tudtam forgatva kormányozni NFS Heatben, illetve a Decken megszokott Gyro célzás is tökéletesen máködött GTA V-ben.
Bárcsak tudtam volna ezt kb 4 éve mikor volt egy ilyen kontrollerem, de "job késő mind sohant". Remélem ezúttal jobban megszokom.
Ehhez nincsenek ilyen utólagos iFixit alkatrészek mint a Deckhez? -
cami][us
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A saját szarjaikon kívül (Hyper-v kompatibilitás), annyira nem releváns az MS a kernel fában. Ennyi erővel az androidos gyártók is rengeteget fejlesztettek linuxra, aztán a nagy része csak driver.
Láttunk már falon pókot. A szar netbookoknál, az Xp támogatását is kitolták csak azért, mert a 7 túl sok volt a kezdeti szériában és pont az Asus kezdte el nyomni a buguntuval az alternatívát. A klasszikus EEE-t már nem is említeném, amire ma is van példa a redmondiak háza táján. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
gyugyo79
addikt
válasz
eldiablo
üzenetére
Engem az is érdekelne, hogy miről van szó pontosan (nem amit te írsz mert az oké), mert én csak olyanról tudok, hogy egy "fejlesztő" bemutatott valamit a "MS házi" ötlet börzéjén ami még semmit sem jelent, azon túl, hogy ott is dolgozik olyan akinek van Steam Deckje és szabad ideje ilyenre ...
Ha van más is arról jöhetne egy link attól aki többet tud. -
Bad Pritt
félisten
válasz
sirarcheer
üzenetére
Első saját.
-
30z.Samu
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
El kell érni egy bizonyos mennyiségű eladást, hogy nyereséges legyen, az alatt deficites. A többi konzolgyártó is így csinálja, leginkább a szoftverekből, előfizetésekből jön be nekik a lóvé. Simán lehet, hogy alapból a legkisebb Deck is veszteséges. Az Asus ezt nem tudja megcsinálni, hacsak nem csinál magának saját Store-t, de az elég hosszútávú befektetés lenne.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hamarosan lesz szaturáció beállító csúszka is a SteamOS-ben. És ez azért jobb mint a most kézzel letölthető plugin, mert külső monitoron is működni fog. Meg egy rakás érkező feature: https://www.steamdeckgaming.net/post/steam-os-3-5-upcoming-changes
Aztán mint érdekesség, eljutott a SteamDeck a frontvonalra is... Az Ukrán Sablya automata géppuska célpont kijelölésére használják: [link]
Amilyen olcsó a hardver és könnyű rá programozni, nem is csodálom. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még meg sem jelent az Asus ROG Ally gépe, de máris vetélytársast kap az Aokzone-tól, kb. azonos hardverrel, de valszeg gyengébb kijelzővel: [link]
Árban viszont nem túl barátságos, emiatt gondolom, hogy az Asus gépére látott eddigi árazás kicsit kevésnek tűnik számomra, már ha nem szándékosan veszteséggel árulják majd, hogy piacot foglaljanak.
-
bepken
veterán
válasz
ooooobi
üzenetére
mondjuk az tényleg vagány lenne, ha még péntekig meg is érkezne!

de komolyra fordítva....nem lesz egyébként nagy probléma belőle, ha azutáni héten érkezik, úgyis kb akkor lesz majd időm érdemben kipróbálni.
kiegészítőket viszont még nem mertem rendelni, mert kíváncsi vagyok magában milyen a kütyü és mire van ténylegesen szükségem.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Max annyiban hogy ki kell vetíteni, de a teljesítményt nem befolyásolja. Ugyanúgy fog teljesíteni monitoron, mint a saját kijelzőjén.
-
bepken
veterán
gondolom hiába írja, hogy "tételek becsomagolva", szállításra csak kedden lesz majd átadva a csomag... vagy dolgoznak esetleg hétvégén is külföldiában?
-
nincsnév007
addikt
ha decken monitorra kötve beállítom a játákot 720p felbontásra akkor is jobban "terhelem" a decket mert monitorra van kötve?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érkezik majd egy új revízió a SteamDeck-ből, némileg áttervezett hűtéssel: [link]
A Steam kliens felülete pedig hamarosan Linux alatt is hardveresen gyorsított megjelenítésű lesz, nem csak Windows alatt. Ezt az új klienst hamarosan kiadják minden platformra, most béta állapotban van. -
bepken
veterán
sziasztok!
megrendeltem végre a 256-os Deck-et - még feldolgozás alatt van, gondolom majd kedden fog frissülni a státusz (rohadt hosszú 1-2 hét lesz ez, amíg megérkezik
)végül a dock nélkül rendeltem, mert kissé szűkösebb lett a Steam wallet a cuccok eladása után...na de úgyis a Deck a lényeg
dock majd lesz itthonról (valószínűleg Baseus 4-in-1) egyéb kiegészítőket meg majd nézek rá, amikor belaktam...nem merek hozzá rendelni semmit előre.jövök majd nemsokára sok kérdéssel
-
mrviceguy
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Engedd el, nekem volt minden, RoG, Alienware, mindegyik púpra rakva, eggyel több számjegyért, mint amikről itt beszélünk, rendes búgatás mellett (semmi OC) egy-másfél év alatt elmelegedett mind, a hőleadás nem egy megoldható dolog abban a form factorban/modularitással. (pedig a RoG-ban csak a hűtőbordák voltak kb 2 kilósak, és aránylag az bírta a legjobban). Az EGPU a tuti és a SoC-ok. Szvsz.
-
Redneck
nagyúr
Hogyne.🤣
Legalább 800$ lesz, az ASUS nem szeretet szolgálat.eldiablo:
Az egy dolog, hogy tudja, de nem muszáj használni. Én az Allyt is leginkább 40-60Hz módban használnám, hogy tovább bírja.frankdelgado:
Ez frankó, de a userek hány százaléka fogja így használni?
Gyanítom, hogy 10-nél kevesebb. De persze tök jó hogy van ilyen is, csak aki handheldet akar, az általában a dokkolót is lesz*rja, nem hogy a külső VGA-s variálást.
-
Vannak azért már szivárgások, állítólag 699 dollárt fognak kérni a legnagyobb verzióért, ami 512 giga tárhelyes lesz, a legkisebb verzió pedig állítólag kevesebbe fog kerülni, mint a 64 gigás Deck.
-
Cucuska2
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Egyáltalán lenne értelme felvágni rá egy külső VGA-t? Számomra ez is kérdéses, hogy lenne-e bottleneck a procival.
-
válasz
frankdelgado
üzenetére

Az előző ROG XG nyitó ára 580 ezer volt 2021-ben. Persze, kizárólag Asus gépekkel működik együtt a spéci formátum miatt.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
A chip maga képes USB4-re, az a kérdés, hogy az Asus mennyire jól implementálja.
Asus XG Mobile-al menni fog mindenképp, de nem nézd meg annak az árát, mert el fog menni a kedved az Allytól.
-
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem csak az Asus saját RTX 4090-es kártyáját lehet? Tudtommal saját szabványú port van a tetején.
-
frankdelgado
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Konzolos vagyok, nekem a 40 a 60

Az Ally tudjátok még, h miért lesz faxa? Mert lehet majd külső VGA-t rakni rá mókolásmentesen, van rajt rendes csatlakozó. Szóval megveszed 300 ezeré a gépet, veszel 150 ezeré külső vga házat táppal, meg mondjuk veszel egy 3060-as nvidiát, és akkor 600 ezerből lesz olyan asztali géped, amit a feléből is össze tudnál rakni. Há nem megéri?
, persze a profik össze tudnak a külső házat barkácsolni, akkor csak a tápot kell megvenni, meg a csatlakozókat töredék áron, vagy az asus rendes lesz és ad ki kevesebbért spéci házat hozzá.... -
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Érdemes rendszeren belül babrálni, azzal nem teszel a gépben kárt, elvégre ezért van erre lehetőség. Hál' Isten Nálam sem csinál jelenetet az Asszonypajti, pedig a gépnek néha van hangja rendesen. Bár nem hangosabb, mint egy laptop, mely komolyabb terhelést kap. Az meg a másik hogy én max este 8 óra magasságában abbahagyom a game-et, nincs éjszakába nyúló játék.
-
frankdelgado
őstag
Az én feleségemet a gombok kattogása is zavarja, nem hogy a hűtés, úgyhogy tökmindegy. De dolog nagyszerűsége abban rejlik, hogy ilyenkor elvonulok máshová
. Nálam be van lőve 40 fps-re és az bőven faxa. Se a TDP-t, se órajelet nem baxkurálok, had zabáljon. Bár amikor szórakoztam vele észrevettem, hogy automata tdp esetén okés volt, de ha mauálisra állítottam és maxra húztam, akkor voltak teljesítményproblémák.....ugyanez órajelnél, csak fordítva., a manuálisan húztam maxra, akkor jobb volt, mint autómatán....
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
viszont én valószínűbbnek tartom, hogy majd a következő szülinap alkalmából fogják inkább akciózni (akár 10%-nál többet is el tudok képzelni)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

No de majd meglátjuk, ha a valós ára kiderül pár nap múlva.