- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
30z.Samu #11331 üzenetére
nem persze, nekem se kell 200fps ennél a játéknál.. itt iagzából azért jó ha mondjuk megvan a kilelzőhöz lévő fps is, mert akkor lehet igazán érezni, h mennyire simán fut a játék, és így a játékélmény is jobb azért.. decken kicsi a 7" nekem erre a játékra, így kipróbáltam, h kirakom tv-re (oled) a laptopról, ami még gondoltam pont elbírja, aztán ott is maradt, mert baromi jól néz ki így a játék.. hát nem kell félrerakni az fps-eket, mert 4K-ban 40-60fps-t kapok a 3080-as laptoppal..
persze nem teljes értékű egy laptop dedikált vga, de kell a játék alá a vas, ha minden maxon van.. üdv.
a játék egyébként eszméletlen a szinkronnal!!! -
bepken
veterán
válasz
30z.Samu #10884 üzenetére
és valóban, már nem sokat kell rá várni
- Detroit: Become Human | Magyar Szinkron
2025. március 3.
egyébként egész kellemes áron szokott lenni sale idején, de én azért még megvárok vele egy következő bundle ajánlatot (évente 1x azért be szokott kerülni valami csomagba)
-
ripla
addikt
válasz
30z.Samu #11171 üzenetére
Alapvető játékmechanikai problémáim vannak vele. Miszerint a pandúrok mindig meghallják ha csinálsz valamit, tökmindegy hol vagy. Bankot rabolni nem lehet benne, ahogy boltokban sem engedi hogy elővedd a fegyvert, vonatot sem rabolhatsz ki, és az örömlányokkal való opciót is kiszedték belőle. A lelkét tépték ki ezekkel a lépésekkel a játéknak.
Ezen kívül kb. bárhová mész, valaki mindig észrevesz és ha olyat csinálsz akkor elszalad feljelenteni. A küldetéseken kívül kong az ürességtől, nincs benne élet, csak előre legyártott aktiválható eventek. GTA, Cyberpunk ugyanez. -
kovsol
titán
válasz
30z.Samu #11044 üzenetére
Én már most 45 óránál vagyok, és még sehol a vége
számtalan mellék küldetés, meg a fő szál melletti egyéb mellék sztori vonal van. Akár többször is érdemes nekiállni.
Viszont arra figyelj, hogy a tulajdonságpontokat hogy osztod el, azt nem tudod vissza csinálni. A képesség pontokat azt bármikor újra lehet osztani. Csomó fél build van a neten. Lehetsz kardos ugra bugra ninja, de akár távolról lopakodva hackelgetős karakter is, stb -
kovsol
titán
válasz
30z.Samu #11037 üzenetére
Én vegyesen tolom PC és a Steam Decken. Van külön steam deck grafikai preset a beállításoknál. Meglepően jól megy azzal, én fix 40FPS tolom. Egész jó még a PC fix 60 után is.
Engem amúgy teljesen beszívott, nem gondoltam volna az elején még, hogy ennyire be fog jönni. -
-
Shade45
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged