Hirdetés
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-11-17 13:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Beleképzelve Magam a helyzetedbe, szerintem a vérnyomásom 220 lenne, "miért nem fogadja el???"
Remélem megoldódik. 
-
Felgolos
csendes tag
Akor újra a bankkártyával sikeresen kifizettem a gépet, steam vásárlási előzményben nem látszik semmi, a kosárban pedig ott van a steam deck hogy vásároljam meg! Valami rendszer feldolgozási hiba lehet, vagy nem szereti a steam applikáción keresztüli vásárlást.
-
pdw_ph
tag
-
Felgolos
csendes tag
Megjött ma az e-mail! Steam applikáción keresztül meg is vásároltam a decket, de nem látszik a tranzakció pedig az összeget is levonta a számlámról! Járt már valaki így? Mindenesetre írtam a supportnak
-
kovsol
titán
Én is csatlakoztam a táborhoz egy 512-es deckkel. Pár hete nyüstölöm, eddig 100%-ban meg vagyok vele elégedve :). Konzolos (PS4) voltam eddig, PC-n kb 10 éve nem játszom, de felhúztam magam azon, hogy még mindig nem lehet PS5-öt kapni és mivel egy barátom első nap megrendelte a SD-et és nem kellett neki, lecsaptam rá
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Van egy switch lite-om is, azon is csak youtube fut azóta a gyerkőcnek. Pedig nem váltotta ki a deck, mert azt simán előkaptam a metrón, ez egy kicsit túl nagy ahhoz, de egyszerűen annyival jobb minőségben lehet rajta játszani, hogy szegény kis switchre egyszerűen nem fanyalodom rá
.Aki akart rég ps5 tulaj már, deck beszerzése sokkal nehezebb.
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is csatlakoztam a táborhoz egy 512-es deckkel. Pár hete nyüstölöm, eddig 100%-ban meg vagyok vele elégedve :). Konzolos (PS4) voltam eddig, PC-n kb 10 éve nem játszom, de felhúztam magam azon, hogy még mindig nem lehet PS5-öt kapni és mivel egy barátom első nap megrendelte a SD-et és nem kellett neki, lecsaptam rá
. Azóta be sem kapcsoltam a PS-t. Gondoltam, hogy tetszeni fog a deck, de azt nem, hogy ennyire
Van egy switch lite-om is, azon is csak youtube fut azóta a gyerkőcnek. Pedig nem váltotta ki a deck, mert azt simán előkaptam a metrón, ez egy kicsit túl nagy ahhoz, de egyszerűen annyival jobb minőségben lehet rajta játszani, hogy szegény kis switchre egyszerűen nem fanyalodom rá
. -
eami
veterán
gyakorlatilag igen, mert ugyanaz csak amazonnak brandelve (EVO Select). Szokták elég gyakran akciózni is, én 23k HUFért vettem szállítási költséggel együtt.
Teljesen jó kis kártya. Gyorsan indulnak a játékok. Volt ami eredetileg az SSDn volt majd átmozgattam, de nem vettem észre lassulást a betöltésnél.
-
Felgolos
csendes tag
-
kriszpontaz
veterán
Ez tök jó hír. Így tényleg van egy kis esély.
-
RasHaN
aktív tag
Örülnék neki ha a 19-i rendelésem is belecsúszna a csütörtöki napba. 512-es modellel.
GMT: 2021. July 19., Monday 10:46:35
Your time zone: 2021. július 19., hétfő 12:46:35 GMT+02:00 DSTJelenleg az EU 512 teljesítése 19-én hajnali fél6 körül jár (GMT). A trend szerint nappal olyan 6óra körüli ugrások vannak, így akár bele is férhetsz
Persze ez csak becslés abból amit a korábbi adatokból láttam, de reméljük hogy te is kapsz mailt csütörtökön
-
kriszpontaz
veterán
Redditen az utolsó jelentett időpont a tegnapi batch-hez 19-Jul-2021 09:14:18 volt.
Megnéztem hogy hány órákat ugrottunk az elmúlt hetekben batchenként, és szépen látszik, hogy mindig egy kicsit többet. Jelenleg valamivel több mint 5órás ugrások vannak az EU 256GB modellben a nappali időszakokat nézve (az éjszakai időszakok azok a nagy kiugrásoka diagramban).Eszerint a csütörtöki batch vége itteni idő szerint kb 16:30 és 17:00 körül kellene hogy alakuljon, ha a trend folytatódik.

Örülnék neki ha a 19-i rendelésem is belecsúszna a csütörtöki napba. 512-es modellel.
GMT: 2021. July 19., Monday 10:46:35
Your time zone: 2021. július 19., hétfő 12:46:35 GMT+02:00 DST -
Felgolos
csendes tag
Redditen az utolsó jelentett időpont a tegnapi batch-hez 19-Jul-2021 09:14:18 volt.
Megnéztem hogy hány órákat ugrottunk az elmúlt hetekben batchenként, és szépen látszik, hogy mindig egy kicsit többet. Jelenleg valamivel több mint 5órás ugrások vannak az EU 256GB modellben a nappali időszakokat nézve (az éjszakai időszakok azok a nagy kiugrásoka diagramban).Eszerint a csütörtöki batch vége itteni idő szerint kb 16:30 és 17:00 körül kellene hogy alakuljon, ha a trend folytatódik.

kösz az infót!
-
RasHaN
aktív tag

-
addamka
őstag
-
pdw_ph
tag
-
kovsol
titán
-
pdw_ph
tag
Nekem a ceges Dell D6000-el siman ment vele. Hozzateszem, hogy fogalmam sem volt rola hogy ez egy 70ezres dokkolo, ugyhogy ennek ismereteben el is vartam volna

-
kovsol
titán
Kíváncsi lennék, hogy Dell laptopomhoz adott USB-C -s dokkoló működne-e vele.
Ha még ebben az évtizedben megkapom a Decket majd kipróbálom. -
kriszpontaz
veterán
Na ezt jó tudni. Próbáltam tesztelni de nem sikerült olyan eszközt kerítenem ami USB-n keresztül képet adna ki.
-
kriszpontaz
veterán
-
Felgolos
csendes tag
-
Eyesis
őstag
Európában újra nagyot ugrottunk (éjszakai időszak volt, este 10 és reggel 10 GMT között).
Erdekes mód Redditen egy kolléga mindig próbál jósolni a következő ugrásokra, ami egész pontos szokott lenni. A következő batch-re egy 9.5 órás ugrást jósol au EU 2566-s modellre, amire eddig nappali időszakban nem volt sok példa.
Személy szerint rohadtul remélem, hogy igaza lesz újra, met akkor csütörtökön nekem is jön a mail-em

A többi diagramom:
All region: https://imgur.com/a/68CYXPn
EU graph: https://imgur.com/khJrN3f
US graph: https://imgur.com/FIKi750
UK graph: https://imgur.com/h26B805
UK graph (without the 64GB model): https://imgur.com/8wUfcmvAzt lenne jó tudni, hogy mennyi rendelés volt az adott napokon :) nekem a valve ezt a negyedévet írja, ami ugye júni végén lejár, és én 22én rendeltem ott is este :)
-
30z.Samu
titán
-
RasHaN
aktív tag
-
pdw_ph
tag
-
Felgolos
csendes tag
Európában újra nagyot ugrottunk (éjszakai időszak volt, este 10 és reggel 10 GMT között).
Erdekes mód Redditen egy kolléga mindig próbál jósolni a következő ugrásokra, ami egész pontos szokott lenni. A következő batch-re egy 9.5 órás ugrást jósol au EU 2566-s modellre, amire eddig nappali időszakban nem volt sok példa.
Személy szerint rohadtul remélem, hogy igaza lesz újra, met akkor csütörtökön nekem is jön a mail-em

A többi diagramom:
UK graph (without the 64GB model): https://imgur.com/8wUfcmvMikor rendelted?
-
30z.Samu
titán
-
RasHaN
aktív tag

A többi diagramom:
UK graph (without the 64GB model): https://imgur.com/8wUfcmv -
pdw_ph
tag
-
consono
nagyúr
-
pdw_ph
tag
-
szilasz007
aktív tag
Sziasztok, az én deckem még nem érkezett meg (calculator szerint augusztusig nem is fog még remélhetőleg) de kiegészítők beszerzését még meg lehet oldani addig. Mit ajánlanátok megvételre powerbank téren? Láttam ajánlanak 65w-os baseus PB-ot de 30k az kicsit túlzás. Ennél jóval olcsóbb van használható?
Illetve valami dokkolót tudnátok ajánlani amiben van legalább 2 usb, microsd és hdmi kimenet plusz miközben rá van dugva a deck addig töltse is a de két, tehát valami visszatöltésre képes dokkolót tudnátok ajánlani?Powerbank ennek a gépnek kevés. Vagy legalábbis minimálisan. 40Wh-s az aksi benne. Ehhez találj legalább 40Wh-s bankot. Egy átlagos negyedéig, feléig ha tudja... persze az is valami lehet... de inkább a fogyasztást kell visszavenni rajta, ha a hosszú játékidő a lényeg.
-
razziel
csendes tag
-
30z.Samu
titán
A Valve féle dokkolóról nincs semmi hír, hogy az milyen lesz?
-
Cucuska2
Topikgazda
Van ugyanilyenem, minden működik tökéletesen. Arra kell figyelni, hogyha kihúzod a töltőt, néha minden "ki-be dugódik", azaz a képernyő villan egyet, az USB-k egy pillanatra eltűnnek. Az ilyen dongléim fele csinálja kábé.
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok, az én deckem még nem érkezett meg (calculator szerint augusztusig nem is fog még remélhetőleg) de kiegészítők beszerzését még meg lehet oldani addig. Mit ajánlanátok megvételre powerbank téren? Láttam ajánlanak 65w-os baseus PB-ot de 30k az kicsit túlzás. Ennél jóval olcsóbb van használható?
Illetve valami dokkolót tudnátok ajánlani amiben van legalább 2 usb, microsd és hdmi kimenet plusz miközben rá van dugva a deck addig töltse is a de két, tehát valami visszatöltésre képes dokkolót tudnátok ajánlani? -
30z.Samu
titán
Illetve valami dokkolót tudnátok ajánlani amiben van legalább 2 usb, microsd és hdmi kimenet plusz miközben rá van dugva a deck addig töltse is a de két, tehát valami visszatöltésre képes dokkolót tudnátok ajánlani?Ha már szóba jöttek a kellékek, engem a fólia is érdekelne.

-
vidaila
senior tag
Illetve valami dokkolót tudnátok ajánlani amiben van legalább 2 usb, microsd és hdmi kimenet plusz miközben rá van dugva a deck addig töltse is a de két, tehát valami visszatöltésre képes dokkolót tudnátok ajánlani? -
pdw_ph
tag
Abban nekem pont szerencsém volt, mindenre gyorsan válaszoltak.
Sok sikert, kitartást, remélhetőleg a második működni fog neked.Kedd elott nem lesz lofasz se ebbol. 6 nap lesz mire egy mukodo cimket megkapok, vicc...
-
pdw_ph
tag
-
30z.Samu
titán
-
vidaila
senior tag
-
eami
veterán
Nem tudom, szerintem nincs különbség a többi változathoz képest az SSD-n és a kijelzőn kívül.
nincs, de ha azokat gyártották először akkor lehet több volt még a defektes.
-
zellerzoggye
csendes tag
-
eami
veterán
512GB
lehet rosszul emlékszem, de eddig főleg nem az 512gb volt inkább necces? lehet azokat gyártották első körben?
-
zellerzoggye
csendes tag
-
pdw_ph
tag
Ilyet kaptam. A piros cenzúrával a saját címem van kitakarva.
Ez az első visszaküldésem papírja.A DHL honlapján követhető feladás után hogy hol tart az alsó vonalkód alatt lévő szám alapján ami ebben az esetben JVGL06123822000803404835
Igen, ugyanez van nekem is, csak mondom a pirosban volt az o cimuk, a keretben az enyem. Valszeg benezte, csak reagalhatnanak gyorsabban a ticketre

-
zellerzoggye
csendes tag
-
pdw_ph
tag
Legtetején saját címem igen, alatta keretben meg:
Ingram Micro CFS Benelux BV
Valve Returns
Industrieweg 98
5145PW Waalwijk
NETHERLANDSÉn a Bank Centerben található DHL-be vittem először, ahonnan elküldtek az ahhoz legközelebbi postára ami Budapest 5 posta névre hallgat. Gond nélkül beolvasták a vonalkódot és kaptam is róla papírt.
A másodiknál nem mentem be emiatt Budapestre, a saját falumban lévő postán bár először nem tudták hogy ez mi, a vonalkódot sikeresen beolvasták és szintén gond nélkül fel tudtam adni.
Na nekem pont felcsereltek a kettot. A keretben a sajatom, felette volt a Valve Returns cim. Koszi, remelem kuld ujat es akkor jo lesz.
-
zellerzoggye
csendes tag
Legtetején saját címem igen, alatta keretben meg:
Ingram Micro CFS Benelux BV
Valve Returns
Industrieweg 98
5145PW Waalwijk
NETHERLANDSÉn a Bank Centerben található DHL-be vittem először, ahonnan elküldtek az ahhoz legközelebbi postára ami Budapest 5 posta névre hallgat. Gond nélkül beolvasták a vonalkódot és kaptam is róla papírt.
A másodiknál nem mentem be emiatt Budapestre, a saját falumban lévő postán bár először nem tudták hogy ez mi, a vonalkódot sikeresen beolvasták és szintén gond nélkül fel tudtam adni.
-
30z.Samu
titán
A másodikat szétszedtem és meglepően láttam, hogy az 1 centes apró gagyi gomb milyen módon van az alaplapra forrasztva. Csak a lélek tartja, el is volt törve a forrasztásnál az enyém.
Ugyanígy vannak megcsinálva az L1 R1 gombok is.A másik dolog ami még szintén idegesítő az a két fajta ventillátor.
A Delta az visítós idegesítőbb (nekem pluszban még csapágyas is lett két hét után az elsőben, feltételezem ez volt nekem az elsőben, azt nem szedtem szét).
A kék logos másik venti ami ifixit-en nem véletlenül fogyott el 5 perc alatt tényleg sokkal halkabb, nekem az volt a másodikban, amiatt nagyon sajnáltam hogy vissza kellett küldenem.
Nekem szerencsejátéknak érződik sajnos ez az egész.
Lehet jobban is jár az, aki év vége fele kapja meg a gépét, hátha azok picit jobban össze lesznek rakva.
-
zellerzoggye
csendes tag
Azért nem jó érzés béta teszternek lenni. Szerintem minden hibás darab után illene adni valamit a steam walletbe, 20 eurósat pl. az első évben. Az a gáz hogy nem úgy tűnik hogy gyakorta updatelnék a buildeket, mert a bekapcs gomb régi hiba asszem. De arra volt kapacitás hogy olcsóbb ssdt rakjanak a gépbe. Hmm.
A másodikat szétszedtem és meglepően láttam, hogy az 1 centes apró gagyi gomb milyen módon van az alaplapra forrasztva. Csak a lélek tartja, el is volt törve a forrasztásnál az enyém.
Ugyanígy vannak megcsinálva az L1 R1 gombok is.A másik dolog ami még szintén idegesítő az a két fajta ventillátor.
A Delta az visítós idegesítőbb (nekem pluszban még csapágyas is lett két hét után az elsőben, feltételezem ez volt nekem az elsőben, azt nem szedtem szét).
A kék logos másik venti ami ifixit-en nem véletlenül fogyott el 5 perc alatt tényleg sokkal halkabb, nekem az volt a másodikban, amiatt nagyon sajnáltam hogy vissza kellett küldenem.
Nekem szerencsejátéknak érződik sajnos ez az egész.
-
pdw_ph
tag
Kb 14 nap a folyamat tapasztalataim alapján.
Sajnos már kettőt kellett visszaküldenem (első az borzalmas backlight bleed és "daráló" hangja volt a ventillátornak, másodiknál meg ugyanaz a bekapcs gomb probléma mint neked, csak egy nap után adta meg magát)
A másodiknál a support 1 óra alatt küldte a visszaküldős címkét.
Május 10 - feladtam a postán az első hibás Decket
Május 16 - megérkezett a Holland raktárba
Május 19 - átadták a GLS-nek az újat
Május 24 - megérkezett hozzám az új csereMájus 25 - második hibás Deck posta
Május 31 - megérkezett a raktárukba
Június 3 - átadták GLS-nek (itt tartok most)A cimken neked ugye nem a sajat neved/cimed volt a kis "ablakban" a tetejen?
Mint irtam, nekem nem talalta a posta a vonalkod alapjan. Probalnam eldonteni hogy a posta a hulye vagy a Valve, de a masodik ticketemre meg nem reagaltak (Valve-ek)... -
Peat;)
veterán
Azért nem jó érzés béta teszternek lenni. Szerintem minden hibás darab után illene adni valamit a steam walletbe, 20 eurósat pl. az első évben. Az a gáz hogy nem úgy tűnik hogy gyakorta updatelnék a buildeket, mert a bekapcs gomb régi hiba asszem. De arra volt kapacitás hogy olcsóbb ssdt rakjanak a gépbe. Hmm.
-
zellerzoggye
csendes tag
-
zellerzoggye
csendes tag
Hát igen, Redditen meg megy a duma, hogy úgyis csak az posztol akinek valami baja van vagy vissza kell küldenie és azért tűnik úgy hogy sok baj van.
Én meg már félve várom a harmadikat.Egy OLED tv-n kívül még életemben nem volt garis ügyintézésem, hát úgy látszik hogy ezen a kütyün most bepótolom az összeset.
-
consono
nagyúr
-
eami
veterán
Sajnos már kettőt kellett visszaküldenem (első az borzalmas backlight bleed és "daráló" hangja volt a ventillátornak, másodiknál meg ugyanaz a bekapcs gomb probléma mint neked, csak egy nap után adta meg magát)
Június 3 - átadták GLS-nek (itt tartok most)ez melyik verzió volt?
-
vidaila
senior tag
Kicsit kiábrándító ez sok hibás darab.
-
zellerzoggye
csendes tag
Koszonom, masfel ora elbaszasa utan most mar en is tudom. Kurva jo lett volna ha ezt kozlik velem kezdesnek.
Amugymeg a label is szar. Valamiert a sajat cimem van rajta es nem az oveke, illetve a postan sem tudtak elfogadni mert nem volt benne a rendszerbe.Kurvajo hogy egy 50 filleres szar miatt basznak el orakat az eletembol, meg hetekig (vagy honapokig ezekutan) nem lesz kutyu se.
Június 3 - átadták GLS-nek (itt tartok most) -
30z.Samu
titán
Megjött. Ketté particionáltam 256GB -ra ment Win 11, másik felén maradt a SteamOS + ő kapja meg még az SD kártyát. Boot managert nem raktam, majd max ha lesz hivatalos megoldás. Megnézem addig, hogy mennyire szeretik majd így egymást.
Eddig nagyon pozitív minden. Mondjuk az elvárásaim nem is voltak túlzóak.Have fun!

-
gyugyo79
addikt
Megjött. Ketté particionáltam 256GB -ra ment Win 11, másik felén maradt a SteamOS + ő kapja meg még az SD kártyát. Boot managert nem raktam, majd max ha lesz hivatalos megoldás. Megnézem addig, hogy mennyire szeretik majd így egymást.
Eddig nagyon pozitív minden. Mondjuk az elvárásaim nem is voltak túlzóak. -
JSaN
addikt
-
consono
nagyúr
-
pdw_ph
tag
Koszonom, masfel ora elbaszasa utan most mar en is tudom. Kurva jo lett volna ha ezt kozlik velem kezdesnek.
Amugymeg a label is szar. Valamiert a sajat cimem van rajta es nem az oveke, illetve a postan sem tudtak elfogadni mert nem volt benne a rendszerbe.Kurvajo hogy egy 50 filleres szar miatt basznak el orakat az eletembol, meg hetekig (vagy honapokig ezekutan) nem lesz kutyu se.
-
RasHaN
aktív tag
-
30z.Samu
titán
Nem sok változás történt a tegnapi batch-ben, a legtöbb modell esetén kisimultak a trendek.
A következő adagban az EU/UK régióban átmegyünk egy esti szakaszon, meglátjuk mekkora ugrást jelent ez.EU régió:

Összes diagram: https://imgur.com/a/K8Ozx4n
EU: https://imgur.com/OhriBKB
US: https://imgur.com/F0U5HOZ
UK: https://imgur.com/J77AFeN
UK (64GB model nélkül): https://imgur.com/MDuOtghMessze van még október...

-
RasHaN
aktív tag
Nem sok változás történt a tegnapi batch-ben, a legtöbb modell esetén kisimultak a trendek.
A következő adagban az EU/UK régióban átmegyünk egy esti szakaszon, meglátjuk mekkora ugrást jelent ez.EU régió:

Összes diagram: https://imgur.com/a/K8Ozx4n
EU: https://imgur.com/OhriBKB
US: https://imgur.com/F0U5HOZ
UK: https://imgur.com/J77AFeN
UK (64GB model nélkül): https://imgur.com/MDuOtgh -
stfx
senior tag
-
pdw_ph
tag
Kozben kiderult h nincs futar. Neked kell bevinni egy DHL pontba. Ami vicces mert BP-n is csak ketto van (repter + belvaros).
-
eami
veterán
-
pdw_ph
tag
-
Damateo
aktív tag
-
pdw_ph
tag
Nem kérdeztek semmit, másnapra jött a válasz, hogy ezt-azt nyomtass ki, csomagold be és majd jön a futár. A törlőkendőt meg azt a kis szütyőt nem kérték, úgyhogy abból lesz kettő

-
stfx
senior tag
-
razziel
csendes tag
Sziasztok!
05.23-n én is beneveztem egy 256-os példányra.
Reméljük, még idén megérkezik.

-
pdw_ph
tag
Szet lehet kapni, megbaszkuralni a kis femeket amig elvileg tartjak a gombot, illetve irjak sokan h lekell kaparni egy picit a gomb tetejet (marmint belul a alaplapon), de ehhez szet kell szedni az alaplapig, erre meg kurvara nem vagyok hajlando egy 270ezres 10 napos kutyun.

-
Cucuska2
Topikgazda
-
consono
nagyúr
Hát ez nem hangzik túl jól
Tényleg, a garancia hogy működik a Decknél? Mint az MS-nél? Leadod a hibát és jön a futár? -
Vertigo18
addikt
Ez azért gyors volt! És ilyenkor mit lehet tenni?
-
pdw_ph
tag
Nekem úgy néz ki 10 napot bírt
Power gombra az elmúlt 1-2 napban néha néha nem reagált, ebből tegnapra már a semmit nem reagál lett.Akksival nincs gond, BIOS-ban, desktop módban sosem jártam (értsd nem állítgattam semmit).
Írtam supportnak, de redditet nézve ebből csere lesz...
-
consono
nagyúr
Nekem is az jött le a videók alapján
Ki is akartam próbálni PC-re telepítve, de még nem értem oda, meg nem is igazán van itthon olyan gép, ahol rendesen működne... -
Cucuska2
Topikgazda
-
consono
nagyúr
Alapjában véve még mindig az az alap koncepció, hogy a SteamOS marad, nem idegen a Linux, napi szinten használom, a Windows csak "B" terv

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem is van EMMC-s tapasztaltatom, azért mondom.
Viszont amikor ilyen méretű rendszerpartícióm volt Windows alatt, akkor az előbb-utóbb kicsi lett még úgy is, hogy kb. semmit se telepítettem a C-re. Egyszerűen csak hízik, meg jönnek a "nagy" frissítések és huss.
vidalia: ez így van.
-
vidaila
senior tag
-
consono
nagyúr
Van tapasztalatom EMMC-vel és Windowsal is 64GB-n
Elindulni biztosan elég lesz egy nagyobb SD kártya társaságában, aztán ha kell megy bele egy m2-es SSD. Nekem nagynak tűnik a különbség árban... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 64GB az elég sovány (és az EMMC nem is olyan gyors mint egy ssd) egy Windows alá még úgy is, minden egyebet külső SD kártyára raksz... Szerintem egy komolyabb decket foglalj le ha ilyen desktop terveid vannak, alig drágább.
-
consono
nagyúr
Sziasztok, gondoltam beköszönök, tegnap lefoglaltam egy 64 GB-s Decket
A Macbook Airem valószínűleg megy, mert héten át be sincs kapcsolva, a Decket tervezem félig desktopként is használni, ha gépre lesz néha szükségem. Azt még nem tudom, hogy Linuxal vagy Windowssal... -
oberschurke
csendes tag
Meglepne, ha ez csak nálad jött volna elő, ha ez általános probléma lenne. A support híresen rohadt jó a Steam Deck körül, szóval ezen is meglepődtem, ráadásul itt szó sincs hardweres hibáról, szóval az ECC fenyegetőzés is kicsit túlzó.
Add átt másnak, aki örülne egy Deck-nek
Te meg vegyél helyette PS5-öt.Igazad volt. Tulzo volt a fenyegetozesem. Le is zartam a steam supportot, befejezettnek nyilvanitva. Majd lesz jobb is. Ja es sracok, imadom a decket. Nagyon jo. De azert ps5 ot is veszek 😘
-
Eyesis
őstag
Lehet vajon tudni, hogy kb hány rendeles volt pl a 3., 4. napon? kellett nekem ennyit filozni tavaly, meg mindig oly tavol van a juli 22es elorendelesem :/
-
MrTwister
őstag
-
gyugyo79
addikt
Én ma kaptam mailt, hogy "Előkészítjük a tételeidet szállításra." ami még mindig nem egyenlő azzal, hogy át is van adva a GLS -nek. De legalább már van egy link amin látom, majd, hogy hogy áll a kiszállítás + azt ha GLS megkapta.
-
30z.Samu
titán
Tedd offline-ba a decket es nem kell neki internet.
Vagy allitsad be milyen idopontok kozott toltson le.
Vagy savszelesseg limit.Jelenlegi opciok felsorol a kellemetlentol a szarig

Forgalmi korlatos kapcsolo nincsen jelenleg benne.
Szoval ezek jelenleg a lehetosegek...Köszi! Meg lehet oldani, az a lényeg.

-
szilasz007
aktív tag
Ha már szóba jött ez a frissítés téma. Ha Wifi közelben vagyok és úgy frissít a gép, az alapvetően nem fog érdekelni. De mi van, ha mondjuk úton vagyok és nem tudom leszedni a frissítést, a mobilnetem pedig van egy fix kerete? Játszani attól még lehet? Csak mert írta a kollega hogy elég sűrűn frissít a gép.
Tedd offline-ba a decket es nem kell neki internet.
Vagy allitsad be milyen idopontok kozott toltson le.
Vagy savszelesseg limit.Jelenlegi opciok felsorol a kellemetlentol a szarig

Forgalmi korlatos kapcsolo nincsen jelenleg benne.
Szoval ezek jelenleg a lehetosegek... -
RasHaN
aktív tag
-
30z.Samu
titán
-
Cucuska2
Topikgazda
Ha már szóba jött ez a frissítés téma. Ha Wifi közelben vagyok és úgy frissít a gép, az alapvetően nem fog érdekelni. De mi van, ha mondjuk úton vagyok és nem tudom leszedni a frissítést, a mobilnetem pedig van egy fix kerete? Játszani attól még lehet? Csak mert írta a kollega hogy elég sűrűn frissít a gép.
Megosztod a wifit - offline módba rakod - nem frissít, nem használ adatot. Nyilván ha always online DRM-ű játékot vettél, akkor az nem fog futni.
Vagy B: leszüneteled a frissítéseket.
-
zkxdn
őstag
Frissítettem a diagramokat a tegnapi shipping időkkel.
Európa lassan eléri azt a pontot, ameddig limitálva volt az előrendelés régebbi, aktív steam fiókokra. Kíváncsi vagyok utána hogy alakul a grafikon.Európa így fest:
Összesítés: https://imgur.com/a/cuiKAig
EU: https://imgur.com/1VCjBCR
US: https://imgur.com/tNcTxEE
UK: https://imgur.com/2OpO49H
UK (a 64GB model nélkül): https://imgur.com/sDUzs9lJaj akkor utána megint belassul pár hétig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- World of Warships
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 9800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Lian Li Vector V100 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem megoldódik. 
.

Tényleg, a garancia hogy működik a Decknél? Mint az MS-nél? Leadod a hibát és jön a futár?
Ki is akartam próbálni PC-re telepítve, de még nem értem oda, meg nem is igazán van itthon olyan gép, ahol rendesen működne...