-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Cucuska2 #1638 üzenetére
+ info
Aki ilyenbe gondolkodik Baseus Power Station, 2-in-1
Csak töltő módban tudja olyan gyorsan tölteni a Deck-et, hogy az ne tudjon gyorsabban merülni mint amennyi töltést kap. Ez ugye != hogy jobban merül mint töltődik, mivel teljesítmény függő a fogyasztás.Powerbank módba csak 15V / 2A -t tud.
Ebben az esetben tölti ugyan a Decket de az szól is, hogy "lassú" töltőre van csatlakoztatva.
A legtöbb oldalon nagyvonalúan csak a töltő mód van feltüntetve.Ráadásul amíg nincs feltöltve 100% -ra addig powerbank mód -ba megy, tehát hiába van bedugva a 220 -ba amíg fel nem töltődik addig csak 15V / 2A -t ad le. De legalább ez megy párhuzamosan.
Ez amúgy főleg mert 2 funkciós jó de a 10k mAh az karcsú nekem sok esetben. (Most egy olyan trükköt használok, hogy lemerítem és a mobilokhoz használt p.bankról feltöltöm mert abból van sok meg vannak elég nagyok is.)
A 30k mAh -sat nem vettem még meg mert elbizonytalanítottál a repülőgépes infóval, amire nem is gondoltam amikor kinéztem. Ennek ellenére még lehet megveszem, de nem sürgős már / még az ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged