- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
vidaila #8478 üzenetére
Az alapjáték is elég hosszú, és komplex produktum, de érdemesebb a komplett pakkot megvenni, mert nagyon jók a kiegészítők.
Decken ugyan nem próbáltam, de a videók alapján szépen szalad a játék. Akciósan nagyon ajánlott vétel.Cucuska2:
Ezt a 12W/1200Mhz trükköt majd kipróbálom, ha rászánom magam egy OLED vásárlásra. Végül nem cseréltem telefont, úgyhogy kéne valami erősebb handheld, "melóbangémelős" cucc. -
kobipeti
aktív tag
válasz
vidaila #7619 üzenetére
Egyelőre nincs, egy video pont jött velem szembe, rtx 4070 és ryzen 7 5900-al sikerült stabil 60FPS-et kicsikarni, de megnézve ez is messze elmarad a switch élménytől, gyermekemnek van egy oled. A jogi dolgokról nem is beszélve. Egy switch lighttal jobban jársz
Super Mario Bros Wonder stabilize 60FPS Mod | Steam Deck | yuzu | - YouTube
-
LeventeV
senior tag
válasz
vidaila #6581 üzenetére
Szia,
En kiprobaltam.
Windows alatt 70 FPS, Steam OS alatt 40-50 és elég csúnyácskán néz ki (homályos és stutterel). Ugyanazokat a beállításokat használtam (High).Forza Horizon 5-ot is kiprobaltam, de csak Windows alatt. High beallitasok mellett 40-50 FPS-em van, de inkabb a 40 fele huz.
-
gyugyo79
addikt
válasz
vidaila #4850 üzenetére
Days Gone -t, főleg amikor akciós és 20€ alatt van nyugodtan meg lehet venni szerintem. Jól játszható Decken is és szerintem akkoriban is amikor megjelent méltatlanul volt alul értékelve. A Death Stranding -et sose próbáltam azért arról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy pld Sony -s címek közül én bármelyiket bátran ajánlom ami kijött PC -re -
gyugyo79
addikt
válasz
vidaila #4024 üzenetére
Nem hivatalosan sem. Amelyik játékokban a csalás elleni védelem nem lett megcsinálva azokról ha látsz is videót azt egy felhő platformokon keresztül játsszák linuxon pld GeForce NOW.
Fortnite will not be supported on Steam Deck -
isti0308
csendes tag
válasz
vidaila #3234 üzenetére
Szia!
Nekem van, panaszkodni nem tudok rá, teszi a dolgát, nem driftel, és minimumra le lehet venni a deadzonet, bár akkor már arra is reagál, ha csak hozzáér az ujjad! Összehasonlítási alapom nincs, mert még első bekapcsolás előtt szétszedtem a decket, kapott 1tb ssd-t, a gulikit joyokat, meg természetesen ujrapasztáztam! Eddig elégedett vagyok vele!
Hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni! -
-
-
-
chris0000
őstag
válasz
vidaila #1548 üzenetére
thx, h írtál. féltem ettől, h nem biztos, h olyan egyszerű lesz... üdv.
ezt úgy kell érteni, h a kitömörítős mondjuk egy .zip file kitömörít-bemásol-felülír
a telepítős meg mondjuk egy eredeti steames játék, aminek a célkönyvtárába lehet csak ugye telepíteni, mert ott van a játék? thx. üdv. -
-
-
-
Peat;)
veterán
válasz
vidaila #1343 üzenetére
Nekem is felhős, persze fényerő növekedésével egyre inkább. Cserébe elég fényerős a kijelző, akinek volt switch v1/v2 ese az tudja miről beszélek. Ez van, spóroltak, de nem annyira mint nintendo általában :)
Én amúgy is visszafogott fényerővel és cpu 8w max beállítással játszom, mert ilyen beállítással kézikonzol, csendes működéssel. Fogyasztás visszafogása nélkül egy visítós notebook más kivitelezésben.
-
30z.Samu
félisten
válasz
vidaila #1325 üzenetére
"Kicsit lassúnak érzem az alap 64gigás verziót, de már be van tárazva az 512gigas ssd, de majd csak pár hét múlva szerelem be mikor minden jónak tűnik. "
Furcsa, mert én néztem több videót is a töltési sebességről, de akkora különbséget nem véltem felfedezni.
A B gomb meg majd bejáratódik szerintem, legalábbis az Xbox controller-ből kiindulva. Amikor megjelent a gép, ott is az egyik ravasz be-be ragadt, de pár nap múlva nem volt jelen ez a probléma. -
válasz
vidaila #1315 üzenetére
Én nem használok BT fülest hozzá, reddit alapján mindenképpen APT-X Low Latencyt érdemes venni, de mintha azok nem működnének low latency módban, így 150-200 ms késés van állandóan.
(Én Bose QC35-öt használok a telefonomhoz, amit kábellel kötök hozzá a Deckhez, és akkor van zajszűrőm is, de ez kevéssé opció, ha vezeték nélkül akarod használni mindenképpen a fülest.)
-
slima
tag
válasz
vidaila #1313 üzenetére
Én dbrand üvegfóliát rendeltem, $32,90 volt szállítással, 2 darab.
VR tesztben volt róla szó hogy nem rontja a kijelző tapiérzékenységét, illetve más csatornákon is ezt említették. Én felültem nekik
Majd ha megérkezik (a deck és az üveg is), na akkor kiderül.Neked hogy áll a szállításod?
-
-
szilasz007
aktív tag
-
zellerzoggye
csendes tag
Hát igen, Redditen meg megy a duma, hogy úgyis csak az posztol akinek valami baja van vagy vissza kell küldenie és azért tűnik úgy hogy sok baj van.
Én meg már félve várom a harmadikat.Egy OLED tv-n kívül még életemben nem volt garis ügyintézésem, hát úgy látszik hogy ezen a kütyün most bepótolom az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest