- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
válasz Cucuska2 #10938 üzenetére
Oled verziós.
#10939kovsol - Azt jelenti hogy Semmit se állítottam át rajta grafikailag. De most ki fogom ezeket próbálni. Kicsit játszok akkor a beállításokkal.
Csak ugye azt hittem kicsit többet bírna a gép, reklámok alapján meg minden
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
30z.Samu
félisten
-
Rigormortiis
veterán
válasz Cucuska2 #10278 üzenetére
Ha jól látom, neked is egy 65wos gan 5 ös Baseus töltőd van. Ezzel az a helyzet, hogy ha mindkét type c-s csatiban van kábel, akkor nem fogja a maximumot kitolni magából, hiába nincs a másik kábel végén eszköz. Nekem ott bukott ki, hogy nem tudta a szupergyors töltés 2.0-t a telefonom vele csak akkor, ha kihúztam a töltőből a másik kábelt.
Tehát a hub-od eleve kevesebb naftát kap...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #9944 üzenetére
nincs meg a játék, így tesztelni nem tudom, de elvileg ezt kell beírni indítási opciókhoz (launch options):
SteamDeck=0 %command%
forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
30z.Samu
félisten
válasz Cucuska2 #9794 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag videók alapján még mindig elég szarul van optimalizálva, tekintve hogy egyik játéknál sincs meg a fix 60fps. A GTAV pedig lényegesen fejlettebb minden téren és mégis jobban muzsikál. Steam-en most is vegyesek az értékelések.
Sic Parvis Magna
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #9718 üzenetére
az első résznél? én ott csak altatás/ébresztés után tapasztaltam néha akadozást (olykor fura mód a hang is csúszott), de a játék újraindítása ilyenkor ezt megoldotta.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
JSaN
addikt
válasz Cucuska2 #9557 üzenetére
Nekem 1,5 eves a Deckem, hiaba jott ki csomo varians mas gyartoktol (ASUS, MSI, Lenovo, meg a rengeteg kinai) most is Decket vennek. Lehet hogy kicsit lasabb de az energia hatekonysag, a proton kornyezet, a szoftveres support messze a legjobb. Jol osszerakott okoszisztema, bekapcs steam jatek inditt.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
consono
nagyúr
válasz Cucuska2 #9557 üzenetére
Mintha meg sem próbálnák. Simán elég lehetne egy "visszabutított" Z1 Extreme mindenre is, mondjuk pár letiltott maggal és még a fogyasztásból is lehetne faragni... Ja, de az egyedi APU lenne, mint a Deckben Mert ahogy nézem nem a Linux vs. Windows az oka.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #9432 üzenetére
én anno az Assassin's Creed első részét egy Samsung RV510 laptopon vittem végig (Intel GMA 4500MHD integrált) - modolt driver + modolt konfig fájl....ha félig a földet néztem, akkor néhol megvolt a 30-35 fps...
[ Szerkesztve ]
-
-
zombei
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #8469 üzenetére
maga a lassúsága engem nem zavar, hiszen az online részébe már beletettem anno 80 órát - ennek egy jó nagy része csak lovaglásból és bámészkodásból állt..meg persze vadászat/horgászat (maga a játékos bázis nagyon toxic volt számomra már akkor is...emiatt nem foglalkoztam a küldetésekkel soha)
Story részébe szerintem ennek minimum kétszeresét bele tudnám tenni és még csak különben se járnék a 100%-nak
szerk.: így mire leírtam ezt a monológot esett le, hogy esetleg a Deck teljesítményére értetted, hogy lassú rajta a RDR2?
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Cucuska2 #8395 üzenetére
Jó, de így honnan tudjam hogy mikor van feltöltve? Nekem jobban bejött a régi megoldás, hogyha kialudt, akkor lehúzhattam mert kész volt, alvásnál meg tökmindegy, engem az sem zavar amikor a felhúzott reluxánál bevilágítanak az autók meg szemben az utcai lámpa.
Mert az OLED-nél ha zöldre vált, akkor van az aksi 95%-on, ezt már tudom, itt meg semmi visszajelzés nincsen.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
tl-x
őstag
válasz Cucuska2 #8351 üzenetére
Nekem anno a DLP projektortól fájt a szemem és a fejem (vissza is küldtem 14 napon belül, most 3LCD-s van) aztán a P20 pro OLED kijelzőjétől voltak hasonló tünetek. Anno a PS Vita OLED kijelzőjétől viszont nem volt semmi bajom. Mivel közel 1 éve vettem egy OLED Sony Bravia TV-t amivel nincsen gondom, bepróbálkoztam most az OLED Deck-el. Eddig a 3 hét alatt nem tapasztaltam különösebben, hogy jobban fáradna a szemem tőle.
-
Diopapa
addikt
válasz Cucuska2 #8365 üzenetére
Én pl imádom, hogy egyszerűen csak működik, ami update vagy install kell nagyon egyszerű. Már 46 múltam, lehet emiatt furcsa, hogy csak benyomom a bekapcsológombot és folytathatom pl a CP2077-et, mintha semmi sem történt volna...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Shade45
senior tag
válasz Cucuska2 #8353 üzenetére
Én jól megszívattam magam, felültem a FOMO-vonatra, hogy hűűű meg haaaa OLED, na uccu neki eladom a faszán működő LCD-met.
Sikerült is az eladás, csak azóta egyre több hiba kerül elő az OLED-del kapcsolatban, lásd: beragadó billentyűk, sistergő jack, erre még ez a PWM cucc is (oké ez nem hiba, de jobban is odafigyelhettek volna a frissítési frekvenciára).Szóval jelenleg arra játszom, hogy hátha 1-2 hónapon belül reagálnak ezekre a hibákra, és már a javított verziókat fogják gyártani, addigra remélem szoftveresen is javítanak az OLED frissítésén, aztán leadhatom végre a rendelésem.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz Cucuska2 #8343 üzenetére
Én nem látok semmi vibrálást, de akkor nyilván szem függő.
Tegnap kaptam kézhez és tényleg sokat változott.
Az OLED nagyon szépen vissza adja a színeket és az akksi is jobban bírja.
GTAV-nél tartja a stabil 90FPS-t igaz a Days Gone már megizzasztja kicsit
38-47 között ugrál persze nem is lehet összehasonlítani a GTA-val csak azt hittem kicsit feljebb kúszik mint az LCD verziónál de nem nagyon talán egy nagyon kicsit
Nekem nagyon bejön idáig. -
Redneck
nagyúr
válasz Cucuska2 #7709 üzenetére
Kipróbáltam elég sok címet, amik közül egy-kettő volt csak plusz launcheres, szóval tartom amit írtam. Grafika beállítás, annak tesztelgetése, 100% és indítás után szöszölés, ez megvolt a legtöbbnél.
Ez nem ugyanaz a feeling mint konzolon.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Lmh
őstag
válasz Cucuska2 #7642 üzenetére
Én is, de az hogy scripteket irjak es futtassak, az nem egyenlő azzal, minthogy a valve full zöldpipázza a dolgokat és a fele sem igaz. Elhiszem h megoldható, de napi 12 óra meló után nincs kedvem mókolgatni amikor egy olyan jatekot vettem ami elvileg full kompatibilis es szuperül fut.
Örülök h van olyan szerencsés akinek alapból jol fut.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Smithy87
senior tag
válasz Cucuska2 #7220 üzenetére
Nem haragszom de ott van a kép jobb oldalán a mátrix. Ahol pötty van a sorban a szám helyett az nem értelmezett vagyis ha csak egy valami van bedugva akkor az 1-2-3 as porton elvileg 65W
Ha az 1és 3 van akkor az 1esen 18W a 3ason 45 ugyan ez a 2-3 esetében.
Ha az 1-2 van akkor 24W osztódik az 1-2 között. Ha mind 3 akkor meg az alsósor szerint az 1-2 15 on verekszik és a 3-as tud 45W-ot
Nekem ez derül k ia képből. Valamint az hogy 20 wattot csak olyan konstellációban tud ahol a megengedett nagyobb egyenlő 20W-al
-
gyugyo79
addikt
válasz Cucuska2 #7144 üzenetére
Jobb mint volt induláskor. A játék első körös indulása után szinte rögtön volt egy javítás Deck-re
aug 31:
"Javítottunk egy GPU-illesztőprogram összeomlást a Starfield kapcsán.
Javítottunk egy problémát, aminél a Starfield indításkor egy fekete képernyőn ragadhatott, az érintőképernyővel való interakcióra várva."
Ez pld az után jött meg nekem, hogy ide írtam véleményt. Ami azóta amúgy nem változott.
Mostmár annyi, hogy be lehet állítani Decken vállalható fps-t de a kinézet az szerintem szörnyű ilyenkor. De az egész játékban kb az erre vonatkozó beállítások is problémásak, szóval lehet, hogy egy jobb opciókkal rendelkező hasonló játékból ki lehetne hozni többet de ebből jelenleg nem ....Annyi a tény, hogy aki meghozza a komoly kompromisszumokat az tud játszani a játékkal egy 30 fps -el úgy, hogy nem lép ki a játék 20-30 percenként ...
-
Maxtreme
addikt
válasz Cucuska2 #7122 üzenetére
akkor ezek szerint csak a tower of fantasy volt ami nem megy, és rosszul rémlett. Ezzel kapcsolatban anno nyilatkoztak is a fejlesztők
-
30z.Samu
félisten
válasz Cucuska2 #6838 üzenetére
Nálam az indulás volt döcögős, konkrétan telepítés után újra kellett indítani a gépet, mert nem volt hajlandó elindítani. De a cross save kihagyása egy kihagyott ziccer volt, azonnal megvettem volna Deck-re a játékot, mert azért jóval szebb amikor natívan fut. Windows alatt valamiért döcögős az egész bármilyen grafikával, Steam OS alatt meg azért Low grafikán szépen futott 60fps-sel.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
koni016
tag
válasz Cucuska2 #6832 üzenetére
Kicsit belekavarodtam már. Akkor dokkolót a Deckbe usb c-vel, a szemüveg megy bele az adapterbe usbc-vel, abból pedig hdmi-vel a dokkolóba, plusz az áramforrás ami táplálja az egész setupot És akkor erre lennék kíváncsi hogy ez így menne minden gond nélkül? Vagy esetleg elég lenne e egy usb c elosztó, és akkor az egyik ágba megy a szemüveg, a másikba meg a töltőkábel.
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #6728 üzenetére
én eddig valamiért csak diavetítéseket láttam erről a játékról emulálva
mondjuk akkor már szerintem érdemesebb megvárni azt a remaket, hátha tényleg ennél is jobban fog futni a switch változat.
#672930z.Samu! magát a játékot majd egy következő sale alatt szándékozom beszerezni. (túl hosszú a backlog) - illetve mindamellett, hogy az eredeti szinkront semmi sem tudja felülmúlni, videók alapján ez egy igen minőségi munka! ha egyszer végre összejön, mindenképpen végig fogom tolni eredeti és magyar szinkronnal is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest