- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Sea of Stars.
Meg régebben tetszett ez a Song of Nunu: A League of Legends Story, megvettem ezt is, beleraktam 37 percet, aztán refundoltam. Mégsem jött be a játékmenet.
Ezt az opciót is bírom, ha 2 óránál nem játszottál többet a játékkal, bármikor visszakérheted az árát, ettől függetlenül nekem már adták vissza olyan játék árát is, amivel majdnem 3 órát toltam. Kettő is volt ilyen.
Illetve úgy tudom van olyan opció is, hogyha megveszel egy játékot, de nem telepíted fel, szóval érintetlen, akkor 2 heted van rá hogy refundold.#9577bepken
Én meg mindig akkor kapcsolom be, amikor már ott vagyok, lehet itt rontom el?[ Szerkesztve ]
-
-
pdw_ph
tag
-
ratgab
tag
Tegnap kipróbáltam illetve ma reggel is kicsit. Egyelőre nagyon röviden az első benyomások:
Kisebb a gép mint gondoltam. Sokféle gomb és irányítasi mód van rajta. Az akkumulátor játék közben nem acélos. A hang amit a hangszórókon kiad szédületes. Dícsérték sok helyen, de ilyen jó hangzásra nem számítottam. Tok nagyon jó és praktikus.
A beépített teljesítménymérő jó kis dolog. A szoftver nem rossz, habár kissé néha logikátlan. Más helyen van pár dolog az asztali steamhez képest.
Nálam nincs gombberagadás egyelőre (b gombot írják redditen, hogy ragad). Első bekapcs után steam frissítés volt, majd frissítettem biost. Első bekapcs során sokat tölt és látszólag nem csinál semmit, de egyébként dolgozik a háttérben.
Venti: Nem fullon pörög végig. Kapcsolgatja magát. Ha letöltessz olyan hangja van mint játék közben. Böngészés közben visszavesz, desktop módban néha le is kapcsol. Coilwhine nincs, alapvetően nem zavaró a venti hang. Ha használod a gépet nem tűnik olyan hangosnak, mintha pl csak lerakod az asztalra had töltsön.
Fő szempont gaming: mad max 60 fpset tartva szép egyenletesen fut. Dirt 5 mediumon 40-50 fps de szép egyenletesen tartja ezt a számot. Flatout1 próbáltam, ami unsupported egyelőre. Elindul gond nélkül az irányítas viszont problémás ( menübenés versenyen egyaránt). Nem tudom miért csak autós játékokat próbáltam. Egyelőre ennyire volt idő.
Remote play pcről simán indult ellenben nem volt kellemes élmény(akadozott decken, holott pcn szépen fut). Xbox one kontrollert felismeri a deck, xsxessel valamiért nem akar rendesen párosodni.
Desktop móban ha valakinek kell steam gomb+x hozza elő a billentyűzetet. Itt netflixet próbáltam. Hibátlan.Ahhoz képest, hogy rövid beszámolót akartam írni nem sikerült.🤣
Képet majd hétvégén lövök és jövök még élményekkel ha igénylitek.
-
Peat;)
veterán
Tehát a legelsők március elején kapják meg. Azért megy továbbra is a csúsztatás, reméljük felpörög a gyártás minőségi probléma nélkül. Lehetne reálisabban kommunikálni, nekem nem az a bajom hogy késik a gép. Ha azt mondanák szeptember 30 nekem azt mondom oké.
De ha azt mondják q2 ami 90 napos időablak akkor nincs termelési előrejelzésük, nem ismerik a kapacitást amit képesek legyártatni így az hogy elkezdik a szállítást nem jelent sokat önmagában.
Remélhetőleg a negyedéveket felváltják hamarosan a hónapok a listán lévőknek és kezd hitelesebbé válni a kommunikáció. Akkor is ha ez újabb csúszást jelentene a legtöbbeknek.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Még nem a véglegest gyártják? Én azt hittem már régen gyártásban van a retail termék, csak annyira kevés a kapacitás hogy azért tolták el a szállításokat. Ez alapján most megint tesztelik, kemény 1-2 hónapig (nagyon kevés szerintem) és csak utána kezdik el gyártani már ha csak kis hibák derülnek ki amiket nem muszáj javítani.
Ebből jóval komolyabb csúszás lesz mint amit írtak, ha minden jól megy akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
conexke
tag
Helló, conexke!A Steam Deck megjelenése két hónapot késni fog. Igazán sajnáljuk; mindent megtettünk a globális ellátási lánc problémáinak megkerülésére, de alapanyaghiány miatt az alkatrészek nem jutnak el időben gyártólétesítményeinkhez, hogy teljesíteni tudjuk eredeti megjelenési dátumainkat
.Frissített gyártási becsléseink alapján a Steam Deck kiszállítása 2022 februárjától fog kezdődni. Ez lesz a foglalási sor új kezdődátuma; meg fogod tartani a helyedet a sorban, de a dátumok ennek megfelelően hátrébb fognak tolódni. A foglalási dátumbecslések röviddel e bejelentés után kerülnek majd frissítésre.Még egyszer, sajnáljuk, hogy nem tudjuk tartani az eredeti szállítási dátumot
. Továbbra is dolgozni fogunk a foglalási dátumok javításán az új ütemterv alapján, és menet közben tájékoztatni fogunk.A rendelésed frissített várható elérhetőségéért és a gyakori kérdésekért látogasd meg a Steam Deck áruházi oldalát.
NEKEM IS
-
Peat;)
veterán
Egyébként, ha előre ki lehetett volna fizetni egy hónapja lehet meg is lépem. Vagy ha kilehetett akkor elbénáztam.
A forint gyengül és választási költekezés miatt nagyon meglepő lenne ha erősödne bármit csinál lassan a jegybank..
A világpiaci árak meg növekednek, nehogy aztán az legyen hogy gyenge forinttal kell magasabb árat fizetni...nagy arcvesztés lenne steamnek emelni az áron utólag, ugyanakkor a piaci helyzetre tudnak mutogatni sajnos. De reméljük a legjobbakat, meg jöhetne más versenyző is, dell, lenovo, mittomén mi. Simán lehetne ez a mini pc a tabletet leváltó szektor, ott úgysem futnak az eladások amennyire szeretnék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest