- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz MrTwister #699 üzenetére
Én is arra számítottam , és az a reálisabb.
Kb azzal számoltam, hogy köv hónap legvégén kapom kézhez. Most látok esélyt arra, hogy akár egy héttel korábban is meglesz. De azért nem élem bele magam.
Az utolsó egy héten négy és fél órát haladt kb előre a sor (az 512-esnél, a kisebbeknél gyorsabban haladnak ennél is).[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz gyugyo79 #697 üzenetére
Én is éjfél előtt pár perccel! Akkor kb. egyszerre jön majd az értesítés! Mondjuk én 1 hónapot tippeltem még, de akkor ezek szerint Te sokkal optimistábban állsz hozzá!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
gyugyo79
addikt
Köszi, mindenkinek aki írja. Rediten (May 16th Update) is napról napra követem és ahogy nézem kicsit talán gyorsul az egész. Aminek az oka szerintem az, hogy egyre kevesebb a leadott rendelés szám egy adott időpontba, ahogy távolodunk a kezdéstől. Bár így is fájó ránézni várakozóként (én még utánad rendeltem, egy 11 órával, szóval még van jó pár napom), hogy a 64-es model mennyivel előrébb jár már.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Akkor, ha eami fórumtárs taktikáját követem, rengeteg zseton gyűlik össze addigra a Steam Walletemen
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
A várólistásoknak infó:512-es -t rendeltem, 2021.07.17. délben (tehát másnap).
Most jött email, hogy fizethetek, küldik. -
Vertigo18
addikt
Köszi az infokat!
Hova fog jönni az értesítés, hogy "nah jó, most fizetheted"? Az emailre, vagy a Steamen belül?
-
eami
veterán
válasz Vertigo18 #683 üzenetére
szerintem te érted félre ezt az egészet... július 16-án megnyitották a foglalási rendszert, ahol €5-ért lehetett foglalni először a megjelenés negyedévére, majd ahogy hízott a lista úgy a későbbire. Eredetileg 2021 4. negyedévben lett volna a megjelenés de az csúszott az idei első negyedévre. Ennek megfelelően a korábban megadott várható elérhetőséget csúsztatták 1 negyedévvel. Azóta úgy tűnik tartják azt amit jeleztek.
És ez csak egy foglalás, amint NEKED elérhetővé válik, 48 órád lesz kifizetni és MEGRENDELNI. Ha kicsúszol a 48 órából, akkor lehet újra foglalni kb hasonló várakozási idővel. Szóval amíg meg nem rendeled se nem késik sem nem csúszik, mert még nem is fizetted ki, pusztán jelezted €5-val, hogy de jó lenne.
-
Felgolos
csendes tag
válasz kriszpontaz #685 üzenetére
köszönöm
-
kriszpontaz
veterán
-
Vertigo18
addikt
Másként értelmezzük eszerint a "késés" szót
Szerintem a "csúszás" és a "késés", az erősen szinonímák, főleg, ha a hivatalos megjelenéshez képest nézzükDe abban igazad van, előre írják, hogy ez a dátum csak tájékoztató jellegű. Hálistennek nem valamilyen eseményre "szülinap, Karácsony" rendeltem.
-
Vertigo18
addikt
Én sem úgy fogalmaztam, hogy az október-november az a "késés". Tudom, hogy az a várható teljesítés dátuma. Arra gondoltam, hogy ahhoz képest mennyi KÉSÉSSEL lehet vajon még számolni!?
Ugyanis ITT a kolléga azt írja, hogy már tavaly júliusban megrendelte, nem tudom neki mennyire volt megszabva a várható idő, de soknak tűnik az én 5 hónapomhoz képest.
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Csak most találtam meg a fórumot, gondoltam megosztom a tapasztalataimat: én a harmadik héten kaptam az emailt (április első hétvégéjén), rá másfél hétre kaptam meg a decket.
Sikerült 11 perccel a nyitás után foglalnom egy EU 512 GB verziót de kb 17-18 perccel később jött létre a foglalásom.A reddit fórumokon tapasztalt hibákból nekem “szerintem” a sípoló venti probléma van, eddig nem volt se drift, pixelhiba, rumble gond, ips bleed, fordítva legyártott tok, beragadó B gomb, brickelt sd kártya, elkopó joy az aggresszívabb használattól stb.
Amikor megjött leesett az állam, ilyen dream came true érzés fogott el vegyítve egy nagy kanál 90-es évekkel.
Minőségi tok (512-es verziónak fehér belül a vászon, ill. van hozzá egy kis töltőhordó táska, amibe mellékesen én nem tudom értelmesen beletuszkolni az eu töltőt ), a deck is iszonyúan minőségi érzésű, minden a helyén van, elég merev, (viszont a power gombnál enyhén recseg amikor benyomom, nem vészes) annak ellenére hogy műanyag.
Nem volt semmilyen konzolom ezelőtt (kis sárga kazis nintendóm volt piacos marioval legutoljára), illetve a linuxot látásból sem ismertem, így kicsit óvatosan kezelem a rendszert olyan plug and play módon, ami viszont meglepően nagyszerű.
Felraktam tutoriallal a Heroic Game Launchert, illetve belemókoltam tomb raidert, meg subnauticát game mode-ba is látszódjon, igazából nem volt vészes, kicsit olyan, mint ha most ismerkednék a windowssal, magyon kezelhető a desktop mode.
Rengeteg Epic Store-os játék plug and play szinten megy aminek van kontroller támogatása, vagy pillanatok alatt lehet csinálni és szerkeszteni, esetleg letölteni más profilját.
Most várom a ventilátor javító update-t, és állítható fps szintet és szalad a witcher 3 highon ~40 fps-el.Kapott egy Sandisk Extreme 512 GB-os memóriakártyát, azon van az összes steam játék és így is nagyon gyorsan tölt, nincs megakadás mert új helyet tölt be a játék meg ezek.
Egyelőre csak a két store-ban elérhető játékokkal játszottam és azok javarészt elég jól mennek, nyilván online shooterek anti-cheat miatt nem fognak menni, de nem is ezért vettem a decket.
Összefoglalva teljesen elégedett vagyok a géppel, teljesítményben bőven felülmúlta az elvárásaimat, a software oldal nagyon erős alapokon fekszik ahogy látom, és folyamatos fejlesztés alatt ami nagyon ritka. A Valve a reddit posztok alapján mindent megtesz hogy cserélje a hibás termékeket, és végső soron tetszik, hogy a Valve ezzel nyit az open source programok irányába, a linux mint alternatíva még hozzáférhetőbb lesz, és a right to repair elvét követik.94.feher.balazs@gmail.com // Párkányok (PVC és Alu), segédanyagok, vasalatok, purenithelyettesítő, szendvicspanelek viszonteladóknak és magánszemélyeknek.
-
-
Felgolos
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja nézni nekem azt, hogy mikorra várható a Deckem. 2021. július 19. 13:04 kor rendeltem. Èn ezeket a becslésre szolgáló "dolgokat" nem tudtam életre kelteni 😆. Amúgy erre a negyedévre ígérik a szállítást. Köszönöm -
vidaila
senior tag
Mennyibe kerül egy 512gb-os m2-s ssd?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
kovsol
titán
Nem lehet rá kapni olyan üvegvédőt ami tükröződés mentes? Mert akkor probléma megoldva.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #662 üzenetére
Nekünk van mind a kettő, és lehet, hogy az 512-esnek kisebb a tükröződése, de a 256-os is jól látszódik a napon (nyilván nem extrém esetekben) és simább a felülete, jobban csúszik rajta az ujjad, kényelmesebb érintőképernyőzni.
Nyilván a 256-osban a játékok sötétebb részénél látod a tokádat, az nem kellemes viszont.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
senior tag
Én már bánom mint a szart, hogy lemondtam, pedig lassan már itt lenne nálam Tartottam attól kicsit, hogy valami nem lesz okés, de mint ahogy láttam videókat meg olvastam, driften kívül semmi olyat nem említettek. Mindegy, karácsonyra csak meg lesz
-
Vertigo18
addikt
Folytassuk akkor inkább itt.... nem akarom terhelni a Steam topikot tovább, ha van ennek külön topikja.
Tehát azt mondod, hogy az első kettő verziónál van a játékoknak egyfajta "mobilosított", vagy inkább "deckesített" verziója, amit letöltök a konzolra?
A harmadik változatnál pedig az eredeti, Steamen lévő verziót töltöm le?Illetve még különbség akkor a kijelző? Egyéb?
És kösz az okítást!
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Amikor megkaptátok a GLS nyomkövetési számot, azzal lehetett módosítani a szállítási címen? Volt már olyan itthoni GLS csomaggal, hogy dolgoztam amikor jött volna a futár de a csomagkövetési számmal módosíthattam, hogy leadja gls csomagponton pl.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
MEg tudjátok mondani, hogy ha eljut hozzám a sor steam walletből ki tudom majd fizetni illetve mennyibe kerül majd pluszba a magyaországra postázás?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Damateo
aktív tag
Üdv
Próbált valaki külső winyoról vagy SSD-ről Windows indítani? Gép elvileg kezeli a dualboot-ot. -
zkxdn
őstag
Ezeket az adatokat tudjuk. Ebből kell találgatni.
Már tavaly óta "After Q2" (most after Q3) szöveg megy, és ahogy teis linkelted redditről február óta a legjobb haladás a 64 GBoson van. 2 nap....2! Több hónap után.
Őszintén meglepne hogy aki a tesztek/megjelenés után rendelte (Feb 25) idén megkapná.[ Szerkesztve ]
-
pdw_ph
tag
Itt tart az EU-s "csoport" (a datum a legkesobbi user altal reportolt rendelesi datumot jelenti)
64GB - 18-Jul-2021 08:32:02
256GB - 17-Jul-2021 07:35:40
512GB - 17-Jul-2021 03:28:43Forrás:
https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/uj1jbo/order_email_megathread_may_05_2022/i7g16io/ -
Sanraith
aktív tag
válasz zellerzoggye #639 üzenetére
A @ hiánya nekem is előjött (úgy emlékszem nekem simán "v"-t írt helyette), végül egy bluetooth billentyűzettel jelentkeztem be a battle.net-be. De nem néztem azóta utána.
-
Gerzsi
tag
Steam Deck tulajdonosok már eltelt egy kis idő.. van valami új tapasztalat?
-
Topikgazda
válasz zellerzoggye #639 üzenetére
Szia!
Nekem desktop módban ki-kihagy a billentyűzet, ha érintőképernyővel gépelek, így nem nagyon próbáltam gépelni sem. Este meg fogom neked nézni, ha nem felejtem el.
-
zellerzoggye
csendes tag
Sziasztok!
Egy apróbb problémába futottam a Steames virtuális billentyűzettel kapcsolatban asztali/desktop módban.
A billentyűzetet magyar kiosztásra állítottam és KDE-ben is magyarra a bill. kiosztást.
Az ékezetek tökéletesen működnek, viszont a Z és az Y fel van cserélve (ezt meg tudtam azzal oldani hogy Magyar (Default) helyett Magyar (QWERTY)-re raktam át a kiosztást, viszont az AltGr gombbal elérhető karakterek pl. @ helyett “-t ír, nem működnek és a számoknál a 0-t megnyomva ö betűt kapok, szóval kicsit össze van keverve.
Steam “gaming” módban tökéletesen működik minden, vannak ékezetek, nincsen felcserélve a z és y, 0 megy, @ megy, a probléma csak a KDE asztalon jelentkezik.
Ez másnak is ilyen? Én csinálok valamit rosszul?
Köszi a segítséget.
-
eami
veterán
szerintem már be lassult a rendelések száma, illetve elvileg mintha a gyártási kapacitás is nőtt volna. Szóval nem lehetetlen szerintem.
ahogy olvasgattam, mintha alabecsultek volna a legnagyobb model iránti igényt így ott várnak rá a legtöbbet az emberek. a legkisebbet mintha még tulbecsultek volna. Hétfőn jött meg az 512gb SD kártya, nem igazán érzem számottevően lassúnak, max letoltesnel.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Én is berendeltem egy gépet.
Előrejelzés szerint:
Rendelésed várható elérhetősége: A 3. negyedév után (2022. október vagy később)
Talán karácsonyig megjön.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Topikgazda
válasz Sanraith #631 üzenetére
Én már egy hete bétán vagyok, az új venti profil + a változtatható refresh rate még szerintem nem ért át a main csatornára, és ezek sokat javítanak az élményen.
Ugyanitt két frissítés között eltört a desktop mode, hát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Sanraith
aktív tag
Ma megjött a deckem, a GLS értesítés után 6 nappal. Eredetileg nem terveztem megtartani, de beleszerettem ahogy bekapcsoltam.
A Béta OS csatornával mik a tapasztalatok? Megéri átváltani rá, vagy gyorsan csorognak a fejlesztések a Stable ágra is? -
Felgolos
csendes tag
Sziasztok! Elméletileg ebben a negyedévben én is kapom a Deckemet. Kérdésem az lenne, hogy a magyarításokat
fel lehet telepíteni? Köszönöm a válaszokat. -
Peat;)
veterán
Valahol nyomon lehet követni mikori rendeléseknél tart a szállítás? Legalább napot, gondolom első rendelési nap volt a legdurvább, kíváncsi vagyok azt mikor tudják le.
-
Topikgazda
A magas hangú ventire most már van fél megoldás: ragasztószalaggal/valamivel nyomás alatt tartod a hátát.
Párommal együtt rendeltünk, és mindkettőnké tökéletes volt. Az új béta szoftver meg nagyon sokkal lentebb csavarta a ventiket, ha 12-13 watt körüli fogyasztáson vagy, akkor majdnem áll a ventilátor.
De alapvetően én is rettegtem már egy hónapja, hogy valamelyik hibás lesz.
-
eami
veterán
Azért annyi óvatosságra intenélek, hogy ha bármi gond van a deckel, akkor nem fogod tudni visszaküldeni direktbe. Valószínűleg azok a hangosabbak a fórumokon akiknek gondjuk van, de azért lássuk be, tök új valamiről van szó és előfordulhatnak problémák. Tipikus amit sokfelé láttam, hogy a haptic feedback egyik vagy másik oldalon gyengébb. Erre mondjuk jött egy olyan patch hogy külön tudod állítani a két oldal erősségét, de valami akkor sem kerek vele bizonyos esetekben. Beragadó gomb, vinnyogó venti, egyszer csak nem lehet tölteni amit láttam többször is írva.
-
eami
veterán
Nekem is megérkezett végre Feladástól számított 3. napon
-
rankesz
veterán
Sziasztok!
Ha a Valve-től megrendelem a gépet , van rá esély hogy hamarabb megkapjam mint az ott jelzett leghamarabb október?
-
CzDani
csendes tag
Megjött a steam deckem végre. Első benyomásom az hogy tényleg rohadt nagy a kezemben azután hogy gameboy óta minden kézi konzolom volt. Kipróbáltam eddig a No Mans Sky-t, Deep Rock Galactic-ot meg Elden Ringet. Leginkább a Factorio irányítását próbálom most majd elsajíttani, a trackpadekkel és a sok gombbal egészen megléphetőnek tűnik majd.
Minden elsőre ment gond nélkül, jó teljesítmény, oké aksi idő. Kicsit fura még a trackpad a kezemben.Emudecket majd a napokban felrakom és kíváncsi leszek ott hogy teljesít.
Ha esetleg valaki olyan izgága türelmetlen mint én, itt van egy teljes tracking kép.
-
Topikgazda
Nem sokat segítene neked az én trackingem, mert Finnországban élek, de itt van, hátha a Dánia -» Finnország ugyanolyan gyors, mint a Németország - Magyarország. [kép]
Más: hétvégén játszottam 12 órát a Decken, és az eleje nagyon döcögősen indult, de miután egy-két problémát elhárítottam, nagyon jól ment.
Párommal együtt kaptuk, ő 256-osat rendelt, én 512-eset. Az OOB tapasztalat mindkettőnknél ugyanolyan volt, nem volt semmi variáció a rendszerek közt, ez nagyon pozitív.
Első indításnál eldobálta a wifit, ki kellett kapcsolni a wifi energiagazdálkodást a Developer settingsben. Ezután nagyon stabil volt a kapcsolat, és nagyon gyors, ilyen 60 megabájt/sec tempókkal tudtam letölteni.
A dokk problémákkal nem találkoztam, azt az USB-s dokkot bedugtam, amit használok a céges Macbookkal és privát laptoppal, ment gond nélkül. A KDE beállításokban nyilván be kellett állítani, hogy hol vannak a monitorok.
Játékok: szerintem lassan 3 éve játszok Linuxon, és döbbenetesen jó lett mára a Proton. Online kompetitív shootereket nem játszok a Decken, így az teljesen elkerült engem, de azon túl kipróbáltam 15 játékot, kettő kivetélevél mindegyik tökéletes volt. Az egyikben (Call of Juarez Gunslinger) a videók lejátszanak, de hang nélkül, a másikban (System Shock 2) el van forgatva 45 fokkal a touchpad. Utóbbi nagyon bizarr, és 90%-ig biztos vagyok benne, hogy nem Linux, hanem Steam Input a hiba (illetve egy 25 éves játékról beszéltünk...) Másik megjegyezni való, hogy a régebbi játékok Proton alatt jobban futnak, mint Windows alatt.
Gamescope (a "grafikus" környezet, amiben futnak a játékok, aminek része a UI): A Gamescope (Steam futtatókörnyezet) TES: Oblivion alatt eltöri az egér/érintőképernyő támogatást, így a menükben nem tudok érintőképernyővel közlekedni a játékban, és gépre dokkolva nem tudom játszani a Steam UI-ban, csak Desktop módban.
FPS limit, performance UI:
Számomra a 30 fps limit nagy csalódás, nagyon sok input lagot ad hozzá (nyilván kikapcsolt VSyncnél). 60 fps-en nem érzem. Amit találtam, hogy csak le kell venni a CPU vagy a GPU fogyasztását, és akkor csökken az FPS és a fogyasztás, kicsit inkonzisztens lesz a framerate, de sokkal kevésbé zavar, mint a 30 fps input lagja. A MangoHUD nagyon jó, nagyon informatív, nagyon szeretem, hogy beépítették, és simán állítható. Mutattam egy barátomnak, teljesen el volt hűlve, hogy a rendszerbe be van építve.Steam UI:
Nem 100%-osan funkcionális, néha Big Picture módba kell lépkednem, hogy a részletes Steam Input beállításokal elérjem. De amíg nagyon komplex dolgot nem akarsz csinálni, csodásan működik.Érintőképernyő:
Mindenki szidta, egyfelől értem, nem olyan kifinomult, mint a telefonok, de a másik oldalról ott van az, hogy a telefonom drágább, mint a Deck, a telefonnak pedig az érintőképernyő az egyetlen beviteli módja. Nem érzem fairnek az összehasonlítást. Párom visual noveleket játszik rajta főleg, a célnak megfelelő az érintőképernyő.Input:
Érződik, hogy a joystickokat favorizálták a touchpad ellenében, teljesen megértem. Nagyon jók a joystickok. A gombok jól nyomhatók, a hátsókat kicsit nehéz benyomni, de ez van. Nekünk van itthon 2 Steam Controller, a kör alakú touchpad mintha kicsit jobb lenne, de ezek is nagyon jók. Mint mondtam, kábé 10 órát játszottam csak a touchpadekkel, irányítani jó, de ami még jobb, az az, hogy gyorsgomb menüt lehet csinálni, például az Oblivionban gyorsgombok, számok, ritkán használt gombokra volt egy eredetileg 5 gombú menü, felvettem 12-re, még állítottam be gombokat. Nagyon jó használni. A community input layoutok is nagyon jók, csak az SD felülete nem mutatja teljesen az action layereket, triggereket, így el kell olvasni a layout szöveges leírását.Üzemidő:
Sokan panaszkodnak, hogy kevés, mert a AAA játékokat alig tudja két óráig meghajtani, ez így van, de valahogy nem tudok emiatt haragudni, számomra az is csoda, hogy a gépigényes játékokat mennyire döbbenetesen jól futtatja. Witcher 3 high 50 fps, RDR2 45-50 fps, Kingdom Come Deliverance is 40-50 fps-sel megy, közepes beállításokkal. Valahogy indokoltnak érzem, hogy sokat fogyaszt, főleg egy Switch-csel összehasonlítva, ahol fizetsz elég sok pénzt, hogy a Witcher 3-at 480p-ben élvezd, 20-30 fps-sel.
Kevésbé megterhelő játékokban 3-4-5 óra üzemidőket kapok, ami nagyon jó. Retek lassan tölt. Hát ez van.Egyéb:
A Stardew Valley nem működött, mint kiderült, hogy Protonnal futtatja a Windowsos változatot, de lehet kényszeríteni, hogy a Linuxosat futtassa. Azt elindítva 8.5 watt, 5 óra üzemidő 60 fps-en. Visítós ventilátort kaptam, nem jó, nem tragikus, inkább ez, mint beragadó gomb, halott akku, egyéb problémák Reddit alapján.
A Desktop mód nagyon kellemes. Áldom Valve-ot az immutable rendszer miatt. Meglepően fürge az Inteles ultrabookjaim alapján.Összegezve:
Nem gondoltam, hogy lesz valaha olyan konzolom, amin 500 játékom van, olcsók a játékok, hordozható. De itt van, és nagyon élvezem. (Olyan erős véleményem van a dolgokról, kéne tesztet írnom Logoutra?)Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
Topikgazda
Nekem is megérkezett tegnap délután, el is jöttem a munkából egykor.
Azóta már 4 órát Oblivionoztam rajta.
-
Sanraith
aktív tag
Tegnap én is "beléptem a klubba", legalábbis kifizettem egy 256gb verziót.
Azt július óta nem tudom, hogy használni fogom-e, de a PS5 logisztikai nehézségei után inkább megrendeltem, hogy legyen. -
CzDani
csendes tag
Haveron keresztül rendeltem, mert végül úgy döntött mégsem kell neki és ma jött üzenet hogy feladták, aztán rögtön egy másik hogy holnap itt lesz. Még előző hét csütörtökön fizettem ki estefele, de eddigi tapasztalatok alapján ez túl gyors és csak a becslést nézte el a GLS nem?
Plusz extra hülye kérdés, de ha nem vagyok itthon barátnőnek odadja a GLS futár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/16GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000!
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- Eladó CTO M1 MacBook Air 13" 16 GB RAM, Korrekt Áron
- Eredeti 45N1113 Lenovo laptop akkumulátor 75%-os 2-3 órás X240 X250 X260 X270 T440 T450 T460 45N1112
- Toshiba Satellite C660
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest