- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
warfernom
tag
Az is lehet hogy a net miatt. Nekem pl. FORZA HORIZON 5 ha nem 2.4 neten használom akkor ki dob azonnal.
De érdekesség képen próbáltam itt bent a cégnél használni egy TPLINK net megosztót telefonon tökéletesen megy de a steam deck valamiért nem kedveli pl FH5 le is dob hiába van nem meg minden valamiért le dobja. Otthon meg rendes wi-fin nincs probléma. -
-
-
inspiroyhome
senior tag
A Witcher 3 pont az egyik target jatek, amire rafekudnek, ugyanis meg nem jatszottam vele sokat, es olvasottak alapjan nagyon bekene hogy jojjon.
Toltes kozben mennyire hasznalhato a deck? Nagyon melegszik? Van egy 45W-os powerbankom, amivel a macbookot tudom tolteni (orulet!!) es gondoltam hozzatudnek dobni par orat a deck akksiidejehez is. -
-
30z.Samu
félisten
Elhiszem, én is bíztam benne hogy bekerülök Q3-ba, de végül nem így lett. Abból a szempontból jobb is, hogy egyrészt még van egy vizsgám, amit le kéne tudni. Másrészt pedig még nem érkezett meg egyik kiegészítő sem, tekintve hogy ma rendeltem meg őket.
Szóval annak is örülnék, ha a kiegészítők előbb jönnének meg.
-
-
kovsol
titán
Redditen láttam UK64GB május végi rendeléssel is került már be Q3-ba. Meg US64GB Május 31. is Q3.
Úgy fest az EU le fog maradni majd.
De nem szomorkodom, mert az eredeti célom az volt, hogy karácsony előtt legyen meg. Azt most már kb biztosra merem állítani, hogy teljesülni fog.
-
Csak sokszor azt elfelejtik lefotózni, hogyha 300 GB játékot töltesz le, akkor abban a listában nem jelenik meg, de allokálja azt a helyet, amit foglalni fog. Minden esetre nekem nincsen ilyen problémám, az asztali környezetből meg bármit törölhetsz bárhonnan, és vannak rá grafikus progjamjaid, mint például a Filelight.
Eközben a zárt Android világban, ahol root nélkül nem tudsz törölni, viszont ha rootolsz, nem megy semmiféle biztonságos app.
-
-
-
-
consono
nagyúr
Fck, megnéztem és én is megkapom elvileg Q4-ben
Pedig már teljesen lemondtam róla és azon törtem a fejem, hogy törlöm a rendelést és az árával kipótolva veszek egy új notit, mert a régi már elég lassú...
Most törhetem a fejem, hogy új notebook legyen, vagy a Deckből legyen "fél desktop", mert CPU-RAM-ban úgy is ez a kategória volt megcélozva. Monitor, billentyűzet, egér meg már van úgy is. -
-
RasHaN
aktív tag
Elég kicsi még a minta, de eddig minden feldolgozott nap közel fele annyi időbe telt, mint az előző.
Ha ez a trend folytatódna (és ez persze egy erős HA, mert túl sok tényezőn múlik minden), akkor a hónap végi (06.30) szállítás 2 hetet ölelne fel (2021.08.21-el bezárólag). -
30z.Samu
félisten
Nekem jobban belegondolva nem lenne feltétlenül szűkségem a Deck-re, csak böki annyira a csőröm, hogy kipróbáljam ill. Nekem bejönnek a hordozható cuccok. Switch-et javarészt itthon használom, viszont volt pár olyan szituáció, hogy jól jött, hogy hibrid a gép és tudom Magammal vinni. Vagy teszem azt asszony befoglalja a TV-t, akkor is jól tud jönni ez a fícsőr.
-
30z.Samu
félisten
-
Vertigo18
addikt
Én sem úgy fogalmaztam, hogy az október-november az a "késés". Tudom, hogy az a várható teljesítés dátuma. Arra gondoltam, hogy ahhoz képest mennyi KÉSÉSSEL lehet vajon még számolni!?
Ugyanis ITT a kolléga azt írja, hogy már tavaly júliusban megrendelte, nem tudom neki mennyire volt megszabva a várható idő, de soknak tűnik az én 5 hónapomhoz képest.
-
szilasz007
aktív tag
Azóta okosabb lettem, és rájöttem én láma, hogy akkora szabadság van itt irányítások terén, hogy hujuj. Konkrétan, alapból vezérlő joynak kezelte a tapipadokat. Ezt te játékonként tudod szabályozni, előre létrehozott profilok alapján (pl, egér legyen, joystick legyen), mások által létrehozott profil alapján, vagy tisztán magadnak beállítasz amit akarsz. Ha akarod tapipad kattra, nekiáll "o" betüt küldeni a játéknak. Mert Akarod
TL;DR: Szóval az ilyen webes, menüs, launcher, nem steames történetek is úgy futnak, mint egy "játék", pl alapból vezérlőt adhat mellé... aztán te szabhatod magadnak, úgy ahogy tetszik.
-
Zsoccc
senior tag
De ez biztos az előrendelésed alatt mutatja? Tehát ott van, hogy mikor rendelted elő az adott gépet, és alatta a 22 q3? Mert nekem 25-én arról az oldalról gyakorlatilag el is tűnt az előrendelésem, amikor megjött az email. Így nekem is már q3-at ír, de szerintem ez azokra vonatkozik, akik most rendelik meg a gépet. A legfrissebb hivatalos hír is arról szól, hogy ütemterv szerint haladnak és felpörgetik a gyártást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged