- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #11 üzenetére
szintén zenész, illetve nemzenész (music nélküli fr255). volt már a kezemen egy kitelepülésen enduro 3, elsőre nagy csak, aztán megszokja a szemed. már bejelentettem a családnak, hogy ahogy valamelyik fiam megunja a mostani mikiegeres karkötőjét, a forerunner megy a leggyorsabbnak, apa meg kap egy endurot.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Enduro piszokul tetszik, de nekem egyszerűen szerintem túl nagy lenne (most egy FR 255 Music-ot használok). Talán az Instinct-el is meg tudnék barátkozni, de ott meg ugye megcsináltak azt a hülye húzást, hogy a MIP-esnél meghagyták a kis "ablakot", míg az AMOLED-es "teli képernyős" lett.
Mind1, egyelőre a probléma, nem probléma, mert nem tervezem a 255-öt lecserélni, csak dühít, hogy ha így haladunk, akkor mire eljönne a nap, nem lesz mire. -
<Adamsky>
nagyúr
"Gondolom energiatakarékosság miatt."
Akkor tegyenek bele újra MIP-et! Rohadt pipa vagyok, hogy a Garmin szemlátomást dobja a MIP-et (max. a nagyon felső kategóriába tart meg párat). O.K. legyen AMOLED, mert az a trendi, valakinek arra porcosodik, ha 120 fps-el frissül a kép, de nekem üzemidő kell, és a használhatóság a fontos.#7 hemaka
" ... úgysem bámulom az órát annyit ... "
Ja, nagy általánosságban én sem, de ha túrázok, bringázok vagy evezek, akkor azon az adott napon bizony sokkal többet bámulom az órát, mint a telefonom.
És én igen aktívan használom a navigációt, ami MIP-es kijelző esetén szinte semmi plusz energiát nem jelent. -
Y72
aktív tag
Ha üzemidő a fontos akkor fenixet kéne nézned?
FYI: GNSS: Globales Navigationssatellitensystem, 10eFt os kínai vackokban is az van.
Úgy tűnik te nem tudod miről beszélek, nézz utána, nem fogom itt leírni.FR965 jobb választás lesz, lényegében ugyanaz az óra, ha szoftveres részében az "újítások" nem fontosak.
-
scdlsc
senior tag
"alacsony frissítésű az amoled kijelző"
Gondolom energiatakarékosság miatt. Meg most őszintén, mennyi ideig nézik az emberek az órájukat? Még a térképet sem nézik rajta percekig. Meg hiába lehet zavaró annyi ideig nézve az emberek 1-2%-ának, szerintem egyszerűen fontosabb az üzemidő. -
Y72
aktív tag
Már sírva röhögök a videókon, mert látszik hogy egy rakás sport módot meg "funkcót" raktak bele, ami többnyire csak sima átnevezés, de a hardver az semmit nem változott, továbbra is alacsony frissítésű az amoled kijelző, ami zavarhatja a szemet. Az őskorban voltak ilyenek a monitorok, nálam ez no go kategória.
GPS-ből meg már 3 csatornánál tartanak a mobilok, szóval miért is kerül ez 300k-ba? -
Alaaf Pi
senior tag
Vajon normális gombnyomás érzet tudni fognak valaha?
-
Agent_007
tag
Érdekes, mert valoban eléggé rámásztak a Fenix szériára.
Kíváncsi lennék egy FR970 vs Fenix 8 cikkre. -
hemaka
nagyúr
+60e vegulis nem veszes, kapott par ujitas. Meg a 965-om jol tartja magat, de legalabb mar van utodja, ha esetleg valtanek.
-
Gabci77
csendes tag
szokás szerint vastagon fogott a ceruza Garminéknál.. és annyival nem is tud többet hogy megérje a felárat a 965-höz képest, ami már 200 körül kapható, akár alatta is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Óvodások homokozója
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest