Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
Dragbajnok #6259 üzenetére
Ha második futam első kanyarára gondolsz ott csak azt jeleztem hogy oké az hogy kivülről elkerülöd a balhét de utána nem adtad vissza a helyet ami szabályzat szerint kellet volna de nem oszt nem szoroz 2 kanyarral később úgy is elmentél volna.
-
atka76
tag
válasz
Dragbajnok #5968 üzenetére
Szia!
Csak tekeri a lemezt,még telepíteni sem akarja!
Mit csináljak vele? -
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5953 üzenetére
Köszi, megkaptam.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Dragbajnok #5953 üzenetére
Megjött köszönöm. Este meglesem.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Dragbajnok #5942 üzenetére
Este csak későn értem haza.Most tudtam csak küldeni a setupot.
Emailben ment mind a kettőtöknek. -
00roli00
aktív tag
válasz
Dragbajnok #5945 üzenetére
THX.
-
Superman
nagyúr
válasz
Köszi, nagyszerű lenne. Használtál valamilyen segítséget?
-
00roli00
aktív tag
válasz
Én is szivesen meglesném, este elmaradt.
-
válasz
Dragbajnok #5861 üzenetére
Lehet állítani negatívba, az az alapbeállítás (-0.20) is. Viszont most nézem, hogy szar felfüggesztés van alatta. Az új modell felfüggesztésével valami nem kerek, amiatt van ez a kóválygás. Már készíthetem is az első patchet, ami visszateszi az RWD-k alá a régit (mármint ezt eleve így akartam, csak elfelejtettem...).
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5859 üzenetére
Nem tudom, mit lehet beállítani és mit nem, még nem volt időm megnézni, de az utánfutás (Caster) értéke pozitív, vagy negatív? Negatív utánfutás beállításakor szokott imbolyogni a kocsi a pályán, mintha nem lenne iránystabilitás.
-
Superman
nagyúr
válasz
Dragbajnok #5852 üzenetére
Hmmm...ez kérdés sem lehet.
Valamilyen RWD autóval, nagy valószínűséggel BMW-vel.
-
válasz
Dragbajnok #5849 üzenetére
Lehet. Új BMW modell került be (vagyis a meglévő frissítése, ugyanaz a pofa készítette) és annak a HDV-je sem ugyanaz, ahogy észrevettem, mint az 1.2 modban. Viszont 6 sebes váltó és hozzáigazított motor jár hozzá. Az már tőlem, hogy ilyen téren egységes legyen minden.
Amúgy ha jól láttam nálad HDV eltérés van. A teszt 2.0-val próbáltál fellépni?Sup: igen, már lehet tesztelni online.
Mindenkinek: mostantól a lényegi infót a honlapon találjátok. Két helyre én se tudok/akarok feltétlenül figyelni.
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #4999 üzenetére
privbe megy majd hamarosan minden.
Az alap kasztni és a felfüggesztés van terítéken...egy turbós engine és hozzávaló gears kell majd...de a jelenlegi is megteszi, úgy is a hang a lényeg...ez a kettő fixálva lesz az összes kistengelytávú FWD-nél, csak végáttételt lehet változtatni majd mint a mostaniban (majd látod), hogy a turbó töltését egyszerűen (és hihetően lehessen hozzá állítani), a nagyobb tengelytávúak magasabb turbónyomással mennek majd...de egyenlőre a Focus-Golf-Honda Civic TypeR és a Peugeot 308-s van munka alatt.
....viszont kellene ez a hang:
[link]...ha más nem lesz megveszem hogy a fene enné
...a jelenlegi is jó turbó hang (inside, mert az outside az elég ramaty), de közelébe nem ér ennek.
Eddig amiket néztem mindenhol jól vizsgázik a futómű, de még lehet kicsit jobban lobogtatni...jelenleg azért ilyen mert ezek az autók csak a kart jellegű pályákon lesznek némi előnyben pl:(te jó ég ezt 4 éve hegesztettem)
A Monza tipusú, F1 tipusú pályákon hátrányban lesznek...
Ezért háromkerekeznek (bár szvsz az összes FWD kell hogy háromkerekezzen, lévén náluk a hátsó keményebb az alulkormányozottság ellen, míg az RWD-nek a hátsó puhább a hajtott kerekek tapadása miatt..
Szal jön majd a priv, kb. estére, mert most bebonyolódtam nőileg -
KaraDani
addikt
válasz
Dragbajnok #4772 üzenetére
Na Szuper
Azért azzal számolj, hogy csúnyán unatkozni fogsz elől a nem fordított rajtoknál
A kezdést amúgy meg nem eszik ilyen forrón, csak két bömbi van a modunkban, szóval csinálni kell egy kis patchet.
Ehhez kérnék engedélyt Tedtől, hogy felhasználhassam a modban levő bömöst.
Aki meg akar saját festést, az pingáljon valamit gyorsan, jó lenne, ha nem mindenki Andy Bmw-ével nyomulna, kivéve Rolit. Ha valaki nem akar ezzel szórakozni, mondjon egy színt, és pingálok neki egy egyszínűt, csak hogy különbözzenek azért az autók. -
JJános
addikt
válasz
Dragbajnok #4772 üzenetére
Előre is köszönöm! Akkor délután a Daninál bömös party!
Aki hajlandóságot mutat egy segghajtású ótó felé, tessék gyülekezni.
Itt hagyjatok üzit Dani, hogy mikortól mehet. -
KaraDani
addikt
válasz
Dragbajnok #4552 üzenetére
Üdv a csapatban
-
válasz
Dragbajnok #4552 üzenetére
Jah sorry, üdv köztünk!
-
Dragbajnok
tag
válasz
Dragbajnok #4548 üzenetére
Ja és ami kimaradt hogy miért is akartam csatlakozni.Olvasgattam a topikot és megnéztem a versenyről készült videókat és úgy látom nagyon jó közösséget kovácsolt össze a wtcc és az rfaktor iránti szeretet.Na és persze a szervezők.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Dragbajnok #4548 üzenetére
Légy üdvözölve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest