Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

Srácok!

Nem lehet autót váltani idény közben mi :D ?

Tudom, hogy nem lesz a válasz, de elszomorít egy dolog :O . Nem bírtam még éjfél után aludni rendesen, ezért csak próbaképpen offline csaptam pár karikát Nurnburgringen a Honda-val és az eredmény: 2:16.003 (honlapon a best lapom 1 ezreddel gyorsabb :D ). Ennél többet nem bírtam kicsikarni belőle.
    Na de most jön a poén. Tesztre "elkértem" Julezko Cruze-át (thx :D :R ) és csont azzal a setuppal menten: 2:14.973-at. Most akkor mi a tetves egetet csináljak a Honda-val. Nem hiszem el, hogy majd 2 mp-vel lassabb időt megyek vele, mint a Cruze-al, amivel az egész mod alatt jó ha mentem vagy 20 kört. Ja és úgy mentem 15 alatt, hogy még vagy 4-5 századot simán ott hagytam a pályán.

Setup-ot nem tudok fejből, de amire emlékszem: 17L nafta, 21 fokos kormányszög, 55:45 fékarány, 3-as hátsó szárny, 5 fokos kerékdölés (vagy mi a t*k*m :D )elől-hátul, 8.5 cm-es utazómagasság elől, 9 cm-es hátul, meg a ki és berugázósok is kis értéken (na ezt tényleg nem tudom fejből :B ). Cruze-al 8. best lapom lenne a honlapon, Hondaval 13. vagyok :D.

Na nem lehet váltani :D ? (azért egy utolsó próbát megért ;) )

Új hozzászólás Aktív témák