Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
Kezdődik az altatás, Valencia se bömös pálya volt
Amúgy meg, ha megint valahogy így alakul, hogy előttem leszel, akkor tényleg kármentés lesz, mert lebontom a lökhárítódat az tuti
Már leteszteltem, hogy ügyes vagy és szépen megfogod a kis koccokat úgyis, úgyhogy féktávokon közelebb merészkedek legközelebb
Bár nem tudom, hogy fér össze innentől a biztonsági autózás versenystratégiámmal, de majd kitalálom 
dugojancsi: bennem most tudatosult, hogy te ezt billel művelted

smisa: semmi gond,már tőletek is elvártam volna
Gyakoroljál többet, ha nem a húsdarálóban rajtolnál folyton, nem szívnál ennyit. Amúgy tényleg rohad peches vagy az tuti 
00roli00: ma nekiállok a videó-nak, este nem volt kedvem még, de igyekszem, és kösz. Jó, hogy nem csak a magam szórakoztatására csinálom, hanem másnak is tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy meg, ha megint valahogy így alakul, hogy előttem leszel, akkor tényleg kármentés lesz, mert lebontom a lökhárítódat az tuti
Már leteszteltem, hogy ügyes vagy és szépen megfogod a kis koccokat úgyis, úgyhogy féktávokon közelebb merészkedek legközelebb