Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Most már szedjed össze magadotot! 10 telt VB!
Az rendben van, hogy nem érsz rá, de hijányúnak a kóllégák is.
Mer egy kis rizsa bedöglött?Nem olyan családbúl származol te, ne jadd föl a dógokat itten. Zsombit is el köllne kapni!
Szedjed össze, szedjed össze, azt mocorogj, azt írgyá, azt gyere gurunyi! -
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Ha gyakorolnának/gyakoroltak volna az emberek, akkor tudnák, hogy mit kell tenni pl. az első kanyarban. Itt is meg lehetett volna oldani a balesetmentességet, ugyanis egész egyszerűen nem lehet két autóval egymás mellett befordulni 220-szal az ominózus kanyarban. Másrészt nem tört volna össze senki, ha figyeltek volna a sebességre és nem csak arra, hogy "jaj nehogy megelőzzenek".
Valakinek be kell sorolni, mert a belső nem tud olyan szűken fordulni, hogy elférjenek a végén is.
A szombati versenyek során erre - a gyakorlatban is - többen rájöttünk. Rájöhetett volna más is, aki pedig nem volt ott. A versenyen meg döngették a falat ezerrel.Azzal egyetértek, hogy nem a rajtnál kell megnyerni a versenyt, többször hangoztattam/hangoztattuk már ezt, mégis sokan folyton erre építenek.
Makaóban egyébként nehéz előzni - tehát fontos a rajtsorrend, de ez mindenütt igaz - de nem lehetetlen. Aki annyival jobb, az úgyis előzni fog. Aki meg nem annyival jobb, az maradjon csendben hátul, mert nem érdemli meg a helyet. -
JJános
addikt
válasz
Ventur@ #4075 üzenetére
Ha átvált a kép, hamar nyomj entert. Amelyik a numerikusnál van.
Egyébként ezt a tülekedést én sem szeretem. Teret hagyok az előttem menőknek, de a mögöttem jövők már ezerrel jönnek is befelé. Kishíjján elment mellettem az egész mezőny, amíg meg nem repültem.
Talán egy előzési tilalom az első sikánig segítene, de a felvezetőben is nyomulnak az emberek, pedig nyugodtan hagyhatnának helyet.
Nem az elején kéne fitogtatni, hogy valaki milyen gyors.
Ha egy forma 1-es versenyt nézek mindig azt látom, hogy nem tolakodnak. Távolságot tartanak.
Akkor a WTCC-vel miért kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest