Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Ventur@
üzenetére
Most már szedjed össze magadotot! 10 telt VB!
Az rendben van, hogy nem érsz rá, de hijányúnak a kóllégák is.
Mer egy kis rizsa bedöglött?Nem olyan családbúl származol te, ne jadd föl a dógokat itten. Zsombit is el köllne kapni!
Szedjed össze, szedjed össze, azt mocorogj, azt írgyá, azt gyere gurunyi!
-
válasz
Ventur@
üzenetére
Ha gyakorolnának/gyakoroltak volna az emberek, akkor tudnák, hogy mit kell tenni pl. az első kanyarban. Itt is meg lehetett volna oldani a balesetmentességet, ugyanis egész egyszerűen nem lehet két autóval egymás mellett befordulni 220-szal az ominózus kanyarban. Másrészt nem tört volna össze senki, ha figyeltek volna a sebességre és nem csak arra, hogy "jaj nehogy megelőzzenek".
Valakinek be kell sorolni, mert a belső nem tud olyan szűken fordulni, hogy elférjenek a végén is.
A szombati versenyek során erre - a gyakorlatban is - többen rájöttünk. Rájöhetett volna más is, aki pedig nem volt ott. A versenyen meg döngették a falat ezerrel.Azzal egyetértek, hogy nem a rajtnál kell megnyerni a versenyt, többször hangoztattam/hangoztattuk már ezt, mégis sokan folyton erre építenek.
Makaóban egyébként nehéz előzni - tehát fontos a rajtsorrend, de ez mindenütt igaz - de nem lehetetlen. Aki annyival jobb, az úgyis előzni fog. Aki meg nem annyival jobb, az maradjon csendben hátul, mert nem érdemli meg a helyet. -
JJános
addikt
válasz
Ventur@
üzenetére
Ha átvált a kép, hamar nyomj entert. Amelyik a numerikusnál van.
Egyébként ezt a tülekedést én sem szeretem. Teret hagyok az előttem menőknek, de a mögöttem jövők már ezerrel jönnek is befelé. Kishíjján elment mellettem az egész mezőny, amíg meg nem repültem.
Talán egy előzési tilalom az első sikánig segítene, de a felvezetőben is nyomulnak az emberek, pedig nyugodtan hagyhatnának helyet.
Nem az elején kéne fitogtatni, hogy valaki milyen gyors.
Ha egy forma 1-es versenyt nézek mindig azt látom, hogy nem tolakodnak. Távolságot tartanak.
Akkor a WTCC-vel miért kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest