Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KaraDani #3939 üzenetére

Ez nagyon függ attól is ki hogy vezet...általában én eléggé használom a hátsó gumikat, mert különben leesik az ideális hőfok alsó értékére..vagy még alá.
    hátsó kerékre meg hiába teszek összetartás, annak a pozitív hatása szinte a nullával egyenlő...viszont a negatív kapásból jelentkezik.
    Szal inkább ahol lehet csúsztatgatom a hátsóját hogy melegedjen.
    erről jut eszembe:

JJ tegnap az volt a gond hogy a gyors kanyar után íven lassultál meg a felvezető körben...egyszerűen ott már nincs mit csinálni...ha lassan fordulsz, akkor inkább belül, mert aki meg tempóra számít az óhatatlanul belédküldi a festékét :(
    Nem tud mit csinálni...pl. én sem villogásból megyek így-úgy a felvezkörben, hanem hogy a gumi hőjét felhozzam...pláne a hátsót.
    Nem tudom én vertelek-e csomagtartón,...de ha nem én akkor akár én is lehettem volna.
    ...mindenképpen bocsi persze, csak nem számítottam rá hogy ott meglassulsz (ha én voltam).
    kb. mint az üres körforgalomba való behajtásnál blokkol előtted valaki...fullra nem számítasz rá, és persze te vagy a hibás...de azért gondolsz magadba szépeket :) ...meg nem is jó érzés eltolni valakit. :(

Új hozzászólás Aktív témák