Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Majd adok én neked olyan újra fogalmazást, hogy megemlegeted. [lelki_terror]Egyébként is ilyen autófestést....széééégyen...paint-ben jobbat rajzolok
. Kevés vagy te ide, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.[/lelki_terror]
(#3783) Ted-Mosby:
Pompáson nézz ki amit leírtál és most így első blikkre tetszik a boxkiállásos dolog is. Nekem, mint bill-es júzer kellesz nagyon, mint éhezőnek a falat kenyér
. Monza-ban a 6-7. körtől már iszonyatosan fájtak az újjaim
.
Mod v2.0-hoz srácok csak kedvcsinálónak annyit, hogy az autók - bár nem mindegyik - de sokkal gyorsabbak. Időket nem írok hagy maradjon titok
. Mivel még pre-beta fázisban van az egész, sokat nem árulok el, de egy-két dolog: Leon TFSI igazi méregzsák, 308 szintén. Lada nagyoon adja, C30 kellemes csalódás, Accord fényévekkel jobb, mint a jelenlegi. Ford meg még mindíg szörnyű
. Na ennyi mert kapok a fejemre
.
(#3788) adyz.: félre barmok, itt a bajnok
Kész ezen feküdtem, de így legyen, ha már voltál olyan merész és kiírtad a szélvédőre. Ha nem így lesz ladástól alád gyújtunk
.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest