Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

N€T0X|N: Majd adok én neked olyan újra fogalmazást, hogy megemlegeted. [lelki_terror]Egyébként is ilyen autófestést....széééégyen...paint-ben jobbat rajzolok :D . Kevés vagy te ide, mint árvaházban a szülőiértekezlet :DDD .[/lelki_terror]

(#3783) Ted-Mosby: :R Pompáson nézz ki amit leírtál és most így első blikkre tetszik a boxkiállásos dolog is. Nekem, mint bill-es júzer kellesz nagyon, mint éhezőnek a falat kenyér :D . Monza-ban a 6-7. körtől már iszonyatosan fájtak az újjaim :) .

Mod v2.0-hoz srácok csak kedvcsinálónak annyit, hogy az autók - bár nem mindegyik - de sokkal gyorsabbak. Időket nem írok hagy maradjon titok ;) . Mivel még pre-beta fázisban van az egész, sokat nem árulok el, de egy-két dolog: Leon TFSI igazi méregzsák, 308 szintén. Lada nagyoon adja, C30 kellemes csalódás, Accord fényévekkel jobb, mint a jelenlegi. Ford meg még mindíg szörnyű :F . Na ennyi mert kapok a fejemre :B .

(#3788) adyz.: félre barmok, itt a bajnok :C Kész ezen feküdtem, de így legyen, ha már voltál olyan merész és kiírtad a szélvédőre. Ha nem így lesz ladástól alád gyújtunk :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák