Új hozzászólás Aktív témák
-
nervus
csendes tag
Ennyi volt a verseny? Az f@sza.
Nekem meg most se indul... Ha így fog folytatódni, feladom az egészet a picsába, nemigazbazmeg, hogy nem tud elindulni... -
nervus
csendes tag
Najó, most meg képtelen elindulni az rfactor....
Tegnap még ment tökéletesen, most meg észre se veszi, hogy megpróbálom elindítani...
-
nervus
csendes tag
Arohadtéletbe :'( Nem értem ide időben
Bár jelszót se kaptam :/ [?]
-
nervus
csendes tag
Jaj, 1 hete nem voltam itt :/ Holnaptól megint aktív leszek, kicsit eltemetett a meló + a kormányszerelés
-
nervus
csendes tag
Muszáj minden futam után ilyen nyavalygást csapni? Nem akarok senkit se megsérteni, se kötekedni nem akarok senkivel....
De...Azért minden tisztelet a versenybíróságnak, hogy bírják idegekkel. Én csak olvasom, de már felb@sz.
-
nervus
csendes tag
válasz
zsomboor #3446 üzenetére
Hát én inkább kussolok, mert alapból nem vagyok az első 10-ben, de azért elsírom
Én egy celluxozott, pillanatragasztózott, félig megforrasztott kormánnyal mentem
Nagyjából sírva értem be, imádkozom, hogy javítható legyen normálisan, mert ha nem, akkor nem fogok 10ezerért venni egy másik ilyet, viszont 40ezret se fogok kiadni egy jóért.. -
nervus
csendes tag
Nos, megtaláltam régi nickem jelszavát, így mától ezzel fogok írni
Igaz, hogy hozzászólás alig van, de mégis több, mint 4 éves.
Sajnos a mai futamon váratlan technikai hiba miatt nem tudok indulni. Sejtésem szerint valami letört a kormányban, ezért irányíthatatlan lett. Már tegnap láttam, hogy eléggé gyenge lábakon állRemélem, hogy a jövő heti futamra ki tudom javítani valahogy :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Notebook hibák
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest