Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem okolom én JJ-t csak az a véleményem, hogy ebben ő is legalább annyira hibás, mint én.
Folyamatosan ezen rugózol, de ez nem igaz. Te mentél neki, és csak azért, mert szerinted rossz íven vette a kanyart, attól még ez nem így volt, a visszajátszáson látszik.
Másrészt nem JJ óvott, hanem én mint vb visszanéztem a rajtot, és szabálytalanságot találtam, amivel - és a büntetéssel - vb társaim egyetértettek. Pont.
Ennek semmi köze JJ-hez!
Szóval legyél szíves leszállni róla. Dzsaver egyébként pontosan arra reagált, amit te írtál a VB topicba, ráadásul önmagával ellentétes.Akkor segítenék, a büntetés jogos, mert ha tetszik, ha nem én löktem ki.
De szvsz nem én hibáztam
Ez szintén. A büntetés azért jogos, mert TE hibáztál (azzal, hogy nekimentél és emiatt pörgött meg), nem JJ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sorozatok
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest