Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feri1014

senior tag

válasz dzsavermadar #3137 üzenetére

Köszönöm, hogy ismét megtaláltál. :R De remélem már kezded unni. :U

És nem azért, de k*rva jól összeválogattad a tőlem idézett sorokat, csak éppen nem ugyan arról az esetről írtam, de gondolom ez nem számít.

""szóval a büntetés az jogos csak úgy gondolom, hogy nem én hibáztam."

Ezt még magyarázni/értelmezni sem tudom, az én agyammal. Nyilván hülye vagyok hozzá."

Akkor segítenék, a büntetés jogos, mert ha tetszik, ha nem én löktem ki.

De szvsz nem én hibáztam, mert JJ mi a fenéért akart a egy jobbos kanyar külsőbb (hozzám képest) ívéről a kanyar kijáratának jobb ívére eljutni, úgy, hogy balról az ég világon senki nem zavarja? Próbálta ezt rajtnál megtenni....és én úgy gondolom, hogy rajtnál igen is kell hátrafelé is figyelni, hiszen akár mind a 4 oldalról körülvehet a tömeg szóval erről ennyit.

Gratulálok, hogy egy rajtbalesetet hasolítassz egy versenybalesettel...látom mennyi közöd van az egészhez. Csak úgy mondom a 2 nagyon nem ugyan az a szituáció. Szóval örülnék, ha inkább csendben maradnál, mert eléggé megmosolyogtató tudsz lenni ezekkel a kommentekkel. Próbálsz úgy okoskodni, hogy közöd nincs az egészhez.

Azon kívül, pedig én kérnék elnézést, hogy le mertem írni mit gondolok az egészről, tényleg bocsássatok meg, hogy van véleményem.

És ezzel nem is kívánok többet foglalkozni, még akkor sem, ha leszel olyan kedves, hogy ezt is kielemzed. ;] Plusz előre is köszönöm, hogy válaszra sem méltatsz (újból).

Neuro: lehet, hogy csalódást okoztam, de a múlt héten végig beteg voltam. Hidd el, el fogom kerülni a mezőny hátsó régiióját, mert viccesnek vicces ami ott folyik, csak nem verseny.

Nem okolom én JJ-t csak az a véleményem, hogy ebben ő is legalább annyira hibás, mint én.

Új hozzászólás Aktív témák