Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz smisa #3138 üzenetére

Dehogy sértődők, biztos az én készülékemben van a hiba, ha senki másnál nem okoz ekkora gondot.

"mivel nem egyszer feltünően (legalábbis nekem) rövidet fékezel valószínű még fékezésnél elfordítod a kormányt"

Néha lehet hogy rövidet fékezek vagy szakaszosan, de nagy többségében sokkal hosszabb fékutat teszek meg mint amit el tudnék képzelni.
    Ez a elégtelen motorfék hiányából is adódik ami gondolom a rossz beállításra vezethető vissza vagy én nem vagyok képbe és teljesen más az út és sebességérzetem, mint amit a játék diktál.
    Igen a kormányt is el szoktam fordítani fékezés közben.
    A legnagyobbak is veszik a kanyarokat, állnak a féken és a gázon egy időben.
    Csak hát ez a gumi valahogy annyira lágy, hogy nem bírja ezt a terhet a saját beállításaim mellett.

(#3139) Ventur@

Köszi. :R

Gondolom hogy nem vagyok akkora szar hogy ne tudjak végig menni még rossz beállítás mellett is a pályán csak hát bosszant a téma.
    Lassan 36 vagyok és 20 éve tuti hogy vezetek (virtuálisan), szinte napi szinten.
    Persze eddig a szimulátor világa messze állt tőlem és most kicsit elanyásodtam. :D

(#3140) N€T0X|N

Azt még nem teszteltem mennyire menne fel Ted beállításaival csak hogy nem feküd az ő beállítása az én elképzelésemhez.
    Van amiben jobb az övé pl. a kanyarfogásban, de a kanyarkijáratokban már gyengének éreztem ami csak rosszabbodik a verseny vége felé haladva.

Mindegy, köszi srácok a tanácsokat, nem sírok tovább és előbb vagy utóbb meglesznek azok a jó beállítások. :)

Új hozzászólás Aktív témák