Új hozzászólás Aktív témák

• KaraDani

addikt

válasz dzsavermadar #2571 üzenetére

Elnézést kérek a gúnyolódásért, nem ez volt a megfelelő módja a sértődésem levezetésének. Elmondom (a békülés jegyében szeretném ezt tenni), hogy mért ment bennem fel a pumpa.

Vitatkoztunk úgy gondolom értelmesen észérvekkel egy pontig, majd te bedobtad burkoltan, hogy a nézeteltérés oka az erkölcsi különbség, azaz nekem sokkal alacsonyabban van a mérce, mint neked. Úgy gondolom, hogy egy vita közben ez a fajta személyeskedés sértő, és teljesen indokolatlan, nem ismerjük egymást olyan jól, hogy ezt megtehesd.

A másik ez már nem a személyes része a dolognak, hanem a nézeteltérés inkább: Úgy érzem, te a bűnösség vélelméből indulsz ki, azaz ha valaki vágott, szélesített annak utólag bizonyítani kell, hogy kompenzált, vagy azért nem tért vissza a pályára, mert balesetveszélyesnek ítélte, mint Feri. És mivel ezt nem tudjuk megtenni, mert azt mondod rá, hogy a gázelvétel, a nem visszatérés bármi miatt történhetett, így alapból el vagyunk ítélve. Ez így nem jó, abszolút morál romboló versenyzői szemmel.
    Ennek fordítva kellene történnie (ártatlanság vélelme), ilyen esetekben mi elmondjuk a véleményünket, hogy mért történt így, adott esetben, hogyan kompenzáltunk, mért nem tértünk vissza a pályára, majd a VB az indokokat meghallgatva megnézi az esetet, és ha úgy látja, hogy bizonyíthatóan nem úgy történt ahogy mi állítjuk, vagy a kompenzáció nem volt elegendő, láthatóan előnyt szerzett vele, akkor kiszabja a büntetést.
    Úgy gondolom itt senki nem fog hazudozni, hogy mit miért csinált, így ennek működnie kellene, csalások nélkül.

Természetes dolog, hogy csomó mindenben nem ért mindenki egyet, van aki hallgat, van aki leírja a véleményét (én). Bármilyen szabályzat szerint fogunk tudni versenyezni, hiszen mindenkire ugyanúgy érvényesek a szabályok, de attól még a vitával igyekezhetünk a legjobbat kialakítani. Ez nem a VB ellen szól, részemről semmi esetre sem. Többször leírtam, hogy komoly munkát végeztek, sok plusz feladatotok van hozzánk képest, és plusz felelősségetek.
    Szóval a gúnyolódásért még egyszer elnézést, tényleg elszakadt a cérna!

Új hozzászólás Aktív témák