Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

Napot mindenkinek (azért nem jó napot, mert itt Miskolcon most valami ritka szar idő van. Ködös, nyálkás, tetves őszies idő. Télen :F )!

Letöltöttem az v1.2-őt + map packot is és első véleményem az, hogy zsír lett :R . Kezdő videó ott van, menü zene - nekem - bejövős...viszont a magyar pálya pack-ból lesz egy-két nekem nem tetsző pálya :D . Balatonring - szerintem - eléggé kcsg. Ahogy megfigyeltem, jó pár kanyar előtt nincs feltáblázva, vagy ha van is csak 50 m-es van. Sehol egy deka 100-as. Bill.-es társaim, itt biza szenvedni fogunk (na jó, hol nem? :D ) :D . Egyébként összeségében tetszik a pálya. Tempós f*sza kanyarokkal. Kicsit Oschersleben-re emlékeztet engem :) . Csak a kavicságyba ne menjetek ki.....mer nem 2 perc mire visszajön az ember :F :D .

Egyelőre ennyi :). Este remélem tudok menni a tesztre :) .

Ted: Súlybüntetés - részben - kicsit jó dolog lenne. Nem csak a kormány vs. bill. párharc élesebbé tétele miatt, hanem hogy "kategórián" belül (már ha a két kategóriás - gyári és privát csapatok - ötletem nem lett megvétózva :) ) is keményebbé tehetné a futamokat. Értem ezt úgy, hogy - ha megoldható - ne csak a kormányosok, hanem a bill.-esek között is aki jobban áll a bajnoksába kapjon ő is súlybüntetést, ezzel esélyt adva kategórián belül a még kiélezettebb versenyre :) . Mivel - szerintem - ha kap is súlybüntetést a jobb kormányos versenyző, még szerintem akkor sem esélyes egy futamgyőzelemre bill.-es. De ne legyen igazam :) .

Szabályzat részen én a chat bejegyzésnél gondolkodom egy módosító indítványon, csak össze kell szednem a gondolatokat, hogy helyesen és érthetően fogalmazzam meg :) .

Béke!

Új hozzászólás Aktív témák