- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,Kéne egy kis tanács, mert én már feladom.
Van egy rpi2, OSMC-t szeretnék rajta futtatni, fut is, de NFS megosztást egyszerűen nem tudok hozzácsatolni. (Openelec alatt tökéletesen fut ugyanezen az eszközön.) Már újra lett telepítve, régebb is próbáltam és semmi.Tehát be van konfigolva, fix ip, stb. És ahol van, hogy videó fájlok...Videó hozzáadása...Tallóz.... itt ugye kiválasztom az NFS-t.
Megtalálja a NAS IP címét... OK.... /volume1/Filmek és még hasonló két mappa. Rámegyek... és nyomnék egy OK-t, de nem történik semmi!Openelec alatt itt ugye belemegy a mappában, ekkor megyek át jobbra az OK-ra és adja hozzá. De osmc alatt nem hajlandó belemenni, hogy hozzá tudjam adni.Ötlet?Meglett... a NAS-on kellett minden felhasználót adminként rendelni, meg keresztcsatolást engedélyezni.... oké, de openelec alatt miért nem?
-
-
törölt tag
Időnként megjelenik a képernyő jobb felső sarkában egy színes négyzet. Ez mit jelez és miként lehet kikapcsolni?
Úgy vettem észre amikor valami erőteljesebb műveletet végez, akkor jelenik meg.
-
Ezkijez
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is a Kodi könyvtárkezelésével kapcsolatban van kérdésem. Tegnap sikeresen beüzemeltem az OSMC-t egy Pi-n, egy külső vinyón a sorozataimmal, a következő formázással: Cím/Season #/Cím - S##E##. A Kodi wikije szerint ez helyes formázás, azonban az OSMC így vagy nem ismeri fel a sorozatot, vagy csak az első évadot belőle. A könyvtárakban manuálisan kell a 'Season #' mappákat a TVDB adatbázissal egyeztetni, ugyanis itt nem a sorozat címére és évadszámára keres rá, hanem egyszerűen arra a kifejezésre, hogy 'Season #'.
Kérdés: nevezhetem át az összes mappámat, vagy létezik erre valami megoldás? -
G@ß!
őstag
Pifi dac simán megy együtt a Kodival is?
-
Flowtation
őstag
Nézd én csak egy mezei felhasználóként kérdeztem, azt hiszem nem nincs szükség ilyen lenéző megnyilvánulásra. Én úgy gondolom, fogékony vagyok a technikai magyarázatokra, de ha megkérdezel egy teljesen mezei usert, akkor ugyanilyen felháborodott lesz és azt mondja, h ez egy sz@r.
Már megbocsáss, de én egy szóval sem mondtam, h ostobák, az ilyen kép nyilván csak ilyen ostobáknak jelent információt, mint én. De azért egy film bevételei nem csak a mozis bevételből származnak úgy gondolom, azért nálunk fejlettebb országokban jelentős lehet a dvd bevétel is. Az igaz hogy sosem vettem eredeti dvd-t, szóval nem tudom, h azon milyen lehet. Nem azért torrentezek mert egy k.csög vagyok, azt hiszem ezt nem kell ragozni. De ha Te megveszel egy dvd-t és azon ott a fekete sáv akkor Te nem lennél bosszús?
Vagy legyen az a magyarázat, hogy vegyen mindenki 21:9-es kijelzőt?? Ok elfogadom. Persze a 4:3 után vegyen mindenki 16:9-et, szóval...az üzlet az üzlet.
-
törölt tag
Mivel nem csak RasPi-rol van szo a topicban, hanem rivalisokrol is:
BeagleBoard ONAS
An open source NAS based on OMAP3530 running linuxNem szamitok sok valaszra, de van esetleg valakinek tapasztalata vele? Nem csak gyakorlati. Ne tartsd magadban!
En egyelore meg azt sem latom hol lehetne ilyet beszerezni.
-
azbest
félisten
Megint van zero pimoronin
és pihut-on is volt tán. -
-
azbest
félisten
-
törölt tag
Sziasztok. Ma csatlakoztam a RaspPi csapathoz az új szerzeménnyel. Mit is mondjak, tetszik
Kis segítségre volna szükségem. Feltettem a raspbian-t és a kodi-t. Viszont valamiért nem sikerül HD filmeket megnéznem vele. Egyszerűen nincs kép. Xvid simán megy.
-
szuper, köszi srácok!
-
Xray-1
tag
Hoppá, a KÉSZLET EREJÉIG postával együtt: 2420 Ft/db, Verhetetlen ár.
OrangePi PC:http://www.gearbest.com/boards-shields/pp_314651.html?wid=1&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
-
Pi Zero GPIO kiosztása megegyezik a Pi2-ével?
-
akipapi
tag
válasz
Kicsirics77 #21969 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ.
-
kissbp
tag
válasz
V.Stryker #21964 üzenetére
Szia!
Attól függ, hogy milyen adatbázist használsz. Én pédául a TMDB-t (https://www.themoviedb.org/). Keresd meg ott a filmet és add neki úgy a mappanevet, ahogy ott van. Amúgy jó a példa szerintem.
Új könyvtár megadásánál érdemes figyelni, hogy csak filmek/sorozatok legyenek benne. Én egyszer megszívtam ezzel
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Pi Zero-m. Kipróbáltam, minden rendben működik. A tápot a TV USB portjáról kapja, viszont azt nem tudom, hogy ha a TV-t kikapcsolom akkor a PI-t előtte kapcsoljam ki vagy simán elég a TV-t kikapcsolni?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
truefx
aktív tag
-
truefx
aktív tag
En most raktam fel a Qbittorrentet az OSMC-re, minden gond nelkul. (leiras)
"Filmnezes es csutka download egyidoben" teszt meg nem volt. Egyszeru es jol dokumentalt a beallitasa, van web felulet, chrome/firefox torrent hozzaado extension, es jol is mukodik egyelore. Novelgetem szepen a hozzaadott torrenteket, ha kesobb is tema lesz itt, akkor beszamolok a teljesitmenyerol. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy Kodinál, amikor egy új könyvtárat hozzáadok, akkor hogy kell optimálisan azt a részt beállítani, ahol a film információt állítjuk, hogy mindenhez találjon borítót? Sose tudom megjegyezni.
A mappák és filmek neve egyöntetűen az alábbi formában van: Film címe (megjelenés éve) (Pl. Rambo (1982) ) - Gondolom ez így jó ugye?
-
válasz
Flowtation #21956 üzenetére
Szörnyű, hogy a rendezők ilyen ostobák, és egy segédkeret nélkül azt sem tudják, mit vesznek fel.
Az operatőr, a látványtervező meg csak dísznek van ott. És mindnek az kéne legyen a legfontosabb, hogy a filmjük letorrentezve is olyan jól mutasson a tv-den, mint a mozivásznon.Egyedül vagy ilyen naiv, vagy segít valaki?
-
doberman
senior tag
konkrétan fogtam egy szimpla mezei hub-ot aminek van tápcsatlakozója - ergo aktív hub.(5v - 1,2A táppal)
kiforrasztottam -mert fix bekötésű volt a hub bemeneti kábele. fogtam egy telefon microusb-normalusb kábelt - kettévágtam és bekötés helyesen beforrasztottam a hub bemenetére. ( kontrollképpen méregettem: pozitív-negatív tápbemenet és az usb csatik 1-4 lába között, valamint a zero tápbenete és az usb aljat 1-4 pontja között. konkrétan azt kell mérni, hogy ha az usb hub + tápbenete és a zero táp csatlakozó 1-es lába között,
valamint az usb hub - tápbemenete és a zero test pontja között 0 ohm nak kell lennie. ha a hub és a zero csak
az data usb-n van összekötve... tehát a zero tápcsatija üresen marad.)
cicerói körmondat.. így sikerült. de remélem érthető. -
törölt tag
válasz
Szicskeee #21881 üzenetére
Ez melyik Pi? Kezdesnek megelegednek ekkora letoltessel. Epp az utan kutatok, hogy stabilan milyen savszelesseggel lehet letolteni a Raspberry Pi 3 Model B-re? Mekkora mennyisegu torrentet kepes seedelni? Ezek mellett 1080p filmet jatszanek le rola, de azt meg nem dontottem el, hogy errol jatszanam le, vagy a TV media player-en keresztul. NAS-t nem akarok, abban semmi izgalom es kihivas.
-
Beni2360
félisten
válasz
Flowtation #21956 üzenetére
Idézett a cikből:
A fentiekből világosan látszik, hogy a filmek és sorozatok nagy részét nem úgy forgatják, hogy 4:3-as kép esetén a rendező által megálmodott kép jelenjen meg. Ez, valamint a 16:9-es tévék terjedése indokolja tehát a váltást (sőt, már évekkel ezelőtt indokolta volna). A továbbiakban kevésbé kell arra számítanunk majd, hogy a képből lényeges információk hiányoznak (de azért a 2,35:1-es filmekből készített 16:9-es verziók esetében lesz még ilyen). és itt vastagon a lényeg. Ha te a 2,35:1 képet kinagyítod, hogy eltűnjön alul-felül a fekete csík akkor oldalából veszítesz információt ha csak nem széthúzod hosszába de akkor torz képet kapsz. Mint anno a 4:3 adásoknál csinálták ha már 2,35:1 széles képernyőjű tv van. -
Flowtation
őstag
válasz
Beni2360 #21954 üzenetére
Feltételezem, hogy panoráma felvételben készült, viszont a megadott 16:9-es arány valóban annyi volt, tehát kitöltötte a rendelkezésre álló helyet. Mivel így láttam, nem tudom mennyit vágtak le belőle, ezért a "nem von le a komfortérzetből". Olvastam cikket, ebben van benne azt hiszem, amit te is mondtál a mátrixról, pl.
Erre gondoltam a segédkeretnél, h lássa a rendező mit vesz fel így s úgy:
-
stopperos
senior tag
válasz
vjozsef #21953 üzenetére
Segítenék, de így nehéz. Pl nem tudom milyen szenzorokról beszélsz (típus, link), analóg? Tudtommal nincs ADC a raspberryn. Milyen os fut rajta, milyen kernel verzió. A /boot/config.txt-t is bedobhatnád, mondjuk a nem kommentezett sorokat:
grep -v "#" /boot/config.txt
Ha ezek megvannak, akkor talán le tudjuk a többi fórumozóval szűkíteni, hogy szoftveres a gond vagy hardveres.
-
Beni2360
félisten
válasz
Flowtation #21946 üzenetére
És igen, az új mad max-et "rendes" 16:9ben néztem meg, akkor biztos levágtak belőle, de ez nem von le semmit a komfortérzetből. - már hogyne vonna le. Képzeld el, hogy a kép két oldalán középen egy asztal és beszélgetnek, látszik minkét szereplő teljes alakja. Most levágva mindkét szereplő félbe vágva látod. Nem véletlen a panoráma felvétel. Volt olyan 4:3 film aminél egyes jeleneteket meghagytak 16:9- be mert nem maradhatott rajta minkét szereplő. Pl MÁTRIX trilógia panoráma film, adta a viast3 levágva hát akkorák voltak a fejek, hogy vissza hőköltem. Maga a filmfelvétel kamera távolság is erre a panoráma szélles képre van tervezve.
-
LógaGéza
veterán
Arra azért figyelj, hogy nincs Pi-re jó Android rendszer...
Ha olcsón akarsz kijönni, akkor lőjj aprón egy Pi2-t használtan. Én azért nem ajánlom a Zerot, mert ahhoz kell valami hálózati csatlakozás, ha távolról is el akarod érni (szerintem egyszerűbb PC-n bármilyen kódot egy normális környezetben megírni, majd felmásolni a Pi-re), plusz egy Micro-USB-s HUB, netán egy MiniHDMI-s kábel/átalakító, és már mingyárt Pi3 árnál tartunk...
-
válasz
Flowtation #21946 üzenetére
"16:9ben néztem meg, akkor biztos levágtak belőle, de ez nem von le semmit a komfortérzetből. "
Ugyanezt Te is megteheted a képméretezéssel. Akár a tv-n is próbálkozhatsz, nekem van pl. olyan nagyítás, ami csak kissé nagyítja a képet, kevesebbet vág le, és csak kis fekete sáv marad. -
Flowtation
őstag
őő, lehet, hogy hülyeséget írtam...
Nekem mezei felhasználónak nem egyértelmű, hogy otthon sokan használnak 21:9-et, de simán el tudom képzelni. Számomra jobb lenne a tudat, hogy 16:9-ben nézem, és nem érdekel hogy le van vágva.
És igen, az új mad max-et "rendes" 16:9ben néztem meg, akkor biztos levágtak belőle, de ez nem von le semmit a komfortérzetből. És ha van a kamerákon (régen volt) 4:3 és 16:9 segéd keret a felvételhez, akkor azt sem értem, miért nincs megoldva ez az ultra széles vászonnal is. Vagy megoldott?Inkább vágja le, mintsem kipótolja.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
Bobolit #21942 üzenetére
A kulcs abban van, hogy az ntfs nagyon lefogja a procit, ezért ajánlott natív linux-os fájrendszer használata (pl.: ext4), valamint a dlna is sokkal kevesebbet kér "enni", mint a samba".
Ezzel a kis döggel sok jó dolgot meg lehet oldani, csak körültekintően kell konfigurálni és el kell szakadni a windows-os beidegződésektől. -
Kicsirics77
veterán
válasz
schferenc77 #21943 üzenetére
Semmi nem kell hozzá,felteszel egy raspbiant és használod.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Az RPi3-nak van saját BT és wifi portja. ez azt jelenti, hogy egy megfelelő image-t rakok rá, és máris csatlakozhatok az otthoni wifire? Vagy kell még antenna hozzá, forrasztani stb?
-
hpeti2
aktív tag
válasz
Bobolit #21931 üzenetére
Valószínűleg nem lenne más...
Nálam ez a felállás: rpi2 + raspbian + kodi + samba + deluge + minidlna.
A málnára kötött TV-n simán nézem a full hd filmet, míg közben maxon megy a torrent (3,6MB/s) és minidlna-n másik laptopról meg egy másik full HD film megy.
Az ext4-re formázott 3,5-ös hdd a málnára van dugva és kábellel van összekötve a routerral. -
azbest
félisten
válasz
Beni2360 #21937 üzenetére
Arduino, mikrokontroller. Van topikja is, bár nem túl nagy a nyüzsgés. Van rengeteg leírás róla az internetet, csomó vezérlési feladatot meg lehet vele oldani. meg persze 3d nyomtató irányítására is használnak a nagyobb változatból. Az első kommentben van pár link [link]
-
Beni2360
félisten
Hi.
Ez mire való? bocs ha rossz helyen érdeklődök. -
válasz
Flowtation #21927 üzenetére
"A nagyításokkal meg nem megyek semmire, mert az már ugye levág a képből v torzít..."
"...ha egy filmet ki tudnak adni valós 16:9-ben akkor egy másikat miért nem?"A jó ég megáldja az eszedet, ha minden mozifilm 21:9-ben lett legyártva, és valaki kiadja 16:9-ben, szerinted levágja a két szélét vagy kipótolja a fekete sávot ízlése szerint?
-
Bobolit
aktív tag
válasz
wassermann #21934 üzenetére
Szerintem egyelőre maradok az Acer Revo-nál, mint NAS. Bevált, ok, igaz nem 4W-ot kajál, hanem elvileg 25-öt, de évek óta hozzá se kellett nyúlnom, szépen frissíti a noip-s hosztnevet, ftp-n, ssh-n, samba-n kiszolgál.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Bobolit #21931 üzenetére
Én is hálózaton keresztül (vezetékes) nézem routeren keresztül egy NAS-ról a filmeket. Azt vettem észre, hogy minél több film van egy mappában, annál lasabban nyitja meg a mappát (tovább homokórázik). Illetve minden film lejátszásakor van egy akadás, kb. 15 másodperc után....
-
-
Bobolit
aktív tag
-
doberman
senior tag
megérkezett a 2. pi zerom. V1.3 ebben működhet az usb-n a táp visszatáplálás?
-
Bobolit
aktív tag
A helyzet bonyolódik
Nálam két málna van, az egyik a TV-re, a másik a projektorra kötve, mert jelenleg egy kimenete van az erősítőmnek, így volt a legegyszerűbb. Málna1-en van az OSMC, arra raktam most a deluge-t, Málna2-őn van egy 2 TB-os külső HDD sambán megosztva. Ha Málna1-ről indítok egy letöltést Málna2-re és közben Málna1-ről elindítok egy film lejátszást, ami szintén a Málna2 HDD-n van, na akkor szépen megáll az élet, egy ideig még a HDD sem látszik, rendesen megakasztja. Kevés itt a sávszél sajnos ilyen úri huncutságokra. Kezdem irigyelni az USB csatis routereket -
Flowtation
őstag
válasz
hpeti2 #21925 üzenetére
Köszi a választ!
De akkor mit lehet tenni? Egyszerűen bele kell törődni? Eléggé bosszantó, hogy azért vesz az ember új és nagyobb tv-t, hogy kihasználhassa az előnyeit, erre van egy ilyen bicskanyitogató dolog...A nagyításokkal meg nem megyek semmire, mert az már ugye levág a képből v torzít...A másik meg, ha egy filmet ki tudnak adni valós 16:9-ben akkor egy másikat miért nem?
-
Szicskeee
tag
Jo estet Uraim!
Azt akarom elerni, hogy bekapcsolaskor automatan felcsatolja a NAS hdd-t a PI.
Ha ezt beirm siman putty-ba felcsatolja.
mount -t nfs 192.168.1.190:/mnt/Torrent -o rw,nolock,tcp,soft,posix,noatime,nodiratime,timeo=600,actimeo=0,nfsvers=3,async,rsize=131072,wsize=131072 /mnt
Letrehoztam egy mnt/NAS konyvtarat
fstab-ba beirtam ezt://192.168.1.190/mnt/Torrent/ /mnt/NAS/ cifs noauto,x-systemd.automount,uid=1000,gid=1000,iocharset=utf8 0 0
Utana amikor ra akarok lepni pl total commanderbe szetfagy minden, rebootolnom kell a PI-t.
Valakinek sikerult mar felcsatolni halozati meghajtot?
-
hpeti2
aktív tag
válasz
Flowtation #21924 üzenetére
Nézd meg PC-n is, de valószínűleg a fekete csíkokat is tartalmazza a film. Általában a rajzfilmek 16:9-es felbontásúak. A mozis képarány 21:9-es.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Adott egy film,nfo szerint fhd 1920x1080 képaránnyal. A pi is ilyen felbontáson megy, a tv lg632v normál, 16:9-es módban van. Még tudnátok mondani h akkor most mégis miért van alul felül fekete csík? Kamu az nfo vagy valami más a gond? Eddig talán egy filmet sikerült találnom ami rendesen, teljes képernyősen ment. Direkt néztem h a képarány jó legyen. Azt régebben kibeszéltük itt, h van valami mozis arány ami sok filmnél megtalálható y de most itt nem erről van szó. -
doberman
senior tag
válasz
stopperos #21922 üzenetére
jujjdejóóó...
igazából az rp2 nem csinál mást mint usb-n letölt 5 percenként meteorológiai adatokat (fousb) összerendezgeti egy adatbázisba, majd egy apache2 megjeleníti, wifi kapcsolaton keresztül... alapjába véve az idejének 99%-ban unatkozott. ezért hw downgrade lesz belőle - kap egy zero-t, az rpi2 meg átalakul pl projektorba épített kodi-vá... még egyszer köszi -
doberman
senior tag
egy kérdés:
egy RPi2 ben működő kártya gond nélkül áttehető egy zero-ba? mennyire rugalmas rasbian (jessie)?
-megjelenítés nincs csak ssh kapcsolat és egy kis webszerver.-(gondolok arra, hogy kártya áttesz, plusz hw -wifi stick- átdug, és minden mehet tovább? a lustaság szól belőlem.. ami ritkán kifizetődő.
)
-
bally4
tag
válasz
Bobolit #21911 üzenetére
Tapasztaltam én is, nekem is hullámzik néha, kicsit lassabban jönnek le az anyagok pi-n, mint pc-n. Még nem néztem utána, most nekem megfelel így is, betudtam egyelőre annak, hogy a pi-n lehet torrentezni, de nem teljesen arra való.
Szerk: seed-nél is kevesebb a kapcsolat, kevesebb az upload is, pedig port: open. Legyen nyitva nálad is. -
Bobolit
aktív tag
válasz
bally4 #21902 üzenetére
Hmm, egyelőre érdekes tapasztalataim vannak. Megy a deluge, de folyamatosan hullámzik a letöltés, felmegy 3MB/s-re, lemegy 500KB/s-re és ez így megy végig. Ez mi a vihar lehet? Esetleg kevés a sávszél a csatolón? Egy felmount-olt share-re megy a letöltés, nem usb-s lokális tárolóhelyre.
-
vjozsef
senior tag
Gyerekek, beszaro komolyan! Tavaly megment siman, iden mar egy distupgrade utan az analog homerseklet erzekeloimet nem ismeri fel vagy ha felismeri a raspi akkor osszevissza. Probaltam mar mindent. Rpi-update, boot config basztatasa, stb, nem jutok vele dulore!
Vkinek otlete?
3 napja szivok ezzel...
-
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki hasonlót?: egy RPi2 rajta OpenELEC, LibreELEC, OSMC - ez most mindegy. Az a tünet, hogy hol van kép, hol nincs kép - a RPi HDMI-n van a TV-re kötve (Pana ST60). Ugyanez a HDMI bemenet a TV-n tökéletes a MED600-al. Szokott tönkremenni a Pi HDMI kimenete?
-
perempe
veterán
hogy hívják magyarul ezt a csatlakozót? gondolom, hogy a Pi-re is ilyen kell.
(elektronikai boltba kell kérnem, hogy rádugjam a vékony kábelt, így csatlakozhatok a Pi 'villájára'.)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged