-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sontqq
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes dologba botlottam egy RPI3-al kapcsolatban.
A lényeg, hogy van rákötve egy 2.5"-os laptop hdd sata -> usb átalakítóval, az Y félével.
Az Y egyik része egy telefon töltőre van rádugva (1.5A) a másik része értelem szerűen a píbe megy, míg a pí egy másik telőtöltőre (2.0A).
Véletlenül kihúztam a pí tápellátását majd hamar vissza is dugtam és furcsáltam, hogy nem szakadt meg nála az áramellátás, folyamatosan üzemel úgy is, hogy elvileg nem kap áramot csak esetleg az USB porton a HDD-n keresztül. Van egy kis usb-be dugható fogyasztásmérőm és ha rádugom a töltő és a pí közé akkor azt írja, hogy 0 amper 5 Volt halad át rajta.Ez normális működés vagy valami anomália van?
-
azbest
félisten
válasz
dannju #26097 üzenetére
az orange pi, főleg ilyen speciális kérdéssel inkább illik a másik topicba [link]
esetleg próbálj meg armbian-t, vagy annak a nighlty buildjét. Amúgy is tucatnyi különböző fajta orange pi van. A másik topicba írd le, hogy pontosan melyik vna neked és mi a "valami libc6 eror", mert gondolom pontosan kiírja, hogy mi a baja.
-
dannju
tag
Sziasztok !
Nekem igaz Orange Pi-m van de egy család . A problémám az lenne hogy eddig 4 dolog ment rajta Plex szerver , samba , deluge torrent , Hdd ről bootjon . Már 4. Napja szenvedek vele ugyan azt a debian 1504 fel teszem de a plexet nem tudom vagy valami libc6 erorral nem teszi fel vagy ismeretlen csomag hely . Akkor probaltam masikat pl ubuntu 16.04 lte ott meg a hdd bootolás nem megy át irtam mindent de nem bootolbe hddről ,boot.scr mindent át irtam de az a érdekes fstab se mountolja fel. Szóval valaki tudna nekem adni valami img fájlt ami tuti jó? Plexet fel lehessen tenni , bootlonon is Hdd ről. A (bootolást uEnv.txt át írtam csodálatosan ment ). Most ubuntu jessien jön le ( nekem élg egy ssh hozzá nem kell desktopos verzio legyen SŐT !! -
Noxy
veterán
válasz
toth_janika #26095 üzenetére
Az Apple egy kicsit másképp gondolja az AirPlay-t.
A legutolsó iOS a 8 volt amin lehetett használni i kütyüvel az airplay-t RPI-n.
Most is látja, de nem kapcsolódik. (iOs 9.3)
Macbook-l sem lehet rácsatlakozni.
Az iPadon 8.3 van azzal mennek a képek meg a zenék is.
Természetesen az Apple TV-n hibátlanul meg az airplay.
Úgy hogy az Apple úgy gondolja, hogy vegyél egy Apple TV-t ha az airplayt is akarod használni. -
válasz
toth_janika #26093 üzenetére
Nem kell ahhoz wifi. Elég ha a két eszköz egy hálózaton van.
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Létezik az, hogy a Pi LAN-on csatlakozik a routerre, és utána nem lehet WIFI-re csatlakozni? Szeretném az AirPlay-t használni rajta, de ahhoz, gondolom WiFi kéne, de istennek nem tudok csatlakozni... -
szvl
tag
Raspberry Pi 3-hoz audio kártyát szeretnék vásárolni optikai kimenettel.
Két jelölt van:
Cirrus Logic Audio Card for Raspberry Pi
HiFiBerry Digi+ transformerMeg tudjátok mondani, hogy a kettő közül melyik mellett használható IR érzékelő (pl. TSOP38238)?
A HiFiBerry Digi+ transformer leírásában szerepel: "Access to GPIO: Yes" Ez azt jelenti, hogy a GPIO kivezetésre került, így nem foglalja el kizárólagosan a kártya?
A Cirrus Logic is rendelkezik kiálló tüskékkel, de nem találtam leírást, hogy ezek mire használhatóak.Szóval megoldató valamelyik kártyával, hogy távirányítót is használjak?
A HiFiBerry amúgy beszerezhető bárhol Magyarországon, vagy csak külföldről rendelhető? -
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #26090 üzenetére
Biztos, hogy b+? A nagy chipen felül broadcom logó van? Vagy a nyákra az van írva hogy b+ ?
A teljes képernyős szivárvány akkor szokott előkerülni, ha nem hozzá passzoló rendszerképről indítjuk, a firmware betöltés után van már, de a kernel nem indul.
Osmc-ből melyik képpel használod?
Az image nevében biztos nem brcm2708-bcm2709 van?
(#26089) Noxy
köszi, de nem a particionálással van baj, ismerem a programot. A samsung kártyák úgy halnak meg, hogy végül írásvédett módra váltanak. -
válasz
azbest #26088 üzenetére
Jobb híján a kardomba dőlök (majd kedden, ha nyitnak a kardboltok...).
A kártya jó kell, hogy legyen, mert OSMC-t, LE-et tudok róla indítani (így a PI-vel sem lehet gond...) . Az Általad is jelzett fájlt a Win32diskimagerrel írom ki, nem jelez hibát, ránézésre meg is jelenik a kártyán az OWRT, a PI el is indul vele, de csak a szivárványig jut el (semmi szöveg, egy pillanatra sem).
A táp is értelemszerűen rendben kell, hogy legyen, az asztal is jónak látszik, egyedül tán az időjárás vacak...
MaCS
-
Tudnátok ajánlani RPI B+ alatt futó OpenWRT-t? Próbálkoztam az OpenWRT és az ofmodemsandmen oldaláról letöltöttekkel, de vélhetőn rossz fájlokat töltöttem le, mert csak a nagy szivárványos képernyőig jutok el, ott megáll a menet.
Köszönettel: MaCS
-
Tyca
senior tag
válasz
azbest #26083 üzenetére
Kiderült, hogy a tp-link routeremben lévő sávszélesség kontrol kavar be, csak nem értem az okát. Ha engedélyezem és beállitom a bejövő sebességhez a 100 Mbit-et, akkor leesik a pi letöltése 50-60 megabit közé, ha kikapcsolom a sávszél kontrolt, akkor felmegy 80-90 közé.
-
azbest
félisten
A szervernek is elég gyorsnak kell lennie, különben mindegy mekkora a neted sebessége. Lehet win alatt más szervert választ, mint a konzolnál.
pi@raspberrypi:~ $ ./speedtest-cli --list | grep Budapest
2073) Magyar Telekom Plc. (Budapest, Hungary) [162.46 km]
1697) Telenor Hungary (Budapest, Hungary) [162.46 km]
1677) Vodafone Hungary Ltd. (Budapest, Hungary) [162.46 km]
4246) SzerverPlex.HU Kft (Budapest, Hungary) [162.46 km]
7842) ATW Internet Kft. (Budapest, Hungary) [162.46 km]Mivel telekomos a vezetékes netem, így érdemes azt használnom, hogy ne legyen szűk keresztmetszet máshol.
pi@raspberrypi:~ $ ./speedtest-cli --server 2073
Retrieving speedtest.net configuration...
Testing from Telekom ()...
Retrieving speedtest.net server list...
Selecting best server based on ping...
Hosted by Magyar Telekom Plc. (Budapest) [162.46 km]: 22.321 ms
Testing download speed................................................................................
Download: 93.16 Mbit/s
Testing upload speed....................................................................................................
Upload: 10.88 Mbit/sEz egy pi2, amin csomó usb eszköz, több samba felcsatolás is van. 120/10-es netem van.
Pi1-esen 34-es ping mellett 40/9.5 Mbps körül jön ki. -
Tyca
senior tag
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van ethernetes net sebességről? 100/50-es a netem, de a speedtest-cli-vel mérve nem megy a letöltés 60 Mbit fölé. A feltöltés 40-45 Mbit, ez kb rendben. Ha a windows-os gépen nézem speedtest.net oldalon, akkor meg 90 Mbit fölött van a letöltés.
Ami viszont érdekes, hogy ha hálózaton másolok a pi-re kötött külső vinyóra, akkor 10-11 mega byte-tal másol, tehát olyankor átmegy a kábelen a 100 Mbit (igaz, hogy ekkor meg a cpu terhelés ugrik fel, meg a hőfok is 75-80 C-ra).
Szarul mérne a speddtest-cli?
-
Npeter25
tag
Mapolás nem segített:
A VLC nem ismerte fel a bemenet formátumát:
A(z) „file:///Y:/Films/Films_3/Bone.Tomahawk.2015.BDRiP.x264.HuN-HyperX/bonetomahawk-sd-hyperx.mkv” formátuma nem ismerhető fel. A részletekért nézze meg a naplót.
Windows media player megnyitja,de tekerni nem lehet.Ha megpróbálom kifagy. -
-
Ill most hogy kicsit elméláztam a problémán beugrott, hogy a samba is ludas lehet ill. maga a fájlrendszer. Egyrész a samba megosztás is variálható rengeteg paraméterrel. Nemrég itt is volt róla szó pl. hogy a symlinkeket lekövesse-e vagy ne,stb... Másrészt a fájlrendszerben is jogosultságod kell legyen. Tehát hiába állítod be a samba-n, hogy bárki hozzáférhet a megosztott mappához, hogy ha a fájlrendszerben "bárkinek" nincs engedélye hozzá.
-
-
-
Npeter25
tag
válasz
cinemazealot #26073 üzenetére
A megosztással nincs gond.Minden tartalmat látok,minden mappa elérhető,szerkeszthető törölhető.
A gond az hogy a wincsin lévő filmeket az osmc megnyitja de smb-n windows latt vlc már hibár dob. -
cinemazealot
addikt
válasz
Npeter25 #26071 üzenetére
Tehát OSMC fut a Pi-n, és sem helyből, sem pedig a hálózaton keresztül rálátó Windows PC-ről nem látod az összes megosztást, csak némelyiket? Hogy vannak szétosztva a képek, zenék, doksik, filmek a 2 vinyón? Nem lehet, hogy az egyik nem kap elég áramot a Pi-ről, és ezért nem látod azt a tartalmat, ami azon pihen?
-
Npeter25
tag
Sziasztok.
Osmc alatt miért van az, hogy smb-n nem tudom megnyitni a filmeket? Képeknél,zenéknél nincs probléma.
Nem vagyok nagy linux user. A felcsatolt külső usb jogosultságaival lehet a probléma?
Raspberryn lóg 2 külső wincsi. Windows alatt smb-n látom is, és megnyithatók a képek,zenék,dokumentumok.De filmek nem.
Valami tipp? -
-
artiny
őstag
Raspberry PI 3 GPIO porjtait,hogyan tudom leellenörzni, hogy nem e égtek ki,műkodnek -e?
-
-
wassermann
Topikgazda
válasz
rewonka #26059 üzenetére
Egy ősrégi LCD TV-m van, ezt tette a Pi-m (Kodi), digitális sugárzás vételére és rögzítésére képesse, illetve a Dual-boot révén: másik üzemmódban neten böngészni is tudok (Raspbian, Chromium). Csak kódolatlan csatornákat nézek (DVB-T-s az USB-s vevőm), ha kódoltat szeretnél ahhoz még kell kártyafogadó és előfizetői kártya.
-
Crvsh3R
senior tag
Valaki aki Retropie-t használ és kicsit jobban elmerült a témában az meg tudná nekem mondani (akár privátban), hogy hogyan tudnék létrehozni külön menüpontokat a rendszerben? (pl. Sonic, Favorites, stb.)
-
rewonka
tag
válasz
wassermann #26017 üzenetére
Így ok, olyasmire gondoltam hogy a TV-ből videojellel vagy ilyesmi. De ha valakinek van tv-je, akkor ennek csak a felvétel szempontjából van értelme, vagy vannak csatorna kikódoló addonok ?
-
rewonka
tag
válasz
nyirzoz #26016 üzenetére
Nekem is majdnem így van csak fordítva. A retropie image-en a retropie setup scripttel csomagból felrakja a kodit és a retropie menüjébe beépül a portok közé.
Úgyan így linux desktopot is felrakja, és a retropie menüből indul a desktop (vele együtt chromium, stb.) Szerintem a multibootnak ilyen szempontból nincs értelme. De ez csak a privát véleményem.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Használ valaki csapadék álló (kültérre) házat Raspberry Pi 3-hoz? Honnan sikerült beszerezni?
-
r0by
addikt
válasz
JohnnyX #26051 üzenetére
Gondolom debiant használsz. Szerintem ott alapból az input policy allow. Ezt érdemes lenne átállítani dropra és valami ilyesmit megadni:
iptables -A INPUT -p tcp -s x.x.x.x --dport yy -j ACCEPTAz x az az ip cím, ahonan engedélyeznéd a belépést. Az yy pedig a port, amin az ssh szerver figyel. Nem próbáltam ki, szóval lehet benne elírás.
És ahogy előttem is írták, ha router mögött van a pi, akkor akár ott is eljátszható ez, nem fontos a pi-n. -
JohnnyX
őstag
Hali!
Szeretnek segitsget kerni.
Malnapc uzemel, ssh demon fut.Hogyan tudom beallitani, hogy csak bizonyos ketto fix ip cimrol tudjak ssh-ra bejelentkezni?
-
Kékkutya
csendes tag
-
Patroo
csendes tag
Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem ide illik, de hogyan lehet egy Windows 10 és egy openELEC operációs rendszert dual boot-ba feltelepíteni, ha valaki tudja kérem magyarázza el nekem részletesen!
Választ előre is köszönöm, Patrik!
-
DonCosta
tag
válasz
Celtis #26029 üzenetére
Köszönöm a választ (a privátban feltett kérdésekre is)! Eddig nem hallottam ilyen projectről (Dual Audio).
A linkelt fórumot kicsit jobban megnézve látom, hogy valami olyanról van szó, hogy a Kodinak két Audio menüje is van és külön külön be lehet állítani két audio kimenetet.
Azt gondolom ez többeknek is hasznos lehet akik még keresnek a HDMI, analog, SPDIFF, stb hangkimenetek egyidejű használatára, RPi-hez csatolt Audio kártyával. -
peter1998
tag
Srácok a Thingspeak tud MQTT protkollt kezelni. [link] Ezen a linken található leírást használom. mqtt.thingspeak.com nem válaszol ha pingelem. A kérdés az hogy mi a thingspeak mqtt szerevere.
-
alfa20
senior tag
Nem hűtés maitt kell, csak van egy 5 voltos ventim amivel elszorakoznék, pythonnal, de így hogy egyfolytában menne, így nem játék.☺
Bár nem tudom lehet egy tranzisztorral lehet még lehetne vele kezdeni valamit.
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Ha a 4-es és 6-os pin-re rákötök egy ventilátort azt tudom vezérelni, vagy egyfolytában csak menne?
-
envagyok
veterán
Újra fejlesztik az openelecet is.
Tegnap kijött a 8-as
openelec.tv -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
A vásárolt licenszeket a rpi3 véglegesen eltárolja a hardverben? Korábban megadtam neki a config.txt-ben, azóta párszor újrahúztak a kártyán a rendszereket és azt látom OSMC és Raspbian alatt, hogy mind2 enabled anélkül, hogy megint meg kellett volna adnom.
Egyébként OSMC-t javították (ami miatt nem települt NOOBS-PINN-el), a partíciók létrehozásánál volt valami gubanc a parancsokkal. Mostmár simán felmegy, csak frissíteni kell.
-
stopperos
senior tag
válasz
lac14548 #26030 üzenetére
Nem, a raspberry nem ad ki analóg jelet. Csak aktív átalakítókkal fog működni.
-
lac14548
aktív tag
hello,
Ezzel a kábellel rá tudom kötni a raspberry-t egy monitorra?
-
Celtis
veterán
válasz
DonCosta #26028 üzenetére
Vagy felteszel dual-audio-s LE-t vagy kicsit benyúlsz a motorháztető alá. Nem túl nehéz megtalálni. Mindkét megoldás le van írva a Libreelec Dual audio support topikban.
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Ebbe a fórumba is leírom, hátha tud valaki segíteni:
Megvársároltam totya79 fórumtárs Cirrus Logic Audio kártyáját a Raspberry Pi-mhez.
Kipróbáltam RPi B+ Libreelec kombinációval. Szépen szól, de van egy kis problémám: nem lehet a Kodi felületén úgy beállítani, hogy a HDMI és a kártya valamelyik kimenete (pl analóg) egyidőben adja ki a hangot. Eddig így használtam magában az RPi- t: zenehalgatáskor a hifit, filmnézéskor a tévét kapcsoltam be. Folyton állítgatni kényelmetlen, HiHi-Tévé között nincs kapcsolatom.
Van lehetőség szerintetek a config.txt -ben, vagy valahol parancssorból ezt beállítani? -
sellerbuyer
őstag
Banana Pi-hez (M3) tudtok valamilyen pci-e (1x) bővítő panelt?
-
Satellite
tag
Sziasztok!
Pi3 vásárlás előtt állok, - végignéztem az általam eddig használt oldalakat, (dealextreme, banggood, tinydeal, gearbest, stb.) - érdemes innen rendelni a Málnát+tápot, vagy inkább az maradjak itthoni, valós garanciájú forrásoknál?
Előre is köszi a javaslatokat! -
válasz
erer1000 #26021 üzenetére
A LAN portnak megadod a 192.168.10.1 címent, netmask maradhat 255.255.255.0, árjárónak ne adj meg semmit.
A LAPTOP hálózati kártyája legyen 192.168.10.2, netmask 255.255.255.0, átjárót itt sem kell megadni.A LAPTOP 192.168.10.1 címen tud csatlakozni VNC-vel a Pi-re.
A WiFi kártyát meghagyod DHCP-n, és a routered majd beállítja.
-
erer1000
őstag
azt hogyan tudnám megoldani hogy:
van egy gép, és a pi3
pi3 lankábellel közvetlenül össze van kötve a géppel
lanon át tudok VNC-vel a pi-re csatlakoznide a raspberry netre csatlakozáshoz a wifit használja.
van egy ezer éves laptop (Toshiba satellite 300CDS)
amiben van egy rekesz ahova befér a Pi gond nélkül, ide lenne berakva. laptop gyenge már mindenhez kb, de VNC-vel tökéletesen elbír még, így kvázi "felokosul"Pi-vel lan kapcsolat lenne, és pi meg wifivel kapcsolódna internetre
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
wassermann #26017 üzenetére
Tunerrel könnyű!
Számomra az a meglepő, hogy még nem írt senki (aki ért hozzá...
olyan addont, amivel lejátszott streamet fel lehet venni. (A pvr addonban nézve) Elvileg minden kódolás nélkül a streamet ts-be tolva a kijelölt helyre és kész.
-
-
wassermann
Topikgazda
válasz
rewonka #26014 üzenetére
Semmi varázslat nincs a TV-ből rögzítésben. Ha a PI-re van dugva egy USB-s DVB-T vevő, ami támogatott, két addon-t kell csak feltenni a KODI alá és a főmenüben a VIDEO, ZENE... mellett megjelenik egy olyan csoport is, hogy TV. Itt nézhetsz élő adást vagy a programújságból kiválasztod amit fel akarsz venni és azt rögzíti akár agy videómagnó.
-
rewonka
tag
válasz
wassermann #26011 üzenetére
Érdekelne, tv-ből hogy rögzitesz?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
wassermann #26011 üzenetére
Variálni a partíciókkal nem akarok. Én is innen szedtem a NOOBS-ot, 2.3.0 van fent.
Feltettem inkább LibreELEC-et, az eddig is ment. Lefuttatok egyrpi-update
-et. Ezt ti szoktátok futtatni? Érdemes néha? -
wassermann
Topikgazda
válasz
Crvsh3R #26010 üzenetére
Nekem a Raspberry hivatalos oldaláról letöltött régi, sima NOOBS van innen, azt a kártyára tettem és feltelepített mindent gond nélkül. Minden egyes rendszernek két két particiót hoz létre. Ha esetleg variálni akarod a particiók méretét, telepítés után GPARTED-el átszabhatod őket. Nálam pl. az OSMC hatalmas particiót kapott utólag, mert videómagnóként a TV-ből oda rögzít és kell a hely a filmeknek.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
wassermann #26008 üzenetére
Egy új 16 GB-os Sandisk Ultra-ra próbálom feltenni. Feltelepül, de se NOOBS, se PINN-ről történő telepítésnél nem indul el (csak ez az egy rendszer).
Próbáltam NOOBS/PINN-el simán csak OSMC-t feltenni, de úgy sem megy. Egyedül akkor megy ha OSMC saját telepítőjével teszem fel, viszont úgy nem tudok más rendszert tenni mellé. -
Patroo
csendes tag
válasz
sellerbuyer #26002 üzenetére
Nem a normál win 10-et raktam rá hanem a win10 iot dashboard-ot!
-
wassermann
Topikgazda
válasz
vargalex #26005 üzenetére
Jó tudni, mert én is ilyen Nokia tápot használok sok éve már. igaz, nemrég ki lett egészítve egy döglött Sony-mobil kockatápjával, ami az USB-s TV-vevő felől egy Y-kábellel hátulról segít. Így összeállt egy redundáns rendszer. Ha kihúzom az egyiket, simán megy tovább a Pi3, Bár a túl sok rádugott dolog miatt ilyenkor már megjelenik az alacsony feszültségre utaló szimbóleum : )
-
Crvsh3R
senior tag
Esetleg valaki használ multibootban OSMC-t (NOOBS-al)? Próbálom feltenni Raspbian/OSMC/RecalBox triót, de ebből egyedül OSMC nem akar elindulni. Rögtön a bootolás elején ezzel a hibaüzenettel megáll a rendszer betöltése:
Waiting for root filesystem device /dev/mmcblk0p2
majd próbál javítani, de semmi.
A végén ennyit ír:
mount: mounting /dev/mmcblk0p2 on /real_root failed: invalid argument
FATAL ERROR: OSMC cannot mount /dev/mmcblk0p2 of ext4 filesystem -
vargalex
félisten
Nos, kb. 5 évig bírta a Nokia AC-10E tápom a Raspberry(k) folyamatos meghajtását. Anno még a 256 MB-os RPi 1-hez vettem a piacon használtan 500 Ft-ért. Majd cseréltem 512 MB-os verzióra, végül a megjelenése napján egy RPi2 B-re.
Szerdán gondoltam frissítem a rendszert, de előtte készítek egy image-t a kártyáról, így leállítottam. Lementettem az image-t, kártya vissza a Pi-be és táp alá helyezem. Ritmikus halk sípoló (rezgő) hangot hallottam a Pi-ből és csak a zöld led villogott. A piros fel sem villant. Gondolom az induláskor szükséges feszültséget már nem tudta tartani, folyamatos futás alatt nem volt gond.
Más táppal (többel is) próbáltam, indult szépen, de meg-megjelent a kis villám ikon. USB doctor-al nézve a feszültség nem esett le, úgyhogy a kábel lehet a ludas, de nem sikerült olyat találnom, amivel végleg eltűnne. Gondoltam addig jó lesz, amíg megnézem a Nokia tápot (jellemzően a kondik szoktak kiszáradni ezekben). Így is volt, tegnap megvettem az új kondikat, ma beforrasztottam és üzemel is tovább a jó öreg Nokia töltővel. Mindez 320 Ft-ból (kicsit drága helyről tudom az ilyen apróságokat beszerezni) és egy minimális munkából. -
ger1895
csendes tag
Sziasztok! Valaki próbálta már ezt a myDevices.com ot és a Cayenne.-t? Sajnos nem vagyok benne biztos hogy ingyenes és abban sem hogy mennyire biztonságos. Akinek van tapasztalata segíthetne ebben a két kérdésben. Előre is köszönöm.
-
envagyok
veterán
Megjelent az alexelec pi2/3-ra
Gyakorlatilag egy libreelec turbósítva (torrent,stb)
http://www.alexelec.in.ua/alexelec-rpi2-2-19-20170404-raspberry-pi-2-3/ -
sellerbuyer
őstag
A lap alján olvasható a kommenteknél, hogy még csak megjelenési dátum sincs sajnos, pedig már nagyon jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest