- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stopperos
senior tag
válasz
artiny #23178 üzenetére
Ha valamihez van kernel szintű támogatás, akkor megéri azzal csinálni, és nem neked szórakozni az egésszel. A raspberry kernel 3.1x óta áttért a device tree alapú erőforrás allokációra és modul betöltésre. Ez nagyban megkönnyíti nagyon sok eszköz támogatását, hogy csak egy egységes overlay-t kell betölteni.
A readme-ben benne van, hogy mit hogyan, és mi támogatott. De úgy látom a BMP280 még nem. A 180 viszont igen. -
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
Okositanam a TV-m egy Pi-vel. Eddig nincs is semmi gond, az OSMC felment, ugy nez ki mukodik is.
Kozben eszembe jutott, hogy akar torrent klienskent is mukodhetne egyidoben.
Van erre jobb megoldas, mint az OSMC? Esetleg inkabb forditva, tegyek fel egy Debiant es arra egy Kodit? -
Közben nekem is felmerült egy kérdésem.
Van egy sor ws2801-es ledem, rádugva egy pi-re. Pi-ről vezérleve vannak (főleg ki és be kapcs). De gyakran előfordul hogy kikapcsolt állapotában az első led bekapcsol, zöld vagy kék, esetleg a kettő közötti szinvilagban. Ilyenkor bekapcs, kikapcs, es elalszik. Mi okozhatja ezt az egy ledes bekapcsolást? A táp felöl jövő zavar? Szűrjem kondival? -
-
artiny
őstag
válasz
CHIPman #23176 üzenetére
CHIPman: az általad hasznalt RTIMULib , tudtad ugy is kiolvasni a bmp180 mérését,hogy csak magában a barometer volt rákotve a RPI-re ? Mukodni mukodik a konyvtar a IMU MPU9150- semmel. De ha csak a barometer van RPI hez csatlakozva ,idaig nem sikerult mukodesre birnom(kiolvasni valamit).
Pulsar: semmi baj
-
vargalex
félisten
válasz
Pulsar #23189 üzenetére
[Kérdés, hogy mit monitorozol. Az ilyen tevékenységek jellemzően nem járnak nagy hálózati forgalommal, esetleg csak valamennyivel több kapcsolattal. A Pi-d pedig egyébként is neten lóg, így nyit is kapcsolatokat.
VPN-hez is kulcsot szokás használni, így - ahogy a kulcsos authentikáció is - jóval biztonságosabb a szimpla jelszónál.
Ahogy én használom: root nem jelentkezhet be SSH-n, más user is csak kulccsal. Valamint az SSH is csak általam biztonságosnak vélt IP-kről van beengedve (pl. munkahelyről), máshonnan csak VPN. Esetleg lehet még pl. knockd-vel bolondítani. -
fuwiradis
aktív tag
válasz
vargalex #23173 üzenetére
Igen, valójában én sem a Pi-t féltem, hanem a többi gépet, ami ugyanezt a hálózatot használja. Azt már olvastam valahol, hogy SSH-t 22-es portról áttenni másikra és SSH-t nem jelszóval, hanem RSA kulcsokkal használni. Az is biztos, hogy a default user-jelszó páros sem maradhat.
Esetleg valami olvasmányt tudsz kapcsolódóan ajánlani, amit érdemes megfogadni?
-
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #23183 üzenetére
Nem okoz gondot. Fő release váltás így is csak kézzel megy. A Kodi a Libreelec szerves része, csak együtt frissül.
-
artiny
őstag
válasz
Pulsar #23184 üzenetére
Erre mar kerdeztem feljebb,de valahol ezt a valaszt kaptam: " Ez nem egy futtatható program, csak egy függvény tár, amit másik programban fel lehet használni"
Valakinel lattam, aztan atirva sajat kodra: corvuscrypto/BMP280_CPP - ezzel az volt a baj,hogy " #include <avr/io.h>" include van benne, ami valszeg mas mint a RPI (mas ontrollerre lehetett hasznalva !?! )a masodik ez volt:
wouterwashere/bmp180_rpi [link]
Library to read BMP180 barometric pressure sensors with Raspberry Pi in C
ehhez oda volt irva hogy kell futtatni:
Compile with:gcc smbus.c bmp180_rpi.c -lm -o bmp180
- de viszont nem fuott le,sok hibat irt ki - valamit az i2c -vel. De ha minden igaz az i2c jol van beallitva,mivel asudo i2cdetect -y 1
felismeri a szenzort -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Libreelcnél, a beállításokban, a frissítésekhez elég ha bekapcsolom az automatikust? Arra vagyok kiváncsi, h okoz e galibát és érdemesebb esetleg kézzel megoldani? A kodit hol lehet ugyanígy frissíteni? Netán a kettő együtt megy?
-
artiny
őstag
CHIPman kiprobalom
weiss ez talan megsem lessz jo ,nem tudom futtatni - ezt irja ki: kep
stopperos ezt a bmp085_i2c-sensor - az adafruitos bmp180 vagy 280 ra ertetted? valamit le kel hozza toltetni apt-get el...vagy csak eleg egy ilyen ilyet a kodba bebiggyesztetni bmp085_i2c-sensor
-
-
artiny
őstag
Ok . koszi a valaszod!
A [BoschSensortec] -ra is ugyan ez érvényes,hogy nem kompatibilis a RPI vel ?Esetleg talalkozott már valaki BMP180 vagy BMP280 raspberry pi-hez valo C/C++ könyvtárral?
-
vargalex
félisten
válasz
Pulsar #23170 üzenetére
Csakhogy, ha bejutott a Pi-re, akkor már ott is van a teljes belső hálózatodon. Ráadásul a net hozzáféréseden keresztül támadhat bármit, elrejti magát, te leszel a forras... (az így megszerzett hozzáférésekkel jó kis zombi hálózatot lehet építeni).
Én azt mondom, hogy kívülről minimum más port és kulcsos authentikáció. Vagy VPN... -
-
artiny
őstag
Helotok
ha van egy Adafruitos konyvtar a githubon, es C, H fájlok vannak benne...azt hasznalhatom RPI hez ? mert egy tutorialban talan arduinohoz hasznaltak,vagy python kent - bar ez talan hulyeseg.
A lenyeg,hogy nekem C/C++ konyvtar kell vagy BMP 180 vagy 280 barometerhez,szoval ez jo lessz szerintetek? vagy pedig ez: BoschSensortec -
válasz
fuwiradis #23167 üzenetére
Nekem ugy van. Immár 2 éve lóg egy pi a 22-es porton. Sőt, még ddns cím is tartozik hozzá, eddig nem okozott ez problémát. Szerintem egy jelszo megvaltoztatással (a gyáriról) már sokat tettél az ügy érdekében. Nem hinném hogy bárki is az shell vagy python skriptjeimre lenne kíváncsi
-
azbest
félisten
válasz
Celtis #23164 üzenetére
Az utóbbi időben az openelec is mocorog, de szinte csak az openelec tulaja dolgozik rajta. A Librehez képest biztosan le van maradva. Majd idővel kiderül, hogy elmennek-e két teljesen más irányba, vagy megszűnik-e az egyik. Remélem nem az lesz, hogy néhány érdekes dolog az egyikbe, néhány meg a másikba kerül be. Azért gondolom - nyílt forráskód miatt - oda-vissza mennek a megoldások.
-
fuwiradis
aktív tag
Használja itt valaki az RPi-jét SSH-val külső hálózatról? Nincs túl sok tapasztalatom hálózatok konfigurálásában, de szeretném, hogyha úgy adódik, akkor külső hálózatról is el tudjam érni SSH-val.
Ehhez elvileg port forwarding kell, és ha külső hálózat irányából így el lehet érni, akkor elvileg mások is megpróbálhatnak bepofátlankodni a Pi-re. Van valami javaslat, hogy milyen intézkedésekkel érdemes még biztonságosabbá tenni a dolgot? (gondolom. pl. X db sikertelen log-in kísérlet után IP címeket logolni, blokkolni jó lehet, de van e más követni javasolt gyakorlat?)
-
Celtis
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #23162 üzenetére
Valamit válassz és tedd fel. Média lejátszásra a Libreelec a minimum. Az Openelec megszűnt. Az OSMC olyat is tud, amire nem biztos hogy szükséged lesz.
Nem néztem végig a félórás videót, úgyhogy fogalmam sincs miket tettél fel, de az alap, hogy azt tedd fel, amire szükséged van, és ne azt amit csak találsz. Az alap Kodi (amit kapsz pl a LE-vel) mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy elkezdj filmet nézni. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #23162 üzenetére
Van, aki erre van, aki arra esküszik...
Nálam osmc atomstabil. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok ismét!
Feltelepítettem és beállítottam a Kodi-t (pi3 -ra), Ez alapján felraktam még amit itt is.
Utánna nagyon belassult, egy filmet nem tudok elkezdeni megnézni vele.Ti mit ajánlanátok film lejátszásra? Látom van aki Kodi, OSMC, OpenELEC, LibreELET használ.
-
V.Stryker
nagyúr
Volt már,hogy nem ment a TMDB-ről a médiatár frissítés?
Feltettem a 6.95.3 openelec-et és ha hozzáadtam a filmeket,majd frissíteném a médiatárat, azt mondja nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz. Valamit elb.sztam? -
azbest
félisten
Az a 7 bit nem úgy számít, mint a pcm modulációnál, mert máshogy használja. Ilyen algoritmussal 1 bites dacokat is szoktak cd minőségben hallgatni. Mondjuk pont cd és sacd lejátszóban [link]
Az egy biteshez valsz nem elég gyors a szoftveres implementáció. A 7 biteshez viszont már elegendő. Azaz több bitesből indulva kevesebb lehet a túlmintavételezés. Az 1 bites dacnál 3MHz körüli mintavételezést láttam a doksikban, a 7 bites szoftveres megvalósításnál 781.25kHz -et írtak. Ebből lesz 16bites 48khz-cel ekvivalens hang. [link] [link]
Valaki írt a piről egy cikket is, eredetileg portugál nyelven, szóval google translate angolra [link] A többi hekkelős paraméter nem kell a config.txt-be, az valószínűleg a kezdeti problémáknál számított (március eleji az írás).
10 KHz-en sokkal szebb szinuszt csinál, mint a régi (piros) megvalósítás
Nem kis minőség különbség
- The THD + N is now -50dB against -20dB previously
- Quantisation noise floor of ~ -93dB ~ -60dB against previously -
V.Stryker
nagyúr
Valakinek egy camera v2?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
Felraktam a Kodi-t a raspbian alá. Elindul és csak a kék képernyő jelenik meg? -
zenwalk
senior tag
sziasztok
OSMC alatt transmission letöltött fájlokat, csak transmissionon keresztül tudom törölni, egyébként azt írja, hogy nincs jogosultságom. Valamint ha samban keresztül, mondjuk egy wines gépről másolok fájlokat az RPI-n lévő hdd-re, akkor néha kifagy az egész RPI és a HDD is, csak az újraindítás segít. Mi lehet a gond? -
válasz
azbest #23146 üzenetére
A képet azért árnyalja, hogy a korábbi 11 bittel szemben így már csak 7 bit a felbontása. Így elsőre nem is értettem az összehasonlítást a cd minőségű hangkártyákkal, de gondolom ez csak a zajra vonatkozott.
Teljes hangerőn még gondolom nem olyan rossz a helyzet, de közvetlen fülhallgatóhoz nem a legideálisabb, inkább erősítőhöz használható ez a mód. -
azbest
félisten
A napokban próbálgattam amlogic boxokat és az egyiknek eleve nincs analóg kimenete, a másiknak pedig épp tegnap lett szoftveres támogatása az analóg részre - bár közben kimértem, hogy hibás valami pont ezen.
Szóval elővettem a gagyi 1 dolláros usb hangkártyát, ami sajnos minden rendszeren mocskosul zajos. Ezután lebontottam a tartójáról a pi2-met és azt is kipróbáltam, szinte még rosszabb voltSzóval csak rákerestem, hogy mi a helyzet és kipróbáltam openelec 6-tal is.. de nem hardver hiba, hanem tényleg ennyit tud a régi pwm.
A legszebb, hogy, ha jól értem ez oprendszer független, a pi firmware részében történt csak változtatás, szóval az újabb firmware segítségével más oprendszerek alatt is javulhat.
A 10khz feletti javulástól függetlenül a pár hz-es basszus még lehet gyengébb. Nem minőségre, hanem erősségre gondolok. Hallás alapján kevésbé táncoltatja meg a fejlhallgatómat, de nem vészes. A bluetooth vevőm hangja és a hdmi->vga+audio kütyüm hangja is sokkal gyengébb baszust ad. A telefonjaim többsége is gyengébb nála
Érdekes, hogy a régi hanssg hh241-em hdmi-ről generált hang jack kimenete zajosabb, mint a pi pwm2 módja. A benq gw2470-em azért jobb nála picit, mert az is teljesen zajtalan és erős a basszusa is
A komolyabbik ebay-es hangkártyámmal simán egálban lehet a pwm2 mód. Ráadásul a wifi-m rátesz egy kis zajt arra, míg a pwm2 módban nem hallok semmi elektromos zajt a pi2vel. Szóval simán kiválthat egy stereo hangkártyát szerintem a legtöbb embernél. Ha kifejezettem komoly fejhallgatót vagy hangrendszert használ valaki, akkor lehet észrevehető különség, szerintem. Nekem sennheiser hd203 fülesem van, szóval ez közepes szintű. Kihallani a zajokat és zavaró dolgokat a gyengébb eszközökről, de azért nem profi stúdiós füles.
-
válasz
azbest #23143 üzenetére
Híj, de jó, én most olvasom ezt először, kösz a tippet! Webrádióhoz meg ilyenekhez tökéletes. Az oldalon, amit linkeltél azt írták, hogy 10kHz fölött sokat javult az átvitele, tehát nem a basszus romlott.
Kár, hogy az usb dac megrendelése előtt nem jutott el hozzám ez az info. -
azbest
félisten
Srácok, használ valaki Openelec vagy libreelec alatt sima pi analóg hangkimenetet? Nem is gondoltam, hogy ennyire sistereg az analóg jack.
Én már nagyon régóta egy viszonylag normálisabb usb hangkártyával használtam, de hétvégén kellett volna csak magában a pi. Viszont, amikor kipróbáltam fejhallgatóval a pi2-met Libreelec alól, akkor egy igencsak erőteljes fehérzajt hallottam alapból a hangon. Amikor aktív a hangkimenet a jacken, akkor sistereg. Alapból 1 percig tartja aktívan a hangkimenetet, szóval ha egy idő után elnémul, akkor ez azért van mert lekapcsolja a pwm-es hang generátort 1 perc után.
De a lényeg. Kicsit utánakerestem ennek és bár kevés panaszt olvastam kifejezetten erről - úgy tűnik sokan külső hang megoldással használják vagy hdmi-n át. Ellenben meglett a megoldás a zajra.
"I've reimplemented the original PWM-based 11-bit audio @48kHz as 7-bit 2nd-order Sigma-Delta modulated at 781.25kHz. The effective noise floor with this scheme approximates that of CD-quality audio DACs." [link]
Úgy február környékén bekerült a firmware-be egy új opció, ami a régi pwm hanggenerálást egy fejlettebb algoritmusra cserélni.
Libreelec 7.0.2 alatt próbáltam és teljes siker, nem hallani zajt vele.
A config.txt-be be kell tenni ezt a sort:
audio_pwm_mode=2Raspbian alatt vagy más médiás rendszer alatt is lehet használni, attól függ milyen régi a fw rész. Ha régi az adott rendszerben, akkor manuálisan lehet frissíteni a boot partición. (persze backup előtte)
Nekem, szubjektív véleményem szerint az a tapasztalatom, hogy a hang teljesen kitisztult. Ellenben egy hajszálnyit talán gyengébb a basszus.
Régi pi-n nem próbáltam, gondolom ott is működik, de lehet jobban eszi a procit, mint a zajos változat.
Itt írnak néhány lehetséges negatív hatást: [link], A tuningolásnál instabilitást okozhat, a vpu jobban van terhelve ezért más szintén azt terhelő megoldással együtt akadhat (sok csatornás hang downmix vagy deinterlacing). -
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Transmissiont szeretnék telepíteni, viszont nem tudom melyiket kell. osmc alá menne és csak a webes felületre van szükségem
transmission-cli
transmission-remote-cli
transmission-gtk
transmission-qt
transmisson-daemonMelyikre van szükségem?
-
erikke17
őstag
válasz
Celtis #23135 üzenetére
Köszi, rendben meg próbálom ezt
így is akartam csak nem értem el az addons mappát, de akkor alapból nem érhető el.
Igazából tuti kéne menni a skinnek mivel telepítéskor ezt is fel ajánlja csak én vagyok bambaNoxy - Hidd el nem azért teszek másik skint mert a gyári nem tetszik hanem mivel autóba van a Pi felbontás végett ezek közül kell feltenni egy skint
De ez egy fórum...
-
Noxy
veterán
Nem értem hogy miért szeretik itt magukat szopó ágra rakni egy nyavajás skin miatt? Mennyivel lesz jobb a kép, a hang, vagy milyen plusz szolgáltatást nyújt? Egy bőrben gyönyörködni a Kodi nyújtotta média tartalom mellett, több mint badarság. Amúgy meg ki a jó fene tudja hogy azt a skin-t milyen eszközre írták, tesztelték.
-
Celtis
veterán
válasz
erikke17 #23134 üzenetére
Az lehet, hogy nem kompatibilis a skin az adott Kodi verzióval.
Ezt még próbáld ki, ha a Linux ennyire problémás.
A "Configfiles" nevű hálózati megosztásban van egy "samba.conf.sample" nevű fálj. Ezt nevezd át "samba.conf"-ra. Ezután nyisd meg szerkesztésre és add hozzá a legvégéhze ezeket a sorokat:
[Addons]
path = /storage/.kodi/addons
available = yes
browsable = yes
public = yes
writable = yes
root preexec = mkdir -p /storage/.kodi/addonsMentsd el, indítsd újra a Pi-t és láss csodát a hálózati megosztásban látni fogod az addons foldert is, így kézzel be tudod másolni a skint. De ha nem kompatibilis a skin, akkor nem fog működni.
Szerintem nézz utána, hogy milyen Kodi verzió való hozzá és azt telepítsd. -
-
bally4
tag
Pár hete halódik a sorozatbarát. Más is járt így? Pedig jó volt nagyon.
-
erikke17
őstag
válasz
Celtis #23127 üzenetére
És abba a mappába hogyan tudom belemásolni? Mivel pcn keresztül nem érem el samban se ha kártyaolvasoval pcre dugom.
Viszont találtam ilyet:
Modified Kodi (XBMC) skin for low-res screen: skin.pm3-hd-pibus.tar.gz
Assuming you have placed this file in your /storage directory, you can unpack it from the Pi's command prompt like so:
cd /storage/.kodi/addons
tar xfzv /storage/skin.pm3-hd-pibus.tar.gz
On the next reboot, it'll be available in the appearance menu.
Más útvonalat és más fájl nevet megadva menne SSH n keresztül? -
szasanyi
félisten
Erre senki sincs válasza? Rajtam kívül senki nem néz / akar nézni 3D ISO filmeket?
-
erikke17
őstag
válasz
azbest #23124 üzenetére
No ezt nem tudtam viszont openelecen tuti megy, még csak most szrelem be nem akarok más OS el harcolni egyenlöre
Innen szedtem le : [link]
Az utolsó skint töltöttem le mikor kérdezte melyiket tegye fel és a többit szerettem volna még felrakniCeltis - Pibus az amit sshn kellett telepíteni BMW ibus fordító vezérlő stb.. Nos és ahhoz egy skin hogy kis kijelzőn jól látható legye. A GUI
-
Celtis
veterán
válasz
erikke17 #23123 üzenetére
Milyen addont kell ssh-n telepíteni?
Egyáltalán milyen skin ez? Általában ha olyan addont akar felrakni az ember, ami nincs benn a hivatalos repoban, akkor
- vagy telepít egy repot, amiben benne van a kívánt addon
- vagy a github-on megkeresi az addont (skint) és zip-fájlként letölti, majd telepti lokális zip fájlból. -
azbest
félisten
válasz
erikke17 #23123 üzenetére
a libreelec az openelec leszármazottja. Az openelec-en szinte megállt a fejlesztés, mivel a fejlesztők otthagyták és létrehozták a libreelecet. Ha openelec 7 bétán megy a pibus, akkor libreelecen is.
Nem írtad, hogy honna jött a tar fájl. Simán zipre átírni nem lenne értelme valószínűleg. Lehet nem azt töltötted le, mint amit kellett volna.
-
erikke17
őstag
Sziasztok. Openelec legújabb, Pi3.
Van egy letöltött skin amit szeretnék feltenni de az istenért sem megy.
Letöltöttem PC-n .tar kiterjesztés, Samba megosztáson felmásolom Pi-re downloads mappába. Majd fel akarom telepíteni az addon menün keresztül kikeresem a mappát de nem látom üresnek mutatja.Próbáltam már kicsomagolni is de akkor sem.
SSH-n keresztül wget paranccsal letöltöm de úgy sem felületek menüben sem látom.
Előre is köszi
-
robohw
aktív tag
válasz
Mana86 #23065 üzenetére
Azt hiszem talán instructables.com -on lenne érdemes körülnézned.
Két lehetőséged van.
Az egyik, hogy ha van műszaki affinitásod, akkor utána olvasgatsz és így állítod össze a rendszeredet. Ezzel időt spórolhatsz, még hozzá sokat, ha csak a cél a fontos.
A másik, hogy egy led ki-bekapcsolásától kezdve eljutsz a komplexebb vezérlések megvalósításáig.
Ez utóbbi persze időigényesebb.Azt hiszem az instructables.com on van egy project, aminél a szerző megvalósított egy kis modell házikót és azon illusztrálja a saját rendszerét, amely garázskapu nyitásból, villanyoltásból és hasonlókból áll. Van róla videó vagy anim gif is.
Egyébként, ahogy mások is írják, erre elég egy arduino is, az olcsóbb, és talán a megértése is könnyebb a Raspinál.
-
denko
senior tag
válasz
Logitech #23112 üzenetére
kód alapján lehet keresni...vagy letöltöt az excelt vagy felhivod öket és lediktálnak neked azt ami téged érdekel, én is úgy rendeltem egy órája regisztráció nélkül.
Remélhetőleg holnap át is tudnám venni ha minden igaz.
Szállitásnál átvétel FHD-nél kpvel kell kiválasztani.Üdv
-
szasanyi
félisten
3D ISO lejátszáshoz van már stabil, problémamentes Kodi verzió?
-
denko
senior tag
srácok,
egyszer már kérdeztem hasonlót, de nem találom a saját hozzászolásom, de ott csak webshopok voltak ha jól emlékszem )))
Hol tudok jelenleg PI 3 at rendelni házzal ahhoz hogy szombaton már biztosan kezemben legyen és korrekt áron, vagy mindenképp jövöhét lenne belőle?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged