Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
őő, lehet, hogy hülyeséget írtam...
Nekem mezei felhasználónak nem egyértelmű, hogy otthon sokan használnak 21:9-et, de simán el tudom képzelni. Számomra jobb lenne a tudat, hogy 16:9-ben nézem, és nem érdekel hogy le van vágva.
És igen, az új mad max-et "rendes" 16:9ben néztem meg, akkor biztos levágtak belőle, de ez nem von le semmit a komfortérzetből. És ha van a kamerákon (régen volt) 4:3 és 16:9 segéd keret a felvételhez, akkor azt sem értem, miért nincs megoldva ez az ultra széles vászonnal is. Vagy megoldott?Inkább vágja le, mintsem kipótolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann