-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bogabi #20055 üzenetére
Az MVC elvileg egy plusz track a BD stream-ben. Mellette mindig van egy 2D AVC alap track és az MVC track tartalmazza a stereo különbözet információt a 3D megjelenítéshez. Ez alapján visszafelé kompatibilisnek kellene lennie az MVC-t nem ismerő lejátszókkal. Legalább is ha jól értettem amit legutóbb olvastam róla Wikipedia-n.
-
azbest
félisten
válasz
bogabi #20055 üzenetére
Lehet a 3d miatt, de a truehd / master audio is nagyobb proci erőt kíván. A pi2 ehhez már elég gyors, de a régi pi-n szaggatott. Lehet a MVC 3d kép és a hd hang együtt megint sok.
Lejátszás közben meg lehet jeleníteni a procik terhelését / statisztikát is. Nekem pl a jobb egérgombra a kép tetején jelenik meg. Köss rá egy egeret, ha távirányítóval nem lehet elővarázsolni. A kép tettején valami ilyesmit láthatsz, neten talált példa [link]
-
sztanozs
veterán
válasz
bogabi #20045 üzenetére
BD könyvtárakkal (NFS-en keresztül) nekem is gondom volt. Valahogy a részfájlok összeillesztésénél csúszhat el a dolog, mert az első fájlt még jól lejátsza aztán az első váltás után akad a kép és a hang.
Asszem hanyagolni fogom az NFS-t és visszatérek SMB-re. Csak gondom van vele.
-
-
psg5
veterán
válasz
bogabi #18412 üzenetére
Nem akarok tovább offolni, már ott vagyok a PP topikban is, de már próbáltam létrehozni pp fiókot, de a szül időt már nem engedte bevinni így nem tudtam létrehozni...mégis olybá tűnik, hogy a levont 1 USA dollár azért került levonásra, mert létrehoztam, pedig nem...a webkártya adataimat egyedül azon a raspberry pi webshop oldalon adtam meg, paypal regisztrációkor nem jutottam el odáig.
-
szasanyi
félisten
válasz
bogabi #18158 üzenetére
Nemtom, de ez miért lényeges? Nem hálózaton keresztül akarok lejátszani vieó(ka)t.
harylmu: de, bejön... ez:
Mit kezdjek ezzel?
to all: feltelepítettem a OpenELEC Dev Update-et de fogalmam sincs, hogy az alábbi oldalon lévő fájlok közül melyik frissíti a Kodi jelenlegi 15.2 verzióját 17-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged