- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petike168
aktív tag
válasz
huliganboy #22996 üzenetére
Samsung ES6570 a tv, ha esetleg ezzel is meg lehet oldani nekem az is jó. Csak alapból ott van a TV mellett az Rpi2, gondoltam azzal biztos van valami megoldás.
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de visszakeresve nem találtam. Van arra mód, hogy egy PC monitoron lévő tartalmat átnyomjam a TV-re, amire egy Rpi van kötve? Wifi-s megoldásban gondolkodok. Tudom a legegyszerűbb és legtisztább az lenne, ha PC-t és TV-t hdmi-vel összekötném, de nem akarok bútorozni, hogy körbe tudjam vinni az egész lakáson a kábelt, és amúgy is csak egyszeri alkalom lenne.
Köszi,
Peti -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #22938 üzenetére
Mivel nem volt időm, így a "gyári" kártyát leformáztam, és feldobtam rá egy OSMC-t, ezzel meg megy... én már ezt nem értem, de most megint megy
Ez e lényeg
-
Aryan
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy működik a Chromium Libreelec-kel Pi3-an? Anno PC-n ment, most nem indul el, nem csinál semmit.
-
azbest
félisten
igen, a teljes képernyős szivárvány azt jelenti, hogy elakadt a folyamat. Ellenőrizd, hogy a boot partición megtalálhatóak-e azok a fájlok, amelyek egyébként ott kellene, hogy legyenek [link]
Meg persze a kernelt tartalmazó fájlnak is ott kell lennie. A fájl nevének is paszolni kell ahhoz, amit a pi vár.
Ha többféle architektúrát is támogatsz, a kerlent tartalmazó fájlok neve mindhez más. Alapból van valami elnevezés, de azt hiszem akár a config.txt-ben meg lehet adni más neveket is számukra.Hasonlítsd összse egy rasbian rendszerben találhatóval.
-
Érdeklődöm, hogy valaki csinált már buildroot segítségével oprendszert RPI2-re? Találtam sok leírást, de nekem be sem tölt a kész rendszer. A kártya jó, mert a gyári jessy bootol.
Az enyém meg csak szivárvány négyzetet jelenít meg a teljes képernyőn. Állítólag ez azt jelenti, hogy a GPU megy de nincs kernel betöltve.
Ha tud valaki segíteni azt köszönöm. -
cinemazealot
addikt
válasz
polberto #22989 üzenetére
És amikor a böngészőben látod ezt a "képet", ott van még valamilyen webes tartalom (szöveg, cím, gombok stb.), vagy kizárólag a nyers video stream? Előbbi esetben nem ezt az URL-t keressük, hanem azt, ami ennek az oldalnak a HTML forrásában hivatkozik a stream-re. Utóbbi esetben, ezt kell bemásolni egy hálózati lejátszó alkalmazásba (ami lehet akár VLC is), ha az is képes ezt lejátszani, akkor mehet az .m3u fájlba, az meg mehet a Kodi alá.
-
polberto
tag
válasz
cinemazealot #22988 üzenetére
Ez a böngészőből megnyitott kép URL-je
-
polberto
tag
válasz
cinemazealot #22983 üzenetére
http://ip-cím/doc/page/preview.asp így néz ki!
-
bacsomarton
tag
válasz
CHIPman #22981 üzenetére
Szia!
Én erről a két helyről rendeltem ismerősöknek / családnak. ~ 2 hét a szállítás, van nyomon követes is.
https://www.aliexpress.com/store/701314
https://www.aliexpress.com/store/1659037Eddig nem tapasztaltam semmilyen minőségbéli különbséget az itthon vásárolt és a külföldről rendelt egységek között.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Van valami magyar/külföldi (akár kínai) webshop, ahol jóval oclsóbban hozzá lehet jutni egy Pi3-hoz, vagy célszerű maradni a magyar boltoknál? -
Celtis
veterán
válasz
robi1979 #22970 üzenetére
Átment a kártyád read only módba. Kuka.
A múlt héten dobtam ki egy 16GB-os Samsung SD kártyát. Ugyanezt csinálta. Látszólag lehetett írni, formázni, de valójában ugyanaz maradt rajta. Talán itt kérdeztem is, hogy ha kiírom rá az OSMC-t, akkor miért a Libreelec jön be. Aztán lassan összeállt a kép.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az miért és mit lehet csinálni, hogy ne úgy legyen?:
RPI2 esetében ha fullhd videót (30fps) játszik le (telefonnal felvett anyag) Kodi-n keresztül, akkor lejátszáskor az utolsó 1-2 másodperc lemarad...nem játssza le. -
polberto
tag
válasz
cinemazealot #22969 üzenetére
Köszi de te szerintem ip kamerára gondolsz, nekem asztali rögzítöm van, ebben az esetben is ugyanez a helyzet?
-
-
azbest
félisten
válasz
robi1979 #22970 üzenetére
Megpróbálhatod az SD Association hivatalos formázó programjával is: [link]
Viszont, ha nagyon fura dolgok történnek, akkor a formázás után, amikor elvileg a teles kapacitása látszik, egy ellenőrzést érdemes végezni, nem kamu méretű -e a kártya: h2testw
Könnyű belefutni hamisított kapacitású kártyába, ha valaki gyanúsan olcsó vagy kétes hírű eladótól vásárol.
-
robi1979
aktív tag
válasz
robi1979 #22963 üzenetére
Inkább leírom a jelenséget a memória kártya problémámról:
32GB-s Micro SD kártya, amin volt egy Openelec. Tegnap a Pi3-am file system hibával indult, nem tudta kijavítani a hibát. Most ott tartok hogy a kártyát lája 512MB a 32GB-ből, olvassa, törölni tudom de CSAK ELVILEG. Mert letörlöm az OE sz@rságait, rámásolok mást, vissza állítja az OE-t a kártyán!!!!! A minitppl 2 partíciót lát a kártyán. Ha törlöm az 512-est és leformázom minitoolba, utána vissza állítja a kártya eredeti állapotát az OE sz@rságaival! Hogyan lehet ezt helyre hozni mert ilyet még nem láttam!
-
cinemazealot
addikt
válasz
polberto #22967 üzenetére
Nem feltétlenül szükséges böngésző. Ha a kamera webes felületének HTML-kódját megvizsgálod, valahol megtalálod benne a video-stream URL-jét, pl.: http://192.168.1.111/stream/video.mpg. Ha a kamerát lekódolod (ne tudjon akárki rácuppanni) és azt ő egy egyszerű HTTP autentikációval kéri be a látogatótól, akkor az URL-be bele kell szőni a felhasználónév-jelszó párost, pl.: http://felhasznalonev:jelszo@192.168.1.111/stream/video.mpg. Ezt az URL-t aztán behajítod egy .m3u lejátszási listába, amit úgy helyezel el, hogy azt Kodin keresztül megnyithasd. Kodiban aztán ráböksz, és már láthatod is a kamerád képét teljes képernyőn.
-
polberto
tag
Sziasztok!
Pi2-öm van kodi-val,és az lenne a kérdésem hogy az otthoni hálozatba kötött kamerarendszeremet hogy tudnám a legegyszerübben nézegetni a Pi-vel a tv-n? Gondolom kellene egy böngésző, a dvr ip címe.......
Köszönöm. -
peter1998
tag
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
32GB-s sd kártya teljes kapacitását milyen format programmal tudom vissza állítani hogy ne 500mb-nek lássa Libreelec után?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt, hogy áramkimaradás miatt újra kellett telepítenem a Raspbian-t. A probléma az, hogy omxplayer-el megnyitok egy videót és a hang szaggat, meg mintha csúszna az egész, de csak a hang. PC-n VLC alatt nincs ilyen probléma. Mi lehet a probléma?
A video sima xvid, a hang alatta 2 csatornás MP3. -
azbest
félisten
-
peter1998
tag
válasz
Draken #22956 üzenetére
[http://www.instructables.com/id/Arduino-Projects/]
[http://balazsmuhelye.info/2016/09/21/esp8266-ds18b20/]
És itt a fórum. Ha van elképzelésed akkor segíteni fognak. -
válasz
consono #22951 üzenetére
Nekem is bajom volt, mikor elkezdtem pi-zni, először osmc-t raktam fel, de nem akart működni. Akkoriban álltak át jessie-re, és nekem van egy gyanúm, aki elégedetten használja az osmc-t, az esetleg még mindig wheezie-vel nyomja, vagy később sokat javult a stabilitása, de azóta nem adtam neki újabb esélyt, szóval akár változhatott is.
(#22956) Draken
"Alap témám a felhő a szakdolgozatban"
Meteorológusnak tanulsz? -
Draken
őstag
Sziasztok!
még nem vetettem magam alá teljesen a témának, de informálódni szeretnék, tehát bármilyen anyag, ötletek jól jönnének nekem, ha tudnátok linket adni vagy tippeket. Alap témám a felhő a szakdolgozatban, de egyéni munkaként egyfajta okos otthont szeretnék bemutatni, egyelőre az irány van meg, de az ötletek alapján indulnék el valamerre. Konzultálást követően, most már tudok az openhabról is, a ds18b20as 'modulról', esp8266-ot is említettek. Nem teljesen vagyok még tisztában ezekkel, de ha tudtok nekem adni egy útmutatást, ami felöleli ezt a témát, azt megköszönném!
-
csipuka
senior tag
válasz
consono #22951 üzenetére
Asszem nekem is fagyogatott az OSMC 1-2x, de nem volt veszes. Film kozben sosem.
Azt nem tom, hogy jon ki a tobb honapos uptime, nem frissitenek a kollegakok?
Havonta feldobja hogy frissitsem, meg is teszem ha epp raerek.
Amiert en az OSMC mellett dontottem az, hogy normal OS van alatta, nem csak a KODI-ra kihegyezett. Tehat konnyebb telepiteni extra progikat azt irtak anno.
Nekem megy mellette egy motion nevu progi es ra van dugva egy C920-as kamera. Ez adja a kepet a Synology-n levo surveillance station-nak, ha nem vagyunk itthon. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Pulsar #22930 üzenetére
Nálam 2 visszacsapó szelep van betéve "egymással szemben" és egy kazánvezérlő Euroster 11. Ha rakom a vegyest és 40 fölé megy a fok, akkor letiltja a szobatermosztát felőli drótot a gázkazánnál, ha visszacsökken 4 alá, akkor a szobatermosztát újra életbe lép és természetesen csak akkor kapcsolja a gázkazánt, ha a hőmérséklet megkívánja. Ez nekem egyszerűbbnek tűnik, mint nálad az alaprendszer (és olcsó is volt), de nyilván ezt pillanatnyilag nem lehet távvezérelni. (De a pi-vel ezt is nyilván lehet kombinálni.)
-
Celtis
veterán
Libreelec. Mentést a beépített Libreelecconfig alkalmazással tudsz. Előnye, hogy így csak a rendszer beállításait mented és nem a teljes képfájlt, ami jóval kisebb fájlt eredményez.
Nagy különbség egyébként nincs az OSMC és az LE között, főleg ha csak médialejátszás a cél. Az LE fejlesztése talán most előrébb tart. Már elérhető a Kodi Kryptonnal. -
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Hétfőtől én is tulajdonosa leszek egy PI3-nak. Olyan kérdésem van, hogy melyik rendszert érdemes használni multimédiára, Librelec vagy OSMC. Megoldható dual boot mondjuk a Retro Pie-al (egy kártyán lenne a két redszer) és ha ez az egész összeáll
, akkor mivel tudok mentést csinálni róla?
-
huliganboy
addikt
Noh srácok. Gyorsan készítettem egy OSMC Microsd kártyát, de ezzel már semmi életjelet nem ad a PI... Most még szedek egy live cd-t és az Alex által írt parancsot lefuttatom, majd meglesem mi történik, ha újrarakom a kártyát.... de sok reményt nem fűzök hozzá így már!
Köszi mindent!
-
válasz
MaCS_70 #22931 üzenetére
Jók az ilyen előre megirt dolgok, de csak addig amíg ki nem találod mit szeretnél. Ezzél legalábbis en mindig igy voltam. Pl nagyon sokáig használtam az rpi monitort, de eljutottam oda, hogy csinálok egy sajátot, igy keszülnek a grafikonjaim saját paraméterezett rrdtool-al.
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amit tapasztaltam Pi 1-nél és 2-nél is. Alap felállás, hogy USB-n lóg egy külső HDD a routeren (1043ND) DDWRT-vel, amin samba fut. Megosztással nincs is semmi gond, Pi is szépen felcsatolja induláskor el is érni róla mindent. Pi-n többek között fut transmission kliens, ami a felcsatolt meghajtóra tölti a Linux disztróka éjjel nappal. Illetve csak töltené, mert egy idő után lehal a transmission és nem érhető el a webui. Ha újraindítom a szolgáltatást akkor megint jó egy darabig. Beállítottam, hogy egyszerre csak egy torrentet töltön és max 2mbyte/s-el, de így is. Mind a két eszközön tapasztalható ugyan ez, kábelen, wifin egyaránt. Hálózatról medialejátszással semmi gond nincs, simán viszi a 1080p-s sokhangsávos
filmeketvideófájlokat is. Arra gondoltam még, hogy más húzza a procit, de minimális terheléssel fut alapállapotban.Van valami ötletetek a megoldásra?
-
vargalex
félisten
válasz
huliganboy #22932 üzenetére
Szia!
A -f (force) kapcsoló jó lehet, bár ha hibás, nyilván nélküle is megtörténik az ellenőrzés. -p lehet még jó az automatikus helyreállításhoz. Ami még lehet, hogy éppen a superblock sérült, akkor át kell térni valamelyik másodlagosra.
Ez természetesen az ext4 partícióra vonatkozik. Érdemes lehet a boot partíciót is megnézni dosfsck-val, bár oda ritkán történik írás. -
válasz
huliganboy #22932 üzenetére
Milyen kártya van benne? Van rajta OC? Mert néhány kártya rosszul viseli, ha húzva van a pi. Nekem a pi2 egyik kártyával 1000MHz-en folyton fagyott és elromlott a fájlrendszer minden külső behatás (pl áramszünet) nélkül. Másik kártya meg bírja. Ha jól emlékszem a kingston és a samsung kártyák nem annyira szeretik a pi-t.
-
huliganboy
addikt
(#22922) csipuka Nincs másik DHCP, nem jelentkezik fel a hálózatra...
(#22924) Pulsar Lehet ez lesz a megoldás..
(#22925) vargalex Köszi Alex. Este bedugom a szerverembe és ssh-n megpróbálom ellenőrizni! Kell hozzá valami kapcsoló? -y -f stb?
(#22926) csipuka Köszi, ha a kártya bűnös megy gariba vissza!
-
válasz
MaCS_70 #22929 üzenetére
hát nálam eléggé béta állapotban van, mert mindig jön egy új ötlet, de amit elvileg jelenleg tud. Két fűtési lehetőségem van, vegyes tüzelésű, és gázkazán. Minkét kazán mögé be vannak kötve szolenoid szelepek. Alapértelmezett a gázkazán. Szobahőmérsékletet egy DHT22 szenzor méri, ezzel kapcsolgatva a kazánt. Ha viszont a vegyest meggyújtom, a csőre rögzített bs18b20-as érzékeli, így a gázkazánt lekapcsolja, szolenoiddal elzárja, de a szivattyút nem. Ebben az esetben nincs hőmérséklet szabályozás (huzatszabályzó van erre a feladatra), ha a víz megadott hőfok alá esik, akkor a szolenoidok lezárják a vegyest, és nyitják a gázkazán körét, és kapcsolják azt, ha a benti hőmérséklet is úgy kívánja.
Nagyon magára még nem mertem hagyni, így max 3 napot ment folyamatosan, finomhangolva. Jelenleg próbálom néhány más dologgal integrálni, többek között weblapon hőfok szabályozás, de ez a része még under construction
Illetve valami pofás felületet is kéne csinálni neki, amit szintén még nem találtam meg -
válasz
Pulsar #22928 üzenetére
Olyan általánosságok, mint hogy hány érzékelő, hány vezérelt egység -- és legfőképp: milyen szoftverrel hajtva?
Most csapnék bele egy kétzónás (két hőérzékelő + két relé) rendszerbe, aminek távolról láthatónak és kapcsolhatónak kellene lennie, akár két-három hónapos távollét mellett is.
Köszönettel: MaCS
-
Fűtésvezérléssel kapcsolatos tapasztalata akad itt valakinek? Bevetném a PI-t eme célra...
-
csipuka
senior tag
válasz
huliganboy #22923 üzenetére
Ha csak szines kepet latsz, es meg log sincs, akkor csak talalgatni lehet.
Installald ujra az OSMC-t, es ha megint beszarik akkor lehet a kartya a bunos. Jobb otletem nincs.
Ha van egy linux-os geped, akkor az SD kartyat olvasva talan tobb infot tudsz kinyerni. Ha meg nincs, akkor ott a liveCD -
vargalex
félisten
válasz
huliganboy #22921 üzenetére
Szinte biztos, hogy filerendszer hiba. Linuxon kellene megnézni
e2fsck
-val. -
válasz
huliganboy #22923 üzenetére
A pi2-m mwg sosem, de a pi1 szokott ilyet csinalni, áramszünet után. Ilyenkor memoriakártyara ujra rak9m az image-et és minden szép megint.
-
csipuka
senior tag
válasz
huliganboy #22921 üzenetére
A router-ben nezd meg a DHCP list-et, hatha csak egy masik IP-t kapott. Ha ott se latod, akkor kakukk.
A particiorol megprobalhatod leszedni az adatokat, ha nem akarsz mindent ujrarakni, pl
config file-ok. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy RPI2 gépem. OSMC-t használok ami egy Sandisk ultra 8GB-os kártyáról fut. Ma reggel, kifagyott a rendszer. Azóta Ha áram alá helyezem, akkor csak az első színes kis kép jelenik meg, majd utána elmegy a kép és semmi életjelet sem ad. Se WEB, se SSH, se FTP szóval elérhetetlen.
A kártyát kivéve a Windows a recovery partíciót olvassa, a lemezkezelő látja a többi partíciót is.
Valakinek van valami ötlete, mi lehet a gond?
Köszönöm!
-
válasz
schferenc77 #22918 üzenetére
Mivel függesztett teher, igy szerintem egy erősebb leptetőmotor is eleg lenne. Pl egy Nema17
-
Celtis
veterán
válasz
schferenc77 #22918 üzenetére
Hogyan jön ide a Pi? Főleg a centiméterek miatt kérdezem.
Amúgy szerintem vegyél egy olcsóbb távirányítós tolókapu vezérlőt, és akkor már csak a mechanikával kell játszanod.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült egy ötlet bennem, nem tudom, mennyire megvalósítható RPi-vel és a hozzá kapcsolód cuccokkal:Egy felső függesztésű sínpályán kell egy kb. 6-7 kg-os terhet előre/hátra mozgatni két végállás között kb 2m hosszan. Eredetileg és jelen állás szerint is egy önállóan kapcsolható (RF távirányítóval) redőny csőmotorral oldanám meg (kb. 17 fordulat percenként, 10 Nm max nyomaték), a csőmotorra lenne rákötve az előremenő és visszatérő zsinór és ezzel mozgatnám a kocsit a pályán (kb mint a redőny, csak vízszintesen, nem függőlegesen). Ezek eléggé szélesek (50cm a legrövidebb, nekem elég lenne 20-30 cm hossz) ezért gondoltam valami kisebb méretű motorral oldanám meg. Ötlet, hogy merre induljak el?
-
stopperos
senior tag
válasz
cenzor #22911 üzenetére
Van amire jobb az arduino, mert a Raspberry nem tudja: A/D konverzió (termisztoros hőmérés, feszültség mérés 0-5V tartományban). De gondolom raspberry-hez lehet kapni i2c alapú A/D konvertert.
Arra is számolj, hogy hány modult tudsz egymásra/egymás mellé rakni. Vannak amik lefoglalják az egész tüskesort. Figyelni kell a támogatásra is, hogy arduino-nál van e hozzá lib, illetve raspberry-nél van e kernel/device tree alapon támogatva.
Amin most dolgozok: az alap funkciót az arduino intéz. Kijelző vezérlés, A/D konverzió, relé kapcsolgatás, hőmérséklet olvasás. A raspberry pedig a "komoly" dolgot intézi, pl webszerver/honlap, adatbázis, munin. Ezeket is meg lehetne csinálni raspberry-n (legalábbis egy részét trükkel), csak nem éri meg a vesződést.
-
válasz
doberman #22904 üzenetére
Mindenkinek nagyon köszönöm a PI-router ötleteket.
A helyzet az, hogy egy Asus RT-N18u routerem van, de elég vacak az LTE-stickkezelése, ezért gondolkozom alternatív megoldásokban. Mivel a jelek szerint USB-n nagyon nem szereti fogadni a netet (lassú és instabil), WAN-on kéne bemennem, netem viszont csak mobilnetes van, tehát a SIM-kártyát kell összehoznom a routerrel.
Fontos továbbá, hogy maga a PI ne NAT-oljon, mert a routeren használt szolgáltatások igénylik a kapott IP-címet. Akkor ez vajon megoldható?
-
azbest
félisten
válasz
cinemazealot #22902 üzenetére
Vagy akár 14 dolcsiért egy nexx [link], akár openwrt-vel. Én vpn-hez használok egy ilyet.
Először egy pi1-est használtam, de a proci nem tudta kihajtani teljesen. A nexx box pedig wifit is ad. Persze raspibel is össze lehet dugdosni hasonlót, csak nem feltétlen költséghatékony. Persze, ha minden megvan hozzá és nincs használva....
-
footy
addikt
válasz
MaCS_70 #22901 üzenetére
En megcsinaltam raspbian alatt. Kicsit trukkos beallitani es szar a kezelhetosege(minden konzolbol), de megy.
Viszont par napja raleltem a Goldenorb firmwarre amibe sok lte modem firmware gyarilag integralva van. Ha nem akarsz sokat szarakodni akkor inkabb ezt a megoldast ajanlom... -
miroon
aktív tag
válasz
cinemazealot #22902 üzenetére
Biztosan jobb lenne egy ilyen, de gondolom már van egy raspberry kéznél, ezért akarja azt használni
-
cinemazealot
addikt
válasz
MaCS_70 #22901 üzenetére
Nem egyszerűbb és olcsóbb erre a célra egy USB-vel felszerelt router? Én sokáig használtam egy TP-LINK TL-MR3020-at (autóban, melóhelyen), és remekül megállta a helyét.
-
Megoldható lenne a PI-ből egy D-Link DWM222 4G USB stick segítségével modemet faragni, ami UTP-n adná tovább a netet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged