Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Felfrissítettem a PS appot,de nem hogy odaadta volna a pontokat a már megcsinált kampányokért már el is tűntek a listából
Kész röhej
-
markknight
veterán
Cyberpunk
Nekem legalábbis sok helyen Cyberpunk érzésem van tőle, trauma team jelmeztől kezdve, egyéb gadgetek. Szemmel láthatóan inspirálódtak rendesen. A férfi-nő vonalon meg ne csodálkozz, a Bungie bevédte a múltkor a sweet babyt és bár nem találok kézzelfogható infót arról, hogy utóbbi dolgozott a játékon, de biztos vagyok benne ez az ő művük. Nekik már amúgy is inkább kifelé a szekér, szóval majd kikopnak ők is szépen.
-
_drk
addikt
válasz
markknight #197961 üzenetére
Több baj is van ezzel a Marathon projekttel/ játékkal.
Az extraction shooter nagyon hardcore játék. Ez a játszol rengeteget majd elveszted mindenedet ez nagyon kevés embernek okés.
A másik, hogy a pálya design is érdekes. Ugyan azok az elemek, mondják is hogy simán eltévednek mert minden ugyan úgy néz ki.
A karakter design meg megint inkább Concord-os. Ha első látásra nem tudod megmondani hogy az Nő vagy Férfi az baj!Meg egyébként volt már olyan játék ahol ez a punk-os stílus bejött?
-
Dinasti
senior tag
válasz
republic666 #197955 üzenetére
Én kipróbáltam egy havernál engem megvett kilóra. Nyilván pár hónap után már nem lesz ekkora buli, de az még odébb van.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Beegabor81 #197954 üzenetére
Koszi ! Előbb írtam mint ahogy megnéztem volna
.
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #197970 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a Robot White Digital és a 2TB-os Galaxy Black Editon az újabb revízió (picit olcsóbb előállítani mint az eredeti 2020-as kiadásokat).
-
negyven2
veterán
válasz
Kendek #197967 üzenetére
Igen emeletek itt is... €50-val, és csak a digitális PS5 árát, és akkor annyiba került, mint a Series X Digital (akik korábban már emeletek). Viszont a Digitális PS5 esetében nem volt önálló áremelés még, csak a "Slim" kiadásakor, ami drágább lett akkor (€400-€450-re). De ettől még lehet egy újabb is majd, amit majd ráfognak még újabb okokra... sőt!
Mivel a Sony-nak nagyon kell (szeretné) teljes, dominanciát az USA piacon is (kb. azt ami a világ többi részén is van), így benne van a pakliban, hogy a világ többi része nagyobb áremelést kap mint az USA-ban (aka. áthárítják az USA-ba szánt emelés egy részét)... már ha lesz egyáltalán ilyen. -
negyven2
veterán
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #197962 üzenetére
Igen, tudom. Talàn 330€ volt a digit.
-
negyven2
veterán
válasz
Kendek #197960 üzenetére
Tudom, hogy amiatt lesz
talán, de nem ez lett volna a lényeg... hanem az, hogy megpróbálnak-e most jófiúnak tűnni, hogy ők nem, hogy nem emelik az áraikat, hanem ha 2 hétre is, de csökkentik is... aztán ha letelik ez a két hét (meg talán még pár hét-nap, akkor meg jőhet, hogy a rossz, bizonytalan gazdasági helyezett meg a vámok miatt emelni kell majd az árakon. Ugye most az USA-ban a PS5 az $100-al olcsóbb, mint az Xbox... de az EU-ban is €50-el!
És a mostani üzleti jelentésben is benne volt, hogy a jelenlegi helyzetek miatt ők is gondolkoznak az árak átalakításán... illetve az is elhangzott, hogy szakítva az eddigi szemléletükkel, már nem a legfontosabb prioritás nekik minél több gép eladásának az erőltetése! -
markknight
veterán
válasz
S e t h #197952 üzenetére
Nem lesz jó játék, szerintem ez nyilvánvaló egyébként. Maximum az ősi Bungie / Destiny rajongók azok akik kitartanak mellette. Nekik lehet tetszeni is fog, de mivel erősen szűkül ez a szubkultúra, ezért már nem lesz életképes a játék és viszonylag hamar le is fogják lőni a szervereket. Mindezt mindenféle varázsgömb nélkül megmondom előre. Az lesz az első jel, hogy hamarosan előállnak egy roadmappel, ígérve a csillagokat a holdat és a bolygókat, de ebből semmi nem lesz. A roadmapet meg az triggereli, hogy akik most játszanak vele, nincsenek jó véleménnyel róla, kell a counterattack stúdió oldalról.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #197951 üzenetére
Max 20%-ot várok én is, de esélyesebb a 15% kedvezmény.
-
válasz
Dinasti #197953 üzenetére
Erről van szó, vagyis ezt kellene hozzá telepíteni:
Resident Evil 4 VR Mode#197955 republic666: Nálam talán nem megy annyira sokat, de azért időnként elő szoktam venni. Most épp az Alien megy, előtte meg a MADiSON-t és a Starship Troopers-t toltam. A MADiSON VR módja bug-os, a puzzle-k pedig extrém nehezek. A Starship Troopers játékmenete eléggé fura, és maga a játék kifejezetten bug-os, többször is újra kellett töltenem a mentést.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Ma érkezett meg a Psvr2. Teljesen el vagyok ájulva tőle , nagyon tetszik. Viszont a residemt evil 4 nél nem tetszik neki a vr szemüveg a kontrollert akarja erőltetni . Le kell szedni valami vr változatát ? Vagy mi lehet a gond?
-
S e t h
nagyúr
Eddig csak vélelmeztem, most már egyenesen meglepne ha nem bukna meg.
2025 concordja, avagy elvesszük a csillagaitokat is, mert megint befürdünk. -
balintka
addikt
A BioShock: The Collection kiadásban a korábbi részek Remastered változatai vagy az eredeti verziók vannak? Köszönöm a segítséget előre is.
-
Wesder
titán
Days of Play 2025 : Voici un aperçu sur les dates et promotions du prochain événement PlayStation
Szerk.
Cikket elolvasva igazàból annyi a hihetetlen akció, hogy 2020-as indulóàron lehet majd Slimet venni. -
_drk
addikt
Az első játék története az ami elfér egy videójátékban.
El lehetett és el is tudták mesélni a történetet. Ott is volt dráma és történés bőven. Csak hát a játék első felét mindenki elfelejti...A második rész kb egy szintnyire van a ne told fullba a kretént, bár nekem már így is komolytalanná vált sok ponton.
Az látszik, hogy működtek az olcsó trükkök. -
PTM
aktív tag
DS5 szenzorcsere
Megnéztem korábban a Khazant, abban semmi problémát nem érzékeltem a kontrollerekkel. Ettől függetlenül is kicseréltettem TMR szenzorokra a gyári potenciométereket mindkettőben. A Platinumshopba vittem el őket, leadás után a 3. nap délután elkészültek. (Kontrollerenként 13990 forint ha valakit érdekel, de ezek a díjak nyilván változhatnak.)
A kalibárciós GUI alapján precíz lett mindkettő. Egy minimálisat túllő egy-két helyen, de a jó irányban. A jel teljesen stabil, egy lehelletnyit sem ingadozik. A gyári sem látszott nagyon gáznak, de ez teljesen más kategória.
Kívülről nem venni észre semmit, számomra a karok ellenállása is ugyanolyan. Lenyomásnál viszont érzetre és hangra is mintha egy határozottabb visszajelzést adnának, nekem egyértelműen jobban tetszik.
Az majd a következő napokban-hetekben derül ki, hogy játék alatt milyenek. Már annak is örülni fogok igazából, ha az Expedition 33 alatt normálisan működnek.
-
Mezcal
addikt
válasz
beyruth82 #197933 üzenetére
a TLoU 2 minden idők egyik legjobb játéka és olyan szintkülönbséggel áll az első rész felett, mint a Terminator 2 az első rész felett. Mindenben klasszisokkal jobb a TLoU 2 mint az 1.
Így van. Csodálkozom azokon, akik szerint jobb az első rész. Az TLOU 1 végén azt mondtam oké, ez jó volt. A TLOU 2 végén meg csak néztem ki a fejemből, hogy ilyen élményt játék még nem nyújtott soha.
-
Szoke1982
senior tag
Lies of P - Orchestra Concert 🎼 [link]
-
Ez persze csak az ő szubjektív véleménye mert szerintem például a TLoU 2 minden idők egyik legjobb játéka és olyan szintkülönbséggel áll az első rész felett, mint a Terminator 2 az első rész felett. Mindenben klasszisokkal jobb a TLoU 2 mint az 1.
Aztan persze lehet ezen vitatkozni csak értelmetlen -
S e t h
nagyúr
válasz
30z.Samu #197905 üzenetére
Egyrészt valóban nagyon erős a 2025-ös év, másrészt nem kizárólag a korosodás a ludas, bár lassan már én is csak az alvásidő rovására tudok játékidőt szakítani.
Van ez a betegség, mint a csajoknál Glamour napokon amikor héjaként csapnak le az akciós termékekre.
Ugyanezt leárazáskor itt, hát de milyen olcsó már, sosem lesz ennyire megint, meg kell venni!!!!!
Ja, csak idő nincs rá játszani majd vele.
-
dollarZ18
tag
PS5 pro-hoz az 50" Sony Bravia XR-50X90S jó választás? Mi a véleményetek?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #197919 üzenetére
Jó lenne, nekem is most járt le.
-
_drk
addikt
Partizánban Szirmai letolta a legjobb The Last of Us 2 kritikát és sorozat kritikát is amit eddig hallottam.
[link] -
homerhamm
addikt
válasz
TrishtanAG #197903 üzenetére
Kár érte, mert kevés játék van ahol nem embert kell irányítani, pl. Gollum vagy Styx. Szívesen jatszanék házimanókkal, orkokkal, trollokkal, még több goblinnal tündérekkel, manókkal, stb... Mindíg csak az emberek...
-
Beretvás
veterán
Ps+ra mikorra várható akcio már ha lessz? Bármi hír volt már róla?
-
-
zojjektum
senior tag
Supportot hogyan lehet elérni írásban? Az összefoglalóban lévő email visszapattant, hogy keressem az online asszisztenst 10:00-18:00 között munkanapokon. Már mindent átnéztem, de sehol egy felület, ahol lenne lehetőség asszisztenst találni. Igaz telefonon próbálom. Köszi
-
30z.Samu
félisten
válasz
S e t h #197888 üzenetére
Én azt vettem észre hogy minél idősebb az ember, annál nagyobb a backlog.
jó mondjuk nekem is változott az életvitelem és jelenleg nincs akkora kapacitásom a játékokra, mint mondjuk három éve. Meg is nőtt a backlog rendesen. Ha nem vennék semmilyen új játékot, szerintem vagy két évig simán el lennék a backlog-al is. De valami mindig van, ami érdekel és megveszem. Pláne idén, nem tudom hogy jött ez össze, de a 2025-ös év rohadt jó gaming szempontból. -
Mike
veterán
válasz
TrishtanAG #197903 üzenetére
kár érte, de valószínüleg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest