- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gamepad
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
republic666 #198694 üzenetére
Az a fekete lapka egy Low profile graphene aluminum heat spreader, szóval ne szedd le. Ha csak egy sima matrica lenne akkor kéne leszedni.
-
csab2
veterán
Bocsánat a buta kérdésért!
A Pro verzióból nincsen Slim változat? Illetve a Pro-ból ugyanúgy van lemezes és lemez nélküli verzió?
Köszönöm a választ előre is! -
PTM
aktív tag
válasz
Woodslave #198690 üzenetére
Én pontosan ezt csináltam. Eszem ágában nem volt ezért újakat venni, főleg hogy az új is bármikor elkezdhet driftelni.
-
OgreImre
senior tag
Nekem 12-én jár le PS Plus Essential...köszönhetően az ajándék 5 napnak. 2 hete lemondtam a hosszabbítást, akció azóta sem jött rá.
Úgy érzem én nyertem -
válasz
Woodslave #198687 üzenetére
Gyárilag a kontrollernek hagyományos, potméteres analóg karjai vannak, de ki lehet cserélni Hall szenzorosra, illetve újabban van TMR szenzor is, ami még jobb.
Ezek mágneses elven működnek, vagyis nem tudnak úgy elkopni, mint a potméterben az ellenálláspálya. Tehát nem marketingduma, de persze azért ezek sem örök életűek, viszont sokkal jobban bírják a használatot. -
Woodslave
félisten
Már három driftelos kontim van. Most nézegettem és látom hogy van vmi hall szenzoros amiben nincs kopó alkatrész és soha nem fog driftelni. Ez vmi marketing duma? Mert a ps5 kontrollerre is ezt írja vagy van új amiről teljesen lemaradtam?
-
Teljesen végeztem a spider man remastereddel és a 3 dlc-vel.55 órát ír a játék. A fő sztori az alapjátékban és a 3 dlc-ben is jó de a tevékenységek nagyon unalmassá válnak egy idő után. Gondoltam, hogy legalább az alapjátékot platinázom de ahhoz még 2 ruhát kéne megszereznem, amihez 10 bázis és vagy 8 kihivás érme kellene még. Mivel mar több tucatot megcsináltam a jaték során ezért nagyon beleuntam, mert ezek mindig pöcre ugyan azok a feladatok. Sajnos ez a játék legnagyobb hibája. A fantasztikus, akciódús, ötletes fősztorin kívüli tevékenységek borzasztóan unalmasak, egysíkúak, repetitívek. Jegelem ezt a platinázást egyelőre és idén a folytatások se biztos, hogy sorra kerülnek. Kicsit megcsömörlöttem a játéktól. Inkább folytatom a ps exkluzívok kijátszását. TLoU 1-2, Silent Hill, HZD, Spider Man után most a God of Warnak állok neki.
-
Wesder
titán
válasz
Raysen623 #198683 üzenetére
Ha annyira a Streamingen lenne a hangsúly, akkor így 5 év béta utàn nem kéne egy kalap szarnak lennie, mint amilyen tovàbbra is.
szerk.
A PC részben része az Xbox platformnak, hisz ott van Microsoft Store. Amit Steamen veszel meg az nyílvàn nem, de azok nem is Play Anywhere címek.
-
Raysen623
addikt
válasz
Wesder #198664 üzenetére
"2016 óta az Xbox nem csak a konzol, hanem egy platform/brand."
Ha az MS ír ekkora baromságot, azon nem döbbenek meg, de hogy te azon már sokkal inkább. Másik kollégának lejött, neked nem. GP-ről van itt szó kérem szépen, és nem keverném össze a dolgokat, mint ahogyan a Jézuskát a Géppuskával sem szokták. PC az egy platform, XBOX az egy platform, PS egy másik, Nintendó meg megint másik. XBOX-ból nem maradt más mint egy szolgáltatás, ami tulajdonképpen a GP ha nagyon precízek akarunk lenni. Az APP-ot meg bármikor át lehet majd nevezni, fel sem fog tűnni.
Ha MS szerint a világ abba az irányba változik, hogy nem kell venned fizikai HW-t azért, hogy játszhass valamivel, mert jó lesz neked a stream is, akkor köszönöm ebből sokan megint nem fogunk kérni. Sony ebből simán nyert ügyet csinál, mert nyugodtabban át tudja rendezni sorait és fejlesztéseit, amíg jönnek MS címek is a konzoljára. Neki bővül a kínálata a saját platformján. Mi meg válogathatunk kell-e nekünk vagy sem.
Nem egy olyan vélemény van, miszerint a GP-s 0-day-es fejlesztések azért nem érik meg annyira mint ahogyan azt sokan hiszik. De ezt majd az idő eldönti.
-
Bencus88
nagyúr
Skacok a ps plusos gta 3 le lehet szedni? Minden aktuális havi játékot megtaláltam csak azt nem
-
japunk
aktív tag
Előfordult már valakivel olyan, hogy a PS+ előfizuja pont aznap járt le, mint amelyik nap záródik egy esetleges leárazás? Az 5 nap hosszabbítással pont 11-én jár le az előfizum, ami egyben a DoP utolsó napja is. Kb. ilyentájt szoktam előfizetni újra, amikor lehet valamit fogni az árán. Lehet tenni valamit ezesetben? Emailt már írtam a supportnak, de egy automata válasz jött, hogy olvassam el a webet meg ezt az emailt már nem figyelik.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #198674 üzenetére
Dettó.
-
S e t h
nagyúr
Azért erre tegnap még nem gondoltam volna.
-
Frod
addikt
Én csak örülnék neki, ha egy életre befejezné mindenki azt, hogy évekre előre közöl címeket. Szeptemberben lesz 4 éve, hogy bejelentették...
A tegnapi Pragmata is ugyanez - csak az nem érdekel különösebben - ahol képesek voltak 4 év csúszásra(!) odaírni a tréler végére, hogy "ez már a jó dátum ikszdé".
Lemaradt előle a "LOL"... -
Wesder
titán
válasz
30z.Samu #198665 üzenetére
Nyílván persze, mert nem növekszik a konzol piac 20+ éve, és valamerre menniük kellett, mert a másik kettőtől nem tudnak növekedni. A Sony is ugyan ezt csinálja, csak szokásosan egy generációnyi idővel lemaradva.
Tegnap már mutattak Day1 PC játékot, és az nem GaaS volt. Switch 2-re is biztos fognak még kiadni jàtékot. -
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #198664 üzenetére
Én arra gondoltam hogy oké, persze az Xbox mint név az továbbra is megvan. De az utóbbi időben leginkább a Gamepass értékesítésre mentek rá, mintsem a hardveres részt erősítsék. Olyannyira rámentek a GP-re meg a saját szoftver eladására hogy ha tehetnék, egy mosógépre is írnának Gamepass alkalmazást vagy tennének rá böngészőt. Hogy szó szerint bármin tudj játszani az Ő játékaikkal.
-
_drk
addikt
válasz
Raysen623 #198654 üzenetére
Mind az Ő címuk ami alattuk készul.
Csak egyértelmű hogy megéri kiadni PS-re is, mert +milliós eladások. Náluk meg mehet így a gamepass-ba.
Aztán most nézhetjük az elmúlt 2 évben, hogy bár nem Sony ex minőségű játékok, de egész jók ahhoz hogy GP-be megkapod mindet. Extrában meg örülhetünk a több éves már alapból akciózott címeknek. -
gyerecske
senior tag
James Bond érdekesnek tűnik.Bár furcsa a fiatal Dextert látni ebben a szerepben .
-
itldj
aktív tag
válasz
morfondőr #198640 üzenetére
Sajnos nincs, de ez nem akadályozza meg, hogy telepítés után ne húzzon le x giga frissítést. Cserébe minden indításnál bent kell legyen a lemez, mert onnan ellenőrzi a licencet.
Lemezesen csak valami deluxe jött ki, ha megvan a ps4 lemez akkor xFt-ért tudsz upgradelni a remasteredre. Már kivették a Miles Morales menüből, külön oldala van a Storeban. -
TBT
addikt
válasz
Rathrol #198648 üzenetére
Ott az új Gears, az új Halo, a The Outer Worlds 2, a Fable, új CoD + Blizzard cuccok, esetlegesen új Forza (Horizon vagy Motorsport), a Perfect Dark, meg sok új (még bejelentetlen) projekt, de néhány hete pletykálták, hogy az új Tömbradír is itt fogja megmutatni magát, szóval esélyesen a tavalyinál is jobb show lesz.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Rathrol #198648 üzenetére
Amúgy tavaly is fura volt a Days of Play, mert a puskaport a SGF nyitóestjére tartogatták. Talán a DS2 előzetesét ott mutatták be, és nem a Sony streamjében, vagy valami ilyesmire emlékszem. A Yoteiről meg észszerű, hogy nem mutattak semmit, nem akarják elvonni a figyelmet a DS2-ről, és majd csak annak a megjelenése után fogják elkezdeni ontani magukból a gameplay és kedvcsináló anyagokat. Ezt mindig is így csinálták.
-
Rathrol
senior tag
Ilyen gyenge show után az xbox nagyot fog dobbantani 8.-án, sony eláshatja magát...
-
_drk
addikt
Az internet most csak úgy feldobta a Pragmata-t. Az amúgy egész jónak tűnik.
-
morfondőr
addikt
Köszönöm a gyors választ!
Az 1. ponthoz még: ha valamiért sérül a lemez és egy része nem olvasható, akkor kuka a játék? -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Új PS5 tulajként bocsánat a láma kérdésekért!
1: lemezes játéknál lehet hogy ne a lemezről telepítsen, hanem töltse le netről?
2: Spiderman első részéből lemezen csak PS4 verzió létezik, ami upgradelhető remasterre?
Előre is köszönöm a választ! -
.LnB
titán
válasz
markknight #198635 üzenetére
Ezen mosolyogtam a bemutató alatt, hogy basszus ez a játék szinte ugyan úgy néz ki mint az első, vagy a második rész.
Értem én, hogy a gameplay a lényeg, de azért na.. Mire a PS5 Pro akkor?
-
markknight
veterán
Ha félsz egy lányhoz odamenni, akkor gondolj arra, hogy a Nioh 3 demónak meg van önbizalma megkérdezni, hogy quality vagy performance-ban fusson, ilyen látvány mellett.
-
.LnB
titán
Azért meg kell hagyni, hogy a James Bond jogok a lehető legjobb helyre kerültek. Én nem vagyok nagy Hitman játékos, távolról tisztelem a játékokat inkább. De azt nagyon. És ha valaki, hát az IO az tud mit kezdeni a 007 licenszel.
-
Bazsi1987
őstag
Nem szoktam panaszkodni itt de ez szánalmas volt sony akkor 1 játék/generáció kb a belső studióktol, jövőre minden a gta-rol fog szolni nagy valamire nem számítok senkitől 27-28 meg next gen
nem akartam venni switch2-t de a sony csinált egy eladást a nintendonak most
-
Xaels
félisten
válasz
Beegabor81 #198620 üzenetére
Az Arc Systems van mögötte akik nagyon jók a műfajban és igen, rég óta várnak a bunyós játékok szerelmesei egy jó Marvel témájú játékot mert az utolsó az hatalmas csalódás volt sokaknak és már annak is sok éve. Persze ez az előzetes lehetett volna informatívabb, mutathattak volna több karaktert.
Nioh3, JB007, Pragmata, Bloodstained, Marvel Tôkon, Sword Of The Sea, Romeo is a Dead Man. Engem ezek azért érdekelnek a felhozatalból
-
Monoton
tag
Titkon vártam valami videós anyagot a Wolverine játékból, de lassan az is olyan lesz, mint a Beyond Good & Evil 2.
-
RangerFox
Topikgazda
Már idén ősszel érkezik a Silent Hill f, ennek örülök. Többi felejtős.
-
Elderath
addikt
Ti még tudtok csalódni state of playbe? Nagy semmit vártam és azt is kaptam. Megtanulhattátok volna, ez egy ilyen generáció.
Szánalmas az a szenvedés ami 1st partyval történik. Az a 15 másodperces yotai teaser is minek kellett oda... nemigaz hogy 5 év utána nem tudnak még mindig mutatni semmit "E3" ra
-
Wesder
titán
válasz
Beegabor81 #198620 üzenetére
Az sokkal rosszabb volt, amikor a Baby Steps-t vezették fel úgy, mintha vàrni kellene.
-
Monoton
tag
Hát ez elég nagy csalódás volt számomra. Összecsapottnak éreztem, mintha hirtelen kitalálták volna, hogy legyen egy State of Play a game fest idejére. James Bond érdekesnek tűnik de szerintem abból jövőre sem lesz semmi.
-
nincsnév007
addikt
valszeg a sonyék is inkább a switch 2-vel foglalkoznak...
-
sittes79
addikt
Plesteson kezdd vicc kategoria lenni...ezt mar nem nagyon lehet vedeni...
-
markknight
veterán
Kritikán aluli State of Play megint, ezért kár volt. Legközelebb majd akkor nézem ha szépen úgy időzítik ahogy az xbox szokta a sajátját és nem szivatják európát.
-
Beegabor81
tag
Ez a Marveles bunyós cucc úgy van felvezetve, mintha valami régóta várt cím lenne, tényleg ezzel fejezik be a bemutatót , már 5 perce ez megy ?
-
Wesder
titán
Eddig ami ért is valamit, hogy a Pragmata kapott megjelenési évet, és bejelentették a Nioh 3-at. Ma érkezik demo belőle.
-
Moby
veterán
psplust ki lehet fizetni walletből, vagy csak kártyával?
-
LÁZ
addikt
'driffleapp' -10% az első appon keresztüli vásárlásnál, ha driffle plus-od van (havi/féléves/éves előfizu,amivel olcsóbb lehet bármi is, de fix 5% off mindig), összevonni nem lehet, nem lesz belőle 15% off, csak 10. APP-ban
úgyhogy a 20k-s feltöltő 15341.- #oblivionremakepowaa
-
Persie12
aktív tag
Euronics-ből sikerült behúzni a Forbidden West Complete Edition-t 9.000 forintért. Náluk nem volt kifejeztten kiemelve, hogy magyar feliratot is tartalmaz a játék, de gondolom van benne magyar felirat. Vagy mit gondoltok? Létezik hogy valamelyik boltban magyar feliratos verzió van, és van amelyikben pedig olyan ami nem tartalmaz magyar nyelvet?
-
Wesder
titán
válasz
HELLAFLUSH #198604 üzenetére
A vérükben van a "bemegyünk valahova a demokràcia generàtorral szabadsàgot terjeszteni".
-
negyven2
veterán
-
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84 #198583 üzenetére
sajnos erről nincs tapasztalatom, 2-3 órám talán ha van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Keresek ROG Ally X-et.
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged