- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Panasonic LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #197514 üzenetére
Ezt én is adom, csak a kitaposott bohóccipő jelzőket nem.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #197512 üzenetére
Elhiheted, hogy csípi ám a szemét a csávónak. Attól zengett napokig a sajtó, hogy a Square milyen rossz döntést hozott, hogy dobta a turn based receptet, a Rebith és a Remake eladásai még így sem túl jók, aztán előbbire meg 10-pontokat dobált az ipse. Szóval úgy amblokk osztják őket, éppen ezért kellett egy kis válasz a népnek otthon, hogy nyugodjatok meg, ez a játék nem olyan jó mint mondják.
Amúgy jó kis játék volt a Rebirth, de annyi kínos jelenet volt benne, hogy néhánynál már a fejemet fogtam. (Chocobo haja hasonlít Cloudra majd vigyorgás, az a katonás táncikálós idétlenség, a kártyás majomkodás a hajón Red-del és ez csak három dolog ami eszembe jutott hirtelen) Na ha valami, hát akkor ezek erőltetettek voltak és teljesen ki tudtak zökkenteni a történetből.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #197492 üzenetére
IGN, mégis mit vártál?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #197492 üzenetére
Ezt nyilván te sem gondolod komolyan.
-
Hiei555
aktív tag
Én most nem kifejezetten az Ac ra meg az Ubira gondoltam nekem tetszik az Shadows a Valhalla után pont ahogy írtad 4-5 év után hiányzott. Neked nem jön be ez van. Meg azért nehogymár mindenert az Ubi legyen a bűnös amiket írtam ugyan úgy igaz másra is. Egyébként a Star Wars és az Avatar sem rossz sőt a division far cry ghost recon splinter cell mind tetszett és mind ubis....
-
markknight
veterán
Valszeg itt arról volt szó, hogy az egész céget az AC tartotta fent. Aztán azt hihették, hogy abból a pénzből tudnak majd kafa, új gémeket csinálni, amik jöttek is. Watch Dogs, Division, Crew.. csak időközben amire alapoztak, elfogyott a kreativitás, aztán ezek is tré játékok lettek. Innentől meg már csak kapálózás ment. Lett egy live service amit tudnak fejni, minden más oltári nagy bukás, de legalább ezen a Shadowson érződik, hogy tényleg foglalkoztak vele.
-
Moby
veterán
válasz
Hiei555 #197506 üzenetére
Ők telítették túl, és semmi hajlandóságuk sem volt leállni vele. Valami elfuserált módon azt gondolták, hogy ha majd nem évente adják ki ugyanazt, hanem lassítanak kicsit, és csak négyévente adják ki ugyanazt átcsomagolva, az jelentősen más végeredményhez vezet. Hát nem vezetett. Így vagy úgy, ezeknek a természetellenes módon túltolt franchiseoknak vége van. Csak így már viszi magával a céget is. Lehetett volna másképp is.
-
Hiei555
aktív tag
Az a baj hogy túl telített a piac. Nagyon sok ugyan olyan game van. Hiába más a körítés mindig ugyan az/hasonló. Ezzel nem is lenne baj a gond a mennyiség/minőséggel van. A másik az rettenetes mennyiségű dlc és roadmapozás meg post launch content. Gyakorlatilag mindig egy fél játékot kapunk ez engem már qvara kezd zavarni hogy hiába veszem meg csomó játéknál várni kell hogy "teljes" legyen és fizethetem ki megint az árát úgy hogy amúgy is emelt áron van... Persze van kivétel nem azt mondom hogy minden dlc rossz hanem inkább hogy a többségnél az alapjáték része kellene hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest