- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kzoli420 #50097 üzenetére
Hát egy hónappal ezelőtt még 300 volt az átlag, most meg már 230-ért is van fent DE ami még mindig 80k-val több, mint kellene legyen, de azért szépen lassan megy lefelé az ára...
Még el is gondolkoztam rajta, de én a lemezes verziót preferálom inkább..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
retroid
senior tag
Ha végre egyszer meg fog érkezni a gép én még akkor se adom ha lesz PS6
Majd inkább emlékként elteszem a szekrény tetejére....Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
kzoli420
tag
válasz
azvagyok12 #50096 üzenetére
Es a nagyszeru uzleti erzekkel rendelkezo emberek ugyan annyiert aruljak, mint a lemezes valtozatot. Azt sem egeszen ertem, hogy nem ajanlanak egymas ala az emberek, mint ha epp az ellenkezoje lenne..
lehet tenyleg elkel, barmennyiert is rakjak fel?
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
azvagyok12
csendes tag
válasz
Kovacsgabor2 #50093 üzenetére
12 gép volt abból 3 már fent van...
-
ChiliChili
tag
válasz
Kovacsgabor2 #50093 üzenetére
Lassan több a hirdetés az aprón, mint amennyien várjuk a gépet...
Hamarosan indul az árverseny. -
Kovacsgabor2
csendes újonc
Kezdenek megérkezni a keddi MM-os Digitalok apróra, kíváncsi lennék van olyan aki saját céra rendel PS-t?
én balfék meg vadászom hetek óta siker nélkül
Playstation 5 Digital/Standard Edition-t keresek SAJÁT célra
-
Gaben92
őstag
Annyiért mondjuk jó volt. Nekem pont az XF9005-öt sikerült bemákolnom de nagyon. Volt egy akció Sonynál hogy ha veszel TV-t akkor 150€ kedvezményt kapsz Sony Soundbarra én meg pont terveztem venni mindkettőt. Úgy működött a dolog, hogy meg kellett venni őket előre és a számla feltöltése után a Sony visszautalta a 150€-t. Az egyik áruház meg pont csomagban árulta a TV-t és a Soundbart. Ha együtt vetted akkor 100€ kedvezményt kaptál. Szóval ott 100€ lejött, aztán a Sony még visszautalt 150-et.
NorbiZsemi: Nálunk most a lépcsőházban van hagyva 3 vatta új split klíma dobozolva már harmadik napja. Valamiért senki se akarja ellopni őket.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
C4mp3r
addikt
válasz
retroid #50073 üzenetére
orulj neki, hogy megkapod azt a szart, tegnap meg izzadtal, hogy vajon a heten ideer-e. nem szeretsz futarra varni kerd postan maradora vagy csomag pontra. kepzelheted a futarnak is mennyire ki lehet a fasza, hogy a pistikek hivogatjak folyamatosan, hogy mikor jon mar a ps5, kicsit nojunk mar fel. mpl egyebkent korrekt, oda fog csorogni a futar mielott jon.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz
penge111 #50076 üzenetére
Hisense 65U8QF is hasonló ilyen téren.
Fateromék vettek egyet, FALD VA panel, 1300/1400 nit, 55-ösnél 130 környéki zóna, 65-ösnél meg 180 rémlik...
340k most az Edigital-nál.C9 van otthon, de mikor láttam apuéknál...hát le a kalappal, kurva jó képe volt. 2020-ban a foci EB hivatalos tv-je lett volna.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
crue
őstag
válasz
retroid #50073 üzenetére
Még mindig több információ, mint amit nekem megjelenés napján a GLS adott, azaz semmit. Se időpontot, se telefonszámot, de még azt se, hogy csomagot akarnak hozni nekem. A Konzolvilágos ügyfélszolis erősítette meg hogy jönni fog és adott nyomkövetési számot, ami persze nem volt jó semmiféle nyomkövetésre.
-
Gaben92
őstag
Nem akarok nagy mélységekben bele menni (és így is sokan fognak emiatt utálni
) de a QLED sehol sincs a Triluminoshoz képest, főleg akkor mindkettő rendesen be van állítva. Annó asszem még a Q6/Q7-széria volt olyan, hogy ha bekalibráltad őket rendesen, akkor a peak brightness (ami papíron magasabb mint a 9-es Sonykon) beesett gyakorlatilag a gyári érték felére. A marketingje jó a QLED-nek egyedül, de gyakorlatilag VA fronton a Sony gyalázza, ha meg IPS kell akkor az LG marad (kivéve az RGBW modellek, azok gyalázatosak).
Arról meg már nem is beszélek, hogy az interneten lévő tesztek döntően amcsi modellek és a Samsung butított paneleket szállít európába, a Sony pedig ugyanazt. Mondjuk be kell valljam a QLED-eket nem követem már 2 éve, de a Q6/Q7 szériánál még ez volt a helyzet.
Nálunk amúgy kicsit más az árképzés. Centre ugyanannyi a két TV, 1199€ az 55".
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Picit off a TV témához. Én nem rég vettem egy 65" TCl C715-öt , sokan nem is ismerik a márkát, meg kínai gagyinak tartják. Haveromnak Lg CX Oled TV-je van, átjött megnézni, azt mondta, hogy megdöbbent, hogy ennyi pénzért ilyen jó tv-t lehet kapni. Félreértés ne essék nem veszi fel a versenyt az oled masinákkal, de megállja a helyét sok túlárazott ismert márkás qled tv mellett. A Ghost of Tsushimán lehidaltam, pedig állítólag 1000 nit+ kell a szép hdrhez, hát ezen a tv-n is gyönyörűen teszi a dolgát...Ez csak 60hz panel, lehet én vagyok vak, de ennek is brutális képe van. a 120 nem is érdekel, mert kizártnak tartom, hogy ez a generáció 4k/120 fps-el zakatoljanak a játékok... Aztán vannak ilyen nyalánkságok, Dolby Vision, Atmos, 20W-os hangszóró amitól szilveszterkor feljött az alsó szomszéd, pedig csak 30-as hangerőn ment a zene rajta
Persze ha az ember egy 2*, 3* annyiba kerülő Tv mellé tolja akkor tuti látszik a különbség. Én rengeteget keresgettem, és szerintem ez az egyik legjobb ár/érték arányú tv, ami alkalmas konzolozásra is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
retroid
senior tag
Ez az MPL valami zseniális...
8 00 - 17 00 bármikor jöhet a futár.
Persze a futár a telefont véletlenül se veszi fel hogy ebbe a rövid kis 7 órás időintervallumba mégis kb mikor jönne?!
Azért az mennyire életszerü hogy reggeltől késő délutánig nem mehet az ember sehova.....Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
Gaben92
őstag
Az az XH90 rohadt jó cucc, nem lesz vele gondod.
Amennyire nem hozott lázba az XG széria, annyira gondolkodom az XF90->XH90 cserén én is...
Valahol viszont szomorú, hogy a 9-es Sonykon kívül nincs egy értelmes nem OLED a piacon...
Nem sok választása van az embernek...
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
PC-n sem izgatott a dolog, mert a kis GTX 1060-as még a 60-al is hadilábon állt azért 1080p-ben.
De mióta megvan az új kártya, csak átálltam már az 1440p@120-ra, hadd szóljon!
Na és PS5-re jön valami játék?
Szegény már nagyon régóta nem volt bekapcsolva. Kena valóban el lett tolva Q4-re vagy ez csak pletyka? Mondjuk hivatalos infót nem látok sehol...
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Samsung Q70R 4K@60-at támogat maximum, így a PS5-ös Cold War nem is engedte bekapcsolni a 120-as módot, szürke volt az opció. PC-n játszok 1440p@120-ban, mert azt támogatja. De egyik PS5-ös játék sem fogja engedni bekapcsolni a 120-as módot. Ahogyan Deck-nek sem a 2018-as QLED-je, ha még az van meg Neki....Q7FN talán, ha jól emlékszem.
-
belan
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
Lehet troll vagyok, de én Ellen Page-t kértem volna fel Ellie szerepére...
The Truth is out there...
-
belan
addikt
válasz
mmearrccii #50037 üzenetére
Nincs game módba de ki próbálom, 2,5 méterről nyomom kényelmesen fekve a jó.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
mmearrccii
csendes tag
Konzolon+tv-n még én se tapasztaltam, az tény. Lehet, mivel távolabb ülsz tőle, nem olyan szemet szúró. Amúgy az még eszembe jutott, hogy a legtöbb TV-t game módba kell állítani, mert ha nem akkor ilyen post-processing effekteket dob a képre (meg lehet hogy korlátozza is 60 fps-re). Szóval azt még megnézném, hogy game módban van-e a TV ilyenkor
-
belan
addikt
válasz
mmearrccii #50033 üzenetére
Nem tudom én 164cm tv-n annyira nagy különbséget nem láttam 60 és 120 között. Aztán lehet új szem kellene már.
De 30 és 60 nál nagyon észre veszem már a különbséget, 30 darabos akad.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz
mmearrccii #50030 üzenetére
De az már 144hz.
Monitoron lehet más a szitu meg egy fps multi játéknál. Én nagyon örülök 4k 60fps-nek bőven jó nekem, durva grafikával legyen!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Nekem HDMI 2.0 csatlakozóm van, de a panel meg 120 hz-es, állítólag.
A konzol menüjében itt nézd meg, mit jelez ki. Nekem 60 hz még 1080p mellett is. Hiába állítom lejjebb a felbontást, akkor is marad 60 hz. Szóval ezek alapján hiába van a játék 120 fps-re állítva.Állítólag itt kell megadni a menüben, hogy alapértelmezett legyen a performance mód és akkor játék elindít, akkor átvált 1080p 120 hz-re a fentebbi helyen a videokimeneteknél. Így nézted meg?
Mondjuk PC-n is mindegy 120 fps-t, ha ott meg mondjuk 60 hz-es monitor van rákötve.
Oda is kell a monitor és azért ott nem 4k-s monitorok vannak még általában.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
Csak én vagyok az, aki RDR2 helyett véletlenül mindig R2D2-t olvas?
-
belan
addikt
2.1hdmi meg egy nagy hülyeség még! Talán egy durva PC nem az! De konzolnál ki akar 120 fps-be játszani 720x1080 felbontásban én biztos nem akarok játszani!
Nekem már mikor volt 2.1hdmi-is tv-m és nem azért vettem mert van rajta mert újabb típus kellett! 4k120fps meg még ps5 pron se biztos lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
Meglepődnél mennyi ember hiszi azt, hogy a TV-je tudja mert ráhazudták a boltban és a specifikációkban.
Feszít az áruházban a TV-n nagy betűvel a 120/240Hz, aztán apró betűvel ott van valahol, hogy az csak ilyen-olyan motion index (Samsungnál volt (van?) ez a CMR cucc), a valóságban meg csücsül benne az 50/60-as panel...
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #49986 üzenetére
Kinek mi. Én jobban örültem volna ha javítják csak a kontrollert. De már mindegy, megoldottam máshogy.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest