Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
parádé ez a stars, a mostani multiplayer kampány (extrában benne van a marvel rivals, ergo nem kell venni semmit) után egyből jön a pont, de a júniusi monthly pickból az obli remastered után (amit megvett az ember) lófsz se...
majd jól felhivom őket hétfőn, hogy sziveskedjenek intézkedni, email off, mert ahogy olvastam a hivatalos support emailt már nem nézik (ez is egy szép baleset
)
olybá tűnik egyre inkább elmennek otthonról náluk...
-
_drk
addikt
Kelleni fog az új hardver lassan így is úgy is. Elvileg erősebb vasra könnyebb is lesz majd fejleszteni.
De inkább úgy mondom, hogy ezt már elbaszták és úgyse lehet vissza csinálni. Dolgozzanak cross gen God of War-on, TLoU-n meg Horizonon, ez már most általnos lesz sajnos ezeknél a címeknél. -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Rigormortiis #199186 üzenetére
Ráadásul három különböző (kicsit különböző) befejezése van. Kettőt már megcsináltam, de nekem annyira tetszik, hogy végig fogom játszani harmadszor is
Még az Elden Ringgel szórakoztam ilyen jól. A DS játékok simán csak felidegesítettek, szóval azokat hagytam, de a Lies of P valahogy ment is és nagyon tetszett a setting is. -
Moby
veterán
válasz
Beegabor81 #199195 üzenetére
Nem, őket jelenleg bátran el is lehet küldeni, és az így felszabaduló erőforrásokat is a stúdióknak adni, vagy visszaépíteni a leépített stuidókat, kipótolni a klozeton lehúzott százmilliókat, stb. Jelenleg csak fontosabb dolgok lennének a sonynál, mint bármilyen új és felesleges hardverbe beruházni.
-
Bad Pritt
félisten
Reservedben van Astro Bot póló. Sajnos csak gyereknek.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Szilágyi84 #199188 üzenetére
Mondjuk a Bloodborne pont nem tetszik amihez közel áll se a többi hasonló csak a Sekiro és a Wukong amit végigszenvedtem.
-
Edge
veterán
válasz
DLC-t szídják, hogy qrva nehéz lett. Kiváncsi leszek a véleményedre
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Már gondolkoztam rajta, most ráadásul akciós 11 ezer
-
Rigormortiis
veterán
23 óra után lepörgött a Lies of P stáblistája. Jó volt. Nagyon. Valamivel könnyebb, mint a from játékok, de nagyon közel áll hozzájuk, minőségben is. Abszolút pozitív csalódás.
Nem igazán aknáztam ki a plusz játékelemeket, amint megszereztem a katanát, azzal aprítottam, full dexre (itt tech) építettem és block, perfect block, dodge. Érzésre a perfect block ablak nagyobb, mint a from hátékoknál (szerintrm ezért is ment jól) és a legtöbb ellen nem trükkösen csapkod.
Amit kifejezetten imádtam, a Hotel lemezjátszójába győjthető dalokat.
Összességében egy több mint okés soulslike játék.
Erősen gondolkozom a dlc megvételében.
-
Elderath
addikt
Na leporoltam gépet meg megvettem DS2 deluxet már csak 10 nap
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sziasztok!
Megvettem a Split Fictiont és azt szeretném megkérdezni, hogy jól értelmezem-e, hogy a Friend's Pass azt takarja, hogy mondjuka a fiam PC-n letölti a Friend's Passt Steamről ingyenesen és coop-ban tudunk játszani úgy, hogy ő a PC-n én meg a PS-n?
Köszönöm a választ. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #199155 üzenetére
Az most csak hab a tortán, ott valaki lent vagy közepén betette és nem lett ellenőrizve. Nyilván hiba, de ezt lehet orvosolni.
A baj, hogy kijött a játék és elég szarul néz ki több szempontból, tiszta Concord effektus. Szar karakter modellek, a pályák is semmilyenek, de a gameplay se hoz semmit.
Ez simán Cancel lehet, ami akár a Bungie bezárását is jelentheti.
-
VTom
veterán
válasz
denko #199156 üzenetére
Nem hinném. Én prémiumot vettem, mert csak arra adtak akciót, Extra áron tudtam megvenni, de aztán rájöttem, hogy semmi szükségem nincs rá.
A katalógusból már végigjátszottam, amit szerettem volna, nem multizok, és sokkal gazdaságosabban jövök ki, ha megveszem azt a pár játékot, amivel egy évben játszom. Azokat úgyis meg kellene venni, mert nincsenek PS+-ban.
A havi ingyen játékokat meg felőlem a hajukra kenhetik, nem is tudnám már megmondani, hogy mikor játszottam olyannal utoljára.Részemről ha lejár az előfizetés, maradni fog az a pénz a zsebemben.
-
fausto
addikt
válasz
Wesder #199154 üzenetére
"These price increases were partly a result of increasing value we bring to the players, through the quality and diversity of content we continue to add"
Hát igen, a legutolsó emelés óta is akkorát javult a minőség, hogy alig látom. A Premium-ba pl. soha nem látott mennyiségű és minőségű játék kerül hónapról hónapra! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #199150 üzenetére
Ja, 3-4, meg a Gat out of hell is jó volt.
Mondjuk mi coopban toltuk le. Azért az úgy hozzátesz rendesen a játékélményhez. 4 után vártam is, hogy valami jó kis nextgen grafos új rész lesz. Hát aztán nagy csalódás.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #199031 üzenetére
Mondjuk én a Saints Row-ot imádtam.
Egy elborult GTA.
Persze a legutolsó animes részüket inkább hagyjuk. -
Xaels
félisten
válasz
TrishtanAG #199147 üzenetére
Köszi. Meglátjuk, hogy alakul. Elsőre biztos sok mindent másképp fogok csinálni mint ahogy optimális lenne.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Xaels #199146 üzenetére
Ha elfogadsz néhány tanácsot, avagy dolgok, amik megkönnyítették volna a klónjaim életét, ha előre tudom
- Ne csak akkor készíts klónt, amikor a történet megköveteli, ugyanis mindig jól jönnek a bányászó, karbantartó, főző, stb
rabszolgákbajtársak.- Érdemes a menüben feladatokat készíteni és kiosztani őket másnak, különben hamar azon kapod magad, hogy a bázis és a bolygófelszín között rohangálsz mérgezett egérként, miközben azt számolod, mennyi idő van még hátra a virtuális napból.
- Érdemes az opcionális feladatokat priorizálni (mondjuk aszerint mennyire érekesek), mert fizikailag nem lehet mindet megcsinálni, és a túléléshez szükséges dolgoktól veszi el az időt, ha mégis megpróbálkozik vele valaki.
-
Xaels
félisten
válasz
TrishtanAG #199144 üzenetére
Várom már, tegnap behúztam a sima verziót. A demo is nagyon tetszett. Na de 2-kor neki is esek, megy majd a szokásos stream is ha valaki bele akarna nézni
-
LÁZ
addikt
válasz
Krissz1983 #199143 üzenetére
parádé
-
TrishtanAG
senior tag
Ma jelenik meg a The Alters, amiben a This War is Mine drámázását és a Frostpunkok idegörlő taktikázását a nyersanyagokkal házasították össze egy hangulatos sci-fi settingben. 8 órányi játék után azt tudom mondani róla, hogy kifejezetten jó móka szép grafikával, plusz még jól is fut, pedig UE 5 van alatta, amit ugye divat utálni.
-
LÁZ
addikt
válasz
Krissz1983 #199140 üzenetére
van egy [reset gombja] , hátha segit
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Steelseries arctic Nova 7 fülesem.
Szuper meg minden csak 1 napja feltettem tölteni és most nem kapcsol be. A LED nem jelez nem csippan nem csinál semmit.
Van esetleg valaki akinek lenne valami ötlete mit csináljak vele?Előre is köszönöm szépen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #199135 üzenetére
Még jobban alábontják, ahogy én értelmeztem, nem csak sétálós zene, lovaglós zene, harcolós zene lesz, hanem alkalmazkodni tud pl. a séta üteméhez, a terephez, hogy még erősebb atmoszférát teremtsen. Nem igazán találtam videót, ahol rendesen hallatszik, itt beszélt róla.
-
Bad Pritt
félisten
Death Stranding 2's music will adapt to your gameplay, shifting dynamically based on your path and actions to create a unique auditory experience for every player.
Na erre rohadt kíváncsi leszek, mert könnyű vagy elcseszni az ilyen ötleteket, vagy aranyos gimmick szintjén megoldani, amit aztán 5 perc után elfelejtesz.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #199128 üzenetére
És van, amikor olyan játékot döntenek be, ami meg nem szolgált rá (DA Veilguard). A meta az okésabb, legalábbis a critics része, az user pontnál meg mehet a review bombing.
Mondjuk ez is addig megy, amíg egy kiadó elég tökös nem lesz, hogy bíróságra rángasson pl egy Angry Joe-t (BF2 ugye, ahol nem kicsit füllentett a hírverés érdekében, és az EA kilátásba is helyezte a dolgot).
-
markknight
veterán
Indul a Mindseye refund hullám: [link]
Azért néha hálás vagyok, hogy hány platform gondoskodik arról, hogy a user ne tudjon "szar" játékot vásárolni. Metacritic, influenszerek (már amelyik) nem csoda, hogy sorra dőlnek be a cégek. Régen mondjuk nem voltak ennyire rossz játékok, de azért voltak és könnyen rá lehetett szaladni, most kb zéróra csökkent ennek az esélye ha valaki figyelmes. Már pedig a játékosok zöme az.
-
l.skywalker
titán
BestBuy topikból másolva:
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Archttila #199119 üzenetére
Same, óriási hatással volt rám anno. Pont havernak magyaráztam, hogy gyerekként a frászt hozta rám a jelenet, amikor a kis utcába befordulunk a gyerek után kajtatva, és ott fekszik egy véres dög teteme...
De aztán érettebb fejjel meg az egyik legjobb élménnyé vált, ezzel a résszel lettem rajongója a szériának.
-
vm93hun
aktív tag
Júniusi PS Plus játékcsomag (Június 17-étől elérhető):
Extra kínálat:
FBC: Firebreak | PS5
Battlefield 2042 | PS4, PS5
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 | PS5
theHunter: Call of the Wild | PS4
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie | PS4, PS5
Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes | PS4, PS5
Train Sim World 5 | PS4, PS5
Endless Dungeon | PS4, PS5Premium kínálat:
Deus Ex - The Conspiracy (PS2) | PS4, PS5 -
PTM
aktív tag
Kipróbáltam a Khazant is nyugiban itthon. Csak az első bosst ütöttem le, de hú, hogy ebben milyen jó véres és erőszakos a harc, kiugrik abból, amit eddig általában láttam. Meg ebben ismét egy kigyúrt, hosszú hajú vadállat hőssel kell gyakni, mint a régi szép időkben és ahogy egy akció-fantasy játékban azt én szeretem.
Még a végén erre fogok most rácsavarodni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Rigormortiis #199104 üzenetére
kell hozzá az alapjáték az nem volt világos a store alapján
-
A cikkben leírtak konkrétan nem igazak:
"a PlayStation zokszó nélkül visszatéríti a játék árát, ami azét nem kis dolog, mert ilyesmi eddig mindössze egy alkalommal, a Cyberpunk 2077 megjelenésekor fordult elő"Ugyanis volt még egy eset, a Concord. Csak azt olyan gyorsan visszahívták, hogy kb meg is feledkeztünk róla. Vissza is térítették az árát.
-
PTM
aktív tag
válasz
Fox Mulder #199110 üzenetére
Hmm, nem is tudom, hogy erre volt-e már példa a Cyberpunk-fiaskót leszámítva.
Amúgy ez valami nagy durranásként beharangozott játék, vagy miért van ennyire fókuszban? Korábban alig hallottam róla, most pedig folyamatosan jön szembe.szerk: Átfutottam a cikket és írják benne, hogy nem történt máskor ilyen visszatérítés.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Akkor most már néha meg is ütnek?
-
PTM
aktív tag
válasz
TrishtanAG #199107 üzenetére
De te tényleg egy másik bugról írtál, amikor úgy érzékeli a játék, hogy tereptárgyba ütközöl. Ezt korábban javították, nálam nem ez volt.
Lényeg, hogy most egy párperces próba után teljesen jónak látszik. Nem tudom, hogy az eredeti szenzorokkal mit produkálna most a patch után, de a cserét így sem bántam meg, mert a kontrollerek ezzel jobbak lettek.
-
PTM
aktív tag
Tegnap újra játszottam kicsit, kipróbáltam az Expedition 33-at is a javított-upgrade-elt kontrollerekkel. Az egyikkel tökéletes volt a sprint, a másikkal viszont még mindig akadozott, csak a korábbinál sokkal kisebbeket és sokkal ritkábban. A kalibrációs oldal szerint pedig teljesen rendben van az a kontroller is.
Ma PS5-re is kijött az 1.3.0-s patch, egy próba után azt mondom, hogy rendberakta a sprintet. Elég biztos vagyok benne, hogy a játék inputkezelésével is volt valami gebasz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Az utolsó mondatig azt hittem, poltopik.
-
Rigormortiis
veterán
Azért az Operaháznál már bekeményedett a P, és az Árkádnál óvatosabban megyek. Továbbra is tartom, hogy jó játék ez.
-
válasz
ldave #199102 üzenetére
Pont az a lényege ennek, hogy a kijelzőtől függetlenül számolja a képet a konzol, szóval minden esetben ugyamúgy futnak a játékok. De ez nem azt jelenti, hogy akkor csakis 4K-ban tud renderelni. A legtöbb esetben valamilyen tetszőleges köztes felbontásról van fel- vagy leskálázva a kép a HDMI kimeneti felbontására.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #199097 üzenetére
Sajnos ezek a konzolok nem így működnek. Mindenképp 4K-ra renderel, ha ott homály, akkor mindenhol az lesz, mert onnan skálázza vissza fullHD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron