Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a FH5 öt honnan érdemes beszerezni?
-
-
markknight
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #199575 üzenetére
Eneba, Driffle. Enyhítik a fájdalmat.
-
republic666
tag
Portál miatt van premiuim előfizum, ok, még az ilyen-olyan akciókkal csökkentett 28 ezres. meglátjuk, mi lesz jövőre, azért ha teljes árat nézzük az kb. havi 5500 sem sok, ok nem a pénzzel, hanem a tartalommal vannak gondok
-
válasz
A sommázás nagyon jó!
-
30z.Samu
félisten
válasz
+1, bár én most jutottam el erre az álláspontra. Ennyiért máshol többet kapok.
-
válasz
Én is már csak amikor kell a multi miatt vagy van olyan játék ami megéri, max egy hónapot, a másik oldalon Game Pass ugyan így, azért ha az ember összeadja ezeket, kis Netflix, Youtube Premium stb elég szép szám ki tud kerekedni.
-
válasz
Jövőre nekem is lejár... Erősen gondolkodom, hogy nem hosszabbítom meg...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Nekem még van egy 10 hónapnyi előfozetés hátra, de ha belegondolok, hogy a Lost Recordson kívül semmit se játszottam idén eddig Plusban, akkor azt a játékot olcsóbb lett volna magában megvenni
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
ImpersonatoR #199530 üzenetére
Marha egyszeru: ha senki nem fizet elo, akinek most van, akkor majd egybol felere csokken az ara.
En mar ket even nem fizetek elo, es nem azert, mert nem tudnam kifizetni, hanem mert a penztarcammal szavazok. Ertsd: lofasz a seggetekbe.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Atomgeszi #199561 üzenetére
Én biza szó nélkül felálltam volna és ettem volna valahol egy szendvicset...9400 Ft...Napokig megvan belőle a reggeli vagy a vacsora
Amúgy igen, valószínüleg benne van a pakliban az is, hogy minden nagyon megdrágult és még ez mellé drágult a PS+ is, ugye. Enni muszáj, de PS pluszozni nem... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
blountex
senior tag
Bár úgy rémlett, hogy tavaly volt az áremelés, ezen cikk szerint már közel 2 éve.
Akkor az extra is 30.000 kóstált, ott lett volna értelme beruházni legalább 5 évre mert az is még csak 150.000ft kiadás, szemben ha most nézzük ugyanez 50e-rel már 250.000ft jelent.
Azért látszik a különbség 2 év alatt hova jutottunk a beígért minőségi szolgáltatás aligha fejlődött értelmes szinten és ez valószínű ezután sem fog sokat változni.Ha nem kellene a multiért előfizetni konkrétan nem is érdekelne a Ps+ tagság....
De jó is volt anno a Ps3as korszak ebből a szempontból. -
-
F-ECT$
titán
válasz
Atomgeszi #199561 üzenetére
Ez azért durva, én olyan 6k körül meg szoktam ezt úszni, de mondjuk fél éve ettem utoljára hambit, azóta lehet már drágább lett
Én 63k-ért vettem 2 év prémiumot, szinte csak abból játszok, szóval nekem megéri a dolog, de ahogy nézem egyre szűkül az a réteg akinek szintén meg fogja a jövőben.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem itt nem azzal van gond, hogy gond lenne bárkinek is az összeg kifizetése esetleg.
Hanem, hogy mit kapsz a pénzedért.Múltkor ettem egy hamburgert, mikor beültem, akkor láttam, hogy a krumpli meg a coleslaw külön történet az amúgy se olcsó hamburger mellé és még ráadásul szervizdíj is van. Felkelni ciki lett volna, éhesnek meg éhes voltam, így maradtam, meg mert amúgy tényleg gourmet burgernek tűnt.
A végösszeg 9400 Ft volt, egy hamburger, kóla, coleslaw, krumpli.
Nem is az, hogy földhöz vágott volna, de ennyi pénzért nem azt kaptam egyáltalán amit vártam, kezdve azzal, hogy a buci fixen nem volt friss, ami még a negyedannyiba kerülő burgeresnél is összejön általában.
Ráadásul fizetésnél 20 mp-ig tolta elém a képernyőt célozgatva, hogy 10% borravaló az elfogadott. Hát nem nyomtam. Addigra már kedvesek se voltak.
De 10k-ért. Köszönöm nem.Szóval manapság tényleg az van, hogy mindenhol lehúzzák szarrá az embert, még külön külön talán nem is vág mellbe,de sok kicsi sokra megy és a végén mit kapsz érte az már kérdéses.
-
-
vg
addikt
válasz
Így évre lehet soknak tűnik, de csak havi 5ezer forint. 5 db 2 literes kóla ára. Azért annyira nem gáz, azért itt elég jól keresnek az emberek is, nem hiszem, hogy gond lenne bárkinek is.
-
A home képernyőn ki lehet tenni az összes installált játékot a főképernyőre egyszerre vagy még mindig nem ?
Ahogy nézem csak 10 et enged ?
[kép] -
válasz
bod101 #199551 üzenetére
Elsődlegesen mindig a wallet-ről vonja le a pénzt, és ha az nem elég, akkor a maradékot a kártyáról.
Viszont van egy olyan bug, hogy a kártyás fizetésnél nem a maradék összeget írja ki, hanem a teljeset. De ha végigmész a kifizetési folyamaton, akkor végeredményben nem a teljes összeg vonódik le, csak a maradék. -
bod101
aktív tag
Sziasztok,
járt már valaki úgy, hogy egy pre-orderes játékot nem tudott kifizetni a wallet-ből csak kártyával hagyná.
Eddig pedig működött. -
itldj
aktív tag
válasz
OgreImre #199531 üzenetére
Nem tudom mit értenek kiváló minőségű játékok és előnyök alatt, de ez már nálam (is) a pofátlanság netovábbja.
Vagy arra gondoltak, hogy nem fagy szét 5 percenként?! Azért konzolon az egy elég alap "elvárás"
Novemberben lejár az extra, meg viuszonylag korlátozott (kb semmi) időm van munka és család mellett játszani, szóval könnyes búcsút veszünk, mert akciós évi 40-et már nekem nem ér az extra. Abból a 40k-ból megveszem ami érdekel és éppen akciós, ki fog tartani egész évben. Amit meg esetleg day1 veszek mert annyira érdekel (Expedition 33, Atro Bot
) azt eddig is megvettem az Extra mellett.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #199547 üzenetére
Következő akcióban én is megveszem az alapjátékot.
-
Rigormortiis
veterán
A Lies of P átlépte a 3M eladott példányt, bónusz juttatásokat, S2 konzolt is kapnak a fejlesztők.
Azért nagy szó, mert Day1 GP megjelenés is volt.
Maximálisan megérdemli.
-
_drk
addikt
A havi 4000ft extráért már nézni kell, mi kerül be.
De továbbra is az a fontos, hogy valaki mennyit játszik online és mennyi játékot vesz.
Ha nincs multizas és egyébként nagyjából megvesz mindent ami érdekli annak nyilván felesleges a PS+.
De ha kell az essential ami már 2000ft, úgy havi +2000ft-ért egy online könyvtár még mindig megéri.Ezért is emlegetik, mert a matek nagyjából még mindig ki jön, ki van ez számolva...
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Még emlékszem, amikor elindult a szolgáltatás, akkor évekig ment, pedig volt, hogy fél évig nem is használtam, de annyira elfogadható áron volt, hogy úgy voltam vele, hogy "legyen ott, ha éppen kell". pl átjön egy haver, aztán akkor bohóckodunk valamivel a katalógusból...
Na, mostanra ez már nem az az árkategória -
Bogyi007
veterán
Pár hete erre az emelésre céloztam és találtam is linket rá hogy június 24-et követően lesznek új PS Plus árak...
-
blountex
senior tag
válasz
Erről nekem is jött email. Kezdenek elszállni a minőség pedig változatlanul szar hiába emelnek itt árakat.
Úgy emlékszem tavaly is volt pont nyáron áremelés.
A prémium csomagot Black Fridaykor 36e-ért be lehetett húzni, akkor még megérte, de most már tuti nem.
Akcióval a középső csomag is biztos többe fog kerülni mint 36e....
A legalsót pedig jó ha egy 20-ért odaadják. -
Elderath
addikt
lol kaptam én is levelet, de azt hittem ez a múltkori emelés és csak figyelmeztető levél. Van pofájuk MEGINT emelni? Nem pár hónapja emelték? Na mindegy januárba letelik és megy is a cancel.
-
VTom
veterán
válasz
markknight #199533 üzenetére
Ez a minőség. Gondolj bele, mi lenne, ha nem fizetnél elő!
-
lmno
őstag
válasz
Beegabor81 #199528 üzenetére
Kutya
"Ugyanaz,mint az első, csak más karakterrel"
Ezt gyakorlatilag bármilyen folytatásra rá lehet húzni, sőt máshol még a karakter is ugyanaz (Horizon, God of War stb.) -
Imilenni
addikt
válasz
Mármint korrigálják az árfolyamot, szerintem arra gondoltál inkább. Nem?
-
markknight
veterán
válasz
"kiváló minőségű játékokat" - Ezen felröhögtem
Kérdés mit ért a Sony ez alatt? Hogy elindul és nem fagy ki a gépen? Nevetséges tényleg. Vegyenek vissza a mennyiségből, legyen 2 maximum 3 játék és szüntessék meg az essential ingyé játékokat. Raklapra lehet találni folyamatos leakciózott jobb játékokat, hát nem igaz, hogy ilyen GTA 3-mal meg ilyen szaladgáló rákkal kell betömni a szánkat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Többek között ezért mondtam le, nem használom annyit ezt a szolgáltatást, hogy megérje.
-
Látom megint emelik a PS plus árát mert miért is ne.
A jelenlegi PlayStation Plus Premium 12 hónapos csomagod előfizetési díja hamarosan HUF 60390.00 lesz. Ez az ármódosítás lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is kiváló minőségű játékokat és előnyöket kínáljunk a PlayStation Plus keretein belül.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Beegabor81 #199528 üzenetére
Hát nem tudom, majd az idő eldönti, de azért ez nem egy Mindseye kategória.
-
Beegabor81
tag
válasz
30z.Samu #199524 üzenetére
Pedig szerintem igaza lesz. Nem látom a nagy hypeot körülötte. Ugyanaz,mint az első, csak más karakterrel. Kis játékmenetbeli változtatás( pl, a kutya). Assassins Creed Shadow-nál már sokaknál jelentkezett a japán környezet kifáradása . Biztos elmegy belőle pár milla de nem lesz akkora siker, mint az első
-
lmno
őstag
Végülis csak 7.6 millió megtekintése van a trailernek Youtube-on, de ja, nagyon keveseket érdekel...
Szerintem jobb, hogy nincs minden héten egy félórás gameplay video, amikkel elérik, hogy mire kijön, már mindent láttunk. De egyébként lesz nemsokára valami PS event ahol lesz Yotei. -
_drk
addikt
Valahogy úgy látom hogy ez nagyon keveseket érdekel, semmi hype-ot nem látok, bejelentésnél meg inkább ellenszenv volt.
Nyílván meglátjuk majd.Raysen623
Azért az első résznél volt hype dögivel.
Első japán OW játék, kvázi a végre jön a japán AC-nek hívták.
Az egész design a színekkel és szél mozgással amúgy nekem is totál eladták. Nagyon érdekesnek tűnt. -
Frod
addikt
válasz
F-ECT$ #199518 üzenetére
Nem "kell", de nyilván a platinához szükséges, az pedig nekünk, akiknek ez a kattanásunk nyilván nem megúszható dolog. (Bár az utóbbi időben sokat "gyógyultam", már simán el tudok engedni akkor is platinát, ha 1 db trófea van hátra, viszont az full grind; lásd az AC Originsben annyi van hátra, "complete all location", hát ott rohad meg.)
Azt talán már most kijelenthetjük, hogy egy tipik bosszúsztori (mindenkinek nickneve van egy listán) nem éppen a legeredetibb történet - közelmúltból pl Sifu ugyanez -, így ezen a fronton én semmit sem várnék a játéktól.
A harcrendszer volt a legjobb pontja, ez valószínűleg működni fog most is.
Nekem ráér mire Extra-ba kerül. -
F-ECT$
titán
Az OW játékok ilyenek. Szerencsére ezeket nem kell megcsinálnod, ha csak a fő sztori szál érdekel. De ha van még kedved kicsit játszani a játékkal, akkor ezek jó mini célok lehetnek ha a nagyobb dolgokkal végeztél már.
Egyébként nekem a GoT a legnehezebb fokozaton kezdett el "élni", korábban kb 1 gombos volt a harc, de ott már el kellett kezdeni használni a skilleket aktívan. A target lockot is hagytam kikapcsolva, és így sokkal élvezetesebbek lettek az összecsapások.
A GoY szerintem kicsit légüres térbe érkezik, az előző rész sikeres volt, szóval nem hiszem, hogy bukás lesz.
-
markknight
veterán
A mozgások elég bénák voltak a videóban, mintha egy DLC-t néznék az előző részből. Meglátjuk mit hoznak össze, de ilyen 8 pontnál többet biztosan nem fog kapni. Kár is hiú ábrándokba ringatni magunkat, az elmúlt 5 év Sony-s folytatásai csak abból álltak, hogy pont annyit változtattak amennyit kellett, hogy ne DLC-nek fogja fel az ember.
-
Frod
addikt
Bukta semmiképp sem lesz, bár tény, hogy engem személy szerint kb semennyire sem érdekel, furcsa is, hogy ezt érzem egy 1st party címnél.
(a GoT day-1 vétel volt)
De ha rágondolok kb látom magam előtt a 68 db róka követést, 34 haikut, a 78. random színű kalapot/kardhüvelyt egy szentély lábánál és így... miért kellene ez érdekeljen engem?! -
Raysen623
addikt
De nem nálam. Az első részét is úgy temették mikor megjelent, aztán mára meg etalon lett sokaknál. Ennyit erről. Ne szabad előre ítélkezni nulla információ és tapasztalás alapján.
Nekem egyébként nincs herótom a japán szamurájkorszakban játszódó játékoktól. A többi távolkeleti már tényleg kezd sok lenni, de csak európai szemmel nézve. -
Rigormortiis
veterán
Azért tegyük hozzá, hogy ezeknél a címeknél a karakterekre mennek az erőforrások, a Wukong pedig erős túlzással egy cső bossrush. De kedveltem a Stellar Bladet, de ott is full kihalt, és nem is túl szép setting volt.
Egyetlen játék volt, ami az utóbbi időszakban olyan szintet hozott ilyen téren, amit elvárnánk ebben a generációban, az pedig az AC Shadows, igaz nem is UE5 fut alatta.
Szóval de, tripla a szinten még mindig problémás az ue és tippre az is marad.
-
_drk
addikt
válasz
markknight #199503 üzenetére
A Ghost of Yotei is bukta lesz szerintem.
Az se mutat sok újat, szokásos OW és vele járói.
Ráadásul tényleg sok már most a keleti cucc, mármint ami abban a settingsben játszódik. -
Elderath
addikt
válasz
Eddig is volt switchem és szerintem nem először mondom hogy a keleti játékok nagyon jönnek fel és viszik ezt a gent de mindegy, ahogy érzed
-
PS Plust hogy érdemes most venni best buy? Eneba feltöltő? Akció várható mostanában igy Days of plays után vagy csak már őszi szezonban?
-
Xaels
félisten
válasz
Kínaiakról volt szó. Japán az megint más, ahogy a Nintendo is. Bár nekem is a kezemben lenne már a NSW2, de persze semmi sem úgy alakul az életben, ahogy várná az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)