- BIOS frissítés
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
Srácok, valaki próbálta már a remote playt nyomni ps5 ön?
Ipad-el használnám, de valahogy gyér a videó quality, pedig gigabites az internet kapcsolat és otthonról próbáltam. -
-
Frod
addikt
válasz
Xaels #196790 üzenetére
A Helldivers-es kifejezetten király lett, ott nagyon sajnáltam, hogy játékpénzben mérik, valami 35k volt, idén nem fért bele.
Meg a 30. évfordulós szürke is jópofa lett, de a többi kuka ebben a genben.
(Pl a Ragnarök-ös mennyire fantáziátlan gagyi már, de az új TLoU-os is ugyanez, stb.) -
Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition Controller
Ezzel azért nem erőltették meg magukat...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
doktordrog #196781 üzenetére
Eneba vagy Driffle, én mindig ezeken veszem, sose volt vele gond.
-
LÁZ
addikt
válasz
, akinek 10k+ eladása van, amiből max 20al volt probléma, azzal azért nehéz mellé lőni...eneba, driffle -
válasz
spleenszuru #196784 üzenetére
Ez alapján local 4 fő.
-
spleenszuru
őstag
A Crash Team Racing Nitro Fueled ugye játszható lokálisan együtt másik játékossal?
Mielőtt megveszem, meg akarok bizonyosodni róla.
-
VTom
veterán
válasz
Többnyire eneba, saját felelősségre.
-
doktordrog
aktív tag
-
A Prince of Persia standard edition most leértékelve kapható. Külön van egy olyan, hogy complete upgrade pack, így a kettő együtt 9500ft. Ez a kettő együtt teljesen ugyan az mint a 19 ezres PoP complete edition?
-
válasz
Farkassacred #196773 üzenetére
Persze ebben igazad van. Nem véletlenül adtak el belőle vagy 150 millió darabot és a világ egyik legnépszerűbb játéka a mai napig.
-
Farkassacred
őstag
válasz
beyruth82 #196772 üzenetére
De rengeteg ilyen típusú játék nincs pont ez a lényeg. Olyan meg pláne nincs amelyiknél így elkényesztetnék a fanokat online service-el, frissítésekkel és tizen valahány évente új résszel. Nyílván sok mindenben mumusok ők is, pl. lassan már mindenért is pénzt kérnek, lehúzások stb. De sajnos az egész ipar erre halad (remasterek pl.) szóval teljesen tök nyolc ilyen játékok mellett, mint a Rdr2 és a leendő gta majd szerintem.
A Watch Dogs meg jó játék, de annyira azért mégsem Gta, megaztán eléggé megállni látszik a széria.
Úgy hogy nélkülük szerintem csak veszítene a színeiből ez a játékipar, sokat köszönhetünk nekik. De persze ez nem azt jelenti, hogy csak az ő játékaik egyedül a jók..
Ahogy az Ac a lopakodós játékok mestere, úgy a Gta meg a modern open world-é. -
Igen ez is igaz. Ennek a számlájára írom az irányítás fogyatékosságait is.
#196759 Farkassacred:
Rengeteg sokkal jobb játék van szerintem. Pl az általad említett watch dogs első része nekem sokkal jobban tetszett. A többi az felejtős. AC Shadowssal még nem játszottam de az odysseyben is voltak érdekes, jó mellékküldetések. A küldetések jópofák és változatosak a gta5-ben bár én eddig csak 4 stranger küldetést találtam és ebben a játékban is van bőven az open worldokre jellemző önismétlés. A random megjelenő küldik is ritkák. A fő sztori viszi a hátán a játékot nálam. Az a baj hogy a pocsék irányítás nagyon sokat ront a játékélményen de azt is megértem, hogy ez már egy 12 éves játék, lehet akkor ez volt a csúcs. -
Batyops
aktív tag
válasz
tboy93 #196735 üzenetére
Már a Gta5 is végtelen pénzt hozott nekik. A gta6 + az online resze is kb vegtelen penzt fog nekik termelni. Szóval volt miből fedezni a kötségeket , de ja nagyon durva mi pénzt beleraknak mondjuk a 10+ év fejlesztési idővel nem is csoda hogy ennyibe kerül. Szerintem már a Gta5 is a legdrágább játék volt ami valaha készült és ez itt sem lesz máskép.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Farkassacred #196759 üzenetére
A Sleeping Dogs de jó volt én imádtam azt. Kár hogy nem folytatják.
-
Farkassacred
őstag
válasz
beyruth82 #196754 üzenetére
Értem én a középszerű open world célzást, de mutassunk már ehhez hasonló játékot?!
Nincs egyébként segítek. A Mafia 3 akart volna lenni, nem sikerült. Ami még pofás volt az a Sleeping Dogs ebben a műfajban, bár elég régi már és új rész meg nem készült.
Meg még a Watch Dogs van ami hasonló, de ő is sokkal gyengébb játék a Gta részektől.
Amit én kiemelnék a játékmenet mellett az a sztori. Egy középszer feletti akció/thriller forgatókönyvét simán hozza, ellenben a Shadows-é meg éppenhogy súrolja a közepest, ahogy azt megszoktuk tehát végülis nem csalódtunk.
Aztán akkor hasonlítsuk össze a két játék open world mechanikáját is. Gta-ban ott van a sok stranger, mind egyedi és érdekes történettel. Ezek megvannak a Shadows-ban is vajon? -
F-ECT$
titán
válasz
Xaels #196739 üzenetére
Elkezdtem a Mask of Darkness-t és a platformer részek durvábbak, mint az alap játéknál. Vannak olyanok, amiket lépésenként kell tanulni, mert egyszerűen nincs időd kitalálni 1-1 ugrás után, hogy merre tovább. No meg persze megint meg kell szokni,
. (Gondolom egy ideig.)hogy nincs duple jump -
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #196747 üzenetére
Mondjuk én sem értem itt a meglepett embereket. Tudjuk jól, hogy mire számítsunk tőlük, ezért is várjuk és szeretjük annyian ezt a sorozatot. Konkrétan ő bennük biztosan nem fogunk csalódni, tehát akinek tetszett eddig is a széria és van lóvé rá megy is majd a pre-order amint lehet.
Ez ugyanaz pontosan mint a sokadik soulslike játék, a sokadik fps stb. Ugyanaz nagyjából mindig, max kicsit más köntösben. Jó látni, hogy akadnak még ilyen cégek, ahol nem kell féltenünk a pénzünk.Megy az Elden Ring és imádom még mindig, de lehet hogy a fejfedezős open world része adja ezt a csodás hangulatot. Egyes bossok/dungeonok már kezdenek ismétlődni, kifáradni. Kíváncsi leszek a végén mit fogok majd a bossokról gondolni, de jelenleg ezt a stílust open world nélkül el se tudnám képzelni. Ez a felfedezés ami itt az emberre vár, hát valami elképesztő.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
S e t h #196750 üzenetére
értem, de nem onnan indult,hogy "hülye akinek nem tetszik a gta"...hanem onnan,hogy aki nem érti a hype-ot az háttal ült az elmúlt 20évben.
egy új rockstar openworld sandbox, naná hogy maxon a hype..milyen lesz az új dinamikus időjàràs?valószínű új szintre emeli. milyen lesz az npc interakció? a rendőr ai? a rombolhatóság, fizika, járművek, map bejárhatósága, side activity,grafika? stbstb. ezekben mindig fejlődtek és most is fognak, ezt várja mindenki
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #196747 üzenetére
Nem az ubisoftot dícsérve, mert nincs hibátlan játék, de ha ki akarom magam próbálni milyen vikingként rabolni, nindzsaként lopakodni, piramisok között barangolni, akkor ezt megtehetem, de nem szeretném ezt folyamatosan csinálni, ehhez azért kevesebb időt adott az úristen, hogy folyamatosan fifázzak, codozzak, gengszterkedjek.
Van akinek viszont ez jön be, egészségére, de attól én nem válok automatikusan fanná....De hogy cizelláljuk, nálam ez a trailer nem talált be, nem mozdított meg semmit és ha ez először sem sikerült, akkor nem kezdem el nézni nagyítóval a részleteket, utalásokat, ez a fanok dolga.
Mindig is játszottam a GTA játékokkal, ugyanakkor az a végtelen hype sosem ért el, de megértettem, hogy a kvázi korlátok nélküli gengszterizmus igen komoly vonzerőt jelent és láthatólag a készítők igyekeznek is ezt szemérmetlenül kihasználni.
Ugyanakkor a rdr2 volt az eddigi legjobban átélhető western szimulátor és hálás vagyok ezért a cégnek amiért átélhettem gyermekkorom kedvenc filmjeit.
Viszont gengszter voltam már elégszer és nem nagyon mozgat meg újra, ehhez azért ütősebb trailerre lett volna szükség, legalábbis nekem. -
S e t h
nagyúr
válasz
l.skywalker #196741 üzenetére
Inkább folytasd privátban, ahogyan szoktad, vagy az Xbox topikban, nem való ide.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #196736 üzenetére
RDR2-vel nincs bajom. R* eddigi legjobb játéka.
-
TBT
addikt
Újabb bevásárlás történt:
"Welcome teamLFG to the PlayStation Studios family" -
TBT
addikt
Április legjobb játéka lett:
Nem meglepő módon.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #196730 üzenetére
"itt vertétek a nyálatokat"
Ezt otthon, ha ott elnézik.
Ha nem érted mások miről kommunikálnak, akkor máshol vezesd le az agressziódat.Nekem a végtelenített gengszter szimuláció nem fétisem, de elfogadom ha másnak az.
Ugyanazt kapom folyamatosan más szereplőkkel, rosszul ne essen mert valaki ezt megjegyzi. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #196732 üzenetére
a cp naggyon primitív, de az a közepes fps nekem is jobban bejön gameplay szempontból,mint a rockstar bármelyike. vissont a rockstar játékai el tudják varázsolni az embert, ezzel szemben az AC,Farcry vagy cyberpunkok 2 percenként megtörik (saját maguktól,nem is kell veszegetni a határokat) az immerziót.
az rdr2-ben csak utazgatás közben olyan jelenetek dobott a rendszer (nem helyhez-időhöz kötött scriptek), amilyeneket a legtöbb jàték előre megtervze sem tudott -
Most olvastam, hogy a GTA VI fejlesztési ktsg-ét olyan ~2 milliárd USD-re saccolják. Ahhoz hogy nullán legyenek el kell adni vagy 20-25 millió példányt (full price)
Ami nyilván meg lesz, tekintve hogy a GTA 5-ból is elment 100M felett, összesen. Simán el tudom képzelni, hogy minden rekordot megdönt, leggyorsabban fogyó videójáték stb...
-
PTM
aktív tag
válasz
hombre[EU] #196730 üzenetére
Bizonyára szuper játék a GTA V és nem véletlen a népszerűsége, de van akit az a setting nem érdekel.
-
F-ECT$
titán
válasz
Xaels #196725 üzenetére
A Mandragora után nem túl egyszerű? (Annak csak a demojával játszottam, de kicsit összetettebbnek tűnt.) Ok, itt is vannak amulettek, amivel többféle "buildet" is lehet építeni, de azért nagy variációs lehetőségek nincsenek.
Egyébként igen, remek játék szerintem is, nem azon múlt, hogy nem lett sokkal sikeresebb. Bár épp most olvastam valahol, hogy még adogatnak el belőle szépen.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #196724 üzenetére
Lehet hogy a CP primitívebb, de mint játék szerintem sokkal élvezetesebb.
Nem segít mondjuk sokat a GTA-nak hogy a V szerintem köpedelem, de ez csak én vagyok. -
hombre[EU]
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Mindenki érti, ahogyan a fifát és codot, fortniteot is, de van akit nem érdekel ugyanaz végtelenített verzióban.
-
F-ECT$
titán
válasz
Nem az a kérdés, hogy jó-e, vagy nem, hanem, hogy egy átlagos jó játék körüli hype elül 1-2 éven belül, a GTA 5-ből meg a megjelenése után évekkel is millió darabokat adtak el.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Itt voltam az elmúlt 25 évben, de pont nem érdekel a GTA 6. De örülök, hogy örültök.
-
hombre[EU]
veterán
aki nem érti a gta hype-ot az nem tudom hol volt az elmúlt 25évben...amikor megjelennek ezek a játékok akkor a városi openworld csúcsa évekig, pl. a cyberpunk a gta5 (de még a 4) bokájàig sem ér fel pedig 10évvel később jelent meg.
ez egy élő,lélegző "florida" lesz, urban sandbox...és ha szerencsénk van a rdr2-től még jobb npc rendszerrel -
Batyops
aktív tag
Megnéztem ezt a Gta6 trailert ha ez tényleg igy fog kinézni játék közben akkor ez oda fog baszni rendesen. Az tuti hogy 30 fps lesz ha ez 60-nal menne az egy csoda lenne. Kiváncsi leszek ha mutatnak igazi gameplayt az hogy fog ki ézni. Mondjuk en elsősorban nem is a grafikaban várok sokat ettől a játektól.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
markknight #196708 üzenetére
Ez így , ezért sem hoz lázba ez se , vagy a sokadik Tekken , stb...
-
ProEvoFan
nagyúr
Forza Horizon 5
Aki szeretne meta tunningolt autókat, annak itt van egy király összefoglaló. Hajrá!!! exel táblázat [link] -
F-ECT$
titán
válasz
Xaels #196719 üzenetére
Igen, látom. Nekem azért volt fontos, hogy most jöjjön, mert ha elkezdek egy másik játékot, akkor ehhez már nem térek vissza. Így viszont még a dlc-t lenyomom.
Mondjuk a Blue Prince-re ránéztem tegnap, de nem biztos, hogy az én játékom lesz. (2 napot toltam le benne, de nem igazán látom még, hogy mit is kellene csinálni. Persze gondolom idővel majd kialakul.)
-
plejik
addikt
válasz
Wesder #196716 üzenetére
Kár, mert bőven elbírta volna. Akár azért is kérhettek volna még kis pénzt is , mert tuti nagyot kaszáltak volna rajta. Főleg úgy, hogy pár hete olvastam, hogy egy felmérés szerint sokkal többen igénylik a a single player módot és annak hosszú idejű támogatását mint a multinak. Na mind1 is majd kiderül, van még idő addig.
-
plejik
addikt
válasz
F-ECT$ #196713 üzenetére
Nekem meg pont az online része volt az ami soha nem kötött le. Én pont azt hiányoltam belőle, hogy a single player mód semmilyen kiegészítést nem kapott. Állítólag a 6-nál már erre is oda figyelnek, hogy nem csak az online részt nyomatják hanem majd a single player részt is. Én bízom benne, mert unalmas volt 5-6x ugyanazt végig játszani semmi extra tartalom nélkül. :/
-
Moby
veterán
Nekem ez nem csak kölyökként rohadt nagy fun, hanem ez is az lesz, meg az előző is az volt, pedig egy percet sem nyomtam az online-al. Minden részt játszottam, várom ezt is, és nekem trailerek alapján rohadt nagyot fog szólni megint.
Alig van ettől jobb játékba öntött szatíra/társadalomkiritka, az utolsó ami ennyire felnőtt a feladathoz az a watchdogs2 volt, csak azt alig páran értették, hogy micsoda, ezt valamiért többen értik. Mondjuk erősebb képekkel is dolgozik -
Frod
addikt
Anno nagy fun volt kölyökként hazamenni és hat csillagos körözésre lekérni a tankot cheat-tel, meg esőben motorral veretni VC-ben a rádióba pakolt saját zenéinkre cirka HÚSZ éve!
Technikailag elismerem, meg leborulok előtte, meg biztos ebben is lesz olyan apró kis nüansz, mint a ló here volt az RDR2-ben, és végletekig csiszolják meg tízpertíz, új mérce, stb, de alapjaiban nem tud érdekelni a széria, mert már a premissza ("gengszter szimulátor") teljesen elmegy mellettem mai fejjel. -
_drk
addikt
2 féle ember van.
Aki érti ezt a GTA hype-ot és aki nem!Számomra mindig is egy full közepes játék volt. Látom benne a munkát, meg a life szimulátoros dolgokat amit élvezhetnek az emberek de kb ennyi. Még a sztori se szokott rossz lenni, pláne pár vicces mellék küldetéssel, de az se kiemelkedő.
Anno az Open World léte nagy dolog volt, de mára az se az a nagy szó.Az irányítás miatt számomra mindig is kicsit béna lesz. Ez a ragdollos cucc inkább idegesítő. A lövöldözés része egyszerűen rossz, de a járművek irányítsa se volt sose jó.
-
lmno
őstag
válasz
markknight #196708 üzenetére
A különbség a részletekben rejlik. Ha valakit csak az érdekel hogy végigpörgesse, meg platinázza gyorsan, annak persze ugyanaz lesz minden. Viszont ha alaposan megnézed egy RDR-nek vagy majd ennek az új GTA-nak minden apró részletét, akkor rájössz hogy teljesen más szintet képvisel mint bármi eddig.
-
markknight
veterán
válasz
WhiteWalker #196706 üzenetére
Az összes játék kb ugyanaz mint az eddigiek, csak a sztori más. Nem csak a GTA-ra igaz ez, hanem a 77. Mariora, God of War Rangarökre, lehetne folytatni estig.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
tboy93 #196705 üzenetére
Szerintem a hangsúly itt ezen van:
"nálam már unalomba fulladó sokadik rókabőr"
Nem mindegy, hogy második vagy már nem is tudom hányadik rész a GTA esetében. Szép meg minden, de engem sem rántott be. igaz engem már az ötödik sem, azt is azért vettem meg, mert pofásan festett és a többség szerint jó játék volt, aztán mégsem sikerült végigjátszanom. Egyszerűen meguntam.
Ettől függetlenül biztosan sikeres lesz és sokaknak fog tetszeni, de teljesen megértem, ha valakit egyáltalán nem hoz lázba. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
S e t h #196704 üzenetére
Mondjuk én már rég meguntam a GTA sorozatot. Ezt a részt se várom , ugyanaz mint az eddigiek , csak szebb köntösben.
Az V. rész óta felnőtt egy generáció , nekik újdonság varázsa lesz , de akik ps1 óta játszottak vele , nem értem és nem tudom hogy tudnak még mindig rajongani érte. -
válasz
S e t h #196704 üzenetére
Egy RDR1 és RDR2 is "ugyanaz" volt gyarkorlatilag, a core élmény nem változott, vadnyugati lövöldözés, jó sztorival. Mégis olyan szintű minőségi ugrás volt a 2 rész között, amit kb. más nem tudott felmutatni eddig sztem. Generációt meghatározó cím lett a RDR2, azt a fajta részletesességet és szimulációt mai napig nem hozta senki. Én erre számítok GTA5 <-> GTA6 fronton is. Egyedi szerintem sem lesz, cserébe minőségben oda lesz az téve.
-
S e t h
nagyúr
válasz
pr0bi #196702 üzenetére
Számomra parasztvakítás szint amit akkor dobtak ki, amikor minden az elnapolástól volt hangos.
Ez a trailer nem csak az előző trailerhez képest volt semmitmondó, hanem számomra korántsem szólt akkorát, mint a korábbiak.
Én azt láttam, hogy ugyanazt kaptuk, mint eddig, ami a korábbi sikereket nézve ugyan nem meglepő, de nálam már unalomba fulladó sokadik rókabőr az egyediség varázsa nélkül. Ha a Baldur's gate és az expedition 33 egyedi, akkor ez nem az.
-
pr0bi
senior tag
válasz
S e t h #196694 üzenetére
Szerintem más mozit néztünk, elkezdtek kibontakozni a részletek, érdemes többször aprólékosan megnézni. A hivatalos oldalt is fellőtték sok új képpel és háttér információval, már csak a vizuális dolgok miatt is érdemes böngészni ha még nem történt volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest